2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doğduğundan beri var bu şikayetler. Enfeksiyon olsa şimdiye bi sıkıntı olmaz mıydı ?

Ciddi derece bı enfeksiyon değilse sıkıntı olmaz. Yine enfeksiyon konusunu Dr ile gorusun. Benim alanım beslenme ve bu belirtiler bana besin alerjisi gibi gelmedi. Varsayalım besin alerjisi el kadar bebeğin bunca şeye topluca alerjisi olacağını hiç sanmıyorum. Başka bir Dr ile daha görüşün bence

Kizlar gunaydin ek gidadan bahsedilmis simdi ek gida donemi kisa gelecek bebislerin difrize neler atacaksinz meyve sebze olarak ben hep calistigim icin hic yapmazdm boyle seyler o yizden bilmiyorum yardimci olur musunz

Kizlar gunaydin ek gidadan bahsedilmis simdi ek gida donemi kisa gelecek bebislerin difrize neler atacaksinz meyve sebze olarak ben hep calistigim icin hic yapmazdm boyle seyler o yizden bilmiyorum yardimci olur musunz
Ben atmayu dusunmuyorum
Havuc
Bal kabagi
Ispanak
Kereviz
Elma
Pazi

Falan kisin var, onlari tuketecegiz
Seftali, nektarin cam rendeden gecirilip buz posetlerine konulabilir belki, domates hazirlanabilir daha ilerisi icin

Merhaba inek sütü alerjisi olanlarda bazı durumlarda keçi sütüne de alerji olabiliyor. Belirtiler bu yüzden kesilmemiş.Özellikle keçi peyniri sıkıntı yaratıyor bence Keçi peynirini kesin. Tavuk ve balık deneyebilirsiniz. Şu an hastanedeyim tuketebileceginiz gıdaları daha ayrıntılı yazarım.

Bu dediğim sofra bezleri naylon kullan at şeklinde canım, temizlemen gerekmiyor. Chicco polly yi bende ebebek de görüyordum mantıklı geliyordu bak sende memnunmuşsun o zaman ne yapıyoruz kampanya takip edelim bundan sonra mama sandalyesi için falan, günaydın bu arada herkeslere..

Konu hakkımda hiçbir fikrim yok ama derin donrucudan ziyade mevsim meyve sebzelerini tüketmek daha mantıklı geliyor bana..

Teşekkürler, zeytinyağlı dardanel tüketiyorum :)
Mısırı bugünden itibaren bırakıyorum.
Birde yoğurt, dereotu, keten tohumunu karıştırıp yiyorum. Keten tohumu emzirme dönemi zararlı mıdır?
Sosis, salam, sucuk, işlenmiş gıdalar kesinlikle önerilmiyor ama arada dayanamayıp sosis yiyorum iyice pişirip :/

Çok begendim mama sandalyesini ama biz yemek yerken o da bizimle oturur gibi olsa ya :)

2. Ay kontrolümüzü olduk. Herşey iyi çok şükür. 6000 gr 60 cm olmuş cimcimem. Dr çok iyi bakmışsınız dedi. Baktırıyor tabi kendini velet. Kucaktan inmiyor. İki doz olan rota aşısını muhakkak yaptırın dedi. Ya ikinci ay aşılarıyla aynı gün olmak zorunda ya da 3 hafta aradan sonra yapılmalı dedi. Aşıyı bir gün önceden eczanenizden ayırtın bulamayabilirsiniz dedi. Devite devam... mamayı kes sadece anne sütü ver dedi. Keyfi mama verdiğimizi anladığı için biraz fırçaladı bizi... süt varsa mama yok dedi... bizden haberler böyle. Ayın 10 unda aşılarımız yapılacak.

Merhaba o kişi bendim.
Dün saat 18gibi çıktı ateşi calpol verdim birde gece 24te.
Soydum üstüne ince müslin attım.
O şekilde uyudu.

Arkadaşlar özel 2.ay aşısı varmış ücretli alınıyormuş ve çocuklarda daha az huzursuzluk ve Ateş yapıyormuş .... Bu konuda bilgisi olan var mı??????
Rota virüs.
Merhaba. Dün bebekler aşı olurken özellikle veremi, o kadar çok ağladılar ki. Hatta hemşire en acılı budur dedi.
Kızarıp kabuk bağlaması lazım eğer o şekilde olmazsa tutmazmış aşı.

Harikasın canım....

Senin ki yine iyi. Benim kayınpeder tutturdu et suyu verelim diye. Yok diyorum. Verelim nolcak diyo saka sandım meğer ciddiymis
Babannem siz cikin çarşıya cocugu goturmeyin yotulmasin ben bakarim dedi. Pesine de döndü bebege cay mi iccen sen oglummm dedi. Ben sok ben iptal

Valla mukellef olsam defterleri sana tuttururdum..isini cok iyi yapiyorsun..helal

Bizim 4. Gün kabuk ya da iz yok. Tutmadı mı acaba.

Kızlar gaz sancılarıniz ne durumda 2 aylık olduk hafifler artık dediler ama gittikçe artıyor gibi bi uyuyamıyor gaz yüzünden artık çok yoruldum sürekli kucak istiyor ağlayıp duruyor sol kolum artık iflas etti Bn de dün akşam yorgunlukdan oturdum ağladım kızima da kıyamıyorum gözleri kıpkırmızı uykuya dalamıyor çok sancısı var sanırım

Dün yaptırdık iğne yeri belli çok yeni olduğu için hemşire yara olacak 2 ay içinde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…