2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugün benim eşimde aldı hamak :)
Biraz kötü kokuyor yeni olduğu için o yüzden astıl dışarı havalanmasnı bekliyoruz. Yıkancak bir durumda değil, eldede yıkayamam çok zor bir kumaş. Siz yıkadınız mı?

Ya bugün süt sağdım ve süt bildiğiniz su gibi hiç bir kıvamı yok, rengide başta çok açık sonra normal beyaza dönüyor

Görseli yüklerken hata verdi. Paşa çantalı Hamak beşik yaz. 0-3 yaş arası olandan aldım. 164 TL'ye. Tüm ihtiyaçlarını giderip biraz oynadıktan sonra yaptırıyorum. Mışıl mışıl uyuyor. Ama çok uykusu gelende yatırmak gerek. Yoksa sinirlenip uyumuyorlar. İki gündür kullanıyorum memnunum. Sadece bezi kokuyor. Yrn yikiycam. Oğlumun burnu kaşınıyor içine yatinca. Bi de 70 TL kim var. Onu da denedim beş para etmez. Sakın alma ucuz diye. Minnacık zaten

Sütünü artırabilirsin sık sık emzir ya da sağ. Uykudan sonra güzel süt oluyor. Emzirme kampı uygula kendine, tomrisin emzirme notlarında var oku netten.
Zaten sık sık emziriyorum , notları da okudum fakat bütün gün bişey yiyemeyince, insanın vücudunun ihtiyacı olan et süt yumurta alamayınca süt de olmuyor, olsa da tamamen su oluyor malesef

@zehrayalcin87 makinede yıkamaya düşünüyorum en düşük ısı da. Demirlerini çıkaramadan.mecbur bende elimde yikiycam. Cikmasada dileyen koyup bağlasan ağzını, diğer çamaşırların ortasına koysam makineye zarar verir mi acaba?

Zaten sık sık emziriyorum , notları da okudum fakat bütün gün bişey yiyemeyince, insanın vücudunun ihtiyacı olan et süt yumurta alamayınca süt de olmuyor, olsa da tamamen su oluyor malesef
Benim kızımın yüzündede sivilce tarzı seyler var. Memlekette komsumuz docent cocuk doktoru. Cokda güvenirim kendisine. Ona sormuştum. Bebrklerin cildi dogru düzgün hava alamadıgı için normal dedi. Hergün banyo yaptır dedi.
Karın guruldaması ve mukuslu kaka bizdede var. Kakasının rengi bazen sarı bazen yesil. Hatta iki gündür turuncuya yakın bi sarılıkta. Bugun altını acmıştım kakasını yapmaya basladı. Önce sarı sarı geldi sonra yeşil geldi. Valla artık bazı seyleri kafaya takmamaya calısıyorum
Benim için kilo alımı iyiyse boy uzaması iyiyse ve bebegin gaz dışında rahatsızlıgı yoksa sorunda yok

Eşim annesiyle benim yüzümden gerilmiş.. laf söylemişler o da cvp vermiş annesi en iyisini siz bilirsiniz diyip kapatmış suratına,o kadar üzgün ki şuanda..onu böyle görünce bende çok üzüldüm bir daha annesiyle nasıl konuşurum hiç fikrim yok , bu konularda beatrices gibi vurdumduymaz ve hazır cevap olmayı çok isterdim

Aynıları benim oğlumdada var benim oğlumdamı alerjik yani..doktorumuz hiç bahsetmedi böyle bişeyden

Canım şu söylediğin herşey benim bebeğimde de var gözünü seviyim ne alerjisi ye gitsin herşeyi sütsüz anne mi olmak istiyorsun büyüyünce belli olur neye alerjisi olduğu şimdi bilip bilmeden o yasak bu yasak çok saçma geliyo bana

Vardır mutlaka Canım hiç yorma kendini.
Valla salatayı zor yaptım.
Bebekten...
Neyse sorunsuz atlattık. Darısı sana
İşte krep, cheesecake, browni yaparak olmuyor
Oyy becerikli hatun....

Kizlar benim.hemoroid iyice fenalasti yaa onceden anestol pomad kullaniyodum cok iyi geliyodu simdi emzirrkende kullaniliyomu ki bilginiz varmi yaniyorum ya acidan
Bende de fena.
Kullanacağım. Napım.

Benim nasıl yatmadı 10 haziran yani
3haziran benimde yatmamış.
Basvuruyu işyeri m yapmıştı.

Poseti yıkamadım hiç.

Canım konu neymiş ki.
Sen gerilmedin ya oğlu gerilmiş anasıyla

Benimkinin de turuncuya yakın sarıydı bugun. Bebeğim ilk ay ben herşeyi yerken çok iyi kilo almıştı. Hatta doktor sadece anne sütüyle kız bebeğe bu kadar kilo aldırabidğin için tebrik ederim demişti. Ama bu ay bu diyeti yaptığımdan beri kilo almamış

Biz daha bugün aldık, aynı marka paşa hamak, zarar verir tabi çok büyük demirleri..
eşim aradı satıcıyı, havalandırın, sallarken içine çarşaf koyun, çok hızlı sallamayın demiş
Hii öyle mi, elde yıkayınız o zaman. Ben hızlı sallıyorum. Ayaklarimla demire basıp öyle sallıyorum ne olur ne olmaz

Aynıları benim oğlumdada var benim oğlumdamı alerjik yani..doktorumuz hiç bahsetmedi böyle bişeyden

İşte benim anlamadığım da bu. Herkes aynı şeyleri yaşıyor ama herkesin bebeği alerjik olmuyor ya da oluyor ama bazı kişilerin doktoru alerji demiyor. Mesela şimdi sizinki de alerjiyse ama siz yemeye devam ediceksiniz ne olacak ? Yani yersem ne olur sorusunun cevabını bilmiyorum ya da yiyip de bilmeyenler nolucak? Çevremde çocuğunu hiç doktora götürmeyen fakir aileler var, onların bebekleri alerji olmuyor mu ya da köydekilerin. Bu ara bunu sorguluyorum ama yine de yiym gitsin demiyorum sonuçta çocuğum söz konusu riske atamıyorum. Ama sütüm azaldıkça çok üzülüyorum

Menumu buraya da yapıştırayım :)

Eh benim gibi olmanın bedeli de milletin illallah etmesi, çok az arkadaşın olması oluyor:)
Konu seni ilgilendirmez boşver ana oğul anlaşsınlar. Bu arada beyine helal, konu ne olursa olsun ezdirmemiş hanımını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…