2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hurafeler bana da kız diyor ama bakalım...tatlıyla hiç aram yok
Arkadasimda tatli yiyemiyordu hic kizi oldu ben tam tersibtatli yiyemiyordum simdi hamile kaldimdan beri cok yiyorum canim istiyo ben erkek hissediyorum ama nasip hayirlisi :)

Bende kımıldadığını görüyorum karnımın ama yanılıyorum heralde bebekten değil diye düşünüyorum tekme falan hissetmiyorum daha henüz zaten

Bende kımıldadığını görüyorum karnımın ama yanılıyorum heralde bebekten değil diye düşünüyorum tekme falan hissetmiyorum daha henüz zaten

O kımıldamayı sordum ben. Hatta doktordanken de oldu gösterdim. Kas spazmından oluyormuş. Karın genişlediği için sürekli olması normal birşeymiş. Tekme daha başka birşey öyle değil.

O kımıldamayı sordum ben. Hatta doktordanken de oldu gösterdim. Kas spazmından oluyormuş. Karın genişlediği için sürekli olması normal birşeymiş. Tekme daha başka birşey öyle değil.
Ay ne güzel ya bende artık hissetmek istiyorum Karnında çıktı mı baya

Ay ne güzel ya bende artık hissetmek istiyorum Karnında çıktı mı baya

Evet ya benim karnım 13. Haftadan sonra yusyuvarlak direk hamile karnı oldu. Erkek diye midir bilemiyorum. O resim 13. Haftadan mesela. Çok tatlı ya, bayılıyorum. Senin de bşy kalmamış, ama biraz kendine özel vakit ayırman lazım mesela 1 saat tek başına akşam uzan aç karnını bak ve bekle muhakkak hissedersin haftaya.

İnşallah canım tavsiyene uyacağım teşekkür ederim :) sana da maşallah diyeyim de nazar değmesin maşallah maşallah :)

Ozel canim ayni doktor sinrlendim yani tabi her ikisi de kabulumde isim falan ayrlamistik bikac kiyafet aldik yani kesn konusmustu

ayyy canım kısmet ama insan şaşırır yani.erkeğe alışmışken. bizde bıraz alısverıs yaptık...

benımkı bu hafta bakamadı.susuzluktan göremedi.çarsamba tekrar gideceğim.yazarım sana. ama en az 20 dk bakıyor. hani ikimizde doğum paketı aldık ya canım, karsılastırırız..

Hurafeler bana da kız diyor ama bakalım...tatlıyla hiç aram yok
Valla Hurafe mi bilmem ama bende harfiyen tuttu. benimki kız Hep tuzlu yedim Tatlı çok nadir çorbalara yarım limon sıktım mandalin portakal normalde portakalı tatlı yerim ama mayhoş mayhoş öyle bi yedim ömrümde ilk defa yiyo derdiniz görseniz 5 e böldüm böldüm kemirdim bide bebek sağda solda muhabbeti var oda tuttu solda duruyoasa kız sağda duruyosa erkek derler.

öyle mi...hımm ozaman bu kullandığıma devam ederim Bilemedim şimdi
açıkçası çok da bilgi sahibi değilim çatlak kremleri hakkında...
Doktorum da pregnacare önerdi
En güzeli aktarlardan alın yağları eczaneden bi kaç kapsül e vitamini karıştırın olsun mis gibi çatlak kremi.. ben öyle yapacağım mesela bi kaç hamile arkadaşımla beraber

Tamam canim valla yavas yavs pisman olmuyo degilim az para vermedik ki yaa senin ayrintili ultrason ucretlimi canim

Kızlar nefesi daralan var mı acaba ara ara nefesim daralıyor ıh tıs ıh tıs oluyorum 80 yaşında nine gibi
Bende oluyor ,, nefesim kesiliyor bazen sanki kosmus gelmis gibi oluyorum..is felan yaparken..

Kizlar ben artik heralde bebisimi hissediyorum böyle pit pit bazen birsey oluyor hemen elimi karnimin üzerine koyuyorum cok güzel bir duygu Rabbim cok sükür bin sükür..baska hisseden varmi bunun gibi yada baska türlü??

Arkadasimda tatli yiyemiyordu hic kizi oldu ben tam tersibtatli yiyemiyordum simdi hamile kaldimdan beri cok yiyorum canim istiyo ben erkek hissediyorum ama nasip hayirlisi :)
Ye tatlıyı çıkar hakkı yı ye ekşiyi çıkar Ayşe yi .....sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmiyor

Onun sağını solunu nasıl anlıyorsun...hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…