2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlginç kendin başka hastaneye sadece kontrol dışı ultrason için gitsen demi yapmıyorlar

Ben avmlerde dahil kesinlikle gecmiyorum bence gecmemek gerek..

İlginç kendin başka hastaneye sadece kontrol dışı ultrason için gitsen demi yapmıyorlar

O daha da ayri bir mevzu
Burda istedigin gibi hastaneye de gidemiyorsun, saglik ocagindaki doktorun gibi herkesin doktoru var once ona gidiyorsun o gerek gorurse sana form veriyor hastaneye gidebilmen icin, doktor seni sevk etmedem hastaneye gidemiyorsun.
Cocugun hastalandi doktoru ariyorsun ciddi oldugunu dusunurse randevu veriyor yoksa vermiyor vs. Saglik mevzusu yas burda hersey para oldugu icin boyle bir sistem kurmuslar sacma ama baska turlu olmuyor.

O daha da ayri bir mevzu
Burda istedigin gibi hastaneye de gidemiyorsun, saglik ocagindaki doktorun gibi herkesin doktoru var once ona gidiyorsun o gerek gorurse sana form veriyor hastaneye gidebilmen icin, doktor seni sevk etmedem hastaneye gidemiyorsun.
Cocugun hastalandi doktoru ariyorsun ciddi oldugunu dusunurse randevu veriyor yoksa vermiyor vs. Saglik mevzusu yas burda hersey para oldugu icin boyle bir sistem kurmuslar sacma ama baska turlu olmuyor.

Hee kalp atışı duyabiliyorsan iyiymis ozmaan bn kalp atışına odakliyim zaten

Evet canım erkek benim de.Geç başladı bulantılarım 7.hafta civarıydı çok geç bitti.Bi ara sanırım 9 ay bulanacak dedim ama çok şükür geçti

bende hiç bulantı ve kusma olmadı, sadece bu aralar çok kasık, bel ve sırt ağrısı çekiyorum

Benim kizim astim hastasi 2.5 yasindayken fenalasti hafta sonu hastaneyi aradik tamam getir dediler goturduk daha fazla fisfis verin diye geri gonderdiler. Aksama kadar daha da kotu oldu aksam tekrar aradim durumu iyi degil nefes alamiyor diye tamam getir bakalim. Goturdum o halde 1 saat bekleme odasinda bekledim sonunda iceri aldilar bakinca durumu ciddi yukari cocuk bolumune sevk ettiler. Oksiyen 80% dusmus normalde en dusuk 92% olmasi gerekir. Yatisini yaptilar 4 gun oksiyene bagli kaldi sonra tekrar kendi normal nefes alma seviyesime geldi.
Yani olecek duruma geliceksin burda ki seni ciddiye alsinlar. Tabi saglik raporuna falan islendi bu durum ve ondan sonra ciddiye alindi ve ondan beri 6 aya bir cocuk doktor kontrolune gidiyor.

Hollanda bide dimi :) gelişmemişmiydi orası ya her halimize şükür Allahım ben 10 hafta dayanamazdım gibi geliyor :)

Allah Allah ya Allah korumuş çocuğunuzu

bende hiç bulantı ve kusma olmadı, sadece bu aralar çok kasık, bel ve sırt ağrısı çekiyorum

Kendini çok mu yoruyosun canım,eğer çalışıyorsan bütün gün oturmaktan da olabilir arada küçük yürüyüşler yapabilirsin.Bir de senin haftalarında ben de kasık ve bel ağrısı olmuştu rahim büyüyor ondan olur diye okudum.Hala ara ara ağrıyor benim de özellikle kasık

Arkadasim ben de Almanya'dayim ve aynen burada da öyle. Ama 50€ ödeyerek ultrasona girebiliyorum ultrason olmayan randevularda da. Gercekten zor oluyor ultrasonda görmeden beklemek...

bel ve kasık ağrısı rahim genişlediği için..ben de bel ve kalça ağrısı çok oluyordu hele merdiven çıkarken kıyafet giyip çıkarırken
d vitaminimi ölçtürdüm o düşük çıktı d vitamini kullanalı ağrılarım azaldı

Detayli ultrason mi diyorsun canim.benim de kendi hastanem 250 tl dedi ama.yilbasindan sonra artar.bende arayis.icindeyim
225 bursada gidicem inşallah 22 24 haftalikken oluyormuş benim riskli olduğu için mi bilmiyorum ama ben öyle gidicem daha çoook var sabır diliyorum kendime

O minnacık şeyleri görmek için ne çektik ya

Benim salopetim bu kızlar.. Bu 5 ya da 6 hafta önceki karnım ve ben.. netten orjinal fotosunu bulamadım..
Ne guzelmis buu. bnm gibi tombik bacaklar içinde ideal. Nerden almistin?

Bir öğretmen olarak bu konuşmaya dahil oldum arkadaş bazen bağırdığını bebeğine bişey olup olmayacağını sordu diğer arkadaş da iyi bir öğretmenin bağıramayacağını, pedagojik olarak eksik öğretmenlerin bağırdığını eğitim almaları gerektiğini yazdı ben de bir öğretmen olarak kayıtsız kalamadım.hiç bir.öğretmenin suçsuz bir.çocuğa bağırdığı yok ama kalkıp hakaret küfür ediyorsa bağırabileceğini söyledim o da yanlışını düzeltmesi için. Zor olan da bu çocuklarda fark yaratmakmış bende kendi çocuğuna hatası karşısında bağırdığında yada kızdığında kötü anneme olacaksınız sorusunu sordum haklı olarak.

Cok gecmis olsun canim son olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…