2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Allah şifa versin cnm. Pozitif düşün, geçecek tüm bunlar inş.

bende hiç bulantı ve kusma olmadı, sadece bu aralar çok kasık, bel ve sırt ağrısı çekiyorum

Benimde 3 gündür sırtım çok ağrıyor. Ama sadece yatakta iken. Yüzü koyun yatış şeklimi değiştirmek zorunda kaldım göbek ve ağrıdan dolayı. Yan yatıyorum yastık desteğiyle. Her döndüğünde ağrıdan uyanır mı insan. Hastalıklı mor gözlerle dolanıyorum bütün gün işte. Neden böyle anlamadım ki

Günaydın cnm, bozulmasın lütfen moralin, benim 170 gr ama biz 17. haftada gittik.
Sen şimdi bol bol süt iç, hem daha çok erken

http://www.sehrinisa.com/2013/08/bebege-kilo-aldirici-besinler.html

Burda yazılanlara bakınca snn normal görünüyor cnm. Hadi diyelim minik kalmış. Doktor onunda çaresine bakar mrk etme cnm. Bnm komşunun bebeği 8.ayında şu an. ufak kalmış diye doktor ya ilaç verdi ya serum. bebiş topaç gibi olmuş. bulantıların olduğu vakit iyi beslenememen de normal. ben hep ilaçla geçirdim. hala ara ara kullunıyorum da. 1 haftadır yemem düzeldi sayılır. kilo da aldım. az daha sabır kuzum

Mine1907 cnm yanlış alıntı yapmışım. Yukarıda yazmıştım buraya da yazayım
Burda yazılanlara bakınca snn normal görünüyor cnm. Hadi diyelim minik kalmış. Doktor onunda çaresine bakar mrk etme cnm. Bnm komşunun bebeği 8.ayında şu an. ufak kalmış diye doktor ya ilaç verdi ya serum. bebiş topaç gibi olmuş. bulantıların olduğu vakit iyi beslenememen de normal. ben hep ilaçla geçirdim. hala ara ara kullunıyorum da. 1 haftadır yemem düzeldi sayılır. kilo da aldım. az daha sabır kuzum

ay benimde randevum bugun.. ödevlerden giremedim.
geçmişi okuyup yıne yazacam...

Randevu su olanlar doktor unuza sorabilirmisin ceviz suyu çok faydalıymış hamileler emzirenler içinde uygunmuş ama normalde sabah aç karnına için deniyor acaba hamilelikte nasıl içiliyor içen varmı

Bu durumla ilgili yazışmıştık ya 1 gün sonra benim başıma da geldi
Ben de enfeksiyon da var
Antibiyotik fitil ve rapor verdi bana da...
neden oldu anlamadım kendimi de çok yormamıştım

benim ilk hamileliğimde 26. haftada olmuştu doktora nasıl gittim allah biliyor. çok şükür birşey çıkmamıştı suyum falan iyidi ama bende de mantar vardı ondan kaynaklı olabilir demişti doktor. sana da çok geçmiş olsun inşallah hiçbirimiz bu tarz sorunlar yaşamadan geçiriririz hamileliklerimizi.

Limon,limon,limon

aşermek tam ne derece istemekten geçiyor bilmiyorum ama canımın istediği bazı şeyler oluyor. ben ne aşerdiği yazmayayım çokta bulunabilir birşey değil.

Kızlar doğumumuz malum ramazanlığa denk geliyor ;-)

bu sene oruç kalacak malesef hamilelik doğum derken. valla bizim beklenen doğum 20 haziran ilk doğumum normal olduğu için eğer bi aksilik olmazsa ve buda normal olursa gecikme ihtimali de olabilir. eşimdeki endişede ya gecikir de bayrama gelirse doğum doktorumuz falan gelmezse.

Beniki
Benimkiler de normal erken oluyor ama doğurmam 3 hafta falan.dr 25 Haziran dedi bakalım ne olacak.bu arada yaz ayında doğan bebeğe ne kıyafet almalıyım bilmiyorum.iki doğumum da kısa gelmişti

Günaydın kızlar karınlar ne durumda benimki birazcık büyüdü Bebişler bi de hareketlenseydi de şöyle bi sevinseydik arada bi seğirme oluo karnımda ama gaz mı bebiş mi anlamıorum :)))

Günaydın kızlar karınlar ne durumda benimki birazcık büyüdü Bebişler bi de hareketlenseydi de şöyle bi sevinseydik arada bi seğirme oluo karnımda ama gaz mı bebiş mi anlamıorum :)))
Ben hissediyorum canım senin ilk bebiş mi

Günaydın güzel anneler 2 gündür pıt pıt bişiler oluyo sanki acaba tekmelermi yumruklarmı? yoksa banamı öyle geliyo :)
Böyle hisseden varmı???

