2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Artik sizler varsiniz.bilincli bir sekilde olacak hersey.daha cesurum simdi.

Oh yaa simdi kapatti gozlerini.bakalim nasil olacak.24 saatten fazladir bozuldu duzeni.2 saatte bir uyandi.mama yedi.uyumakta zorlandi.hayirlisi artik.
Bu arada 2. Ay asisindaki verem asisinin yerinde kizariklik falan olan varmi.sanki bizimkinde asi olmamis gibi igne yeri bile yok.zaten hemsire cook yuzeyden yatay soktu igneyi.oyleki ignenin ucunu hep gordum yani.ilaci verirvermezde pamuk koyunca asi kalmamistir heralde.hatta kizim onda hic aglamadi,cani yanmadiysa artik.ama bacaklarindan vurulan asilarda sesi kisildi nerdeyse.omuzlarina bir baksaniz,ben yine taktim heralde.

Ya bu yalatma huyu her annedemi varya ,allahım ya. Annemin cwbıda hazır ;sizide böyle büyüttüm hani noldu çok şükür saglıklısınuz. Allahtan baska memleketteyim

Bizim gıda alerjimiz var. İnternette goda alerjisi olan bebeklere yapılmaz yazıyor. Ama doktorum biliyor gıda alerjisini kendisi teşhis koydu buna rağmen aşıyı öneriyor. Anlamadım
Bence farklı bi doktora daha baktır bebegini. Senin belşrtiler benim kızımdada var. Ama sıkıntı olarak görmüyorum

Senin ki yine iyi. Benim kayınpeder tutturdu et suyu verelim diye. Yok diyorum. Verelim nolcak diyo saka sandım meğer ciddiymis

Alerjik bebeklerde önerilmiyor. Doktor ne diyor?

Ben yüksek mama sandalyelerinden korkuyorum, bir de evin içinde otururken aklım kalmasın diye "mamas papas snug" aldım.

Günaydın hanımlar,
Ben henuz almadım beatrice bir o günler gelsin diyorum
Ben beş altı aylık hamileydim aldığımda :) önhazırlık Beatrice derler bana:) evde deprem çantası var mesela benim, ne bileyim kocamla evlilik yıldönümü hediyemizi bile sipariş verdim (eylül ortası evlilik yıldönümü)
Okulda da böyleydim ben, final döneminden önce çalışır, final döneminde defterleri arkadaşlara dağıtır gezerdim:)
İşte de böyleyim, kdv 26sında verilir ayın, herkes son günü bekler. Ben ayın 15inde başlarım :) shshhsh
Çekilir dert değilim:)

Ya bu yalatma huyu her annedemi varya ,allahım ya. Annemin cwbıda hazır ;sizide böyle büyüttüm hani noldu çok şükür saglıklısınuz. Allahtan baska memleketteyim
Ya işte o an belli olmuyor ama ilerideki yani yaşlanınca mide ve kalp rahatsızlıklarının sebebi bebeklikteki bu koktu canı çeker tattırmaları, ufacık birşeker bile kan şekeri düzenlerini alt üst ediyormuş. Çogu eski yöntem saglıklı ama yeni çıkan şeyleri de gözardı etmememwk lazım.

Temkinlisin işte boşver iyi bir huy her zaman kafan olur böylece, ben başak burcuyum bende de tedarikli olmak vardır ama herzaman rahat bir tarafım da var. Dengeliyorum sanırım :)

Wei-b aldik canim oyle cok kasmadik trawel degil 400tl cik :)pek sevdigim soylenemez ama isimi goruyo

Diyetisyenanne Aramıza hoşgeldin öncelikle. Ben de bir şey danışmak istiyorum. Benim bebeğimde de inek sütü alerjisi var. Kakasında yüksek oranda lökosit çıktı ve belirtilerin çoğu da uyuyor. Doktor bana 15 gün diyet önerdi, sonra tekrar tahlil yapılıcak. Ben süt ürünlerini, dana etini, kuruyemişi, tahini ve kırmızı meyveleri yemeyi kestim ama besinsiz kalmamak için kuzu eti ve keçi peyniri yiyorum. Onlara da alerjisi olabilir gerci. Kızımın vücudu ne kadar sürede temizlenir? Hala belirtiler devam ediyor. Yeşil kaka her seferinde mesela.

Son düzenleme:
Cnm valla bana örtü temızlemesi daha zor geliyor :))

Yeri silmek daha kolay :)

Mama sandalyesi bebegime annem baktigi icin chicco polly annemde, bende de e bebekte aldigim antilopa benzsr sandalye vardi. Chicco polly yatar pozisyon aliyor. Ek gida tattirmalarina falan onda basladik. 4 aylikkende icine koyar her sofrada yanimiza alirdik. Bize bakar, agzini sapirtadirdi :) o yuzden chicco polly parasinin hakkini veren en cok kullanisli sey. Bebek arabasini onun kadar kullanmadim:)
Chicco pollynin onu tepsili, tepsiyi cikarip temizleyebiliyorsun

Ben kesinlikle onu tavsiye ederim herkese

Mama sandlyesine o kadar para verilir mi demeyin, cokrahat edersiniz. Mutfakta is yaparken bile koyuyordum icind yatiyordu. 4 ayliktan bir bucuk yasina kadar kullandim. Sonra sofrada oturdu kuzum yanimizda.

Koyup yemegini onune isimi yapiyrm, oglum kendisi yiyor, yok boyle rahatlik. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…