Takılma rengıne önsuttur belkı oYa bugün süt sağdım ve süt bildiğiniz su gibi hiç bir kıvamı yok, rengide başta çok açık sonra normal beyaza dönüyor
Senın bu esının tavırları hamılelıkten bu yana hosuma gıtmıyor zatenEşim de ayrı bir cins sinir oluyorum bu sıralar.15 gündür yoktuk beyfendi evde rahatti geldik dünyada bı çalışan baba o sanki hep yorgun hep yorgun
Anlıyorum iş insanı yoruyor ama ben bir ay sonra ise donsem bana acir mi hiç zannetmiyorum.adam kızım 70 günlük oldu bu süre zarfinca hiç yanımızda yatmadı
Neymiş bebekten uyuyamazmis.buyugunu donusumlu uyuturduk şimdi onuda bana yikti.cocuk olunca spor aşkı tebresti bryfendinin
Zaten yaklaşık 3-4 aydır beni eş yada kadın olarak değilde sadece anne olarak görüyor
Adam yanıma bile yanaşmıyor bılmiyorum nasil olacak ama canımı çok sıkıyor
Senin bunları yiyecek vaktin nasıl oluyor , ben bugun ağzıma ilk yemeği akşam 19.30 da koydum. Bebekle uğraşmaktan değil yemek yapmak olan yemeği bile yiyemiyorumMenumu buraya da yapıştırayım :)
Menumu buraya da yapıştırayım :)
konu biraz uzun da özetle benim oraya gidip kalmamak için bahane uydurduğumu düşünmüşler,aslında bahane de değildi de neyse...Canım konu neymiş ki.
Sen gerilmedin ya oğlu gerilmiş anasıyla
:) sağolsun ezdirmez de,sonra bana da yansıtır olayı..ya suratını asar,ya bana laf söyler Bişekilde acısını çıkarır yaniEh benim gibi olmanın bedeli de milletin illallah etmesi, çok az arkadaşın olması oluyor:)
Konu seni ilgilendirmez boşver ana oğul anlaşsınlar. Bu arada beyine helal, konu ne olursa olsun ezdirmemiş hanımını .
Ya alacaktim bugum herturlu krem sute gecer dedi eczane bende almadim.canim
Sen tahlil yaptırdın mı peki? Benim bebeğin kakasında yüksek oranda lökosit çıktı. O nedenle diyete başladım. İstanbul'a dönünce de kanda baktırıcam. Bunlar yapıldı mı bebeğine? Ben kuzu eti aldım bugün, onu yapıcam. Çok zor ama beslenmek. Bir tek süt ürünleri değil bir çok şey alerjen. Ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Ek gıdaya geçince daha da zor. Bebeğe yedirecek bir şey bulamıyorsun.Evet et de yasak. Ben de keçi peyniri ve sütü tüektiyordum ama doktor onları da tüketme artık dedi. Çünkü şikayetlerimizde hiçbi düzelme olmadı. Ama zaten bizim şikayetleri kime söylesem bizim de bebeğimiz öyle diyorlar. Herkeisn bebeğinin ara sıra yeşil kakası oluyomuş, herkesin bebeğinin kakasında az da olsa mukus varmış, herkesin bebeği gürültülü kaka yapıyormuş, herkesin bebeğinin yüzünde ucu beyaz sivilce çıkıyormuş. Yani kime sorsam hep aynı. Demekki normali böyle diyorum. Neden onlarınki alerji değil bizimki alerji ? Ve ben ne yaparsam yapayım hiçbişi değişmiyor olan benim sütüme oldu. Göğüslerimden akardı sütüm elbisem ıslanırdı şimdi günde 3 öğün anca süt çıkıyor bebeğe. Anne sütü kesilirse asıl o zaman bu bebek zarar görecek bence. Kafam çok karışık
Menumu buraya da yapıştırayım :)
Ekmek neden az dediniz?emzirdigi icin mi?bnde sabah kahvaltisi haric ekmek yemiyorum..Ekmeğin az. Sabah ve öğlen ekmeği arttir bence. Bir de et tavuk balık tarzı bir şeyler eklesen süper olur. Ana ogunlere salata ara öğünlere de süt ve ya yoğurt
Cnm sut urunleri bebegıme dokunuyot r ne yapabılırımEkmeğin az. Sabah ve öğlen ekmeği arttir bence. Bir de et tavuk balık tarzı bir şeyler eklesen süper olur. Ana ogunlere salata ara öğünlere de süt ve ya yoğurt
Valla ıkı cocukla yıyorum bıde bunlari benSenin bunları yiyecek vaktin nasıl oluyor , ben bugun ağzıma ilk yemeği akşam 19.30 da koydum. Bebekle uğraşmaktan değil yemek yapmak olan yemeği bile yiyemiyorum
Cnm bebekle cidden zorMaşşallah ne güzel ara öğünleri bile yapıyosun. Ben bugün yine öğlen bişe yiyemedim. Evde yemek yoktu. Annem geldi bebeği sevmeye. İlkinde sıcakladı bıraktı, sonra ağladı bıraktı beşiğe.
Akşam da yemek yapmıcan mı sen dedi.
Daha anlatayım mı :)
İşte ben de topallaya topallaya sabah 8 de kahvaltıdan sonra akşam 7 de yemek yiyebildim.onu da eşim geldi de yardım etti yaptım.
Benimkinin de turuncuya yakın sarıydı bugun. Bebeğim ilk ay ben herşeyi yerken çok iyi kilo almıştı. Hatta doktor sadece anne sütüyle kız bebeğe bu kadar kilo aldırabidğin için tebrik ederim demişti. Ama bu ay bu diyeti yaptığımdan beri kilo almamış
Pınarın laktozsuz sutunden mı içsemEkmeğin az. Sabah ve öğlen ekmeği arttir bence. Bir de et tavuk balık tarzı bir şeyler eklesen süper olur. Ana ogunlere salata ara öğünlere de süt ve ya yoğurt
Komik gelecek ama duz mantik gidip lansinoh kremi surdum sonucta oda bi catlk ve gayet iyi geldi :) @BahaRaslan99Arkadaşım o acıyı çekeceğime içtim, benimki ameliyatlık seviyeye geldi, ilaçla geçirdim.Eczacı değil genel cerrahiye git bence.
Baharatlı, yağlı , kızartma, patlıcan yeme. Kabız olma.
Yıkamadınız dimiHii öyle mi, elde yıkayınız o zaman. Ben hızlı sallıyorum. Ayaklarimla demire basıp öyle sallıyorum ne olur ne olmaz
Birde dolma yedim ya, pirinc ve kiyma var icinde, onlar gun ekmek grubu tuketimi ve et tuketimi icin yeterli olmaz mi? Et grubundan et olmadiginda ne tuketebilirim? Yesil meercimek gaz yapar, peynirde yiyemiyrmEkmeğin az. Sabah ve öğlen ekmeği arttir bence. Bir de et tavuk balık tarzı bir şeyler eklesen süper olur. Ana ogunlere salata ara öğünlere de süt ve ya yoğurt
Evet Cnm form doldurdum okadar onlar yaptılarVardır mutlaka Canım hiç yorma kendini.
Valla salatayı zor yaptım.
Bebekten...
Neyse sorunsuz atlattık. Darısı sana
Oyy becerikli hatun....
Bende de fena.
Kullanacağım. Napım.
3haziran benimde yatmamış.
Basvuruyu işyeri m yapmıştı.
Poseti yıkamadım hiç.
Canım konu neymiş ki.
Sen gerilmedin ya oğlu gerilmiş anasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?