2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ben artik heralde bebisimi hissediyorum böyle pit pit bazen birsey oluyor hemen elimi karnimin üzerine koyuyorum cok güzel bir duygu Rabbim cok sükür bin sükür..baska hisseden varmi bunun gibi yada baska türlü??
Gözün aydın canım benimki daha küçük hissetmiyorum haliyle

Kızlar nefesi daralan var mı acaba ara ara nefesim daralıyor ıh tıs ıh tıs oluyorum 80 yaşında nine gibi
Bende çok erken yoruluyorum bi bebek için hediye bakıyordum mağazanın ust katına zor çıktım ıh ıh diyerek gülüyorum kendime

Şuan pek doktora gidesim yok 4 aylık olsun da oyle gideceğim o zaman a gostermemezlik yapmazsa oğrenirsem yazarım....ay ben bide kv deme sinir oluyorum dk bir cinsiyeti cinsiyeti tutturmuş gidiyo o yüzden oğrenesim yok
Merak ediyodur kız öyle deme benimkide erkek erkek diye ölüyodu.Eşimden içinde erkek istiyo o deyip duruyodu halbuki eşimin içini ben biliyorum kız istiyodu yolda kız çocuk görse bizimde böle kızımız olurmu diyodu. kız oldu bozuldu kv. şimdi pek laf etmiyor.Bide karnımı seviyo kendi ismini söylüyor ona sinir oluyom gıcıklığına ses çıkarmıyom koycak gibi duruyom iyice alışsın şoka sokcam

Ay bunlar bizi 9 aya varmadan doğurturlar 3 aya kalmaz sutumuz kesilir :) elimden geldiğince soylemiycem cinsiyeti...kötü gelin ben

Canım pentiden çorap aldım çok rahat göbeği geniş 11 liraydı galiba büyük bedeni aldım daha iyi oluyor aklında olsun
Memnun kalmana sevindim ben de büyük beden alayım o zaman. Bir sürü var ama artık sıkıştırıyor sıpa.

Elbiseden başka neler alıyorsunuz kendinize önerdiğiniz internet sitesi ya da markalar var mı. Hamile külotları nasıl mesela henüz ihtiyacım yok ama çok gerekli mi ilerde.

Ben iki tane kot pantolon aldım lcw den. Biri dar paça biri normal. Üstler oluyor nasıl olsa hala... şimdilik başka birşey almam. Külotlarım yüksek beldi zaten onda da sıkıntı yok henüz

Kizlar ben artik heralde bebisimi hissediyorum böyle pit pit bazen birsey oluyor hemen elimi karnimin üzerine koyuyorum cok güzel bir duygu Rabbim cok sükür bin sükür..baska hisseden varmi bunun gibi yada baska türlü??

Canım ben daha hissetmiyorum nasıl bişey acaba seninle zamanlarımız aynı ya.Acaba benimki de hareket ediyor da ben onu başka bişey mi sanıyorum

Hamile kulodu bi tane aldim cnm.ama pek alisamadim.alt camasirlarim artik.sıkmaya basladi.buyuk beden camasir.aldim bir.suru hamile pijama.takimi aldim.belimi.sıkmiyo.evde kullanisli.oluyo.bi kac tane hamile badisi aldim yine rahat oluyo genisce..sıkan seyleri sakın giymeyin kizlar doktorum uyardi beni.ozellikle gobek kismi rahat olsun

Decavit yapiyo canim

İnsallah hiçbir sıkıntı cikmaz sende hamileliginin tadını cikarirsin canim ama bence sorun yokmus gibi davran ki bebis uzulmesin daha fazla

Kizlar Reglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum inşallah hamileyimdir

Ben aldım pentiden çok rahat o çoraplar.ilk hamileligimde de kullanmıştım zaten.bide bugün hamile tayti aldım.valla bilmiyorum neden ama bu usumek beni bazen yoruyor

Kızlar iyi geceler..
Hapsurdugumda kasigima bir şancı giriyor ki çok fena yatar pozisyondayken özellikle.. hapsuracagimi anlayınca hemen doğruluyorum.. Canım yanmasın diye.. aranızda bunu yaşayan var mi..
Bende alerji var o sebeple surekli yaşıyorum doktora sordum iç sorun olmaz dedi inşallah da öyle olur

Ben de çok şişkinlik problemi yaşıyorum. Akşam bu saatlerde karnımda balon varmış gibi hissediyorum öyleki karnımın gerginliğinden belim sırtım ağrıyor artık. Çok yemiyorum, gaz şikayetim de yok. Ama bu şişkinlik nedir anlayamıyorum

Aynen durum bendede var akşamları bildiğin 7 aylık oluyo karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…