2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Valla canim bende senin gibi duaunuyordum ama sonra pes ettmi mecbur salladim ayagimda tabi o donemler inat ettimi gun boyu hic uymadigi da oluyordu tamamen bebisle alakali

Eğer teşhis konmuş bir alerji varsa, bunun diyetini yapmamak bağırsağın zarar görmesine, alerjik astıma vs neden olabilir.
Bebeğin için doğrusunu sen bilirsin tabii ki, ama kakada kan görürsen, zarar en yüksek boyuta gelmiş demektir, öyle bir durumda doktor kontrolünde diyet çok daha hayati önem taşır.
Geçmiş olsun

Canm ben senden sonra dogum yaptm 14 hazran 13 temmuzda yatmisdi

Bana süt ürünleri, yumurta ve kuruyemiş dedi. Domates zaten yemiyordum ama tahin yiyordum mesela. Kırmızı meyveler de yiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Kan testi yapıldı mı size? Keçi peyniri aldım ben, onu tüketiyorum. Çok zor gerçekten. Dana eti yeme dedi mi peki?

Kızlar bebeklerinizin kilolarına bakıyorum. Ne kadar güzel. Benim kızım 3360 doğdu. Şimdi iki aylık ve 4 kilo. Çok kilo verdi ve bir süre alamadı. Meğer alerjisi varmış. Çok üzülüyorum küçük kaldı diye. Görenler iki aylık olduğuna inanmıyor. Minicik. Sonradan toparlar mı acaba? Onu yeme bunu yeme sütüm de azalıcak.

Saol canım. Teshisi şu sekilde koydu;ben ikş kere köpüklü kaka yaptıgınınsöyledim. Bir gün öncesinde süt içmiştim. Doktorda bir daha süt ürünleri tüketmememimsöyledi. Herkangi tahlil filan yapılmadı

Kizlar benim.hemoroid iyice fenalasti yaa onceden anestol pomad kullaniyodum cok iyi geliyodu simdi emzirrkende kullaniliyomu ki bilginiz varmi yaniyorum ya acidan

Nerden buluyoruz arkadaslar saf zeytinyagini
Kizlar kizim emdiktem sonra agiz dolusu kusuuo usuttmu acaba nasil anlayacagim ustuttugunu
bize Bursa'dan tanıdıktan geliyor.. bazen benimki de çok emdiğinde kusuyor öyle ,o yüzden 10 dkyı geçirmemeye çalışıyorum

annem Antep te bir tanıdığa gitmişti,kadın bütün yiyecekleri dışarıdan söylemiş,geldiğinde bu Antepliler çok asortik demişti

senden sonra ben varım da bizim çocuk doktoru 2 aylıkken daha doğru sonuç veriyor dedi,dün sağlık ocağında da o kadar gecikme dediler ne yapacağım bilmiyorum

Kizlar benim.hemoroid iyice fenalasti yaa onceden anestol pomad kullaniyodum cok iyi geliyodu simdi emzirrkende kullaniliyomu ki bilginiz varmi yaniyorum ya acidan
Hiç bilmiyorum ama çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Çünkü çok kotu birşey. Bende çektim baya. Ama.sanki doğumdan sonra düzeldi. Çok fena kabız olmuştum ona rağmen hiç acimadi. Zoe bisey gerçekten

İnsallah işyerimle alakalı değildir çünkü iş yeri başvuru yaptı ben formu doldurdum onlr yolladı
Bunu esim basvuru yapmisti canim isyeriyle alakali oldugunu sanmiyorum isyeri dogum parasi icin yani raporlu olunan zamanla ilgili islemleri yapiyo diye biliyorurm

Ben sallıyorum romatizma ağrıö yüzünden. Yoksa sallamaya alıştırmazdım.
Kucağına alıp kendin yaylanma şeklinde sakinleştirp uyutmayı deneyebilirsin. Onun da doğrusu şu şekildeymiş, ağlıyorsa veya huysuzsa kucakta anne kendi yaylanıp sakinleştircek. Sakinleşince durup yerine yatırarak uyutma.

Tam 2 ay olmadan yaptır istersen
Ya bak kafam takıldı emzirme ödeneği yattı diye bana 10 temmuz mesaj gelmiş e devlete vaktim olmadı ecen gittim ziraate 8-14 arası cekilebilir dedi şimdi biri yazdı 3 hafta Ziraat alınabilmesi yani geri cekilme olurmu mantıksız geldi ama???ayda yılda devlet bişey veriyo bana:)

Kızlar sagdıgınız sütü dondurucuya koyan var mı o poşette mı koydunuz yıkadınız mı poseti

saol canım egzersizlere dikkat etmeye çalışıyorum . 36 ya kadar bekleyeceğiz dönmezse sezeryan artık. şimdilik dönmedi :) kafası midemin altında
slm canım nasılısın bebeğin nasıl ...ben sana bişi soracağım bebeğim 5 gündür kaka yapmadı en son 2 ay aşısını yaptırıp eve geldim yeşilimsi bi kaka yaptı o gün bugundur yok bişi....her türlü şeyi denedim ama maalesef bi bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…