Ben doğumdan sonra ikinci hafta kestirdim vallaSaç kestirenler kervanına bende katıldım
Çok hoşuma gitmedi ama kısa saç kullanmak yaz günü daha kolaymış.kisa kadar uzar zaten
Bende kestrdim valla ohh mis kisa kisaBen doğumdan sonra ikinci hafta kestirdim valla
Cnm ben eczanede bulamadım. Tanıdık eczaneye gittim getirtebilir diye düşündüm.. İki tane ecza deposunu aradı ikisinde de yoktu. O nedenle internetten almak zorunda kaldım. Aldığım site farmante.com'du.Yok almadım henüz canım o zaman ben de alayım. İnternetten sipariş ediyoruz değil mi? Eczaneden alınabiliyor muydu?
Bende kullanmiyorum canim iste bibzarari olur mu diye dusundum anne sutu suruyorum arada yuzune kasina falanBen bebiş e ne yağ ne krem hiçbirşey kullanmıyorum hatta pişik kremi bile.
Şimdi tatile için bi güneş kremi şart.
Var mı kullandım memnun kaldım dediğiniz güneş kremi...
Parka gittiğimizde bile çocuk nasıl yanıp kızarmış. Tatilde düşünemiyorum...
Bizimkide 2 günde 1 yapıyor ama onunla bir bağlantısı yok canım. Düzenli kaka yapan bebektede olabilir. Bu aşıyı yaptıran bir sürü kişiye sordum içlerinde sadece birinin bebeğinin kakasında kan olmuş. Her bebekte olacak diye bir şey yok. Biz yaptırmaya karar verdik, allah korusun ileride böyle bir virüse yakalanırsa sonuçları daha kötü olabilir.Gerçekten mi? Biz yaptırmayı düşünmüyoruz eşimle konuştuk. Tabi içimde şüphe vardı. Bunu duydum şimdi rahatladım benimkiler zaten 3 günde bir kaka yapıyor sancıları oluyor.
Bende 10 haziranda doğum yaptım dün ptt ye gittim henüz yatmamış. Benden sonra doğum yapanlar aldı. Anlamadım açıkçası, eşim başvurmuştuKizlar 7 haziran da dogum yaptım ama hala ptt den 300 TL almaya fırsatım olmadı bi türlü çıkamadım evden bise olur mu o paraya geç gidince para da gitmesin
Kizlar 7 haziran da dogum yaptım ama hala ptt den 300 TL almaya fırsatım olmadı bi türlü çıkamadım evden bise olur mu o paraya geç gidince para da gitmesin
Bebeginizin gözü nasıl oldu açıldimi kanalKoku normal degil..yanma veya kasinti da varsa enfeksiyon olabilir..doktora gidin bnce..
3 hafta içinde paranın çekilmesi gerekiyor..
Yoksa geri gidiyor
Mustela benimki. Enik 5 günlükten beri açık havada, sürekli sürüyorum. Kıvamı güzel,kokusuz. Yanında da seyahat boyu krem ve şampuan vardı. O da iş görüyor. Elini yıkıyorum gün içinde, kolaylık oluyor. Kofresinin içine de tırnak makasını, kremini, derecesini, damlalarını koydum. Oh mis.Ben bebiş e ne yağ ne krem hiçbirşey kullanmıyorum hatta pişik kremi bile.
Odfff ne güzelmiş ya. Eşim desen bi çay demlemeyi beceremez. Acaba antepte de böyle bi yer var mıdır. Pek sanmıyorum cünkü buranın insanlarının işi gücü yemek yapıp birbirlerine dagıtmak. Yinede bi araştırayımTatlım çok basit:)
Koca kişisi tiramisu yaptı yine...
Hamarat eller diye bi yer var sarma. Su böreği. Kısır alacam şu saate diyorsun zilin çalıyor kapıya sipariş geliyor:))
Bugunkiler akşam gelecek diye patates salatası yaparım ben dedim.. Umarım oğlan durur...
Hiç kimse kendini yormasın kızlar...
Bu canı bi daha mı bulacağız.
Hem bu işi yapan kadınlarada destek olmuş oluyoruz...
Bana akşam bi çay demlemek kalıyor:)
Canım yan etkilerinin neler oldugu henüz tam olarak saptanmamış. Ve lilipitinde dedigi gibi ası yuzde yuz koruma saglamıyo. Önemli olan ishal kusma olunca hemen doktora götürup erken tedawiye baslamak. Ayrıca kendi kendime söylede düşündüm. Bebegim sadece anne sütü aldıgı için anne sütüde antibiyotik görevi yapıyo diyolar o yuzdende cok gerek duymadım. Birde çok çok gerekli bi ası olsa saglık bakanlıgınca zorunlu asılar arasına koyulurdu diye düşündüm. Artı eksileri düşününce yaptırmama kararı aldım. İlk kızınada yaptırmadım ki böyle bi ası varmıydı onuda bilmiyodum. Yazdıklarımla kimseyş yönlendirmek istemem. Zaten her anne bebegi için dogruyu yanlısı içinden gelen hislerle anlıyo.Neler öğrendin bakimmm?
Kullanmak gereklıBen bebiş e ne yağ ne krem hiçbirşey kullanmıyorum hatta pişik kremi bile.
Cnm ben uc numara kullanıyrmarkadaşlar 3 numara bez kullanıyorum.
Eşim yine savaş çıkcak gibi bi dünya bez almış 3 numaradan.
4 numaraya kaç kiloda geçiliyo acaba, bezler elimde patlamasa bari.
Ben aldım cnm ıkı hafta onceBende 10 haziranda doğum yaptım dün ptt ye gittim henüz yatmamış. Benden sonra doğum yapanlar aldı. Anlamadım açıkçası, eşim başvurmuştu
Halil sezen marka zeytinyagi va..netten siparis edebikirsin..gurme serisini tavdiye ederim..ben memnun kaldim..Anladm canim tesekkurler
Cnm valla ıkız bebek bakıyorsun senın enerjıye ıhtıyacın varPeşine takılmam gerekiyor acilen. Ben 80 im bugün tartıldım sabah da krep yapıp bal ve reçelle yedim of çok fenasenin kahvaltı tabağını görünce acayip bir suçluluk duygusu kapladı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?