- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Ya alacaktim bugum herturlu krem sute gecer dedi eczane bende almadim.canimKullanılıyor tabi. Ben procto ile anestolü. Ayrıca bi fitil ve bi hapla geçirdim. Emzirirken kullanabilirsin dedi dr. Bi ayda iyileşti ama.
Bugün benim eşimde aldı hamak :)Ben yaptiricam.bi dozu 190 TL.
Evde çarşafla bi deneme yapayım bakalım sevecekmi
Ben hepatit b ikinci sözünü vurdurdum hemşire 2-3 gün yıkama demisti
Benzer dizileri izliyoruz. Gerçi aylardır film izlemedim bile. Oğul biraz daha İskandinav öyle..izlemediyseniz defteri da tavsiye ederim. Bi de fargo..
Ben aile ve sosyal politikalar bakanlığı müşteri hizmetlerini aradım 144ten. Örtü sorun dediler. Para birimi yıl içinde cekilmezse geri çekiliyor Muş. Pttyi aradım telefonla söylemiyoruz dediler. Bugün gittim çektim. 15 Haziran'da başvurmuştur.
Çok zorlama sallanıyoduk diye. Ben ayakta sallamaya bile raziydim. Ne sallanan beşiğinde ne de kucakta ne memede ne ayakta uyutabildim.ya omuzda uyuyordu ya çarşafla sallanarak. Koyduğumuz an uyanıyordu. Harap oldum resmen. Sonunda çareyi Hamak beşik almakta buldum. İki gündür sorunsuz yatıyor. Benden söylemesi. Birazdan resmini atarim
Himmm bilmiyorum canim o zamanBiz gönderiyoruz dddiler
Zaten sık sık emziriyorum , notları da okudum fakat bütün gün bişey yiyemeyince, insanın vücudunun ihtiyacı olan et süt yumurta alamayınca süt de olmuyor, olsa da tamamen su oluyor malesefSütünü artırabilirsin sık sık emzir ya da sağ. Uykudan sonra güzel süt oluyor. Emzirme kampı uygula kendine, tomrisin emzirme notlarında var oku netten.
Biz daha bugün aldık, aynı marka paşa hamak, zarar verir tabi çok büyük demirleri..@zehrayalcin87 sen memnun kaldım mı peki?
Benim kızımın yüzündede sivilce tarzı seyler var. Memlekette komsumuz docent cocuk doktoru. Cokda güvenirim kendisine. Ona sormuştum. Bebrklerin cildi dogru düzgün hava alamadıgı için normal dedi. Hergün banyo yaptır dedi.Zaten sık sık emziriyorum , notları da okudum fakat bütün gün bişey yiyemeyince, insanın vücudunun ihtiyacı olan et süt yumurta alamayınca süt de olmuyor, olsa da tamamen su oluyor malesef
Aynıları benim oğlumdada var benim oğlumdamı alerjik yani..doktorumuz hiç bahsetmedi böyle bişeydenEvet et de yasak. Ben de keçi peyniri ve sütü tüektiyordum ama doktor onları da tüketme artık dedi. Çünkü şikayetlerimizde hiçbi düzelme olmadı. Ama zaten bizim şikayetleri kime söylesem bizim de bebeğimiz öyle diyorlar. Herkeisn bebeğinin ara sıra yeşil kakası oluyomuş, herkesin bebeğinin kakasında az da olsa mukus varmış, herkesin bebeği gürültülü kaka yapıyormuş, herkesin bebeğinin yüzünde ucu beyaz sivilce çıkıyormuş. Yani kime sorsam hep aynı. Demekki normali böyle diyorum. Neden onlarınki alerji değil bizimki alerji ? Ve ben ne yaparsam yapayım hiçbişi değişmiyor olan benim sütüme oldu. Göğüslerimden akardı sütüm elbisem ıslanırdı şimdi günde 3 öğün anca süt çıkıyor bebeğe. Anne sütü kesilirse asıl o zaman bu bebek zarar görecek bence. Kafam çok karışık
Canım şu söylediğin herşey benim bebeğimde de var gözünü seviyim ne alerjisi ye gitsin herşeyi sütsüz anne mi olmak istiyorsun büyüyünce belli olur neye alerjisi olduğu şimdi bilip bilmeden o yasak bu yasak çok saçma geliyo banaEvet et de yasak. Ben de keçi peyniri ve sütü tüektiyordum ama doktor onları da tüketme artık dedi. Çünkü şikayetlerimizde hiçbi düzelme olmadı. Ama zaten bizim şikayetleri kime söylesem bizim de bebeğimiz öyle diyorlar. Herkeisn bebeğinin ara sıra yeşil kakası oluyomuş, herkesin bebeğinin kakasında az da olsa mukus varmış, herkesin bebeği gürültülü kaka yapıyormuş, herkesin bebeğinin yüzünde ucu beyaz sivilce çıkıyormuş. Yani kime sorsam hep aynı. Demekki normali böyle diyorum. Neden onlarınki alerji değil bizimki alerji ? Ve ben ne yaparsam yapayım hiçbişi değişmiyor olan benim sütüme oldu. Göğüslerimden akardı sütüm elbisem ıslanırdı şimdi günde 3 öğün anca süt çıkıyor bebeğe. Anne sütü kesilirse asıl o zaman bu bebek zarar görecek bence. Kafam çok karışık
