Bende aynısını kullanmıştım hem eşşek ölüsü gbi ağır devrilmez güveni vardı hep. Bir de sandalyeye bağlanabilir portatif oturak gibi bişey de almıştık. Oturabilir olduğu zaman yani 6. Aydan sonra kullanılabilir. En azından masada bizle birlikte yemeyi öğrendi. Gerçi şimdi beyefendiye birşey yediremediğimiz için hep peşinde koşuyoruzCnm valla bana örtü temızlemesi daha zor geliyor :))
Yeri silmek daha kolay :)
Mama sandalyesi bebegime annem baktigi icin chicco polly annemde, bende de e bebekte aldigim antilopa benzsr sandalye vardi. Chicco polly yatar pozisyon aliyor. Ek gida tattirmalarina falan onda basladik. 4 aylikkende icine koyar her sofrada yanimiza alirdik. Bize bakar, agzini sapirtadirdi :) o yuzden chicco polly parasinin hakkini veren en cok kullanisli sey. Bebek arabasini onun kadar kullanmadim:)
Chicco pollynin onu tepsili, tepsiyi cikarip temizleyebiliyorsun
Ben kesinlikle onu tavsiye ederim herkese
Mama sandlyesine o kadar para verilir mi demeyin, cokrahat edersiniz. Mutfakta is yaparken bile koyuyordum icind yatiyordu. 4 ayliktan bir bucuk yasina kadar kullandim. Sonra sofrada oturdu kuzum yanimizda.
Koyup yemegini onune isimi yapiyrm, oglum kendisi yiyor, yok boyle rahatlik. :)
Domates kesinlikle çorbasında kullanırım ben. Kayısıdan meyve suyu yapabilirsiniz bizde.annem yaptığı için ben pek el atmıyorumKizlar gunaydin ek gidadan bahsedilmis simdi ek gida donemi kisa gelecek bebislerin difrize neler atacaksinz meyve sebze olarak ben hep calistigim icin hic yapmazdm boyle seyler o yizden bilmiyorum yardimci olur musunz
Aynen bizdede annem takip edecek bu konuları :)Domates kesinlikle çorbasında kullanırım ben. Kayısıdan meyve suyu yapabilirsiniz bizde.annem yaptığı için ben pek el atmıyorum
6. Aya kadar değişirmiş bizimki de gri gibi mavimsi yeşilimsi bir renkte. Babamız ela gözlü ben yeşil inşallah yeşil olurGöz renkleri ne zaman tam belli olur ki bi bakıyorum lacivert bi bakıyorum kahve gibi bi bakıyorum koyu yeşil
İnşallah yeşil olur benim gözüm gibi heryeri babası zaten bari gözü benzesin :)))
Benimki de halen kusuyor azaldı ama burnundan geldiği de oluyorbebeklerinizde kusmalar devam ediyor mu? Bizimki hala ufak kusuyo, emdikten sonra
Ya tevfık paşa da mı yemıyorBende aynısını kullanmıştım hem eşşek ölüsü gbi ağır devrilmez güveni vardı hep. Bir de sandalyeye bağlanabilir portatif oturak gibi bişey de almıştık. Oturabilir olduğu zaman yani 6. Aydan sonra kullanılabilir. En azından masada bizle birlikte yemeyi öğrendi. Gerçi şimdi beyefendiye birşey yediremediğimiz için hep peşinde koşuyoruz
Kız madem oyledeBen beş altı aylık hamileydim aldığımda :) önhazırlık Beatrice derler bana:) evde deprem çantası var mesela benim, ne bileyim kocamla evlilik yıldönümü hediyemizi bile sipariş verdim (eylül ortası evlilik yıldönümü)
Okulda da böyleydim ben, final döneminden önce çalışır, final döneminde defterleri arkadaşlara dağıtır gezerdim:)
İşte de böyleyim, kdv 26sında verilir ayın, herkes son günü bekler. Ben ayın 15inde başlarım :) shshhsh
Çekilir dert değilim:)
Domates inanılmaz alerjen bir madde. Grrçi tecrübelisin sen ama dikkatli kullanDomates kesinlikle çorbasında kullanırım ben. Kayısıdan meyve suyu yapabilirsiniz bizde.annem yaptığı için ben pek el atmıyorum
Teşekkürler, zeytinyağlı dardanel tüketiyorum :)
Mısırı bugünden itibaren bırakıyorum.
Birde yoğurt, dereotu, keten tohumunu karıştırıp yiyorum. Keten tohumu emzirme dönemi zararlı mıdır?
Sosis, salam, sucuk, işlenmiş gıdalar kesinlikle önerilmiyor ama arada dayanamayıp sosis yiyorum iyice pişirip :/
Günaydın kızlar hangi oyun halısı aldınız şimdi almak istiyorum birde ateşölçer hangi marka model acil yardım lütfen indirimim var alıyım bende
Füme et yenılebılıyor mu cnm?Keten tohumu emzirirken tuketmemelisiniz çünkü hormonlar üzerine etkisi var. Salam sucuk sosis de tüketilmemeli fakat çok seyrek oluyorsa göz yumulabilir :)
Biz de tiny love maymun adası var. Maymun ışıklı şarkı falan söylüyor. Ben beğeniyorum.Günaydın kızlar hangi oyun halısı aldınız şimdi almak istiyorum birde ateşölçer hangi marka model acil yardım lütfen indirimim var alıyım bende
bebeklerinizde kusmalar devam ediyor mu? Bizimki hala ufak kusuyo, emdikten sonra
Onun araba için çabuk arıza yapıyor diye yorumlar var yoksa bnmde aklımda nasıl arabasıCanım ben yookido nun oyun halısını aldım, kadar kızın ilgisini çekti.
Atwşölçer de weweel galİba 15 liraya almıştım, dijital olan
Füme et yenılebılıyor mu cnm?
Benimde aklımda o model 150 ye denk gelicekBiz de tiny love maymun adası var. Maymun ışıklı şarkı falan söylüyor. Ben beğeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?