Neymiş canm o bende deneyimKimsenin canı çekmesin bende dün yedim, ya tesadüf yada cidden doğru imis dün gece bayagi sütümü arttırdı gibi, denemeyen varsa bir denesin bakalım
Ayy bir an bende sarılmak istedim eniğine, benim manevi teyzemde oğluma köpek diyor. O köpeği sevmeye gelicem ne yapıyor diyor sürekliGünaydın hanımlar, nasılsınız?
Bugün doktora gittim, sezaryen yaram iyileşmiş ve rahim toparlamış.
Erkek çocuk olduğu ve emzirdiğim için iğne de vermedi, hap da vermedi, kocan baksın o işlere dedi ahhshsh:) Regl olsaydın spiral takardık ama o da yok dedi.
Oğlan gece titreyerek, bağırarak kalktı, yatalı daha 1,5 saat filan olmuştu. 54 günlük eniksin sen ne kabusuSakinleştirdim yatırdım tekrar, nasıl insanın koynuna sığınıyor, kıyamam ya.
Kızlar merhaba umarım beni de hatırlarsınız.Uzun zamandır hiç yazamadım.8 haziranda normal doğum yaptım 3.250 51 cm kız bebeğim oldu. Kızım 2 aylık olmak üzere. Yaşadıklarınızı yazdığınız herşeyi birebir ben de yaşıyorum.Gaz problemimiz inanılmaz boyuttaydı.Doktora götürdüm iki gü önce 6 kg ce 60 cm olmuş bebeğim. Kilo alımı güzel hızlı kilo aldığı için bağısakları uyum sağlayamıyor dedi ve LAKTAZM adında damla verdi bebeğime(Bu arada hem mama hem meme şeklinde besleniyoruz sütüm yeterli değil üstelik işe de başlamak zorunda kaldım) Damlayı her öğününden önce 2 damla olmak suretiye ağzına damlatıyorum.Çok faydasını gördüm doktorunuza sorabilirsiniz siz de. Kullandığınız gaz damlalarını ben de kullanıyorum ayrıca gün de üç kere nurse harvey di sanırım ondan veriyorum.ve sab simplex .İşe yarıyor daha rahat uyuyor. Gece 11 de yatırıyorum sabah 7 de kendim uyandırıyorum maşallah .Bu arada 93 kg ile doğuma girdim ve şu an 74 kg oldum.2 hafta oldu diyetisyene başladım. Unutmadan rota aşısını dotorum mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi bizim de 11 ağustosta aşı günümüz var ve onu da yaptıracağım.hepinize mutlu günler diliyorum....
Bir an önce atlatırırsınız umarım. Acil şifalar versin rabbimozzzy28 Yemediklerim okadar cokki yediklerimi yazayım sadece, tavuk eti, kuzu eti yiyorum dana eti asla yediklerime bile bulaşmayacak o derece yasak. Patates yiyorum sebze yemekleri yiyorum. Muz ve çilek kesinlikle yasak. Tarhana corbası yasak ve terbiyeli corbalar yasak. İçinde süte ve yumurtaya dair olan hersey yasak. Baharat, tahin yasak. Gecenlerde haşlanmış mısır ve hurma denedim yanakları kabardı. Daha önce dediğim gibi bizim tepki vücutta kakada sorun yok. 10 günlükken isilik gibi kabarcıklar oldu gecmeyince kendi doktoruna götürdüm atopik dermatit dedi. Bunun üzerine iyi bi alerji uzmanı arastırdım şimdi bu hastalıgına onunla devam ediyoruz. Deri testi yaptı kan testi yapmadı sanırım cok küçük olduklarından kanda cıkmıyor bu alerjiler. Aptamil pregomin as mama kullanıyoruz, tadı aşırı acı oldugu için vanilya surubu katıp veriyorum. Kaşıntıdan uyuyamıdıgı zamanlarda hipokort krem verdi ama kortizonlu oldugu için cok sıkışmadan kullanmayacağım. Cok sabır gerektiren bi durum, bazen kahvaltıda sadece zeytinnekmek yiyorum bazende sabah kahvaltısında tavuk eti yiyorum. Diyeti doktorum söyleyene kadar bozmaya niyetim yok. Cunku doktorumuz Giray ın vücuduna egzamaları unutturmamız lazım oyuzden bozmaman lazım dedi. Siz ne durumdasınız??
Çok geçmiş olsun üşütme o zaman dimi?Diyetinizi yazar mısınız.
Bende gidecem. Tatile gidip geleyim... :)
Kızlar serum yedim üç tanede ilaç verdi Dr.
Kısmen iyiyim.
Gece boyu boş mideyi boşaltım...
Sabah tartıda 3kilom gitmiş...
Hala açlıktan susuzluktan ölecem.ama ayaktayım.
Neymiş canm o bende deneyim
Denemedik bir o kaldı deneyim ben de söyleyim taze incir yiyip üstüne su icincede etkili sanırım süt yapsın diye dana gibi oldum doğurmamış gibiyim bırakın diyeti bebeğimin kilosu Az diyE yemediğim kalmadı onunda deneyim kilolar gider insallah ama bebek bir 6 aylık olsun daSüt mısır canım, burda duymuştum bana da denk geldi dene istersen...