Vardır mutlaka Canım hiç yorma kendini.Odfff ne güzelmiş ya. Eşim desen bi çay demlemeyi beceremez. Acaba antepte de böyle bi yer var mıdır. Pek sanmıyorum cünkü buranın insanlarının işi gücü yemek yapıp birbirlerine dagıtmak. Yinede bi araştırayım
Oyy becerikli hatun....İşte krep, cheesecake, browni yaparak olmuyor
Bende de fena.Kizlar benim.hemoroid iyice fenalasti yaa onceden anestol pomad kullaniyodum cok iyi geliyodu simdi emzirrkende kullaniliyomu ki bilginiz varmi yaniyorum ya acidan
3haziran benimde yatmamış.Benim nasıl yatmadı 10 haziran yani
Poseti yıkamadım hiç.Tam 2 ay olmadan yaptır istersen
Ya bak kafam takıldı emzirme ödeneği yattı diye bana 10 temmuz mesaj gelmiş e devlete vaktim olmadı ecen gittim ziraate 8-14 arası cekilebilir dedi şimdi biri yazdı 3 hafta Ziraat alınabilmesi yani geri cekilme olurmu mantıksız geldi ama???ayda yılda devlet bişey veriyo bana:)
Kızlar sagdıgınız sütü dondurucuya koyan var mı o poşette mı koydunuz yıkadınız mı poseti
Canım konu neymiş ki.Eşim annesiyle benim yüzümden gerilmiş.. laf söylemişler o da cvp vermiş annesi en iyisini siz bilirsiniz diyip kapatmış suratına,o kadar üzgün ki şuanda..onu böyle görünce bende çok üzüldüm bir daha annesiyle nasıl konuşurum hiç fikrim yok , bu konulardabeatrices gibi vurdumduymaz ve hazır cevap olmayı çok isterdim
Benimkinin de turuncuya yakın sarıydı bugun. Bebeğim ilk ay ben herşeyi yerken çok iyi kilo almıştı. Hatta doktor sadece anne sütüyle kız bebeğe bu kadar kilo aldırabidğin için tebrik ederim demişti. Ama bu ay bu diyeti yaptığımdan beri kilo almamışBenim kızımın yüzündede sivilce tarzı seyler var. Memlekette komsumuz docent cocuk doktoru. Cokda güvenirim kendisine. Ona sormuştum. Bebrklerin cildi dogru düzgün hava alamadıgı için normal dedi. Hergün banyo yaptır dedi.
Karın guruldaması ve mukuslu kaka bizdede var. Kakasının rengi bazen sarı bazen yesil. Hatta iki gündür turuncuya yakın bi sarılıkta. Bugun altını acmıştım kakasını yapmaya basladı. Önce sarı sarı geldi sonra yeşil geldi. Valla artık bazı seyleri kafaya takmamaya calısıyorum
Benim için kilo alımı iyiyse boy uzaması iyiyse ve bebegin gaz dışında rahatsızlıgı yoksa sorunda yok
Hii öyle mi, elde yıkayınız o zaman. Ben hızlı sallıyorum. Ayaklarimla demire basıp öyle sallıyorum ne olur ne olmazBiz daha bugün aldık, aynı marka paşa hamak, zarar verir tabi çok büyük demirleri..
eşim aradı satıcıyı, havalandırın, sallarken içine çarşaf koyun, çok hızlı sallamayın demiş
Aynıları benim oğlumdada var benim oğlumdamı alerjik yani..doktorumuz hiç bahsetmedi böyle bişeyden
Canım şu söylediğin herşey benim bebeğimde de var gözünü seviyim ne alerjisi ye gitsin herşeyi sütsüz anne mi olmak istiyorsun büyüyünce belli olur neye alerjisi olduğu şimdi bilip bilmeden o yasak bu yasak çok saçma geliyo bana
Menumu buraya da yapıştırayım :)Sabah 7:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek
1 mil leslie
Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir ve rezene cayı
Oglen 12:00
Sehrıye corbasi
Kabak
Bır dilim ekmek
Ara ogun 14:00
Çok acıktım minik bir dilim peynirli börek
Ara öğün 16:00
2 adet kuru incir
Aksam 17:30
bir adet yeşil bir adet kırmızı olmak üzere iki adet kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
3-4 çatal fırında çakma kumpirin patatesinden
Ara ogun 21:30
1 adet buyuk kırmızı erik
Ben yazmıyorum ama min uc lıtre su içiyorum hergun
Eh benim gibi olmanın bedeli de milletin illallah etmesi, çok az arkadaşın olması oluyor:)Eşim annesiyle benim yüzümden gerilmiş.. laf söylemişler o da cvp vermiş annesi en iyisini siz bilirsiniz diyip kapatmış suratına,o kadar üzgün ki şuanda..onu böyle görünce bende çok üzüldüm bir daha annesiyle nasıl konuşurum hiç fikrim yok , bu konulardabeatrices gibi vurdumduymaz ve hazır cevap olmayı çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?