2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu rota aşısını alıp kendimiz damlatmayız heralde di mi?Benm bulunduğum şehirde rota olduğunu bildiğim tanıdıkların çocukları var.Yaptıracağım kesin.

Bir de böyle Bi yazı okudum.Foto ekledim.

Eklentiler

• IMG_3565.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar benim.hemoroid iyice fenalasti yaa onceden anestol pomad kullaniyodum cok iyi geliyodu simdi emzirrkende kullaniliyomu ki bilginiz varmi yaniyorum ya acidan

Kullanılıyor tabi. Ben procto ile anestolü. Ayrıca bi fitil ve bi hapla geçirdim. Emzirirken kullanabilirsin dedi dr. Bi ayda iyileşti ama.

Ben koyuyorum süt poşetleri zaten hijyenik yıkamana gerek yok. Ama ellerini yıka önce.

Saçmalamış galiba. Sadece köpüklü/mukuslu kaka alerji belirtisi değildir, anca dokunuyor denebilir. Gürültülü kaka, döküntü, kilo alımı azlığı, gaz, kulak arkası döküntüsü... bunlar yoksa dediğim gibi süt dokunmuştur. Sen takip et. Süt iç, devam eden 3 gün boyunca, ama bunun dışında da aynı yemekleri ye. Baktın kaka köpüklü süt içmezsin olur biter.

uzines selam hatun nasılsın?
Ben bugün benim ikinci kanguru var Boba Air onu taktım, oğlan şimdi koynuma uyuyor. Aklıma sen geldin takınca.
Yenidoğana uygun değil deniyor ama bacak/boy uzun benim oğlanın, ergonomisi bozulmadı.
Çok hafifmiş, ikinci bir kanguru düşünürsen aklında olsun:)

Kızıma 2 gündür oyun halısını çıkardım arada koyuyorum ama benim büyük cadı halıyı boş bulunca hemen salona getiriyor kendi yatıyor oyuncaklarını çıkarıyor .ya i kardeşe hiç bırakmıyor. Küçük kızım yandı ablası ona hiçbir oyuncağı bırakmayacak galiba şimdiden belli

Kilo konusunda hamilelikte en şanslı olanlarinizdan biriydim.5 kilo ile doğuma gittim ve Eve geldiğimde hepsi gitmisti
Sonra süt az bebek emmiyor falan diye diye 3 kilo aldım.zaten normalde kiloluydum emzirirken veririm diye sevinirken kilo aldım ya .işin kötüsü tatlı ya aşırı duskunum yemek olmasın en azından dondurma olsun derdindeyim
Birde herkesde stres yorgunluk iştahsızlık yapar bende tam tersi istahim açılıyor.iki çocuk ev falan bı düzen kuramadım
Evde iş bitmiyor çamaşır bulaşık yemek ,kucugum zaten anne kuzusu beslenmesi gazi altı üstü uykusu ,buyuguk kızımın söz dinlememesi sürekli kardeşini uyandırması,sinirli asabi halı falan çok yoruluyorum.

Eşim de ayrı bir cins sinir oluyorum bu sıralar.15 gündür yoktuk beyfendi evde rahatti geldik dünyada bı çalışan baba o sanki hep yorgun hep yorgun
Anlıyorum iş insanı yoruyor ama ben bir ay sonra ise donsem bana acir mi hiç zannetmiyorum.adam kızım 70 günlük oldu bu süre zarfinca hiç yanımızda yatmadı
Neymiş bebekten uyuyamazmis.buyugunu donusumlu uyuturduk şimdi onuda bana yikti.cocuk olunca spor aşkı tebresti bryfendinin
Zaten yaklaşık 3-4 aydır beni eş yada kadın olarak değilde sadece anne olarak görüyor
Adam yanıma bile yanaşmıyor bılmiyorum nasil olacak ama canımı çok sıkıyor

Bezin iki yanını birbirine değdirince kakada uzama oluyodu yani mukusuydu ama öyle aşırı bi sümüksü gibi değildi. Poposunda makatın çevresi kızarmıştı ben pişik sandım ama bi süre geçmedi doktor mantar dedi. Süt emerken karnından sesler geliyordu guruldama gibi. Emdikten sonra çok olmasa da çıkartıyordu. Yüzünde sivilce gibi ucu beyaz noktalar vardı. Bi de sürekli ıkınıyordu, doktor süt alerjisi dedi. Ama ben de düzenli yapamadım diyeti şehir dışına çıkmıştık orda mecbur dışarıda yedik hep bozmuştum. Ama diyeti düzenli yapsam da hiçbi düzelme olmadı açıkçası.

