- 30 Temmuz 2017
- 219
- 486
- 33
Doğduğundan beri var bu şikayetler. Enfeksiyon olsa şimdiye bi sıkıntı olmaz mıydı ?
Ben atmayu dusunmuyorumKizlar gunaydin ek gidadan bahsedilmis simdi ek gida donemi kisa gelecek bebislerin difrize neler atacaksinz meyve sebze olarak ben hep calistigim icin hic yapmazdm boyle seyler o yizden bilmiyorum yardimci olur musunz
Diyetisyenanne Aramıza hoşgeldin öncelikle. Ben de bir şey danışmak istiyorum. Benim bebeğimde de inek sütü alerjisi var. Kakasında yüksek oranda lökosit çıktı ve belirtilerin çoğu da uyuyor. Doktor bana 15 gün diyet önerdi, sonra tekrar tahlil yapılıcak. Ben süt ürünlerini, dana etini, kuruyemişi, tahini ve kırmızı meyveleri yemeyi kestim ama besinsiz kalmamak için kuzu eti ve keçi peyniri yiyorum. Onlara da alerjisi olabilir gerci. Kızımın vücudu ne kadar sürede temizlenir? Hala belirtiler devam ediyor. Yeşil kaka her seferinde mesela.
Bu dediğim sofra bezleri naylon kullan at şeklinde canım, temizlemen gerekmiyor. Chicco polly yi bende ebebek de görüyordum mantıklı geliyordu bak sende memnunmuşsun o zaman ne yapıyoruz kampanya takip edelim bundan sonra mama sandalyesi için falan, günaydın bu arada herkeslere..Cnm valla bana örtü temızlemesi daha zor geliyor :))
Yeri silmek daha kolay :)
Mama sandalyesi bebegime annem baktigi icin chicco polly annemde, bende de e bebekte aldigim antilopa benzsr sandalye vardi. Chicco polly yatar pozisyon aliyor. Ek gida tattirmalarina falan onda basladik. 4 aylikkende icine koyar her sofrada yanimiza alirdik. Bize bakar, agzini sapirtadirdi :) o yuzden chicco polly parasinin hakkini veren en cok kullanisli sey. Bebek arabasini onun kadar kullanmadim:)
Chicco pollynin onu tepsili, tepsiyi cikarip temizleyebiliyorsun
Ben kesinlikle onu tavsiye ederim herkese
Mama sandlyesine o kadar para verilir mi demeyin, cokrahat edersiniz. Mutfakta is yaparken bile koyuyordum icind yatiyordu. 4 ayliktan bir bucuk yasina kadar kullandim. Sonra sofrada oturdu kuzum yanimizda.
Koyup yemegini onune isimi yapiyrm, oglum kendisi yiyor, yok boyle rahatlik. :)
Konu hakkımda hiçbir fikrim yok ama derin donrucudan ziyade mevsim meyve sebzelerini tüketmek daha mantıklı geliyor bana..Kizlar gunaydin ek gidadan bahsedilmis simdi ek gida donemi kisa gelecek bebislerin difrize neler atacaksinz meyve sebze olarak ben hep calistigim icin hic yapmazdm boyle seyler o yizden bilmiyorum yardimci olur musunz
Teşekkürler, zeytinyağlı dardanel tüketiyorum :)Mısır tuketmeyin. Konserve balık tüketebilirsiniz. Marka adı verebiliyormuşuz dardanel balıklarında ağır metal olmadığını resmi analizler ile kanıtladı. Bu yüzden dardanel öneriyorum. Haftada iki kere tüketebilirsiniz.
Selam, bugün benim beyde eczanelerde soruşturacak. Bizede bol bol süt olur, kene gibi yapışır umarım :)Ben ilk günden beri kullanıyorum brb, arkadaşlar da memnun sanırım süt için
Çok begendim mama sandalyesini ama biz yemek yerken o da bizimle oturur gibi olsa ya :)Ben beş altı aylık hamileydim aldığımda :) önhazırlık Beatrice derler bana:) evde deprem çantası var mesela benim, ne bileyim kocamla evlilik yıldönümü hediyemizi bile sipariş verdim (eylül ortası evlilik yıldönümü)
Okulda da böyleydim ben, final döneminden önce çalışır, final döneminde defterleri arkadaşlara dağıtır gezerdim:)
İşte de böyleyim, kdv 26sında verilir ayın, herkes son günü bekler. Ben ayın 15inde başlarım :) shshhsh
Çekilir dert değilim:)
Merhaba o kişi bendim.Kızım Sabah 9 buçukta 2. Ay aşılarını oldu
Bu saate kadar ateşi çıkmamıştı ama şimdi 37,5 oldu. Sizlerde de böyle mi oldu uzun süre çıkmayınca daha da çıkmaz diyordum. Bugün bir arkadaş da yaptırmıştı isim hatırlayamadım sizde de ateş var mı
Rota virüs.Arkadaşlar özel 2.ay aşısı varmış ücretli alınıyormuş ve çocuklarda daha az huzursuzluk ve Ateş yapıyormuş .... Bu konuda bilgisi olan var mı??????
