2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım benim bebeğim 43 günlük sallamadan uyuyor. ama doğduğundan beri uyku sıkıntısı yoktu öğretilmiş birşey değil yani, kucağımda uyuyo yatağına yatırıyorum. her bebek farklı sallamayı denemende fayda var

teşekkür ederim

bende sallamazsak sallanmadan da uyuyabileceğini düşünüyordum ama bizim kız hiç uyumak istemiyor

Bu reflü yatağı canımı sıkmaya başladı artık bu ne haldir ya :)
Aksi gibi bu aralar arada çok çok çıkarıyo ve ağzını ekşitir gibi oynatıyor o yüzdende kullanmak istiyorum ama bu nedir :)
Bede kızımı hep bu şekilde bulduğumiçin reflü yatağını yeni doğum yapacak kuzenime verdim. Reflüsü de yok zaten.

Trubaby'i öneririm. Doğal bir krem. Çok tavsiye ediliyor.

Benim bebeğimde de karın guruştusu vardı ama yanısıra gürültülü ve mukuslu kak vardı. Besin alerjisi çıktı. Bir danış bence doktora.
Benim bebeğime de süt alerjisi dedi doktor. Size neleri yasakladı ? Bana süt ürünleri, peynir , yoğurt, et, yumurta, kırmızı meyveler, domates, tahin, susam , kuruyemişler yasak. Yiyecek hiçbişey bulamıyorum aç kalıyorum. Sütüm azalmaya başladı diyet yapınca, ve bebeğim de daha az kilo alıyor. Çok sıkıntılı bi duru . Yemeyince de kötü bu kez bebek beslenemiyor.

Kızlar aranızda bebeği süt alerjisi olan kimler var ? Neler yiyorsunuz ? Bana et süt yumurta herşey yasak, düzgün beslenemediğim için sütüm azaldı ve kalitesi de azaldı sütün bebeğim az kilo almaya başladı ilk ay çok iyi kilo almıştı herşeyi yerken. Bu nasıl bebeğin yararına anlamadım ben diyet yapmıyoken daha iyiydi bebeğim. Hem benim de vücudum zayıf düştü hasta oluyorum aürekli. Siz neler yiyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz ?

Sebzeler, nişastalı gıdalar, kinoa vs gibi glutensiz gıdalar denebilir.
Makarna lütfen sitesinde alerjik bebekler için hazırlanmış besinler var, bebek tarhanası vs, onları alabilirsiniz.
Memleketten gelsin sitesinde vegan peynirler var, denenebilir.
Burada yazmamışsınız ama paketli gıdalar da yasak bulaşma riskinden dolayı.
Daha önce yazmıştım, Arı marka grissiniler vegan, onlarda yumurta vs yok.
Vegan bloglarına göz atarsanız o da faydalı olur.
Geçmiş olsun.

Canım belkş yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim. Bebeginin ne tür sikayetleri vardı. Neye göre doktor bu teshisi koydu acaba. Bizede süt ürünlerini yasakladı ama yiyiyorum ben napim. Dikkat ettim sütü sade içince baya rahatsız oluyo köpüklü kaka yapıyo. Peynir yiyince bi şikayetimiz olmadı

Süt ve süt ürünleri yememek size de zarar verir. Doktora danışarak vegan besin destekleri kullanabilirsiniz. Kemik ve diş sağlığı için osteocare kullanıyorum ben. Süt alerjisi herkeste varmış aslında ilk doğunca. Derecesi önemli tabi. Ama nolur nolmaz diye eskisi kadar yemiyorum süt ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…