- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Valla canim bende senin gibi duaunuyordum ama sonra pes ettmi mecbur salladim ayagimda tabi o donemler inat ettimi gun boyu hic uymadigi da oluyordu tamamen bebisle alakaliarkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim ilk bebeğim ve kafam çok karışık bebeğim 27 günlük ve neredeyse 12-13 saatten fazla uyumuyor. sürekli uyanık kucağımızda uyuyor sonra yatağına bırakınca uyanıyor. ben şimdiye kadar hiç sallamadım ve sallanan bir şey de almadım eşim sallansa çabuk uyur gibi şeyler söyledi.benim keyfim için bebeğimin uykusuz kalmasını istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum bana fikir verebilir misiniz. sallasam daha mı iyi uyur aranızda benim gibi sallamayan ama bebeği uyuyan biri var mı
Yok yastık kullanmayı düşünmüyorum ama doktora sormak lazım yine de. Şimdi memleketteyim, burda ana kucapında uyuyor. O da hafif eğimli.Onun yerine yastık kullanmaya başladınız mı peki
Eğer teşhis konmuş bir alerji varsa, bunun diyetini yapmamak bağırsağın zarar görmesine, alerjik astıma vs neden olabilir.Canım belkş yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim. Bebeginin ne tür sikayetleri vardı. Neye göre doktor bu teshisi koydu acaba. Bizede süt ürünlerini yasakladı ama yiyiyorum ben napim. Dikkat ettim sütü sade içince baya rahatsız oluyo köpüklü kaka yapıyo. Peynir yiyince bi şikayetimiz olmadı
Canm ben senden sonra dogum yaptm 14 hazran 13 temmuzda yatmisdiDoğum parası için Sosyal politikaları aradım (144)
5 temmuzda başvuruda bulunmuşuz, başvurıda bulunduktan sonraki ayın son haftası yatıyormuş yani ben ağustosun son haftası pttden alabileceğim. Alamayan arkadaşların bilgisine ..
Bana süt ürünleri, yumurta ve kuruyemiş dedi. Domates zaten yemiyordum ama tahin yiyordum mesela. Kırmızı meyveler de yiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Kan testi yapıldı mı size? Keçi peyniri aldım ben, onu tüketiyorum. Çok zor gerçekten. Dana eti yeme dedi mi peki?Benim bebeğime de süt alerjisi dedi doktor. Size neleri yasakladı ? Bana süt ürünleri, peynir , yoğurt, et, yumurta, kırmızı meyveler, domates, tahin, susam , kuruyemişler yasak. Yiyecek hiçbişey bulamıyorum aç kalıyorum. Sütüm azalmaya başladı diyet yapınca, ve bebeğim de daha az kilo alıyor. Çok sıkıntılı bi duru . Yemeyince de kötü bu kez bebek beslenemiyor.
Valla canim bende senin gibi duaunuyordum ama sonra pes ettmi mecbur salladim ayagimda tabi o donemler inat ettimi gun boyu hic uymadigi da oluyordu tamamen bebisle alakali
Saol canım. Teshisi şu sekilde koydu;ben ikş kere köpüklü kaka yaptıgınınsöyledim. Bir gün öncesinde süt içmiştim. Doktorda bir daha süt ürünleri tüketmememimsöyledi. Herkangi tahlil filan yapılmadıEğer teşhis konmuş bir alerji varsa, bunun diyetini yapmamak bağırsağın zarar görmesine, alerjik astıma vs neden olabilir.
Bebeğin için doğrusunu sen bilirsin tabii ki, ama kakada kan görürsen, zarar en yüksek boyuta gelmiş demektir, öyle bir durumda doktor kontrolünde diyet çok daha hayati önem taşır.
Geçmiş olsun
bize Bursa'dan tanıdıktan geliyor.. bazen benimki de çok emdiğinde kusuyor öyle ,o yüzden 10 dkyı geçirmemeye çalışıyorumNerden buluyoruz arkadaslar saf zeytinyagini
Kizlar kizim emdiktem sonra agiz dolusu kusuuo usuttmu acaba nasil anlayacagim ustuttugunu
annem Antep te bir tanıdığa gitmişti,kadın bütün yiyecekleri dışarıdan söylemiş,geldiğinde bu Antepliler çok asortik demiştiOdfff ne güzelmiş ya. Eşim desen bi çay demlemeyi beceremez. Acaba antepte de böyle bi yer var mıdır. Pek sanmıyorum cünkü buranın insanlarının işi gücü yemek yapıp birbirlerine dagıtmak. Yinede bi araştırayım
senden sonra ben varım da bizim çocuk doktoru 2 aylıkken daha doğru sonuç veriyor dedi,dün sağlık ocağında da o kadar gecikme dediler ne yapacağım bilmiyorumBende 40 a varmak üzereyim terim kötü kokuyor devamlı duş alıyorum kanamam durdu ama sarı akıntı var bu zamana kdr alttarafta kötü kokuyordu şimdi daha iyi ama dün kontrole gittim dikişlerim atmış herşey yolunda dedi ama enfeksiyon olmuşum olur dedi doktor 7 günlük fitil yazdı bi de pişik olmuşum antalya sıcagı malum normal Doğum yapan arkadaslar kontrollerinizi aksatmayın ben gitmicektim iyki gittim kullandığım fitil neo-penotran kullanan oldu mu???????
