Bende de oldu. Hatta geçen hafta eşimle avmde birden yürüyemedim. Normal canım. Dinlen.Kizlar benim iki gundur belim cok agriyo tam belim de degil de kalcamin uzeri kuyruk sokumu gibi sizde de var mi biyle bir şey?
İnşallah hissedersin canım az kaldı net olarak hissetmemize..iyi şükür canımm sevindim.. evet inşallah 23 ocak randevu verdi Allah nasip ederse 2 gün sonra Türkiyeye geliyoruz türkiye dönüşü yapılacak.. sende Tarih bellimi??Ozaman benim daha hissedilmiyor canım inşallah bikaç hafta içinde ben de hissederimsağolasın canım benim unutmamışsın üçlü testimi.Aldık çok şükür normal çıktı.20.ve 24.haftalar arası detaylı ultrasonumuz kaldı şimdi.İnşallah onda da hayırlı haberlerle geliriz.Sen de yaptıracaksındır dimi detaylı? Ne zaman dedi doktorun?
Bende aynı belim kırılacak sanki.dedigin gibi tam bel değil kırık sokumuna yakın bir yer.ayakta biraz kalayim belim kopuyor.dun akşam birde kızım uyumadi onu uyutmak için bekledim 2 saat sonra bel ağrısından ağladım resmenKizlar benim iki gundur belim cok agriyo tam belim de degil de kalcamin uzeri kuyruk sokumu gibi sizde de var mi biyle bir şey?
Kizlar benim iki gundur belim cok agriyo tam belim de degil de kalcamin uzeri kuyruk sokumu gibi sizde de var mi biyle bir şey?
Bende de oldu. Hatta geçen hafta eşimle avmde birden yürüyemedim. Normal canım. Dinlen.
geçmiş olsun kizceler yormayın kendinizi.. benim de sırtıma vuruyor agrim yorulunca.. hamiellikte en güzel şey dinlenmek tabii ama işe giden var evde işi olan var başka çocuğu olan var yani dinlenmek zor tabii ama arada dinlendirin kendiniziBende aynı belim kırılacak sanki.dedigin gibi tam bel değil kırık sokumuna yakın bir yer.ayakta biraz kalayim belim kopuyor.dun akşam birde kızım uyumadi onu uyutmak için bekledim 2 saat sonra bel ağrısından ağladım resmen
kizlar ben konuya fransiz kaldim.neden ucretler bu kadar yuksek.ve bunlar ne ucretleriKizlar evet sincan koruya gidiyorum bana cok yakin. Dr dan cok memmunum.benim dogum korkum var zaten hastaneden fiyattan daha onemlisi dr ve tavirlariydi. Benim birkac ark da bu adamda dogum yapti cok memmun kalmislar deneyeyim demistim...cok sukur iyi cikti.
Cnm 12 tl heryerde ayni sanirim.
Evet 20 dk sirf cocuga ugrasti. Surekli sikintim olup olmadigini soruyor falan.cep telide var nasil memmun olmayim....
İnşallah hissedersin canım az kaldı net olarak hissetmemize..iyi şükür canımm sevindim.. evet inşallah 23 ocak randevu verdi Allah nasip ederse 2 gün sonra Türkiyeye geliyoruz türkiye dönüşü yapılacak.. sende Tarih bellimi??
Canım aynısı 1 haftadır bende de oluyor ilk günler çok ciddiye almadım çok hafifti çünkü gazdır dedim ama gittikçe daha tatlı tatli vurmaya başladı.. dediğin gibi akşamları koltukta uzanırken kizimin atislarini takip edebiliyorum gün içinde ya da uğraşım varken hiç duymuyorumCanim evett seninle ayni herseyimiz... nasil anlatayim böyle minik minik kuvvetsiz 1-2 saniye arayla yani arka arkaya atislar oluyo bir kac kere genelle bu duyguyu geceleri hissediyorum sanki böyle baloncuk patlar gibi ama daha kücük oldugu icin miniklerimiz öyle kuvvetli güclü birsey degil tatli tatli böyle ve kesinlikle bagirsak hareketi felan degil bazi yerde okudum karistirabilirsiniz diyo bagirsak hareketide oluyor ikisi cok farkli.. dedigim gibi gün icinde farketmiyorum ama gece otururken böyle birseyler oluyo derinlerdesen nasılsın canım hersey yolundamı üçlü testin sonucu geldimi??
