2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
umarım toprlar, annem hergün arayıp yemek yedin mi diyor, zorla yiyorum. napalım, katlanıcaz, yeter ki onlr iyi olsun :) Rabbim hepimizin, tüm hamilelerin ve annelerin yavrularını korusun

Canım ben de senin gibiydim 3 kilo verdim hiçbişey yiyemiyordum 16.haftamdayım daha yeni yeni kendime geliyorum.Senin de bikaç güne iştahın açılır,ondan sonra beslenmene özen gösterirsin hiçbişeycik olmaz inşallah

Öğretmenlere karşı bir ön yargınız var galiba biz de bağırıp çağırıp durmuyoruz sürekli.siz hiç çocuğunuza uyardığınız halde aynı hatayı defalarca yaptığında kızıp bağırmayacakmısınız bağırdığınızda kötü anne mi olacaksınız bu durumda...pedagojik olarak eğitimlerimiz var şükür ama maalesef ki istediğiniz kadar idealist olun ailenin terbiye edemediği çocuğa karşı idealistliğinizi sürdüremiyorsunuz.işin içinde olmadığınız için anlayacağınızı düşünmüyorum bence biraz anne babalar çocuk gelişimi ile eğitilmeli öğretmenin en donanımlısı bile ailenin terbiye edemediğini edemiyor çünkü.(çalıştığım çevreyi göz önünde bulundurarak yorumlarımı en başından beri yapıyorum.anne babanın çocucuğuyla ilgilendiğinden daha fazla ilgilendiğinmiz onlardan daha çok gelecekleri için çabaladığımız doğrudur)

canım Geceden gündüz randevuyu bekleyinceye kadar haliyle aynı su gibi akıntı gelmedi..
Dün geldi sonra çok şükür gelmedi
ama üstüm bir çay bardağı kadar ıslandı.Doktor turnusol kağıdı ile baktı şimdilik sıkıntı yok dedi
Ama bazen anormal nedenlerle amniyon sıvısı gelebiliyormuş. İnşallah tekrarlamaz.
Rahimde açılma olmayınca ferahladım. ama yine de tekrar olur mu kaygısı var

İyiyi kötüyü yanlışı doğruyu 50 kere anlatıp çocuk halen kötüyü ve yanlışı yapıyorsa öğretmen ne yapsın daha hanımefendi.zaten yaptığının yanlış olduğunu anlatıyoruz direkt bağırıp çağırmıyoruz.öğretmen daha ne yapsın da fark yaratsın...sen yanlış olduğunu anlatıyorsun aile çocuğuna toz kondurmuyor ailenin desteğini alan çocuk bu sefer inadına yapıyor. Hariçten gazel okumak kolay laf anlatmak zor...

Canım doktorda bebeğimi görünce içim ferahladı ama ya tekrar olursa gibi bir kaygıyı da taşıyorum
Çünkü tekrarlaması erken doğuma neden olabiliyormuş

Benim bu hayatta asla laf ettirmeyecegim iki sey var birı anneligim diğeri öğretmenliğim ikisini de yaşayamayan bilemez en kötü okulda da öğretmenlik yaptım şu en en iyisindeyim öğrenci-veli-idare üçlüsü öğretmeni de etkiliyor ama hiçbir öğretmen eğer ruhsal bir sorunu yoksa öğrencisine bağırmaz onlarin hakkina girmez mesela benim en yakın arkadaşımın sesi az garibim 8lere sesini duyurmak için bağırmaktan sürekli hasta sesi kısık her bağıran kötü öğretmen olmaz burda bu konunun tartışılması hiç uygun değil beni çok rahatsız etti hamilelik hakkında konuşalım ne güzel hepimiz aynı duyguları aynı anda yaşıyoruz

Bu durumla ilgili yazışmıştık ya 1 gün sonra benim başıma da geldi
Ben de enfeksiyon da var
Antibiyotik fitil ve rapor verdi bana da...
neden oldu anlamadım kendimi de çok yormamıştım

