Kızlar dün akşam başıma olumsuz birşey geldi...Dün gece yatmak için hazırlanıyordum ayaktaydım birden sıcak bir su geldi... İdrar kaçırdım sandım.Ama öncesinde lavaboya gitmiştim.Berrak su gibi bir sıvı...sancım falan olmadı
O saatte kadın doğum uzmanı bulamayacağım için mecburen bugünü bekledim
Doktor tam tanı koyamadı bebeğin amniyon sıvısı olabilir dedi.
Yeşil akıntın var dedi fitil antibiyotik verdi tahlil yaptı...Muayene etti çok şükür bebeğim iyi sıvısı da var
pazartesi doktora gitmiştim oysa
herşey güzel demişti...
gene başladı riskler
bende hiç bulantı ve kusma olmadı, sadece bu aralar çok kasık, bel ve sırt ağrısı çekiyorum
Günaydın cnm, bozulmasın lütfen moralin, benim 170 gr ama biz 17. haftada gittik.
Sen şimdi bol bol süt iç, hem daha çok erken
http://www.sehrinisa.com/2013/08/bebege-kilo-aldirici-besinler.html
Arkadaşlarım ne güzel haberlerle gelmişsiniz. Cinsiyeti belli olanlara da hayırlı olsun diyorum. Sağlıcakla gelsinler inşallah. Benim de perşembe günü randevum. Öyle heyecanlıyım ki. Bir aydır görmüyorum. İnş bende güzel haberlerle gelirim.
Bu durumla ilgili yazışmıştık ya 1 gün sonra benim başıma da geldi
Ben de enfeksiyon da var
Antibiyotik fitil ve rapor verdi bana da...
neden oldu anlamadım kendimi de çok yormamıştım
Limon,limon,limon
Kızlar doğumumuz malum ramazanlığa denk geliyor ;-)
Benimkiler de normal erken oluyor ama doğurmam 3 hafta falan.dr 25 Haziran dedi bakalım ne olacak.bu arada yaz ayında doğan bebeğe ne kıyafet almalıyım bilmiyorum.iki doğumum da kısa gelmiştibenim ilk hamileliğimde 26. haftada olmuştu doktora nasıl gittim allah biliyor. çok şükür birşey çıkmamıştı suyum falan iyidi ama bende de mantar vardı ondan kaynaklı olabilir demişti doktor. sana da çok geçmiş olsun inşallah hiçbirimiz bu tarz sorunlar yaşamadan geçiriririz hamileliklerimizi.
aşermek tam ne derece istemekten geçiyor bilmiyorum ama canımın istediği bazı şeyler oluyor. ben ne aşerdiği yazmayayım çokta bulunabilir birşey değil.
bu sene oruç kalacak malesef hamilelik doğum derken. valla bizim beklenen doğum 20 haziran ilk doğumum normal olduğu için eğer bi aksilik olmazsa ve buda normal olursa gecikme ihtimali de olabilir. eşimdeki endişede ya gecikir de bayrama gelirse doğum doktorumuz falan gelmezse.
Ben hissediyorum canım senin ilk bebiş miGünaydın kızlar karınlar ne durumda benimki birazcık büyüdü Bebişler bi de hareketlenseydi de şöyle bi sevinseydik arada bi seğirme oluo karnımda ama gaz mı bebiş mi anlamıorum :)))
Beniki
Benimkiler de normal erken oluyor ama doğurmam 3 hafta falan.dr 25 Haziran dedi bakalım ne olacak.bu arada yaz ayında doğan bebeğe ne kıyafet almalıyım bilmiyorum.iki doğumum da kısa gelmişti
Günaydın kızlar karınlar ne durumda benimki birazcık büyüdü Bebişler bi de hareketlenseydi de şöyle bi sevinseydik arada bi seğirme oluo karnımda ama gaz mı bebiş mi anlamıorum :)))
1000
Günaydın anneşler... Hepimizin bebeği Ramazan ayında doğacak.. Ne kısmetli bebeler Maşallah
ya sunu anlamakta nıye dırenıyorsunuz anlamıyorumÖğretmenlere karşı bir ön yargınız var galiba biz de bağırıp çağırıp durmuyoruz sürekli.siz hiç çocuğunuza uyardığınız halde aynı hatayı defalarca yaptığında kızıp bağırmayacakmısınız bağırdığınızda kötü anne mi olacaksınız bu durumda...pedagojik olarak eğitimlerimiz var şükür ama maalesef ki istediğiniz kadar idealist olun ailenin terbiye edemediği çocuğa karşı idealistliğinizi sürdüremiyorsunuz.işin içinde olmadığınız için anlayacağınızı düşünmüyorum bence biraz anne babalar çocuk gelişimi ile eğitilmeli öğretmenin en donanımlısı bile ailenin terbiye edemediğini edemiyor çünkü.(çalıştığım çevreyi göz önünde bulundurarak yorumlarımı en başından beri yapıyorum.anne babanın çocucuğuyla ilgilendiğinden daha fazla ilgilendiğinmiz onlardan daha çok gelecekleri için çabaladığımız doğrudur)
ee foto gorelım o zaman:)Ben kendim dikiyorum
ayrıca sunuda demeden gecemeyecegımİyiyi kötüyü yanlışı doğruyu 50 kere anlatıp çocuk halen kötüyü ve yanlışı yapıyorsa öğretmen ne yapsın daha hanımefendi.zaten yaptığının yanlış olduğunu anlatıyoruz direkt bağırıp çağırmıyoruz.öğretmen daha ne yapsın da fark yaratsın...sen yanlış olduğunu anlatıyorsun aile çocuğuna toz kondurmuyor ailenin desteğini alan çocuk bu sefer inadına yapıyor. Hariçten gazel okumak kolay laf anlatmak zor...
bakmanı tavsıye derım:)çok güzelmiş yaaa, ben de ipekyolcuyum. kesimleri şahane. iyi günlerde sağlıkla giy canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?