Hadi ya
2,5 baya gec olmuş
Püre şeklinde 7 aya kadar ancak verılebılır, sonra ırmıklı corbalar, tel sehrıyelı corbalar ıle baslayarak katılasır gıderek, cubuk seklınde verılebılecek sebzeler elıne verılır
Tek zor tarafı mutfak fena kırlenıyor
Bıde ben herkese mama sandalyesı almalarını onerırım
Farkli bi uzmandan gorus almakta fayda var bence. Her doktor işinin ehli olmuyorBen herşeyi yerken kilo alımı çok iyiydi, ama diyete başladığımdan beri durdu kilo alımı. Ama doktor diyete devam et bozma diyor
Ya bu yalatma huyu her annedemi varya ,allahım ya. Annemin cwbıda hazır ;sizide böyle büyüttüm hani noldu çok şükür saglıklısınuz. Allahtan baska memleketteyimAnnem deydi kızım Bn yemek yiyim diye annem bakıyorDu sonra kızım agzini şapırdatmaya başladı anne ne verdin çocuğa diye bağırdım kavun koktu yalattim diyo allahım ya bizi nasıl büyüttüler hayret ediyorum Bn kavun yemiyorum gaz yapıyor diye annem kavun yalatiyo
Bence farklı bi doktora daha baktır bebegini. Senin belşrtiler benim kızımdada var. Ama sıkıntı olarak görmüyorumBizim gıda alerjimiz var. İnternette goda alerjisi olan bebeklere yapılmaz yazıyor. Ama doktorum biliyor gıda alerjisini kendisi teşhis koydu buna rağmen aşıyı öneriyor. Anlamadım
Senin ki yine iyi. Benim kayınpeder tutturdu et suyu verelim diye. Yok diyorum. Verelim nolcak diyoAnnem deydi kızım Bn yemek yiyim diye annem bakıyorDu sonra kızım agzini şapırdatmaya başladı anne ne verdin çocuğa diye bağırdım kavun koktu yalattim diyo allahım ya bizi nasıl büyüttüler hayret ediyorum Bn kavun yemiyorum gaz yapıyor diye annem kavun yalatiyo
Ben ilk günden beri kullanıyorum brb, arkadaşlar da memnun sanırım süt içinLactamax süt arttırmak için mi ? Benim stüm de azaldı , alayım mı ben de ?
Alerjik bebeklerde önerilmiyor. Doktor ne diyor?Arkadaşlar yarın 2. Ayımız bitiyor. Doktor rotavirüs aşısı yapacağım dedi. Siz yaptırıcak mısınız ? Ne düşünüyorsunuz ? Aklım çok karışık nolur cebap yazın karar vermem lazım bu gece
Ben yüksek mama sandalyelerinden korkuyorum, bir de evin içinde otururken aklım kalmasın diye "mamas papas snug" aldım.Bugün grupta gördüm yazmışlardı, Şok ta galiba naylondan piknik için sofra bezleri varmış büyük onlardan alıp sereriz altlarına bir de ikeanın antilop mama sandalyesini tavsiye ediyorlar çünkü çocukla beraber banyayo götürün ve ikisini de yıkayın diye
Günaydın hanımlar,Ben yüksek mama sandalyelerinden korkuyorum, bir de evin içinde otururken aklım kalmasın diye "mamas papas snug" aldım.
Ben beş altı aylık hamileydim aldığımda :) önhazırlık Beatrice derler bana:) evde deprem çantası var mesela benim, ne bileyim kocamla evlilik yıldönümü hediyemizi bile sipariş verdim (eylül ortası evlilik yıldönümü)Günaydın hanımlar,
Ben henuz almadım beatrice bir o günler gelsin diyorum
Günaydın bu arada:) güzel bir gün olsun:)Günaydın hanımlar,
Ben henuz almadım beatrice bir o günler gelsin diyorum
Ya işte o an belli olmuyor ama ilerideki yani yaşlanınca mide ve kalp rahatsızlıklarının sebebi bebeklikteki bu koktu canı çeker tattırmaları, ufacık birşeker bile kan şekeri düzenlerini alt üst ediyormuş. Çogu eski yöntem saglıklı ama yeni çıkan şeyleri de gözardı etmememwk lazım.Ya bu yalatma huyu her annedemi varya ,allahım ya. Annemin cwbıda hazır ;sizide böyle büyüttüm hani noldu çok şükür saglıklısınuz. Allahtan baska memleketteyim
Temkinlisin işte boşver iyi bir huy her zaman kafan olur böylece, ben başak burcuyum bende de tedarikli olmak vardır ama herzaman rahat bir tarafım da var. Dengeliyorum sanırım :)Ben beş altı aylık hamileydim aldığımda :) önhazırlık Beatrice derler bana:) evde deprem çantası var mesela benim, ne bileyim kocamla evlilik yıldönümü hediyemizi bile sipariş verdim (eylül ortası evlilik yıldönümü)
Okulda da böyleydim ben, final döneminden önce çalışır, final döneminde defterleri arkadaşlara dağıtır gezerdim:)
İşte de böyleyim, kdv 26sında verilir ayın, herkes son günü bekler. Ben ayın 15inde başlarım :) shshhsh
Çekilir dert değilim:)
Her zaman kafan rahat olur demek istedim eksik yazmışımGünaydın bu arada:) güzel bir gün olsun:)
Wei-b aldik canim oyle cok kasmadik trawel degil 400tl cik :)pek sevdigim soylenemez ama isimi goruyo4. Ayda bebek bisküvisi veriliyor demişlerdi.
Meme boş olunca yapıyor benimki
Araba ne aldın canım.
144
Ne güzel biyer de yaşıyorsun deniz havası olan. Ohh mis
Evet canım olabilir.
İşyeri de veriyor doğum yardımı adı altında.
Bugün grupta gördüm yazmışlardı, Şok ta galiba naylondan piknik için sofra bezleri varmış büyük onlardan alıp sereriz altlarına bir de ikeanın antilop mama sandalyesini tavsiye ediyorlar çünkü çocukla beraber banyayo götürün ve ikisini de yıkayın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?