2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ozzzy28 ben domatesi çiğ tüketmiyorum ama yemeklerde kullanıyorum, vucudunda kaşıntı yaptıgını farkettim, artık pişmişte yemeyeceğim. Vücudunda kızarık kabarık kaşıntı vs varsa eğer en iyisi banyo. Biz alerji oldugunu öğrendiğimiz günden beri aşı zamanı hariç hergün yıkıyoruz. Küvetine ılık su doldurup içine iki yemek kaşığı mısır nişastası atıyoruz ve onun içinde 10 15 dk bekletiyoruz kaşıntılarına birebir. Bize bunu doktorumuz söyledi. Şimdi kabarık kızarık hiçbirşey yok ama nişastaya yatırmaya devam :)

Aklıma geldikçe yazıyorum. ozzzy28 tatlı olarak sadece kabak tatlısı üzerinde ceviz vs hiçbişey olmucak ama (zira kuruyemişlerde yasak), birde su ile yapılan irmik helvası. Ben irmik helvası yediğim gün sütüm cok oldu ama kızarıklıklar coğaldı oyuzden bidaha yiyemedim. Kabak tatlısında sorun yok.

Ayy bir an bende sarılmak istedim eniğine, benim manevi teyzemde oğluma köpek diyor. O köpeği sevmeye gelicem ne yapıyor diyor sürekli

Diyetinizi yazar mısınız.
Bende gidecem. Tatile gidip geleyim... :)

Kızlar serum yedim üç tanede ilaç verdi Dr.
Kısmen iyiyim.
Gece boyu boş mideyi boşaltım...
Sabah tartıda 3kilom gitmiş...
Hala açlıktan susuzluktan ölecem.ama ayaktayım.

Bir an önce atlatırırsınız umarım. Acil şifalar versin rabbim

Çok geçmiş olsun üşütme o zaman dimi?

Süt mısır canım, burda duymuştum bana da denk geldi dene istersen...
Denemedik bir o kaldı deneyim ben de söyleyim taze incir yiyip üstüne su icincede etkili sanırım süt yapsın diye dana gibi oldum doğurmamış gibiyim bırakın diyeti bebeğimin kilosu Az diyE yemediğim kalmadı onunda deneyim kilolar gider insallah ama bebek bir 6 aylık olsun da

Üfff bu nedir ya. Zaten yanaklarındaki sivilce gibi seyler gecmedi. Bide bu çıktı Ergenlikte sanki

Bizim deride döküntü yok. Kilo alımı az olduğu için gittik doktora ama belirtileri ben anlayamamışım. Her bebekte olur sandım acıkcası. Doktorumuz da uyarmadı beni. Aile hekimi kilo alımı normal değil mutlaka tahlil yaptırın dediğinde başka bir doktora gittik. Bol lökosit çıkınca süt ürünlerini, kuruyemişi yeme 15 gün dedi. Yumurta ye dedi. 15 gün sonra gel dedi. Kendi doktoruna tekrar danışmak istedim çünkü insan konduramıyor. O da süt ürünlerini yeme ama kuzu eti ve keçi peyniri ye dedi. Yumurtayı yeme dedi. Araştırdığım gruplarda da dana etine alerjisi olan cocukların yarısının kuzu etine ve keçi peynirine de alerjisi olduğunu öğrendim. Onları da kestim. Kahvaltıda zeytin, havuç ve pekmez yiyorum. Diğer öğünlerde de patates, fasulye, bulgur pilavı falan yiyorum. Ama dışarı çıkınca ne yapacağımı bilemiyorum. Keçi peyniri ve kuzu eti yiyebiliyosan çok iyi. En azından o ihtiyacını karşılarsın. Hangi şehirdesin? İyi bir alerji uzmanı bulmam lazım İstanbul'da. Kendi doktoru kanda bakıp netleştiriz dedi ama sen de sonuç vermiyo diyosun. Direk bu alanda uzman birine gitmek daha mantıklı sanırım ama alerjisi de netleşmedi. Gerçi bütün belirtiler var,

O kılolar nasıl gıttı cnm ya
Bu arada bebısıne masallaah
Ise basladım kım bakıyor bebegıne?
Valla bravo bende hemen kiloyu merak ettim çok güzel vermiş bende halen bir eksilme yok napıcam bilmiyorum yemeyi azalttım bi sütüm de azaldı tekrar başladım yemeye

kizlar bebegim iki gundur korkarak uyaniyo nasil icli agliyo ciglik cigliga uyuduğu zaman derin uyurdu bi iki saat sabahtan beri uyuyup uyaniyo agliyo neden olabilir korkutuyorlar mi cocugumu surekli de okuyorum yazik gozunden yas geliyo

Internette birkaç anne çok rahattim bebeğim hiç sorun yaşamadı falan yazmış. Kafam karıştı şimdi. Canim sen eminsin di mi eczaneden özel alınan karmanin da agri yaptığına?

Eki Görüntüle 2030019 Üfff bu nedir ya. Zaten yanaklarındaki sivilce gibi seyler gecmedi. Bide bu çıktı Ergenlikte sanki
Canım bizim kızın doğduğunda bu beyaz noktalar vardı sonradan hiç çıkmadı şimdi onların üstü seryleşip çıkıyo yerinden iz falan da kalmıyor sonradan. Bizim burda anne sütü yağlı olduğu zaman çıkar derler bende foto yükledim baya vardı şimdi çok azaldı

Eklentiler

• IMG_20170805_133152.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 81
Eski sayfalarda gördüm alıntı yapamadım. Ayda kaç kg vermiliyiz bununla ilgili bir kaç şey söylecegim. Emziren annelerin ayda 2 kg den fazla yağ kaybı yasamamasi gerekiyor. Bunun nedeni hem sütun miktarının etkilenmemesi hemde yağ yakıldığında vücutta ortaya çıkan bazı maddelerin anne sütünden bebise geçerek zarar vermemesi. Fakat vücudunuzda ödem varsa ki doğum yapan kadınların çoğunda ödem hemen çözülmez, tartıda daha fazla kg kaybetmiş gorunebilirsiniz önemli olan ne kadar yağ kaybettiğiniz. Bunu sağlıklı bir şekilde anlayabilmek için diyetisyene girmelisiniz. Emzirme döneminde lütfen kendi başınıza diyet yapmayin.

Diyetisyenanne ben de kabızlık problemi yüzünden günde iki tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu kullanıyorum aksi takdirde ilaç kullanmam gerekiyor. Keten tohumu hormon içeriyor o yüzden tavsiye etmiyoruz derken içerdiği hormonun benim hormonal dengeme zarar vereceği için mi kullanmamalıyım yoksa bebeğin de hormonal olarak etkilenmesi sözkonusu mu.

Tebrik ederim cnm seni
Cok iyi gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…