Offf en dertli oldugum konu,inş bilen birileri çıkarda bizde faydalanırız2 gündür kizimdan idrar tahlili için idrar almaya çalışıyoruz kaç tane torba harcadım bilmiyorum ama bir turlu alamıyorum.10 dakika da bir.kontrol ediyorum ,kucağımda sıcaklığını kontrol ediyorum falan ama nedense o çiş hep torbadan beze akıyor.baska bir yönetim var mı bunun bilen yardımcı olursa çok sevinirim.@blackseea seninki de kız ve yakında tahlil vermiştin sen nasıl yaptin
A Aydebal2 gündür kizimdan idrar tahlili için idrar almaya çalışıyoruz kaç tane torba harcadım bilmiyorum ama bir turlu alamıyorum.10 dakika da bir.kontrol ediyorum ,kucağımda sıcaklığını kontrol ediyorum falan ama nedense o çiş hep torbadan beze akıyor.baska bir yönetim var mı bunun bilen yardımcı olursa çok sevinirim.@blackseea seninki de kız ve yakında tahlil vermiştin sen nasıl yaptin
canim mutlaka biliyosundur ama ben yine de soyliyim,torba dedigin kiz cocuklari icin ozel torba ise onu agiz kismina yapistiriyosun bezi duz kapattiginda icine illaki giriyor tahlil icin gereken miktar,sıkı yapistirirsan kaymaz insallah2 gündür kizimdan idrar tahlili için idrar almaya çalışıyoruz kaç tane torba harcadım bilmiyorum ama bir turlu alamıyorum.10 dakika da bir.kontrol ediyorum ,kucağımda sıcaklığını kontrol ediyorum falan ama nedense o çiş hep torbadan beze akıyor.baska bir yönetim var mı bunun bilen yardımcı olursa çok sevinirim.@blackseea seninki de kız ve yakında tahlil vermiştin sen nasıl yaptin
Geçmiş olsun. Kızın bezini ters takın. Çiş o su geçirmez naylonda birikiyor. Torbaya aktarıp verebilirsiniz tahlili.
Köpeciğin dünyası güzelmiş kac ay sonrası?Zeytinyağı icirebilirsin sabah akşam 1 cay kaşığı .eğer zorlanmiyorsa sorun yok rahatsız oluyorsa bize bi kere bı lavman yaptırmıştı doktor.ama çok fena sıkıntılıydı kızım.
Benimki bondigo ben memnunum ilk kızım çok oynadı şimdi küçüğü de seviyor
Kızlar ben birde fisherprice kopecigin dünyası aldım benim hoşuma gitti.simdilik büyük kızım daha çok oynasada küçük kizimda dünyayı döndürmeyi ve düğmelere basmayi seviyor
Buyuk buzdolabi posetlerini onden arkaya dogruyerlestiriyorum.ustunede bezi egreti tutturuyorum.kucagimda tam oturtturmadan kan verirken,o aciyla sanirim cisinide yapiyor. Boylece ikiside halloluyor. Yanina buzdolabi poseti al derim.
Evde dolduracaksaniz tupleri.vakumu calismayabilir.bu durumda tupun ustundeki plastik tipayi cekerek cikarin.posetteki idrari doldurup tipati tekrar tupun ustune bastirin.kapanir.2 gündür kizimdan idrar tahlili için idrar almaya çalışıyoruz kaç tane torba harcadım bilmiyorum ama bir turlu alamıyorum.10 dakika da bir.kontrol ediyorum ,kucağımda sıcaklığını kontrol ediyorum falan ama nedense o çiş hep torbadan beze akıyor.baska bir yönetim var mı bunun bilen yardımcı olursa çok sevinirim.@blackseea seninki de kız ve yakında tahlil vermiştin sen nasıl yaptin
İnanin hic alinmiyor o torbalara. Aradan akiyor beze.cunku kucuk o torbalarcanim mutlaka biliyosundur ama ben yine de soyliyim,torba dedigin kiz cocuklari icin ozel torba ise onu agiz kismina yapistiriyosun bezi duz kapattiginda icine illaki giriyor tahlil icin gereken miktar,sıkı yapistirirsan kaymaz insallah
Tatlim cok kolay bak simdi eger kayiyorsa terlidir muhtemelen guzel temizle kurula sadece yapisma kismina dikkatli istersen hafif pudra sur hatta. Kukusu biraz acip denk getirip ortalayip yapistir bantli kismin ustunden gec sonr bezini bagla sonrasi hep kontrol tabi umarim halledersin stresli olabiliyor beklemek.İnanin hic alinmiyor o torbalara. Aradan akiyor beze.cunku kucuk o torbalar
Canm inşallah kolay bir şekilde halledersin işe başlayıp bakıcıya bırakma stresi yetmiyor gibi bir de bakıcı bulma stresi. Kuzenim yatılı bakıcı ile baktırdı kızına memnundu inşallah iyi birini bulabilirsinArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum geçenlerde yazmıştım bebeğime bakıcı bakacak birisi başladı ama anlaşamadık şimdi yeni bakıcı arıyoruz. Gönlüme göre birini bulamıyorum etrafımda birçok kişi yabancı yatılı Bakıcı ile çalışıyor ve çok memnunlar. Ben de düşünmeye başladım artık.. sizin bu konuda tecrübeniz var mı ya da etrafınızda tecrübesi olanlar var mı artık bir karar vermem gerekiyor.
Çok sağol canım inşallah iyi insanlar çıkar hepimizin karşısına.Canm inşallah kolay bir şekilde halledersin işe başlayıp bakıcıya bırakma stresi yetmiyor gibi bir de bakıcı bulma stresi. Kuzenim yatılı bakıcı ile baktırdı kızına memnundu inşallah iyi birini bulabilirsin
Yok canım ben idrar tahlili yaptırmadım.büyük kızımdan yola cıkarak söylemiştim o posetlerin cok zor oldugunu.bi türlü becerememiştim.ta ki bezi bıakıp bardaga yapıncaya kadar:)iki yasında yani
Kırk dakikayı kesinlikle gecmiyo.saat 12bucukta ve bes-altı gibi iki defa uykusu varKizlar bebislerinizin gunduz uyku sureleri nasil? Bizim gittikce azaliyor.
İki veya üç defa uyuyor canım üç veya dört saat uyanık kalıyor max 1saat uyuyor oda çok nadir genelde 30-40 dk uyuyor (hep öyleydi) o gün duş aldıysa eğer 1,5saat falan uyuduğu da oluyorKizlar bebislerinizin gunduz uyku sureleri nasil? Bizim gittikce azaliyor.
Sizindemi reglniz gecikti ben en son 10 ocakta oldum uc ay normal oluyordu bu ay gelmedi stresss yaptim iyice insallah hamile degilimdir emzirmeden gecikebilir diyorlar amaAslında doğumdan beri düzenliydi. 2-3 gün geciksede şaşmazdı. Bu ay neden böyle anlamadım. Ya kist oluştu yada emzirdiğimden şaştı bakalım gelince yazarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?