2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende aynısını kullanmıştım hem eşşek ölüsü gbi ağır devrilmez güveni vardı hep. Bir de sandalyeye bağlanabilir portatif oturak gibi bişey de almıştık. Oturabilir olduğu zaman yani 6. Aydan sonra kullanılabilir. En azından masada bizle birlikte yemeyi öğrendi. Gerçi şimdi beyefendiye birşey yediremediğimiz için hep peşinde koşuyoruz

bebeklerinizde kusmalar devam ediyor mu? Bizimki hala ufak kusuyo, emdikten sonra

Kizlar gunaydin ek gidadan bahsedilmis simdi ek gida donemi kisa gelecek bebislerin difrize neler atacaksinz meyve sebze olarak ben hep calistigim icin hic yapmazdm boyle seyler o yizden bilmiyorum yardimci olur musunz
Domates kesinlikle çorbasında kullanırım ben. Kayısıdan meyve suyu yapabilirsiniz bizde.annem yaptığı için ben pek el atmıyorum

Göz renkleri ne zaman tam belli olur ki bi bakıyorum lacivert bi bakıyorum kahve gibi bi bakıyorum koyu yeşil

İnşallah yeşil olur benim gözüm gibi heryeri babası zaten bari gözü benzesin :)))
6. Aya kadar değişirmiş bizimki de gri gibi mavimsi yeşilimsi bir renkte. Babamız ela gözlü ben yeşil inşallah yeşil olur

Ya tevfık paşa da mı yemıyor
Sabah sofrada agzına tellı peynır parçası attım yanagında bekletıyor yutmuyor yemıyor alt taragı peynır ya peynır
Gelde cıldırma

Kız madem oylede
Bebek cantasını nıe hazırlamadın
Hatun depreme hazır
Bebek olsa ortada bısey yok

Keten tohumu emzirirken tuketmemelisiniz çünkü hormonlar üzerine etkisi var. Salam sucuk sosis de tüketilmemeli fakat çok seyrek oluyorsa göz yumulabilir :)

Günaydın kızlar hangi oyun halısı aldınız şimdi almak istiyorum birde ateşölçer hangi marka model acil yardım lütfen indirimim var alıyım bende

Günaydın kızlar hangi oyun halısı aldınız şimdi almak istiyorum birde ateşölçer hangi marka model acil yardım lütfen indirimim var alıyım bende

Canım ben yookido nun oyun halısını aldım, kadar kızın ilgisini çekti.
Atwşölçer de weweel galİba 15 liraya almıştım, dijital olan

Biz de tiny love maymun adası var. Maymun ışıklı şarkı falan söylüyor. Ben beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…