Insallah canim.. Benim Annem Bi hamile oldugunu ögrenmis ozaman gitmisler bide dogumdaa Eskiden doktora gitmiyorlarmis ki yani enazindan benim annem gitmemis sükürki saglikli dünyaya gelmisizz 2 kiz kardess..Benim de 16sında randevum var canım ozaman Allah izin verirse 20.haftada olacaz,ozaman konuşuruz demişti sanırım ondan bikaç gün sonra yapılır aynı senin söylediğin tarihlerde.Allahım hepimizin sonuçlarını sorunsuz bi şekilde almamızı nasip etsin inşallah.Bir test bitiyor öbürü başlıyor valla eskiden daha mı kolaymış hamilelik bilemiyorum
Siyatik sinirine olan baskıymış normalmişKizlar benim iki gundur belim cok agriyo tam belim de degil de kalcamin uzeri kuyruk sokumu gibi sizde de var mi biyle bir şey?
Hamilesin canım ben de ilk test yaptığımda bu kadar bile gözükmüyorduKızlar 2.çizgi çok silik çıktı ama görünüyor hamile miyim ben şimdi yoksa değil miyim
Ayyy ne güzellll.. cok güzel bir duygu bide tam netlesdigi zaman ucarizz mutluluktan,, Aynen aksamlari sakin otururken farkediliyorr,, buarada masallah kizinmi olucak oyy prenses... bende ilk bebegimiz kiz olsun diye gönlümden geciyordu nasip ikinciye insallahh saglikli olsunlarda ... bizede erkekk geliyorrCanım aynısı 1 haftadır bende de oluyor ilk günler çok ciddiye almadım çok hafifti çünkü gazdır dedim ama gittikçe daha tatlı tatli vurmaya başladı.. dediğin gibi akşamları koltukta uzanırken kizimin atislarini takip edebiliyorum gün içinde ya da uğraşım varken hiç duymuyorum
Bende silik cizgiyi görüyorum hamilesin sanirim canim kanda net belli olurr.. insallah nasip olmustur.Kızlar 2.çizgi çok silik çıktı ama görünüyor hamile miyim ben şimdi yoksa değil miyim
Ankarada hastane fiyatları bunlar başladığınız andan itibaren tüm kontroller,tahliller ve doğum dahil paket şeklinde. Bebek doğduktan sonra da 1 ay ücretsiz ve kalça ultrson,işitme testi filan dahil.kizlar ben konuya fransiz kaldim.neden ucretler bu kadar yuksek.ve bunlar ne ucretleri
Senin de oğlusun sağlıkla gelsin inşallah canim.. sağlıklı olsunlar da gerisi boş.. kız da olsa erkek de olsa bol bol minciklicazAyyy ne güzellll.. cok güzel bir duygu bide tam netlesdigi zaman ucarizz mutluluktan,, Aynen aksamlari sakin otururken farkediliyorr,, buarada masallah kizinmi olucak oyy prenses... bende ilk bebegimiz kiz olsun diye gönlümden geciyordu nasip ikinciye insallahh saglikli olsunlarda ... bizede erkekk geliyorr
Amin insallah canim.. aynen öylee canim Rabbim nasip etti ya bu duyguyu anneligi gerisi hic önemli degil ne olursa bin sükürrr olsun.Senin de oğlusun sağlıkla gelsin inşallah canim.. sağlıklı olsunlar da gerisi boş.. kız da olsa erkek de olsa bol bol minciklicaz
Ayyyyy heyecandan ölecek gibiyimHamilesin canım ben de ilk test yaptığımda bu kadar bile gözükmüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?