Ben derecesinin çok ağır olduğunu düşünmüyorum aslında ama riske de atamıyorum. Bi yandan da çocuğu böyle sakınarak ileride daha mı alerjik bi bebek yapacağım onu merak ediyorum. Şimdi ben yemezsem süt ürünleri ek gıdaya geçince direk kendi yiyince daha kötü alerjik tepki göstermez mi alışmadığı için. Kafamda hep bu sorular var.. ben ne kadar dikkat etsem de şikayetlerimizde hiçbi düzelme olmadı. Ve çevremde kimse sorsam herkesin bebeğinin kakası benim kızın gibi, bendeki şikayetler herkeste var. Neye göre alerji teşhisi konuluyo ki ? Onlara bişey dememiş doktorları. Bi de herkesin böyleyse herkeste mi alerji var ? Yoksa normali bu demekki

Evet et de yasak. Ben de keçi peyniri ve sütü tüektiyordum ama doktor onları da tüketme artık dedi. Çünkü şikayetlerimizde hiçbi düzelme olmadı. Ama zaten bizim şikayetleri kime söylesem bizim de bebeğimiz öyle diyorlar. Herkeisn bebeğinin ara sıra yeşil kakası oluyomuş, herkesin bebeğinin kakasında az da olsa mukus varmış, herkesin bebeği gürültülü kaka yapıyormuş, herkesin bebeğinin yüzünde ucu beyaz sivilce çıkıyormuş. Yani kime sorsam hep aynı. Demekki normali böyle diyorum. Neden onlarınki alerji değil bizimki alerji ? Ve ben ne yaparsam yapayım hiçbişi değişmiyor olan benim sütüme oldu. Göğüslerimden akardı sütüm elbisem ıslanırdı şimdi günde 3 öğün anca süt çıkıyor bebeğe. Anne sütü kesilirse asıl o zaman bu bebek zarar görecek bence. Kafam çok karışık

Valla yazdıklarının tamamına yakını benim kızımda da var. Sadece popişi kızarık değil.bunların alerji belirtisi olduğunu hiç sanmıyorum. Ben de herşeyi yiyorum ayırmadan.

Selam canım, daha birinciye alışamadık ki! Geçen yerleştirmek için nasıl cebelleştim görmüşsündür grupta :) eşim kendisi koy fotografımı dedi sonra aksamına ertesi gününe kuzenlerden arkadaslardan " kangurunuz hayırlı olsun" mesajları gelince sildirdi postu bana :)
Burası sıcak ya gündüz sıcaktan gecede sivrisinek korkusundan kanguruyu kullanamadım. Arabasına cibinlik takıyorum geceleri 10 güne kullanmaya baslarız geceler serinliyor burada :)

Sütünü artırabilirsin sık sık emzir ya da sağ. Uykudan sonra güzel süt oluyor. Emzirme kampı uygula kendine, tomrisin emzirme notlarında var oku netten.

Ben yaptiricam.bi dozu 190 TL.

Kanguru sling gibi birşey al, sırtına bağla bacım
Evde çarşafla bi deneme yapayım bakalım sevecekmi

Merhaba kızlar bizde bugün aylık aşımızı olduk,bu aşıda banyo yasağı falan var mıydı? Hemşire bişey söylemedi de..
Ben hepatit b ikinci sözünü vurdurdum hemşire 2-3 gün yıkama demisti

Walking dead, supernatural ,the vampire diaries, game of thrones bunlarda benim favoriler ama şu an değil bunları izlemek normal tvye bakamıyorum :)
Benzer dizileri izliyoruz. Gerçi aylardır film izlemedim bile. Oğul biraz daha İskandinav öyle..izlemediyseniz defteri da tavsiye ederim. Bi de fargo..

EMZİrme odeneğini aldınızmı ben almadım daha para geri çekilmez demi?
300tl yattı mı diye nereyi arıcaz?
Ben aile ve sosyal politikalar bakanlığı müşteri hizmetlerini aradım 144ten. Örtü sorun dediler. Para birimi yıl içinde cekilmezse geri çekiliyor Muş. Pttyi aradım telefonla söylemiyoruz dediler. Bugün gittim çektim. 15 Haziran'da başvurmuştur.

Çok zorlama sallanıyoduk diye. Ben ayakta sallamaya bile raziydim. Ne sallanan beşiğinde ne de kucakta ne memede ne ayakta uyutabildim.ya omuzda uyuyordu ya çarşafla sallanarak. Koyduğumuz an uyanıyordu. Harap oldum resmen. Sonunda çareyi Hamak beşik almakta buldum. İki gündür sorunsuz yatıyor. Benden söylemesi. Birazdan resmini atarim

bu belirtilerin hepsi benim kizimda da var sadece ucu beyaz sivilce yok ilk kizimda da ayniydi neye gore alerji denildi tam olarak belki doktorun söylemediği belirtiler vardır baska bi sebepten anlamis olabilir ama bence yemeyi kesmeden once bsska bi doktora gitsen iyi olur anne sutu bebek icin en degerli sey

Zehracım form doldurup aile bakanlığına verdiniz mi?
Eşim doldurmuştı canım, başvuru görünüyor ama 5 temmuz olarak görünüyor. Ben 10 haz. Doğurdum ama küvözde kaldı vs o sıra yoğunluktan geç bildirdik ama 25 gün kadar geç bildirmedik. Burdan 5 temmuz olarak bildirilmiş o yüzden ağustos sonu yatacak dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…