canım benim bebeğim 43 günlük sallamadan uyuyor. ama doğduğundan beri uyku sıkıntısı yoktu öğretilmiş birşey değil yani, kucağımda uyuyo yatağına yatırıyorum. her bebek farklı sallamayı denemende fayda vararkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim ilk bebeğim ve kafam çok karışık bebeğim 27 günlük ve neredeyse 12-13 saatten fazla uyumuyor. sürekli uyanık kucağımızda uyuyor sonra yatağına bırakınca uyanıyor. ben şimdiye kadar hiç sallamadım ve sallanan bir şey de almadım eşim sallansa çabuk uyur gibi şeyler söyledi.benim keyfim için bebeğimin uykusuz kalmasını istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum bana fikir verebilir misiniz. sallasam daha mı iyi uyur aranızda benim gibi sallamayan ama bebeği uyuyan biri var mı
teşekkür ederimCnm sen dinlenmiş ve mutlu olursan gör bak o daha iyi olacak sallayabilirsin cok abartmadan benimde kucagomda uyuyor odamızda beşiğine alıyorm o ara uyanır gibi oluyor 1-3 dk sallıyorum uyuyor sallamak kucakta olması bence bunlar şuan ihtiyacı ana karnındada sallanıyordu senin sıcaklığında uyuyordu rahat olmaya calış kolay gelsin
bende sallamazsak sallanmadan da uyuyabileceğini düşünüyordum ama bizim kız hiç uyumak istemiyorcanım benim bebeğim 43 günlük sallamadan uyuyor. ama doğduğundan beri uyku sıkıntısı yoktu öğretilmiş birşey değil yani, kucağımda uyuyo yatağına yatırıyorum. her bebek farklı sallamayı denemende fayda var
Gitmiyor.sistemde kayitli.odeme yapilincaya kadar orda.ben 22 mayis dogum yaptim.24 temmuz aldim.haziran sonu alabilirsin demislerdi.Kizlar 7 haziran da dogum yaptım ama hala ptt den 300 TL almaya fırsatım olmadı bi türlü çıkamadım evden bise olur mu o paraya geç gidince para da gitmesin
il il yoğunluk durumuna göre değişiyor olabilirBende 10 haziranda doğum yaptım dün ptt ye gittim henüz yatmamış. Benden sonra doğum yapanlar aldı. Anlamadım açıkçası, eşim başvurmuştu
Bede kızımı hep bu şekilde bulduğumiçin reflü yatağını yeni doğum yapacak kuzenime verdim. Reflüsü de yok zaten.Bu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
Aksi gibi bu aralar arada çok çok çıkarıyo ve ağzını ekşitir gibi oynatıyor o yüzdende kullanmak istiyorum ama bu nedir :)
Geri gitmesi imkansiz.kazanilmis hak ve hesabiniza (adiniza yatmis) sistemde duruyor.ben 63. Gun cektim.dogumdan7 gun sonra basvurulmustu.nufus cuzd. Cikarilirken yani.3 hafta içinde paranın çekilmesi gerekiyor..
Yoksa geri gidiyor
Markettten alinmissa degisimi yapiliyor.arkadaşlar 3 numara bez kullanıyorum.
Eşim yine savaş çıkcak gibi bi dünya bez almış 3 numaradan.
4 numaraya kaç kiloda geçiliyo acaba, bezler elimde patlamasa bari.
Trubaby'i öneririm. Doğal bir krem. Çok tavsiye ediliyor.Ben bebiş e ne yağ ne krem hiçbirşey kullanmıyorum hatta pişik kremi bile.
Şimdi tatile için bi güneş kremi şart.
Var mı kullandım memnun kaldım dediğiniz güneş kremi...
Parka gittiğimizde bile çocuk nasıl yanıp kızarmış. Tatilde düşünemiyorum...
Nasıl yani bizim 7 hafta oldu şimdi parayı vermiycekler mi3 hafta içinde paranın çekilmesi gerekiyor..
