Aynen canim iste anlamalari lazim ama bilmiyorrum nasil dusunuyolar bariz surat yaptilar Allahtan esim de onlar gibi dusunmuyo onlar soylesin fikrini begenmessek vermeyiz dedi bakalim bekleyim gorecegiz
Ayy sorma canim karismiyolar ama surat yaptilar anladik yani bozuldular bizde kiz olursa siz erkek olursa biz veririz diye ama tabi ben karar vericem sonucta ben cocugm yani
Bende herkese soylemistim canim hatta isim konusunda baya diretmistik falan simdi tuhaf oldu erkek kesin diye kis olursa siz verirsnz ismi demistik kv kb ya uyuz oldum o yuzden
Ayyy buyuk sok yasarim gercekten simdi ben sigorta yaptrdim bu doktroa guvenim sarsilirsa kafam allak bullak olur ondan korkuyorumay iyi bari ya, eşinin böyle düşünmesine sevindim. Cinsiyet olayını da bekle bakalım biraz, başka doktora gözük ki tam anlaşılsın. şimdi o da erkek derse tam sarsılırsın.
Aynen canim ya ben cinsiyete takilmadim Allahim nasip etmis bana ikiside kabulum Allahima sukurler olsn cunku cok bekledim bu bebegi ama iste herkese soyledik falan bi degisik oldu yaniHaklısın canım keşke kesin olmadan söylemeseler insan alıştırıyor kendini ister istemez
Benimde wc yaparken oluyo canim doktora sordum idrar tahlili yapti sonuc cikmadi ama bisey cikmassa normaldir dediKizlar ya benim ozellikle sol kasigim cok agriyo.idrar yolu enfeksiyonu yok tahlil ve.rmıştım.ozellikle.lavoba da cok agriyi. Ama onun disinda yatarken filan da agri var.anlamadim
Aynen canim cok sacma ama iste yuzgoz olmayalim diye bisey diyemiyosun kendi kendini yemekle yetiniyosun malesefNe kdr saçma bu olaylar ya onlara Ne balla kızıyorum bende. Benim anne babam da mırın kırın ediyo her geldiğim öneriye hiç umurumda değil açıkçası... bnm çocuğum benim kararım.
Aynen canim cok sacma ama iste yuzgoz olmayalim diye bisey diyemiyosun kendi kendini yemekle yetiniyosun malesef
Him anladm.canim.tskkr ederimBenimde wc yaparken oluyo canim doktora sordum idrar tahlili yapti sonuc cikmadi ama bisey cikmassa normaldir dedi
haftanda baya ileri canim.banada erkek dediler degisirmi acaba..@onurumbenim cinsiyet degisti canim kiz oldu tabi kesinmi bilemiyorum doktor insallah duzgun bakmistit kilo 51 1 kilo almisim simdiye kdar
Şaka gibi gercekten bana da aynısını söylemişti önce kız sonra erkek ben de detaylı ultrason a kadar bişey hazırlamayacagım o zaman belli olur heralde korkuyorum bebek etkilenecek erkek diye sev kız olsnGunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar
valla haklisin canim.kiz erkek fark etmez tabikide ama banada simdi kiz dese sok olurumOzel canim ayni doktor sinrlendim yani tabi her ikisi de kabulumde isim falan ayrlamistik bikac kiyafet aldik yani kesn konusmustu
canim detayli ultrason kacinci haftada yapiliyorŞaka gibi gercekten bana da aynısını söylemişti önce kız sonra erkek ben de detaylı ultrason a kadar bişey hazırlamayacagım o zaman belli olur heralde korkuyorum bebek etkilenecek erkek diye sev kız olsn
Tam bu durumdakilerin hakettiği cevap vallaHiç yeme cnm sen kendi kendini. Çok isim vermek istiyorsanız bir tane daha doğurun de çekil Haha
cok guzel canim.insallah bizde yakinda hissederizGünaydın kızlar mutlu haftasonları olsun herkese bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah benimde 2de randevum var yine heyecan bastı :)
Ben bir haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum yumuşak yumuşak dokunuyor yavrum çok güzel bi his Allah herkese nasip etsin en kisa surede inşallah
var canim benKızlar iyi geceler..
Hapsurdugumda kasigima bir şancı giriyor ki çok fena yatar pozisyondayken özellikle.. hapsuracagimi anlayınca hemen doğruluyorum.. Canım yanmasın diye.. aranızda bunu yaşayan var mi..
Ben de hissediyorum 15. Haftadan beri çok net. Çok garip ama çok güzel bir his.Günaydın kızlar mutlu haftasonları olsun herkese bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah benimde 2de randevum var yine heyecan bastı :)
Ben bir haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum yumuşak yumuşak dokunuyor yavrum çok güzel bi his Allah herkese nasip etsin en kisa surede inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?