Acilmadi ne yazikki..gitgide capaklanma artiyir cunku goz devamli sulaniyor..sizinki nasil?cay pansumani ile gecti mi?Bebeginizin gözü nasıl oldu açıldimi kanal
Düzenli masaj yapiyormusunuz
Son günlerde ılık çay sürüyordum pamuk ile
Sizde deneyin
Zorunlu aşı konusunda bir ekleme yapmak istiyorum, sağlık bakanlığı zorunlu olmasını istiyor, ancak Maliye bakanlığından onay alamıyormuş. Fiyat yüksek çünkü.Canım yan etkilerinin neler oldugu henüz tam olarak saptanmamış. Ve lilipitinde dedigi gibi ası yuzde yuz koruma saglamıyo. Önemli olan ishal kusma olunca hemen doktora götürup erken tedawiye baslamak. Ayrıca kendi kendime söylede düşündüm. Bebegim sadece anne sütü aldıgı için anne sütüde antibiyotik görevi yapıyo diyolar o yuzdende cok gerek duymadım. Birde çok çok gerekli bi ası olsa saglık bakanlıgınca zorunlu asılar arasına koyulurdu diye düşündüm. Artı eksileri düşününce yaptırmama kararı aldım. İlk kızınada yaptırmadım ki böyle bi ası varmıydı onuda bilmiyodum. Yazdıklarımla kimseyş yönlendirmek istemem. Zaten her anne bebegi için dogruyu yanlısı içinden gelen hislerle anlıyo.
Tamam ben de bir sordurayım yoksa internetten alırım. Sağolasın.Cnm ben eczanede bulamadım. Tanıdık eczaneye gittim getirtebilir diye düşündüm.. İki tane ecza deposunu aradı ikisinde de yoktu. O nedenle internetten almak zorunda kaldım. Aldığım site farmante.com'du.
Ben de haftaya doktora soracağım artık o mutlaka yaptırın derse eşim ikna olur.Bizimkide 2 günde 1 yapıyor ama onunla bir bağlantısı yok canım. Düzenli kaka yapan bebektede olabilir. Bu aşıyı yaptıran bir sürü kişiye sordum içlerinde sadece birinin bebeğinin kakasında kan olmuş. Her bebekte olacak diye bir şey yok. Biz yaptırmaya karar verdik, allah korusun ileride böyle bir virüse yakalanırsa sonuçları daha kötü olabilir.
İşte krep, cheesecake, browni yaparak olmuyorCnm valla ıkız bebek bakıyorsun senın enerjıye ıhtıyacın var
Sen sadece sekerlı gıda ve hamur ıslerınden uzak dur zayıflarsın
35+0 haftada 2500 gr doğdular canım. İkinci ay aşılarımızı olurken doktorda bişey demedi. Doktorumuzda yeni doğan uzmanı. Merak ettim açıkçası şimdi.Cnm senınkıler kac haftalık doğmuştu
Bnm gorumcemın ıkızlerı rota yakaladı mahvoldular
Ben yaptırmadım dr yaptır dese yaptıracaktım çünkü güveniyorum ona. Sen doktoruna danış bakalım. Dediğim gibi bnm duyumuma göre erken doğan bebeklere özellikle yapılsın isteniliyormuş. İyi araştır derim karar verme hemen
6 aydan önce kullanmayın dıyorlar ama ben mustelanın gunes kremi ve after sun nını almıştım. Henuz kullanmadım eşim kullanıyor çocugunkini neymiş güneş lekesi varmış :)Ben bebiş e ne yağ ne krem hiçbirşey kullanmıyorum hatta pişik kremi bile.
Şimdi tatile için bi güneş kremi şart.
Var mı kullandım memnun kaldım dediğiniz güneş kremi...
Parka gittiğimizde bile çocuk nasıl yanıp kızarmış. Tatilde düşünemiyorum...
6 aydan önce kullanmayın dıyorlar ama ben mustelanın gunes kremi ve after sun nını almıştım. Henuz kullanmadım eşim kullanıyor çocugunkini neymiş güneş lekesi varmış :)
Cnm ben bebısıme kullanmıyorumlilipit geçen okuduğum yazıda 6 aydan önce güneş koruyucu kullanmayın kesinlikle yazıyordu. Hatta ben de mustela alacaktım vazgeçtim. Siz kullandığınıza göre biraz daha araştırayım bakalım. Doktora sormak da aklıma gelmedi o zaman.
Ben müşteri hizmetlerini aradım benimki daha yatmamış 6 ay içinde çekmemiz gerekiyormuş yoksa geri dönüyormuş3 hafta içinde paranın çekilmesi gerekiyor..