Aaa ne güzel bikaç örnek verebilirmisin bende kendim dikecem inşallah hamile model istiyorum :)
Uzun evaze etek diktim bide pantalon dikicem daha kalıp cıkarmadım ama boru paça yaparım heralde kumaşa gore karar vericem. Üst yapmadım şimdilik oluyor diye ama denersen gogus altından buzgulu modeller yapabilirsin güzel olur

efsunsuz canım birçok kişide duydum su gelmesini tekrarlamadigi sürece sorun olmaz diyor doktorlar hep inşallah bidaha olmaz gönlünü ferah tut bol bol dinlen canın ne istiyorsa ondan ye moralinı yüksek tut :)

inşAllah canım, senin de erkek mi?

Sağol canım...gün boyu canım çok sıkkındı bebeğimin kalp atışlarını duyunca ferahladım...
dinleneceğim birkaç gün mecburen...İnşallah tekrarlamaz

Ben de haziran annesiyim kızlar 14. Haftadayız kaç kg aldınız Şuana kadar , ben 1 kg aldım

Evet öyle düşünüyorum ben uzun elbise istiyorum daha rahat olur gibime geliyor evde giymek için zaten uzun giymeye alışığım :)

nasıl yani? sizin orası neresi ki? cinsiyetini 20. haftada mı öğreniyorsunuz ?

Evet hollandada cinsiyeti 20inci haftada ogreniyorsun.
16inci haftamiza yaklastim hala bilmiyorum bende ama haftaya turkiyedeyim ozaman ultrasona girmeyi istiyorum cinsiyet icin alisveris te yapabilirim.

Arkadaşlar maasallah grup olarak mutlaka tartışacak bise buluyoruz tebrik ediyorum hormonlarımizi bence bi konu olduğu zaman uzatmayalım yeni nesil çocukları susdan anlamıyor o da öğretmen yani işini isteyerek yapar zaten en ufak bise de soruşturma uyarı alıyorlar sizce kötü davranmak istese bile yapabilir mi yeni nesil velilerde sizce böyle birşeye izin verir mi göz actirmiyoarlar vallaha lütfen bu konuyu kapatalım

16inci haftamiza yaklastim hala bilmiyorum bende ama haftaya turkiyedeyim ozaman ultrasona girmeyi istiyorum cinsiyet icin alisveris te yapabilirim.
Ayy Maşallah en sabırlımız sizsiniz o zaman :)
Ne garip bi kuralları varmış bu hollandlıların .. ama önemli olan tabiki sağlıklı olmaları. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Ülkemi tebrik ediyorum 2 haftada bi gittim ben gerçi şöyle birşey var bunda daha stresliydim stres bende daha çok etkilerdi bebeğimi ultrasondan tabiki bundan sonra artık ayda bir

Ülkemi tebrik ediyorum 2 haftada bi gittim ben gerçi şöyle birşey var bunda daha stresliydim stres bende daha çok etkilerdi bebeğimi ultrasondan tabiki bundan sonra artık ayda bir

Gitsen de birsey degismiyor ki bakmazlar ve randevu da vermezler. Yani ultrason haftalari sabit. 10.hafta 20.hafta 30.hafta.
Mesela ben en son 10.hafta ultrasona girdim. Hafta sonu turkiyeye gidiyorum diye cuma gunu gitmeden once gormek istediler ama turkiyenin saglik ocagindaki basit kalp dinleme cihazi var ya onunla dinleyip eliyle karninda bebegine bakiyor ultrasona girmiyorsun. Yani assagi yukari her ay / 6hafta da bir kontrolun var ama ultrason yok oyle her seferinde. Eliyle karnindan bebegine bakiyor ve kalp dinliyor 1 dk okadar.

Aynen öyle canım. Bizim.veliler neden 100 değil de 98 aldı diye yazılı kağıdını gelip inceliyo geçen gün çocuğu okul.birincisi olan veli müzik öğretmenine gelmiş bizim çocuğun flutunden iyi ses çıkmıyor acaba başka marka alsak daha iyi çalar mi demiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…