Tamam canim valla yavas yavs pisman olmuyo degilim az para vermedik ki yaa senin ayrintili ultrason ucretlimi canim
Hangi hastane fiyatı bu ? Ben liv hospital yaptırdım 7950 TLcanım evet cukurambar koruda bashekım aynı zamanda kadın doğumcu aydan hanım varmıs.
o yapıyor sincan koruya gelip.
300 tl ye arkadas yaptırdı. bende ugrasmam sanırım baska yerle.
henuz o konuları dr.ile hıc konusmadık ama ark.tan dolayı bılıyorum.
bu arada ben pakete 2650 tl ödedim.
ilk hamıle kaldığını öğrenince yaptırırsan paket 3100 müş. ben 12 haftada gittim.o yuzden bu fıyat oldu.
Ben de çok şişkinlik problemi yaşıyorum. Akşam bu saatlerde karnımda balon varmış gibi hissediyorum öyleki karnımın gerginliğinden belim sırtım ağrıyor artık. Çok yemiyorum, gaz şikayetim de yok. Ama bu şişkinlik nedir anlayamıyorum
Kizlar Reglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum inşallah hamileyimdir
Test yapıp mutlaka sizlerle paylasacam canım haydi rastgeleİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun.Adetin iki gün geçmişse bir test al eğer gebelik varsa inşallah çıkar burda da güzel haberlerini paylaşırsın
Canim evett seninle ayni herseyimiz... nasil anlatayim böyle minik minik kuvvetsiz 1-2 saniye arayla yani arka arkaya atislar oluyo bir kac kere genelle bu duyguyu geceleri hissediyorum sanki böyle baloncuk patlar gibi ama daha kücük oldugu icin miniklerimiz öyle kuvvetli güclü birsey degil tatli tatli böyle ve kesinlikle bagirsak hareketi felan degil bazi yerde okudum karistirabilirsiniz diyo bagirsak hareketide oluyor ikisi cok farkli.. dedigim gibi gün icinde farketmiyorum ama gece otururken böyle birseyler oluyo derinlerdeCanım ben daha hissetmiyorum nasıl bişey acaba seninle zamanlarımız aynı ya.Acaba benimki de hareket ediyor da ben onu başka bişey mi sanıyorum
Canim.paket ucreti sincan koru icin mi yazdin.ben lina ya gidiyorum yenimahalle de.oranin anlasmali hastaneleri cukurambar koru ve medicana imis.dogum.fiyati hakkinda bilgi aldim.simdilik 4500 5000 arasi..yilbasindan sonra da artacak imis.benim.butcemi biraz zorluyo bu.nasil yapcam bilmiyirum.sincan koru daha uygun sanirim ama.uzak bize orasi da.canım evet cukurambar koruda bashekım aynı zamanda kadın doğumcu aydan hanım varmıs.
ilk hamıle kaldığını öğrenince yaptırırsan paket 3100 müş. ben 12 haftada gittim.o yuzden bu fıyat oldu.
Bende de ayni durum.var canim.karnim cok gergin..biraz arastirdim rahim büyüdüğü icin imis.kaslar.geriliyor muş..ve bu bel.agrisi da yapiyo bende simdiden..ilerki aylari.dusunemiyorumOof hiç sorma canım ben de normalde yiyip doymayacağım şeylerde bile şişiyorum hem de acayip.Dün yediğim azcık bi akşam yemeğinden sonra belim karnım gerildi resmen bu gaz değil daha başka bişey.Çok rahatsız edici
Ben 4900 verdim canim yaa bide her muayenede ayriyetten 12 tl veriyorum bukadar cok paraya sadece 5 dk bakti bebege 20 dk sadece bebegmi bakiyo valla cok iyicanım evet cukurambar koruda bashekım aynı zamanda kadın doğumcu aydan hanım varmıs.
Canim.sen.hangi hastaneye.gidiyosnBen 4900 verdim canim yaa bide her muayenede ayriyetten 12 tl veriyorum bukadar cok paraya sadece 5 dk bakti bebege 20 dk sadece bebegmi bakiyo valla cok iyi
Çukurambar koru bikaç ay önce 6950 fiyat verdi sincan koru nispeten daha uygundurCanim.paket ucreti sincan koru icin mi yazdin.ben lina ya gidiyorum yenimahalle de.oranin anlasmali hastaneleri cukurambar koru ve medicana imis.dogum.fiyati hakkinda bilgi aldim.simdilik 4500 5000 arasi..yilbasindan sonra da artacak imis.benim.butcemi biraz zorluyo bu.nasil yapcam bilmiyirum.sincan koru daha uygun sanirim ama.uzak bize orasi da.
Hangi hastane?Ben 4900 verdim canim yaa bide her muayenede ayriyetten 12 tl veriyorum bukadar cok paraya sadece 5 dk bakti bebege 20 dk sadece bebegmi bakiyo valla cok iyi
Canim evett seninle ayni herseyimiz... nasil anlatayim böyle minik minik kuvvetsiz 1-2 saniye arayla yani arka arkaya atislar oluyo bir kac kere genelle bu duyguyu geceleri hissediyorum sanki böyle baloncuk patlar gibi ama daha kücük oldugu icin miniklerimiz öyle kuvvetli güclü birsey degil tatli tatli böyle ve kesinlikle bagirsak hareketi felan degil bazi yerde okudum karistirabilirsiniz diyo bagirsak hareketide oluyor ikisi cok farkli.. dedigim gibi gün icinde farketmiyorum ama gece otururken böyle birseyler oluyo derinlerdesen nasılsın canım hersey yolundamı üçlü testin sonucu geldimi??
Bende de ayni durum.var canim.karnim cok gergin..biraz arastirdim rahim büyüdüğü icin imis.kaslar.geriliyor muş..ve bu bel.agrisi da yapiyo bende simdiden..ilerki aylari.dusunemiyorumAllah kolaylik versin hepimize
Bana daha.uygun soylediler canum.gittigim lina hastanesi orasi ile anlasmali imis sanirim o yüzden indirimli.fiyat diye soylediler cukurambar koru.icin 4500 5000 civari..ama bu bile.bana fazla.geldi.hayirlsi.bakalim..Çukurambar koru bikaç ay önce 6950 fiyat verdi sincan koru nispeten daha uygundur
Ben 4900 verdim canim yaa bide her muayenede ayriyetten 12 tl veriyorum bukadar cok paraya sadece 5 dk bakti bebege 20 dk sadece bebegmi bakiyo valla cok iyi
Ahh ne guzel bende mi gelsem teeee orayaKizlar evet sincan koruya gidiyorum bana cok yakin. Dr dan cok memmunum.benim dogum korkum var zaten hastaneden fiyattan daha onemlisi dr ve tavirlariydi. Benim birkac ark da bu adamda dogum yapti cok memmun kalmislar deneyeyim demistim...cok sukur iyi cikti.
Cnm 12 tl heryerde ayni sanirim.
Evet 20 dk sirf cocuga ugrasti. Surekli sikintim olup olmadigini soruyor falan.cep telide var nasil memmun olmayim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?