Yoksa geri gidiyor
Bende 40 a varmak üzereyim terim kötü kokuyor devamlı duş alıyorum kanamam durdu ama sarı akıntı var bu zamana kdr alttarafta kötü kokuyordu şimdi daha iyi ama dün kontrole gittim dikişlerim atmış herşey yolunda dedi ama enfeksiyon olmuşum olur dedi doktor 7 günlük fitil yazdı bi de pişik olmuşum antalya sıcagı malum normal Doğum yapan arkadaslar kontrollerinizi aksatmayın ben gitmicektim iyki gittim kullandığım fitil neo-penotran kullanan oldu mu???????Merhaba arkadaşlar 43 günlüğüz ben hala adet görüyorum ve affedersiniz ama çok kötü kokuyorum bu normal mi acaba doktora gidicem ama kesilsin diye bekledim hala devam ediyor çok canım sıkılıyor bu duruma . Böyle biarkadaş varsa yazarmı acaba içim hiçrahat değilde inşallah geçer bu koku :/
Acilmadi ne yazikki..gitgide capaklanma artiyir cunku goz devamli sulaniyor..sizinki nasil?cay pansumani ile gecti mi?
Geçmiş olsun canım. Cocugun pişik kremini kullanırsın artık sende :)))Bende 40 a varmak üzereyim terim kötü kokuyor devamlı duş alıyorum kanamam durdu ama sarı akıntı var bu zamana kdr alttarafta kötü kokuyordu şimdi daha iyi ama dün kontrole gittim dikişlerim atmış herşey yolunda dedi ama enfeksiyon olmuşum olur dedi doktor 7 günlük fitil yazdı bi de pişik olmuşum antalya sıcagı malum normal Doğum yapan arkadaslar kontrollerinizi aksatmayın ben gitmicektim iyki gittim kullandığım fitil neo-penotran kullanan oldu mu???????
EmZirmede kullanılmaz diyor ama doktor verdi????
Sarp'ın 1 ay bir haftalık kontrolu yapıldı baya kilo almış ama sorun yok dedi oysa 5 dk emiyor benimki..burda bir arkadas bu konuda endişeliydi endişe etmesin sonra kilo alımları azalıyor cok alması daha iyi
Kalca usg cekildi artık saglık bakanlıgı 1 aya almış usg yi birşey cıkarsa bandajla onlem alınabilsin diye aklınızda olsun gerçi en son doğum yapan bnm heralde :)
Cok sevindim..darisi basima ins.Ben yazmıştım size bizimki açıldı
Açmayı başardım aynı Dr unuzun size söylediği gibi masaj yaparak.Dogru masaj yapmak çok önemli videolarda var nette ben iyice bakıp öyle yapıyordum...Masajın sayısı yok sadece 15 defa ile sınırlı kalmayın..Ben gün içinde çoğu kez yapiyordum..Netira göz damlası kullandık ama işe yaramadi son 3 haftadır damla kullanmadim..Gerçi damla enfeksiyon olmamasını sağlıyor kanalın açılması ile alakası yok onun..Çay sürüyordu m son zamanlarda pamuk la masaj yapıyordum tesadüf mu bilmiyorum ama artık gözümüz hiç akmiyor
Gözünüz aktikca ılık çay ile silin ve sürekli masaj yapın inşallah açılır biran önce
Ben çok ugrastim şükür ki açıldı çok üzülüyordum çünkü ya açılmassa diye
Tebrikler Güya ben de dikkat ediyordum iki gündür. Şimdi burger menü yedim... pöffBugun ıtıbarıyle 82.2 yim
Yanı on günde toplam 2700 verdım
Seyredın dostlarım erıyen beni
Yıl sonuna fit ficuduma ulaşıcam
Zayıflamak ısteyenler hadı hep beraber
Cnm sen dinlenmiş ve mutlu olursan gör bak o daha iyi olacak sallayabilirsin cok abartmadan benimde kucagomda uyuyor odamızda beşiğine alıyorm o ara uyanır gibi oluyor 1-3 dk sallıyorum uyuyor sallamak kucakta olması bence bunlar şuan ihtiyacı ana karnındada sallanıyordu senin sıcaklığında uyuyordu rahat olmaya calış kolay gelsinarkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim ilk bebeğim ve kafam çok karışık bebeğim 27 günlük ve neredeyse 12-13 saatten fazla uyumuyor. sürekli uyanık kucağımızda uyuyor sonra yatağına bırakınca uyanıyor. ben şimdiye kadar hiç sallamadım ve sallanan bir şey de almadım eşim sallansa çabuk uyur gibi şeyler söyledi.benim keyfim için bebeğimin uykusuz kalmasını istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum bana fikir verebilir misiniz. sallasam daha mı iyi uyur aranızda benim gibi sallamayan ama bebeği uyuyan biri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?