Yoksa geri gidiyor
Onun yerine yastık kullanmaya başladınız mı pekiBede kızımı hep bu şekilde bulduğumiçin reflü yatağını yeni doğum yapacak kuzenime verdim. Reflüsü de yok zaten.
Benim bebeğime de süt alerjisi dedi doktor. Size neleri yasakladı ? Bana süt ürünleri, peynir , yoğurt, et, yumurta, kırmızı meyveler, domates, tahin, susam , kuruyemişler yasak. Yiyecek hiçbişey bulamıyorum aç kalıyorum. Sütüm azalmaya başladı diyet yapınca, ve bebeğim de daha az kilo alıyor. Çok sıkıntılı bi duru . Yemeyince de kötü bu kez bebek beslenemiyor.Benim bebeğimde de karın guruştusu vardı ama yanısıra gürültülü ve mukuslu kak vardı. Besin alerjisi çıktı. Bir danış bence doktora.
Sanırım bir karışıklık var, bu bahsedilen geri çekilme işi Ziraat bankasından yapılan ödemelerde var.Nasıl yani bizim 7 hafta oldu şimdi parayı vermiycekler mi
Sebzeler, nişastalı gıdalar, kinoa vs gibi glutensiz gıdalar denebilir.Benim bebeğime de süt alerjisi dedi doktor. Size neleri yasakladı ? Bana süt ürünleri, peynir , yoğurt, et, yumurta, kırmızı meyveler, domates, tahin, susam , kuruyemişler yasak. Yiyecek hiçbişey bulamıyorum aç kalıyorum. Sütüm azalmaya başladı diyet yapınca, ve bebeğim de daha az kilo alıyor. Çok sıkıntılı bi duru . Yemeyince de kötü bu kez bebek beslenemiyor.
Canım belkş yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim. Bebeginin ne tür sikayetleri vardı. Neye göre doktor bu teshisi koydu acaba. Bizede süt ürünlerini yasakladı ama yiyiyorum ben napim. Dikkat ettim sütü sade içince baya rahatsız oluyo köpüklü kaka yapıyo. Peynir yiyince bi şikayetimiz olmadıKızlar aranızda bebeği süt alerjisi olan kimler var ? Neler yiyorsunuz ? Bana et süt yumurta herşey yasak, düzgün beslenemediğim için sütüm azaldı ve kalitesi de azaldı sütün bebeğim az kilo almaya başladı ilk ay çok iyi kilo almıştı herşeyi yerken. Bu nasıl bebeğin yararına anlamadım ben diyet yapmıyoken daha iyiydi bebeğim. Hem benim de vücudum zayıf düştü hasta oluyorum aürekli. Siz neler yiyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz ?
Süt ve süt ürünleri yememek size de zarar verir. Doktora danışarak vegan besin destekleri kullanabilirsiniz. Kemik ve diş sağlığı için osteocare kullanıyorum ben. Süt alerjisi herkeste varmış aslında ilk doğunca. Derecesi önemli tabi. Ama nolur nolmaz diye eskisi kadar yemiyorum süt ürünü.Kızlar aranızda bebeği süt alerjisi olan kimler var ? Neler yiyorsunuz ? Bana et süt yumurta herşey yasak, düzgün beslenemediğim için sütüm azaldı ve kalitesi de azaldı sütün bebeğim az kilo almaya başladı ilk ay çok iyi kilo almıştı herşeyi yerken. Bu nasıl bebeğin yararına anlamadım ben diyet yapmıyoken daha iyiydi bebeğim. Hem benim de vücudum zayıf düştü hasta oluyorum aürekli. Siz neler yiyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz ?
Ptt nin musteri hizmetlerininarayabilrsn canim onlar soyluyor benimki yatmisti aldim 14 hazran dogum yaptmEMZİrme odeneğini aldınızmı ben almadım daha para geri çekilmez demi?
300tl yattı mı diye nereyi arıcaz?
PTT müşteri hizmetleriEMZİrme odeneğini aldınızmı ben almadım daha para geri çekilmez demi?
300tl yattı mı diye nereyi arıcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?