2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen canim iste anlamalari lazim ama bilmiyorrum nasil dusunuyolar bariz surat yaptilar Allahtan esim de onlar gibi dusunmuyo onlar soylesin fikrini begenmessek vermeyiz dedi bakalim bekleyim gorecegiz

ay iyi bari ya, eşinin böyle düşünmesine sevindim. Cinsiyet olayını da bekle bakalım biraz, başka doktora gözük ki tam anlaşılsın. şimdi o da erkek derse tam sarsılırsın.

Ayy sorma canim karismiyolar ama surat yaptilar anladik yani bozuldular bizde kiz olursa siz erkek olursa biz veririz diye ama tabi ben karar vericem sonucta ben cocugm yani

Ne kdr saçma bu olaylar ya onlara Ne balla kızıyorum bende. Benim anne babam da mırın kırın ediyo her geldiğim öneriye hiç umurumda değil açıkçası... bnm çocuğum benim kararım.

Bende herkese soylemistim canim hatta isim konusunda baya diretmistik falan simdi tuhaf oldu erkek kesin diye kis olursa siz verirsnz ismi demistik kv kb ya uyuz oldum o yuzden

Haklısın canım keşke kesin olmadan söylemeseler insan alıştırıyor kendini ister istemez

Kizlar ya benim ozellikle sol kasigim cok agriyo.idrar yolu enfeksiyonu yok tahlil ve.rmıştım.ozellikle.lavoba da cok agriyi. Ama onun disinda yatarken filan da agri var.anlamadim

ay iyi bari ya, eşinin böyle düşünmesine sevindim. Cinsiyet olayını da bekle bakalım biraz, başka doktora gözük ki tam anlaşılsın. şimdi o da erkek derse tam sarsılırsın.
Ayyy buyuk sok yasarim gercekten simdi ben sigorta yaptrdim bu doktroa guvenim sarsilirsa kafam allak bullak olur ondan korkuyorum

Haklısın canım keşke kesin olmadan söylemeseler insan alıştırıyor kendini ister istemez
Aynen canim ya ben cinsiyete takilmadim Allahim nasip etmis bana ikiside kabulum Allahima sukurler olsn cunku cok bekledim bu bebegi ama iste herkese soyledik falan bi degisik oldu yani

Kizlar ya benim ozellikle sol kasigim cok agriyo.idrar yolu enfeksiyonu yok tahlil ve.rmıştım.ozellikle.lavoba da cok agriyi. Ama onun disinda yatarken filan da agri var.anlamadim
Benimde wc yaparken oluyo canim doktora sordum idrar tahlili yapti sonuc cikmadi ama bisey cikmassa normaldir dedi

Ne kdr saçma bu olaylar ya onlara Ne balla kızıyorum bende. Benim anne babam da mırın kırın ediyo her geldiğim öneriye hiç umurumda değil açıkçası... bnm çocuğum benim kararım.
Aynen canim cok sacma ama iste yuzgoz olmayalim diye bisey diyemiyosun kendi kendini yemekle yetiniyosun malesef

Gunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar
Şaka gibi gercekten bana da aynısını söylemişti önce kız sonra erkek ben de detaylı ultrason a kadar bişey hazırlamayacagım o zaman belli olur heralde korkuyorum bebek etkilenecek erkek diye sev kız olsn

Şaka gibi gercekten bana da aynısını söylemişti önce kız sonra erkek ben de detaylı ultrason a kadar bişey hazırlamayacagım o zaman belli olur heralde korkuyorum bebek etkilenecek erkek diye sev kız olsn
canim detayli ultrason kacinci haftada yapiliyor

cok guzel canim.insallah bizde yakinda hissederiz

Kizlar doktr muayene ederken gayat iyi kalp atisi iyi surasi yuzu ayaklari gozleri suari kollari falan dedi suyu iyimi dedim gayet iyi dedi ama baska bilgi vermedi hani su telefonlardaki programlar bu hafya su oluyo boyle oluyo diyo ya bizim doktor hic oyl3 seyler demedi sizde eksiklik varmi degismelimiyim doktoru 16.haftada size neler dedi doktorunuz

Ben de hissediyorum 15. Haftadan beri çok net. Çok garip ama çok güzel bir his.

Kızlar ben sırt üstü yatıyorum özellikle yemek veya tatlı yiyince kemiklerim arasında oluşan göbeğe bakıyorum resmen kımıldiyo bebek bi ora bi bu tarafa kayıyo bazen tekme de atiyo keyfi yerindeyse kalp atışı bile belli o göbekte izlemesi çok eglenceli tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…