- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
N11 den almıştım canim evenfashion marka ama şimdi baktım da bulamadım.. Ben 1 beden aldım fotoğrafta bacak kısımları oturuyordu mankene ama bana baya bol oldu. Olsun hamiellikte rahatlık önemli.O minnacık şeyleri görmek için ne çektik ya
Ne guzelmis buu. bnm gibi tombik bacaklar içinde ideal. Nerden almistin?
Limon,limon,limonKizlar asermeler var mi? Veya caninizin sık sık cektigi seyler? Ben hergün cacik yiyorum
Henüz aşermedimKizlar asermeler var mi? Veya caninizin sık sık cektigi seyler? Ben hergün cacik yiyorum
Afiyet olsunLimon,limon,limon
Benim de aserme gibi degil ama sadece belli seyleri midem kaldiriyor. CacikkkkHenüz aşermedim
Cacık iç tabiki, oh mis gibi yarasınnn
hangi ülkedesin canım merak ettim. bizim Almanyaya taşınma ihtimalimiz var doğumla doktorlarla ilgili bilgi toplamam gerek.Merhaba sevgili arkadaslarUmarim hepiniz iyisiniz.
Ben bir kan testi yaptirmistim gecen hafta direkt bebisin Dnasina bakiliyor herhangi bir sorun olup olmadigini anlamak icin (Down sendromu, diger genetik sorunlar vs). Bugün sonuclar geldi, hicbir sorun yok cok mutluyum.
Bu testle beraber cinsiyeti de kesin olarak ögreniyoruz ama 14. hafta bitince söyleyeceklermis yasal olarak. Olsun bekleriz, saglikli ya en önemlisi o
Haftaya da burada noel tatili oldugu icin 3 ocakta kontrolde bildirecek doktorum cinsiyeti. Nub tahminlerinde cogunuz kiz demistiniz bakalim
Bu arada benim 4 haftada bir konrollerim var ve maalesef her seferinde ultrasonla bakmiyor doktor. Bakmasini istersem kendim ödemem gerekiyor. Sigorta hamilelik boyu 3 tanesini karsiliyor maalesef.
Herkese mutlu-saglikli günler, hamilelikler dilerim.
Sevgiler :)
yok bazı havalimanları ısrarcı malesef zorla geçiriyorlarben bınmeden arastırmıstım sınyal sevıyesı dusuk oldugundan sorunolmuyor dıye
ben yıne de gecmek ıstemedıgımı bıldırmıstım
zorunlu oldugunu soylemıslerdı guvenlık acısından
tabı bu eskı hamıleligımde olan bısı
demek zorunlu degılmıs
evet benim rotamda da ters biri var kesinlikle olmaz diyor ve zorla geçiriyor her seferindeEğer ki sen istemezsen zorunlu geçiremiyorlar seni oradan, elle arama isteyebilirsin. Aklında olsun. Ters birine denk gelmişsin sen.
bence gayet normal canım benimkiler 15. haftada 109 ve 120 çıktılar. tombiş dendi burda :) demek ki seninki gayette normal ah bu doktorlarkızlar sata göre 15+3 de doktora gittim ama ultrasona göre 14.+3 çıktı, o da geç döllenmeden. Lakin 14. hafta olmama rağmen bebek 95 gr dedi doktor ve zayıf olduğunu söyledi. Ultrason kağıdınıza bakıp, 14. haftada sizin bebişler kaç gramdı, bana yazabilir misiniz? Çünkü internette 45 gr olması gerektiğini yazıyor normal şartlar altında. Moralim bozuldu..
şimdi gördüm Almanyadaymışsın :) biz de kısmetse eşimin iş durumdan dolayı taşınacağız oraya. benimki ikiz gebelik ve daha önce 25. haftalık kaybım var merak ediyorum perinatolog bulmak kolay mı? sezeryanla doğuma nasıl bakıyorlar? fiyatlar falan nasıl? ah kafamda deli sorularArkadasim ben de Almanya'dayim ve aynen burada da öyle. Ama 50€ ödeyerek ultrasona girebiliyorum ultrason olmayan randevularda da. Gercekten zor oluyor ultrasonda görmeden beklemek...
cacık çok faydalı malesef ben yoğurdu unuttum benim bebişler proteinlere gıcık oluyor anlamadım gittiKizlar asermeler var mi? Veya caninizin sık sık cektigi seyler? Ben hergün cacik yiyorum
Ben yapıyorum, çalıştığım için bakımsız gitmek istemiyorum. Kozmetiğin bir zararı olduğu söylenmiyor. Şampuan, saç kremi, nemlendirici, yüz yıkama jeli bitkisel ürünler tercih ediyorum. Saçımı boyatmıyorum, oje sürmüyorum ama çok da abartmamak gerek sanki.Günaydın hanımlar, herkese merhaba.. Size bi sorum olacak.. Makyaj yapıyo musunuz şu an? Özellikle de çalışan anneler? Çünkü evde zaten çok makyaj yapılmıyo.. Ben 3 aydır sadece 1 kez bir akrabamın kınası için makyaj yaptım.. Sonuçta kimyasal madde diye makyaj yapmak istemiyorum. Bu konuda bilginiz ya da fikriniz var mı?
2 gündür çok ağrım vardı canım kasıklarımda gittim doktora hiçbir sorun yokmuş,rahim kasılmaları için proluotion iğne verecem dedi bir doz, ileriki haftalarda kötü birşeye sebep olmasın diye.benim de 14.haftam yarılandı.Bugun hafif kahverengi leke olmuş çamaşırım hemen doktora gittim hersey normal bebiş hareketli ama ister istemez korktum proluoton iğne verdi vurulan var mı?(12. Hafta bitti)
ben de 14.haftadayım 1 kg almışım :)Ben de haziran annesiyim kızlar14. Haftadayız kaç kg aldınız Şuana kadar , ben 1 kg aldım
kızlar sata göre 15+3 de doktora gittim ama ultrasona göre 14.+3 çıktı, o da geç döllenmeden. Lakin 14. hafta olmama rağmen bebek 95 gr dedi doktor ve zayıf olduğunu söyledi. Ultrason kağıdınıza bakıp, 14. haftada sizin bebişler kaç gramdı, bana yazabilir misiniz? Çünkü internette 45 gr olması gerektiğini yazıyor normal şartlar altında. Moralim bozuldu..
Canım ben Adanalı olduğum için ve Ankara'da annemden uzakta yaşadığım için canımın çektiği pek çok şey oluyor. Ama öyle rüyalarımda göreceğim kadar değil neyseki şimdilik :)Kizlar asermeler var mi? Veya caninizin sık sık cektigi seyler? Ben hergün cacik yiyorum
Canim benim de 16.haftada 130 be 134 gr ciktilar..bence hepimiiznki normal endiselencek bir sey yokbence gayet normal canım benimkiler 15. haftada 109 ve 120 çıktılar. tombiş dendi burda :) demek ki seninki gayette normal ah bu doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?