umarım toprlar, annem hergün arayıp yemek yedin mi diyor, zorla yiyorum. napalım, katlanıcaz, yeter ki onlr iyi olsun :) Rabbim hepimizin, tüm hamilelerin ve annelerin yavrularını korusun
Öğretmenlere karşı bir ön yargınız var galiba biz de bağırıp çağırıp durmuyoruz sürekli.siz hiç çocuğunuza uyardığınız halde aynı hatayı defalarca yaptığında kızıp bağırmayacakmısınız bağırdığınızda kötü anne mi olacaksınız bu durumda...pedagojik olarak eğitimlerimiz var şükür ama maalesef ki istediğiniz kadar idealist olun ailenin terbiye edemediği çocuğa karşı idealistliğinizi sürdüremiyorsunuz.işin içinde olmadığınız için anlayacağınızı düşünmüyorum bence biraz anne babalar çocuk gelişimi ile eğitilmeli öğretmenin en donanımlısı bile ailenin terbiye edemediğini edemiyor çünkü.(çalıştığım çevreyi göz önünde bulundurarak yorumlarımı en başından beri yapıyorum.anne babanın çocucuğuyla ilgilendiğinden daha fazla ilgilendiğinmiz onlardan daha çok gelecekleri için çabaladığımız doğrudur)ogretmenlık işte burada baslıyor
benım sandıgım sandıgın cocuk profılı dolu bır sınıfta herkes ogretmenlık yaparbılır
fark yaratan ogretmenlere ıhtıyac var
pedogojık acıdan alınan egıtımler yeterlı degıl galıba ogretmenlere verılen
zaten iş eğiticinin eğitilmesinden başlıyor ya
Allah cocuklarımızı ıyı ogretmenlerle karsılastırsın
Canım geçmiş olsun... o sıvının amniyon sıvısınolup olmadığını anlamak için turnusol kağıdı kullanıyor doktorlar. Sana vermediyse amniyon sıvısı olduğunu düşünmüyor demekki. Bebeğin suyu azalmadığına göre tehlikeli bir durum yoktur üzülme
İyiyi kötüyü yanlışı doğruyu 50 kere anlatıp çocuk halen kötüyü ve yanlışı yapıyorsa öğretmen ne yapsın daha hanımefendi.zaten yaptığının yanlış olduğunu anlatıyoruz direkt bağırıp çağırmıyoruz.öğretmen daha ne yapsın da fark yaratsın...sen yanlış olduğunu anlatıyorsun aile çocuğuna toz kondurmuyor ailenin desteğini alan çocuk bu sefer inadına yapıyor. Hariçten gazel okumak kolay laf anlatmak zor...ben aksını ıddıa etmedım, o nerden cıktı sımdı
cocugun saygısız vs olması ogretmenın ıstedıgı gıbı davranacagı hakkını dogurmaz
ogretmenlık burada fark yaratıyor
fark yaratan ogretmenlerden olmak var...
Geçmiş olsun cnm. Bebeğin iyi olması ve amniyon sıvısının da kararında olması zaten senin içini rahatlatmıştır. Önemli olan da bu. Degemen çok güzel açıklamış , üzülme strese gitme. Allah a emanetler kuzular..
merhaba arkadaşlar , bende bu gün doktora gittim , cumartesi gecesi su gelmişti benden de 13+6 günlüğüz , doktor ben söylemeden bebeğin suyu az dedi, bende durumu anlattım, yavrum suyu azalmış iki büklüm duruyor , kalp atışlarını da duyduk , vajinal muayene etti aktif bir su sızıntısı ve enfeksiyon Yok dedi, antibiyotik , fitil ve rapor verdi , haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı , antibiyotik ve fitil enfeksiyona karşı tedbir amaçlı galiba. İnşallah birdaha olmaz vücut kendi kendini yenileyebiliyor , sızıntı olan yer onarılır vücut tarafından dedi , beklemek dua etmekten başka durum yok .
Uzun evaze etek diktim bide pantalon dikicem daha kalıp cıkarmadım ama boru paça yaparım heralde kumaşa gore karar vericem. Üst yapmadım şimdilik oluyor diye ama denersen gogus altından buzgulu modeller yapabilirsin güzel olurAaa ne güzel bikaç örnek verebilirmisin bende kendim dikecem inşallah hamile model istiyorum :)
Canım ben de senin gibiydim 3 kilo verdim hiçbişey yiyemiyordum 16.haftamdayım daha yeni yeni kendime geliyorum.Senin de bikaç güne iştahın açılır,ondan sonra beslenmene özen gösterirsin hiçbişeycik olmaz inşallah
efsunsuz canım birçok kişide duydum su gelmesini tekrarlamadigi sürece sorun olmaz diyor doktorlar hep inşallah bidaha olmaz gönlünü ferah tut bol bol dinlen canın ne istiyorsa ondan ye moralinı yüksek tut :)
Evet öyle düşünüyorum ben uzun elbise istiyorum daha rahat olur gibime geliyor evde giymek için zaten uzun giymeye alışığım :)Uzun evaze etek diktim bide pantalon dikicem daha kalıp cıkarmadım ama boru paça yaparım heralde kumaşa gore karar vericem. Üst yapmadım şimdilik oluyor diye ama denersen gogus altından buzgulu modeller yapabilirsin güzel olur
nasıl yani?sizin orası neresi ki? cinsiyetini 20. haftada mı öğreniyorsunuz ?
Ayy Maşallah en sabırlımız sizsiniz o zaman :)Evet hollandada cinsiyeti 20inci haftada ogreniyorsun.
16inci haftamiza yaklastim hala bilmiyorum bende ama haftaya turkiyedeyim ozaman ultrasona girmeyi istiyorum cinsiyet icin alisveris te yapabilirim.
Evet hollandada cinsiyeti 20inci haftada ogreniyorsun.
16inci haftamiza yaklastim hala bilmiyorum bende ama haftaya turkiyedeyim ozaman ultrasona girmeyi istiyorum cinsiyet icin alisveris te yapabilirim.
Ülkemi tebrik ediyorum 2 haftada bi gittim ben gerçi şöyle birşey var bunda daha stresliydim stres bende daha çok etkilerdi bebeğimi ultrasondan tabiki bundan sonra artık ayda bir
Aynen öyle canım. Bizim.veliler neden 100 değil de 98 aldı diye yazılı kağıdını gelip inceliyo geçen gün çocuğu okul.birincisi olan veli müzik öğretmenine gelmiş bizim çocuğun flutunden iyi ses çıkmıyor acaba başka marka alsak daha iyi çalar mi demiş :)))Arkadaşlar maasallah grup olarak mutlaka tartışacak bise buluyoruz tebrik ediyorum hormonlarımizi bence bi konu olduğu zaman uzatmayalım yeni nesil çocukları susdan anlamıyor o da öğretmen yani işini isteyerek yapar zaten en ufak bise de soruşturma uyarı alıyorlar sizce kötü davranmak istese bile yapabilir mi yeni nesil velilerde sizce böyle birşeye izin verir mi göz actirmiyoarlar vallaha lütfen bu konuyu kapatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?