EmZirmede kullanılmaz diyor ama doktor verdi????
Sarp'ın 1 ay bir haftalık kontrolu yapıldı baya kilo almış ama sorun yok dedi oysa 5 dk emiyor benimki..burda bir arkadas bu konuda endişeliydi endişe etmesin sonra kilo alımları azalıyor cok alması daha iyi
Kalca usg cekildi artık saglık bakanlıgı 1 aya almış usg yi birşey cıkarsa bandajla onlem alınabilsin diye aklınızda olsun gerçi en son doğum yapan bnm heralde :)
Hiç bilmiyorum ama çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Çünkü çok kotu birşey. Bende çektim baya. Ama.sanki doğumdan sonra düzeldi. Çok fena kabız olmuştum ona rağmen hiç acimadi. Zoe bisey gerçektenKizlar benim.hemoroid iyice fenalasti yaa onceden anestol pomad kullaniyodum cok iyi geliyodu simdi emzirrkende kullaniliyomu ki bilginiz varmi yaniyorum ya acidan
Benim nasıl yatmadı 10 haziran yaniCanm ben senden sonra dogum yaptm 14 hazran 13 temmuzda yatmisdi
Bilmiyorrum ki kafalarina gore yatiriyolar demekki ben aldim cunku 300 tlBenim nasıl yatmadı 10 haziran yani
İnsallah işyerimle alakalı değildir çünkü iş yeri başvuru yaptı ben formu doldurdum onlr yolladıBilmiyorrum ki kafalarina gore yatiriyolar demekki ben aldim cunku 300 tl
Cnm ben uc numara kullanıyrm
Bı sonrakı paketı yanı uc aya yakın dort numara gecerım
Cunku uc numara ız bırakıyor
Oglum 7kg cıvarıdır
Dorte gecınde 8 olur
Bunu esim basvuru yapmisti canim isyeriyle alakali oldugunu sanmiyorum isyeri dogum parasi icin yani raporlu olunan zamanla ilgili islemleri yapiyo diye biliyorurmİnsallah işyerimle alakalı değildir çünkü iş yeri başvuru yaptı ben formu doldurdum onlr yolladı
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim ilk bebeğim ve kafam çok karışık bebeğim 27 günlük ve neredeyse 12-13 saatten fazla uyumuyor. sürekli uyanık kucağımızda uyuyor sonra yatağına bırakınca uyanıyor. ben şimdiye kadar hiç sallamadım ve sallanan bir şey de almadım eşim sallansa çabuk uyur gibi şeyler söyledi.benim keyfim için bebeğimin uykusuz kalmasını istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum bana fikir verebilir misiniz. sallasam daha mı iyi uyur aranızda benim gibi sallamayan ama bebeği uyuyan biri var mı
Tam 2 ay olmadan yaptır istersenbize Bursa'dan tanıdıktan geliyor.. bazen benimki de çok emdiğinde kusuyor öyle ,o yüzden 10 dkyı geçirmemeye çalışıyorum
annem Antep te bir tanıdığa gitmişti,kadın bütün yiyecekleri dışarıdan söylemiş,geldiğinde bu Antepliler çok asortik demişti
senden sonra ben varım da bizim çocuk doktoru 2 aylıkken daha doğru sonuç veriyor dedi,dün sağlık ocağında da o kadar gecikme dediler ne yapacağım bilmiyorum
Markettten alinmissa degisimi yapiliyor.
slm canım nasılısın bebeğin nasıl ...ben sana bişi soracağım bebeğim 5 gündür kaka yapmadı en son 2 ay aşısını yaptırıp eve geldim yeşilimsi bi kaka yaptı o gün bugundur yok bişi....her türlü şeyi denedim ama maalesef bi bilgin var mısaol canım egzersizlere dikkat etmeye çalışıyorum . 36 ya kadar bekleyeceğiz dönmezse sezeryan artık. şimdilik dönmedi :) kafası midemin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?