2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Senın bu esının tavırları hamılelıkten bu yana hosuma gıtmıyor zaten

Menumu buraya da yapıştırayım :)

Maşşallah ne güzel ara öğünleri bile yapıyosun. Ben bugün yine öğlen bişe yiyemedim. Evde yemek yoktu. Annem geldi bebeği sevmeye. İlkinde sıcakladı bıraktı, sonra ağladı bıraktı beşiğe.
Akşam da yemek yapmıcan mı sen dedi.
Daha anlatayım mı :)
İşte ben de topallaya topallaya sabah 8 de kahvaltıdan sonra akşam 7 de yemek yiyebildim.onu da eşim geldi de yardım etti yaptım.

Canım konu neymiş ki.
Sen gerilmedin ya oğlu gerilmiş anasıyla
konu biraz uzun da özetle benim oraya gidip kalmamak için bahane uydurduğumu düşünmüşler,aslında bahane de değildi de neyse...

Eh benim gibi olmanın bedeli de milletin illallah etmesi, çok az arkadaşın olması oluyor:)
Konu seni ilgilendirmez boşver ana oğul anlaşsınlar. Bu arada beyine helal, konu ne olursa olsun ezdirmemiş hanımını .
:) sağolsun ezdirmez de,sonra bana da yansıtır olayı..ya suratını asar,ya bana laf söyler Bişekilde acısını çıkarır yani

Hanımlar bizim zayıflama grubuna nerden giriyorduk, adı neydi?

Bu arada yazmayı unutmuşum. Beşik Hamak evet çok işe yaradı ama ben uyku rukyesi de dinletmeye başladım bebeğime. Kurandannsureler var. Bi de güzel oluyor ki adam. Dinletmek isteyenler Uyku rukyesi yazınca ilk sıradaki video beni bile rahatlatıyor. Zaten son zamanlarda.hep kabus ve halisulasyon girmeye başladım. Tek yatamaz oldum.

Ya alacaktim bugum herturlu krem sute gecer dedi eczane bende almadim.canim

Arkadaşım o acıyı çekeceğime içtim, benimki ameliyatlık seviyeye geldi, ilaçla geçirdim.Eczacı değil genel cerrahiye git bence.
Baharatlı, yağlı , kızartma, patlıcan yeme. Kabız olma.

Sen tahlil yaptırdın mı peki? Benim bebeğin kakasında yüksek oranda lökosit çıktı. O nedenle diyete başladım. İstanbul'a dönünce de kanda baktırıcam. Bunlar yapıldı mı bebeğine? Ben kuzu eti aldım bugün, onu yapıcam. Çok zor ama beslenmek. Bir tek süt ürünleri değil bir çok şey alerjen. Ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Ek gıdaya geçince daha da zor. Bebeğe yedirecek bir şey bulamıyorsun.

Senin bunları yiyecek vaktin nasıl oluyor , ben bugun ağzıma ilk yemeği akşam 19.30 da koydum. Bebekle uğraşmaktan değil yemek yapmak olan yemeği bile yiyemiyorum
Valla ıkı cocukla yıyorum bıde bunlari ben
Yedıgımden bırsey anlamıyorum kı
Bıde buyuk oglumu yedırıyorum dusun yanı
Diyetisyenanne salata eksıklıgımde o yuzden aceleden

Cnm bebekle cidden zor
Bende ıkı cocuk var bıde
Cok yoruldum
Normal de snnem yardım edıyor
Tatılden dönsede dınlenebılsem

Günaydın
Anlattığınız hersey benim bebegimdede var
Hatta yeni doğum yapan arkadaşımın bebeklerindede var..Bu alerjik mevzusu nu internette bir Dr enlemesine boylamasina anlatmış..Dr süt alerjisi diye bişey olmaz sakin diyet yapmayın olan sutunuze olur şeklinde yazmış ve süt alerjisi diyet yapın diyen Dr larida yerden yere vurmuş..Bebeğim yaklaşık 10 gündür köpüklü yeşil gürültü lu kaka yapıyor..
Ilk başta endişe duydum bende hatta Dr a gittik kaka istedi ki benim oğlumun kaka saati bellidir günde bir defa yapar orda yapmayinca eve döndük ve bi daha da götürmedim.
Diyet yapmıyorum yapmayida düşünmüyorum
Bebeginiz emiyorsa kusmasi ateşi sık ishal i yoksa zaten Dr a gitmeye gerek de yok
Herkesin bebeği alerjik olmuş ozaman hadi topluca diyete olur mu yahu
Ne yicezde süt olucak peki bu yavrular doyucak
Bol su içmek le süt olmuyor oluyor ama vitaminsiz doyurucu olmayan bi süt oluyor
Ben hiç takılmiyorum artık kakasina sende takılma...Beslenmene devam et sütun etkilenmesin boşuna..Gerçekten bi sıkıntısı olsa bebeğin sinyal verir zaten.
Bu gidişle bebek sütten kesilip mamaya dönecek ozaman alerji de olmicak
Drlar bi tuhaf herkeze aynı teşhis..Bi çok bebek aynı durumu yaşıyorsa demekki olağan bişey bu..

Arkadaşım o acıyı çekeceğime içtim, benimki ameliyatlık seviyeye geldi, ilaçla geçirdim.Eczacı değil genel cerrahiye git bence.
Baharatlı, yağlı , kızartma, patlıcan yeme. Kabız olma.
Komik gelecek ama duz mantik gidip lansinoh kremi surdum sonucta oda bi catlk ve gayet iyi geldi :) @BahaRaslan99

Ekmeğin az. Sabah ve öğlen ekmeği arttir bence. Bir de et tavuk balık tarzı bir şeyler eklesen süper olur. Ana ogunlere salata ara öğünlere de süt ve ya yoğurt
Birde dolma yedim ya, pirinc ve kiyma var icinde, onlar gun ekmek grubu tuketimi ve et tuketimi icin yeterli olmaz mi? Et grubundan et olmadiginda ne tuketebilirim? Yesil meercimek gaz yapar, peynirde yiyemiyrm
Ben ne yesem sasirdim zaten
Bide bunlari yapma meselesi var

Evet Cnm form doldurdum okadar onlar yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…