Merhaba. Dün bebekler aşı olurken özellikle veremi, o kadar çok ağladılar ki. Hatta hemşire en acılı budur dedi.Oh yaa simdi kapatti gozlerini.bakalim nasil olacak.24 saatten fazladir bozuldu duzeni.2 saatte bir uyandi.mama yedi.uyumakta zorlandi.hayirlisi artik.
Bu arada 2. Ay asisindaki verem asisinin yerinde kizariklik falan olan varmi.sanki bizimkinde asi olmamis gibi igne yeri bile yok.zaten hemsire cook yuzeyden yatay soktu igneyi.oyleki ignenin ucunu hep gordum yani.ilaci verirvermezde pamuk koyunca asi kalmamistir heralde.hatta kizim onda hic aglamadi,cani yanmadiysa artik.ama bacaklarindan vurulan asilarda sesi kisildi nerdeyse.omuzlarina bir baksaniz,ben yine taktim heralde.
Ben beş altı aylık hamileydim aldığımda :) önhazırlık Beatrice derler bana:) evde deprem çantası var mesela benim, ne bileyim kocamla evlilik yıldönümü hediyemizi bile sipariş verdim (eylül ortası evlilik yıldönümü)
Okulda da böyleydim ben, final döneminden önce çalışır, final döneminde defterleri arkadaşlara dağıtır gezerdim:)
İşte de böyleyim, kdv 26sında verilir ayın, herkes son günü bekler. Ben ayın 15inde başlarım :) shshhsh
Babannem siz cikin çarşıya cocugu goturmeyin yotulmasin ben bakarim dedi. Pesine de döndü bebege cay mi iccen sen oglummm dedi. Ben sok ben iptalSenin ki yine iyi. Benim kayınpeder tutturdu et suyu verelim diye. Yok diyorum. Verelim nolcak diyosaka sandım meğer ciddiymis
Masanın üstüne koyacağım ben, ya da bizim sandalyeler geniş, onlara da sabitleyebilirim kemerle.Çok begendim mama sandalyesini ama biz yemek yerken o da bizimle oturur gibi olsa ya :)
Valla mukellef olsam defterleri sana tuttururdum..isini cok iyi yapiyorsun..helalBen beş altı aylık hamileydim aldığımda :) önhazırlık Beatrice derler bana:) evde deprem çantası var mesela benim, ne bileyim kocamla evlilik yıldönümü hediyemizi bile sipariş verdim (eylül ortası evlilik yıldönümü)
Ay Gülsem mi ağlasam mi bilemedim.Babannem siz cikin çarşıya cocugu goturmeyin yotulmasin ben bakarim dedi. Pesine de döndü bebege cay mi iccen sen oglummm dedi. Ben sok ben iptal
Bizim 4. Gün kabuk ya da iz yok. Tutmadı mı acaba.Merhaba o kişi bendim.
Dün saat 18gibi çıktı ateşi calpol verdim birde gece 24te.
Soydum üstüne ince müslin attım.
O şekilde uyudu.
Rota virüs.
Merhaba. Dün bebekler aşı olurken özellikle veremi, o kadar çok ağladılar ki. Hatta hemşire en acılı budur dedi.
Kızarıp kabuk bağlaması lazım eğer o şekilde olmazsa tutmazmış aşı.
Harikasın canım....
Mantıklı, sevdim bu sandalyeyi :)Masanın üstüne koyacağım ben, ya da bizim sandalyeler geniş, onlara da sabitleyebilirim kemerle.
Kuzenimizin oğlunda denedik, oturuyor, takılıyor kendi kendine. İyi bir buluş :)
Dün yaptırdık iğne yeri belli çok yeni olduğu için hemşire yara olacak 2 ay içinde dediOh yaa simdi kapatti gozlerini.bakalim nasil olacak.24 saatten fazladir bozuldu duzeni.2 saatte bir uyandi.mama yedi.uyumakta zorlandi.hayirlisi artik.
Bu arada 2. Ay asisindaki verem asisinin yerinde kizariklik falan olan varmi.sanki bizimkinde asi olmamis gibi igne yeri bile yok.zaten hemsire cook yuzeyden yatay soktu igneyi.oyleki ignenin ucunu hep gordum yani.ilaci verirvermezde pamuk koyunca asi kalmamistir heralde.hatta kizim onda hic aglamadi,cani yanmadiysa artik.ama bacaklarindan vurulan asilarda sesi kisildi nerdeyse.omuzlarina bir baksaniz,ben yine taktim heralde.
Sağol varol, umarım bigün olursun, indirimin benden:)Valla mukellef olsam defterleri sana tuttururdum..isini cok iyi yapiyorsun..helal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?