Beniki

Benimkiler de normal erken oluyor ama doğurmam 3 hafta falan.dr 25 Haziran dedi bakalım ne olacak.bu arada yaz ayında doğan bebeğe ne kıyafet almalıyım bilmiyorum.iki doğumum da kısa gelmişti

çıtçıtlı badi kısa kollu ve askılı, şortlu kısa kollu tulum ,penye yelek alt pijama ve penye battaniye . benim ilki mayıs doğumlu yaz bebeği oldu o sebeple benim en çok işimi gören kıyafetler bunlardı.

ben bu sabah göbeğimi fotoğraf çektim ama bir türlü yükleyemiyorum. benimde karnımda bazen seğirme oluyor ama daha hareketleri olduğunu zannetmiyorum.
1000

Günaydın anneşler... Hepimizin bebeği Ramazan ayında doğacak.. Ne kısmetli bebeler Maşallah

inşallah doğdukları ay gibi ömürleride hayırlı ve kısmetli geçer yavrularımızın.

Gunaydin kizlar 13 haftalik hamileyim nasipse haziran annesi olucam bi kac gundur afedersiniz vajinamda kasinti var doktoru aradim krem ve fitil verdi mantar olmussun dedi kremi kullaniyorum ama fitili kullanmaktan korkuyorum ve bu sabah sag kasigim inanilmaz agridi cok korktum bacama kadar vurdu bu neden olmus olabilir

Her mesajda hafta belirtirsek cevaplarımız daha anlamlı olur kızlar cok kişiyiz herkesin hafta farkı var her hafta belirtiler cok değişiyor benden onde gidenleri görmüş oluyorum
Teşekkürler(13. Hafta yeni girdik)

ya sunu anlamakta nıye dırenıyorsunuz anlamıyorum
ben anneler babalar egıtmemelı mı dıyorum
ısın kolay oldugunu falanda ıddıa etmıyorum
ısın ıcınde olmayabılırım ama bende okudum, bende gordum etrafımda ogretmenler
ben dusundugumde ılkokul ogretmenım gelır aklıma hep
her ılkokulda oldugu gıbı her kesımden, fakırı, zengını, kulturlusu, ahlaklısı, ahlaksızı her kesımden cocuk vardı sınıfta
ama oyle guzel yetıstırmıstı kı bızı ogretmenımız
cok baskaydı, ustelık bagırmazdı...

neden bu kadar alınıyorsunuz anlamıyorum vıcdanınız rahat, davranıslarınızda pedogojık acıdan dogru dıyorsanız
devam edın bıldıgınız yolda
benım dusuncem degısmeyecek, psıkoljık sıddet uygulayan, bagıran cagıran ogretmenlere hayır dıyorum
bbuna aslaaa gerekcede gormuyorum
sız yapmıyorsanız müsterih olun
bınlerce ogretmene bısey deme sansım zaten yok
benım fıkrım bu
sadeece dua edebılıyorum Allah ıyı ogretmenlerle karsılastırsın evlatlarımızı dıye
hıc unutmam kardesımle aynı okuldaydık, ben 4, o bırıncı sınıftaydı onun erkek ogretmenı yaramazlık yaptıklar dıye kardesımı ve arkadaslarına sopa ıle vurmus, annemın farketmesı ıle bacaklarında morluklar ortaya cıkmıstı
ona sorsan oda kendınce haklıydı
tabı bu uc ornek.. farkındayım...
ıyı ogretmenler ıyı nesıller ıcın aıle kadar onemlı.. BITTI..

ayrıca sunuda demeden gecemeyecegım
oyle bı uslubunuz var kı
nezdımde hıssettıgım
cok tahammulsuz bırı oldugunuz...
burada fıkır beyan ederken bıle gergınlık var..
sakin biraz... hanfendiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…