Şuan pek doktora gidesim yok 4 aylık olsun da oyle gideceğim o zaman a gostermemezlik yapmazsa oğrenirsem yazarım....ay ben bide kv deme sinir oluyorum dk bir cinsiyeti cinsiyeti tutturmuş gidiyo o yüzden oğrenesim yokOgrenince yaz bekliyrm
Gözün aydın canım benimki daha küçük hissetmiyorum haliyleKizlar ben artik heralde bebisimi hissediyorum böyle pit pit bazen birsey oluyor hemen elimi karnimin üzerine koyuyorum cok güzel bir duygu Rabbim cok sükür bin sükür..baska hisseden varmi bunun gibi yada baska türlü??
Bende çok erken yoruluyorum bi bebek için hediye bakıyordum mağazanın ust katına zor çıktım ıh ıh diyerek gülüyorum kendimeKızlar nefesi daralan var mı acaba ara ara nefesim daralıyor ıh tıs ıh tıs oluyorum 80 yaşında nine gibi
Doktor a sor canım o söyler benim rahmim sola yatık o yüzden sağ tarafıma ağrı giriyorOnun sağını solunu nasıl anlıyorsun...hayırlı olsun
Hımm sağ tarafta buluyor genelde bebeği amaDoktor a sor canım o söyler benim rahmim sola yatık o yüzden sağ tarafıma ağrı giriyor
Merak ediyodur kız öyle deme benimkide erkek erkek diye ölüyodu.Eşimden içinde erkek istiyo o deyip duruyodu halbuki eşimin içini ben biliyorum kız istiyodu yolda kız çocuk görse bizimde böle kızımız olurmu diyodu. kız oldu bozuldu kv. şimdi pek laf etmiyor.Bide karnımı seviyo kendi ismini söylüyor ona sinir oluyom gıcıklığına ses çıkarmıyom koycak gibi duruyom iyice alışsın şoka sokcamŞuan pek doktora gidesim yok 4 aylık olsun da oyle gideceğim o zaman a gostermemezlik yapmazsa oğrenirsem yazarım....ay ben bide kv deme sinir oluyorum dk bir cinsiyeti cinsiyeti tutturmuş gidiyo o yüzden oğrenesim yok
Ay bunlar bizi 9 aya varmadan doğurturlar 3 aya kalmaz sutumuz kesilir :) elimden geldiğince soylemiycem cinsiyeti...kötü gelin benMerak ediyodur kız öyle deme benimkide erkek erkek diye ölüyodu.Eşimden içinde erkek istiyo o deyip duruyodu halbuki eşimin içini ben biliyorum kız istiyodu yolda kız çocuk görse bizimde böle kızımız olurmu diyodu. kız oldu bozuldu kv. şimdi pek laf etmiyor.Bide karnımı seviyo kendi ismini söylüyor ona sinir oluyom gıcıklığına ses çıkarmıyom koycak gibi duruyom iyice alışsın şoka sokcam
Memnun kalmana sevindim ben de büyük beden alayım o zaman. Bir sürü var ama artık sıkıştırıyor sıpa.Canım pentiden çorap aldım çok rahat göbeği geniş 11 liraydı galiba büyük bedeni aldım daha iyi oluyor aklında olsun
Canim hayırlı olsun oğlun sağlıkla gelsin inşallah
Kizlar ben artik heralde bebisimi hissediyorum böyle pit pit bazen birsey oluyor hemen elimi karnimin üzerine koyuyorum cok güzel bir duygu Rabbim cok sükür bin sükür..baska hisseden varmi bunun gibi yada baska türlü??
Hamile kulodu bi tane aldim cnm.ama pek alisamadim.alt camasirlarim artik.sıkmaya basladi.buyuk beden camasir.aldim bir.suruMemnun kalmana sevindim ben de büyük beden alayım o zaman. Bir sürü var ama artık sıkıştırıyor sıpa.
Elbiseden başka neler alıyorsunuz kendinize önerdiğiniz internet sitesi ya da markalar var mı. Hamile külotları nasıl mesela henüz ihtiyacım yok ama çok gerekli mi ilerde.
Decavit yapiyo canimIyi aksamlar kizlar cok acil bisey sormak istiyorum size cok afedersiniz ama 2 gundur lawaboya cok sk cikiyorum ve diskinin rengi siyah dikkat ettim smdi yine karnim agridi ve yine siyahti sizce neden ? Cok korktum doktor randevuma da 10 gun varictigim ilaclarin yan etkisi olsa 3 haftadir kullaniorum ndn 2 gundur bu skintiyi yasiyorum ilaclarda biri decavit biride ferrumford
İnsallah hiçbir sıkıntı cikmaz sende hamileliginin tadını cikarirsin canim ama bence sorun yokmus gibi davran ki bebis uzulmesin daha fazlaMerhaba arkadaşlar kafayı yiyeceğimi anlayınca karar verdim bugun Amniyosentez oldum artık bebeğimi üzmek istemedim çünkü çok ağlıyordum sonuçlarım 1 ay sonra çıkacakmış İnşallah hayırlı haberler alırım bu arada Amniyosentez nasıl derseniz ne anlatılan kadar kolay nede dayanamayacak kadar zor Rabbim sonunu hayreylesin... Dua edin
Ben aldım pentiden çok rahat o çoraplar.ilk hamileligimde de kullanmıştım zaten.bide bugün hamile tayti aldım.valla bilmiyorum neden ama bu usumek beni bazen yoruyoreshma
Bence biz daha çok etkileniyoruz bu yıl. Okuldan eve gelince soğuktan kıpırdayamıyorum. Eşime de çok sıcak. Ben sıcak su torbamla ısınıyorum.
Bu hafta gidince doktora söyleyeceğim.
Ayağım buz gibi sürekli...
Ben kotondan beli lastikli pantolon almıştım bide lcw den onları giyiyorum. Ama külotlu çorap artık sıkmaya başladı. Pentide hamile çorabı varmış onu alacağım hafta içi. Ben giymeden dışarı çıkamıyorum. Elbise filan hiç giyemem donarım.
Bende alerji var o sebeple surekli yaşıyorum doktora sordum iç sorun olmaz dedi inşallah da öyle olurKızlar iyi geceler..
Hapsurdugumda kasigima bir şancı giriyor ki çok fena yatar pozisyondayken özellikle.. hapsuracagimi anlayınca hemen doğruluyorum.. Canım yanmasın diye.. aranızda bunu yaşayan var mi..
Genelde erkek dedikten sonra pek değişmiyor aslında. Kaçıncı haftada erkek dedi kaçıncı haftada kız dedi?Gunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar
Aynen durum bendede var akşamları bildiğin 7 aylık oluyo karnımBen de çok şişkinlik problemi yaşıyorum. Akşam bu saatlerde karnımda balon varmış gibi hissediyorum öyleki karnımın gerginliğinden belim sırtım ağrıyor artık. Çok yemiyorum, gaz şikayetim de yok. Ama bu şişkinlik nedir anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?