Hayirli olsun saglikla buyusun minnos tatlim :) kese kac mm di biliyor musun?
Cnm bu gebelik takvimini nasil ekliyosunuzhadi yaaöyle çok bulanıyorum ki kuzum. 1,5 litreyi zor içiyorum valla. Deneyim o halde. 2 ye çıkayım. sen içiyor musun o kadar?
salı günü çağırdı canım
olmazsa sonraki hafta gel dedi
Bu konuda bilgim yok ama kağıtta kullanamaz yazıyorsa bence kullanma. Doktorunu arayıp başka bir ilaç işte bence . Bu arada hoşgeldin aramıza :)Kizlar bugun adet gunumde doktora gttim bhcg 110 cikti cok sukur hamileyim 10 gun sonra keseyi gorebilmemiz icin doktor yine xagirdi buarada FOLDEN verdi bide idrarde enfeksiyim var die ÜROMISIN die bi toz verdi yanliz bu toz prosp. Okudum gebeler kullanamaz dio ama doktor verdi acaba kullanana oldumu sizce zarari olirmu ne yapsam acaba
Tesekkur ederim cnm bakalim bi intrnetten arastirimm icen varmi falan dieBu konuda bilgim yok ama kağıtta kullanamaz yazıyorsa bence kullanma. Doktorunu arayıp başka bir ilaç işte bence . Bu arada hoşgeldin aramıza :)
maşallah canım
bak kendini strese sokmana hiç gerek yokmuş
hem kalp atışını da duymuşsun
ilk sen duydun burada galiba
darısı bizlere olsun
Hoşgeldin aramıza :)) sağlıkla kucakla bebeğini. Kalp atışları sanırım 8. Haftadan sonra gözüküyormuşKizlar ilk bastakini adete 2 gun kala digeride adet gunu yaptim kesin vardir dimi... doktora gidicem ama daha cok yeni diye gitmek istemiyorum 4+4 haftalik şuanda gitsem bile kese gorunecekmi bebek gorunmuyo diycek sonra kalp atisi baslamamis 1 hafta sonra dicek o yuzden stres yapmak istemiyorum 6 haftalik olunca gitmek istiyorum
Tesekkurederim cnm hoşbulduk :)Hoşgeldin aramıza :)) sağlıkla kucakla bebeğini. Kalp atışları sanırım 8. Haftadan sonra gözüküyormuş
Cnm ya bende istiyorum bu gebelik takvimini eklemek ama yapamadim nasil yapicamHoşgeldin aramıza :)) sağlıkla kucakla bebeğini. Kalp atışları sanırım 8. Haftadan sonra gözüküyormuş
canm bende cikti baya yuksek enfeksiyon. Iki tane toz vermisti onlari kullandim .Tesekkur ederim cnm bakalim bi intrnetten arastirimm icen varmi falan die
canım hayırlı olsun. Aramıza hg.Kizlar ilk bastakini adete 2 gun kala digeride adet gunu yaptim kesin vardir dimi... doktora gidicem ama daha cok yeni diye gitmek istemiyorum 4+4 haftalik şuanda gitsem bile kese gorunecekmi bebek gorunmuyo diycek sonra kalp atisi baslamamis 1 hafta sonra dicek o yuzden stres yapmak istemiyorum 6 haftalik olunca gitmek istiyorum
Kizlar ilk bastakini adete 2 gun kala digeride adet gunu yaptim kesin vardir dimi... doktora gidicem ama daha cok yeni diye gitmek istemiyorum 4+4 haftalik şuanda gitsem bile kese gorunecekmi bebek gorunmuyo diycek sonra kalp atisi baslamamis 1 hafta sonra dicek o yuzden stres yapmak istemiyorum 6 haftalik olunca gitmek istiyorum
öyle bir başladı kiiiii :) iyiye yoruyorum ama. Kese var bebek yok içinde benim. görünmedi henüz. 15 güne hastaneye gideceğim. O zaman görürüm inş. Bulantı da canlandığına delalet falan dedi arkadaşlar da. İnş öyledir.. senin başladı mı canım ?Hoşbulduk kizlar sagolun Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. bende zor duruyorum gitmemek icin doktora.. ikiz gebelik gecirdim daha once ama nasip degilmiş yavrularimi alamadim kucagima şimdide acaba ikizmi diye merak icindeyim ama en onemlisi 1de olsa saglikli olsunefsunsuz ve rapunzel_071 mide bulantilariniz basladimi kizlar
Hoşbulduk kizlar sagolun Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. bende zor duruyorum gitmemek icin doktora.. ikiz gebelik gecirdim daha once ama nasip degilmiş yavrularimi alamadim kucagima şimdide acaba ikizmi diye merak icindeyim ama en onemlisi 1de olsa saglikli olsunefsunsuz ve rapunzel_071 mide bulantilariniz basladimi kizlar
Hayırlı olsun cnm:)Kizlar ilk bastakini adete 2 gun kala digeride adet gunu yaptim kesin vardir dimi... doktora gidicem ama daha cok yeni diye gitmek istemiyorum 4+4 haftalik şuanda gitsem bile kese gorunecekmi bebek gorunmuyo diycek sonra kalp atisi baslamamis 1 hafta sonra dicek o yuzden stres yapmak istemiyorum 6 haftalik olunca gitmek istiyorum
Benim daha baslamadi cnm.... insallah cok siddetli olmaz.. senin cok erken baslamiş son adet tarihin kac cnmöyle bir başladı kiiiii :) iyiye yoruyorum ama. Kese var bebek yok içinde benim. görünmedi henüz. 15 güne hastaneye gideceğim. O zaman görürüm inş. Bulantı da canlandığına delalet falan dedi arkadaşlar da. İnş öyledir.. senin başladı mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?