2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bebiş e ne yağ ne krem hiçbirşey kullanmıyorum hatta pişik kremi bile.
Şimdi tatile için bi güneş kremi şart.
Var mı kullandım memnun kaldım dediğiniz güneş kremi...
Parka gittiğimizde bile çocuk nasıl yanıp kızarmış. Tatilde düşünemiyorum...

Yok almadım henüz canım o zaman ben de alayım. İnternetten sipariş ediyoruz değil mi? Eczaneden alınabiliyor muydu?
Cnm ben eczanede bulamadım. Tanıdık eczaneye gittim getirtebilir diye düşündüm.. İki tane ecza deposunu aradı ikisinde de yoktu. O nedenle internetten almak zorunda kaldım. Aldığım site farmante.com'du.

Bende kullanmiyorum canim iste bibzarari olur mu diye dusundum anne sutu suruyorum arada yuzune kasina falan

Kizlar 7 haziran da dogum yaptım ama hala ptt den 300 TL almaya fırsatım olmadı bi türlü çıkamadım evden bise olur mu o paraya geç gidince para da gitmesin

Gerçekten mi? Biz yaptırmayı düşünmüyoruz eşimle konuştuk. Tabi içimde şüphe vardı. Bunu duydum şimdi rahatladım benimkiler zaten 3 günde bir kaka yapıyor sancıları oluyor.
Bizimkide 2 günde 1 yapıyor ama onunla bir bağlantısı yok canım. Düzenli kaka yapan bebektede olabilir. Bu aşıyı yaptıran bir sürü kişiye sordum içlerinde sadece birinin bebeğinin kakasında kan olmuş. Her bebekte olacak diye bir şey yok. Biz yaptırmaya karar verdik, allah korusun ileride böyle bir virüse yakalanırsa sonuçları daha kötü olabilir.

Kizlar 7 haziran da dogum yaptım ama hala ptt den 300 TL almaya fırsatım olmadı bi türlü çıkamadım evden bise olur mu o paraya geç gidince para da gitmesin
Bende 10 haziranda doğum yaptım dün ptt ye gittim henüz yatmamış. Benden sonra doğum yapanlar aldı. Anlamadım açıkçası, eşim başvurmuştu

Koku normal degil..yanma veya kasinti da varsa enfeksiyon olabilir..doktora gidin bnce..
Bebeginizin gözü nasıl oldu açıldimi kanal
Düzenli masaj yapiyormusunuz
Son günlerde ılık çay sürüyordum pamuk ile
Sizde deneyin

Mustela benimki. Enik 5 günlükten beri açık havada, sürekli sürüyorum. Kıvamı güzel,kokusuz. Yanında da seyahat boyu krem ve şampuan vardı. O da iş görüyor. Elini yıkıyorum gün içinde, kolaylık oluyor. Kofresinin içine de tırnak makasını, kremini, derecesini, damlalarını koydum. Oh mis.
Ben bu siteden değil trendyol'dan aldım;
http://www.moodermo.com.tr/Mustela-...AKPwRxDTLMMO8YY28bJQEb4RDG_my5ahoCcekQAvD_BwE

arkadaşlar 3 numara bez kullanıyorum.
Eşim yine savaş çıkcak gibi bi dünya bez almış 3 numaradan.
4 numaraya kaç kiloda geçiliyo acaba, bezler elimde patlamasa bari.

Odfff ne güzelmiş ya. Eşim desen bi çay demlemeyi beceremez. Acaba antepte de böyle bi yer var mıdır. Pek sanmıyorum cünkü buranın insanlarının işi gücü yemek yapıp birbirlerine dagıtmak. Yinede bi araştırayım

Neler öğrendin bakimmm?
Canım yan etkilerinin neler oldugu henüz tam olarak saptanmamış. Ve lilipitinde dedigi gibi ası yuzde yuz koruma saglamıyo. Önemli olan ishal kusma olunca hemen doktora götürup erken tedawiye baslamak. Ayrıca kendi kendime söylede düşündüm. Bebegim sadece anne sütü aldıgı için anne sütüde antibiyotik görevi yapıyo diyolar o yuzdende cok gerek duymadım. Birde çok çok gerekli bi ası olsa saglık bakanlıgınca zorunlu asılar arasına koyulurdu diye düşündüm. Artı eksileri düşününce yaptırmama kararı aldım. İlk kızınada yaptırmadım ki böyle bi ası varmıydı onuda bilmiyodum. Yazdıklarımla kimseyş yönlendirmek istemem. Zaten her anne bebegi için dogruyu yanlısı içinden gelen hislerle anlıyo.

Kullanmak gereklı
Ben trukid kullanıyrm buyük ogluma
Öneririm
Organik

arkadaşlar 3 numara bez kullanıyorum.
Eşim yine savaş çıkcak gibi bi dünya bez almış 3 numaradan.
4 numaraya kaç kiloda geçiliyo acaba, bezler elimde patlamasa bari.
Cnm ben uc numara kullanıyrm
Bı sonrakı paketı yanı uc aya yakın dort numara gecerım
Cunku uc numara ız bırakıyor
Oglum 7kg cıvarıdır
Dorte gecınde 8 olur

Peşine takılmam gerekiyor acilen. Ben 80 im bugün tartıldım sabah da krep yapıp bal ve reçelle yedim of çok fena senin kahvaltı tabağını görünce acayip bir suçluluk duygusu kapladı beni
Cnm valla ıkız bebek bakıyorsun senın enerjıye ıhtıyacın var
Sen sadece sekerlı gıda ve hamur ıslerınden uzak dur zayıflarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…