2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O minnacık şeyleri görmek için ne çektik ya

Ne guzelmis buu. bnm gibi tombik bacaklar içinde ideal. Nerden almistin?
N11 den almıştım canim evenfashion marka ama şimdi baktım da bulamadım.. Ben 1 beden aldım fotoğrafta bacak kısımları oturuyordu mankene ama bana baya bol oldu. Olsun hamiellikte rahatlık önemli.

hangi ülkedesin canım merak ettim. bizim Almanyaya taşınma ihtimalimiz var doğumla doktorlarla ilgili bilgi toplamam gerek.

yok bazı havalimanları ısrarcı malesef zorla geçiriyorlar ben bu hamileliğimde kaç kere geçmek zorunda kaldım ısrar ediyorum kusura bakmayın geçmek zorundasınız diyorlar üstelik bunu diyen kadın polis hep, niye bu kadar anlayışsız oluyorlar bilmiyorum her defasında içim cız ediyor

bence gayet normal canım benimkiler 15. haftada 109 ve 120 çıktılar. tombiş dendi burda :) demek ki seninki gayette normal ah bu doktorlar

Arkadasim ben de Almanya'dayim ve aynen burada da öyle. Ama 50€ ödeyerek ultrasona girebiliyorum ultrason olmayan randevularda da. Gercekten zor oluyor ultrasonda görmeden beklemek...
şimdi gördüm Almanyadaymışsın :) biz de kısmetse eşimin iş durumdan dolayı taşınacağız oraya. benimki ikiz gebelik ve daha önce 25. haftalık kaybım var merak ediyorum perinatolog bulmak kolay mı? sezeryanla doğuma nasıl bakıyorlar? fiyatlar falan nasıl? ah kafamda deli sorular özelden de konuşabiliriz istersen. yardımcı olursan çok sevinirim canım.

Ben yapıyorum, çalıştığım için bakımsız gitmek istemiyorum. Kozmetiğin bir zararı olduğu söylenmiyor. Şampuan, saç kremi, nemlendirici, yüz yıkama jeli bitkisel ürünler tercih ediyorum. Saçımı boyatmıyorum, oje sürmüyorum ama çok da abartmamak gerek sanki.

Bugun hafif kahverengi leke olmuş çamaşırım hemen doktora gittim hersey normal bebiş hareketli ama ister istemez korktum proluoton iğne verdi vurulan var mı?(12. Hafta bitti)
2 gündür çok ağrım vardı canım kasıklarımda gittim doktora hiçbir sorun yokmuş,rahim kasılmaları için proluotion iğne verecem dedi bir doz, ileriki haftalarda kötü birşeye sebep olmasın diye.benim de 14.haftam yarılandı.

Günaydın cnm, bozulmasın lütfen moralin, benim 170 gr ama biz 17. haftada gittik.
Sen şimdi bol bol süt iç, hem daha çok erken

http://www.sehrinisa.com/2013/08/bebege-kilo-aldirici-besinler.html

Kizlar asermeler var mi? Veya caninizin sık sık cektigi seyler? Ben hergün cacik yiyorum
Canım ben Adanalı olduğum için ve Ankara'da annemden uzakta yaşadığım için canımın çektiği pek çok şey oluyor. Ama öyle rüyalarımda göreceğim kadar değil neyseki şimdilik :)

Ben ıh ıh ıh diye diye dolaşıyorum ortada ki sadece bir kilo almışım. Bu bir kiloyu kasıktan alınca böyle oldu herhal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…