Bizim deride döküntü yok. Kilo alımı az olduğu için gittik doktora ama belirtileri ben anlayamamışım. Her bebekte olur sandım acıkcası. Doktorumuz da uyarmadı beni. Aile hekimi kilo alımı normal değil mutlaka tahlil yaptırın dediğinde başka bir doktora gittik. Bol lökosit çıkınca süt ürünlerini, kuruyemişi yeme 15 gün dedi. Yumurta ye dedi. 15 gün sonra gel dedi. Kendi doktoruna tekrar danışmak istedim çünkü insan konduramıyor. O da süt ürünlerini yeme ama kuzu eti ve keçi peyniri ye dedi. Yumurtayı yeme dedi. Araştırdığım gruplarda da dana etine alerjisi olan cocukların yarısının kuzu etine ve keçi peynirine de alerjisi olduğunu öğrendim. Onları da kestim. Kahvaltıda zeytin, havuç ve pekmez yiyorum. Diğer öğünlerde de patates, fasulye, bulgur pilavı falan yiyorum. Ama dışarı çıkınca ne yapacağımı bilemiyorum. Keçi peyniri ve kuzu eti yiyebiliyosan çok iyi. En azından o ihtiyacını karşılarsın. Hangi şehirdesin? İyi bir alerji uzmanı bulmam lazım İstanbul'da. Kendi doktoru kanda bakıp netleştiriz dedi ama sen de sonuç vermiyo diyosun. Direk bu alanda uzman birine gitmek daha mantıklı sanırım ama alerjisi de netleşmedi. Gerçi bütün belirtiler var,ozzzy28 Yemediklerim okadar cokki yediklerimi yazayım sadece, tavuk eti, kuzu eti yiyorum dana eti asla yediklerime bile bulaşmayacak o derece yasak. Patates yiyorum sebze yemekleri yiyorum. Muz ve çilek kesinlikle yasak. Tarhana corbası yasak ve terbiyeli corbalar yasak. İçinde süte ve yumurtaya dair olan hersey yasak. Baharat, tahin yasak. Gecenlerde haşlanmış mısır ve hurma denedim yanakları kabardı. Daha önce dediğim gibi bizim tepki vücutta kakada sorun yok. 10 günlükken isilik gibi kabarcıklar oldu gecmeyince kendi doktoruna götürdüm atopik dermatit dedi. Bunun üzerine iyi bi alerji uzmanı arastırdım şimdi bu hastalıgına onunla devam ediyoruz. Deri testi yaptı kan testi yapmadı sanırım cok küçük olduklarından kanda cıkmıyor bu alerjiler. Aptamil pregomin as mama kullanıyoruz, tadı aşırı acı oldugu için vanilya surubu katıp veriyorum. Kaşıntıdan uyuyamıdıgı zamanlarda hipokort krem verdi ama kortizonlu oldugu için cok sıkışmadan kullanmayacağım. Cok sabır gerektiren bi durum, bazen kahvaltıda sadece zeytinnekmek yiyorum bazende sabah kahvaltısında tavuk eti yiyorum. Diyeti doktorum söyleyene kadar bozmaya niyetim yok. Cunku doktorumuz Giray ın vücuduna egzamaları unutturmamız lazım oyuzden bozmaman lazım dedi. Siz ne durumdasınız??
Valla bravo bende hemen kiloyu merak ettim çok güzel vermiş bende halen bir eksilme yok napıcam bilmiyorum yemeyi azalttım bi sütüm de azaldı tekrar başladım yemeyeO kılolar nasıl gıttı cnm ya
Bu arada bebısıne masallaah
Ise basladım kım bakıyor bebegıne?
Internette birkaç anne çok rahattim bebeğim hiç sorun yaşamadı falan yazmış. Kafam karıştı şimdi. Canim sen eminsin di mi eczaneden özel alınan karmanin da agri yaptığına?canım 5'li karma aşısı türkiyede tek marka satılıyor,(pentaxim adı) eczanede özelde asm de nerde yaptırırsan yaptır aynı aşı, 5'li karma aşının içinde tetanoz aşısı da var ağrıyı ateşi o yapıyor o aşyıda mecbur yaptıracağız
Canım bizim kızın doğduğunda bu beyaz noktalar vardı sonradan hiç çıkmadı şimdi onların üstü seryleşip çıkıyo yerinden iz falan da kalmıyor sonradan. Bizim burda anne sütü yağlı olduğu zaman çıkar derler bende foto yükledim baya vardı şimdi çok azaldıEki Görüntüle 2030019 Üfff bu nedir ya. Zaten yanaklarındaki sivilce gibi seyler gecmedi. Bide bu çıktı Ergenlikte sanki
Tebrik ederim cnm seniDiyetisyen kontrolünde besleniyorum.Haftalık kontrole gidiyorum ve her hafta listem değişiyo.Evde koşu bandında günlük yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Haftalık 2 kg gibi gidiyo ve önemlisi yağdan veriyorum kas veya su kaybı değil. Bebeğime annem bakıyo ben hamile kalınca o işi bıraktı bebeğe bakmak için.Zaten emekliliğine az kalmıştı.Ben de ona güvenip hamile kalmıştım gerçi. 11 yaşında da oğlum vardı hatırlarsanız.
Bende 33 cnmYasin kac cnm merak ettim..bnm yas 33..bende istermdim 3.yu..anck maddi olarak okutamam..o yuzden zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?