2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnşallah hissedersin canım az kaldı net olarak hissetmemize..iyi şükür canımm sevindim.. evet inşallah 23 ocak randevu verdi Allah nasip ederse 2 gün sonra Türkiyeye geliyoruz türkiye dönüşü yapılacak.. sende Tarih bellimi??

Selam hanımlar nasipse ben de Haziran annesi olacağım. Öncelikle Allah herkesin hamileliğini tamamına erdirsin,hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İnşallah.Bir tane 6 yaşında kızım var,ikinci gebeliğim 12 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için kürtaj ile sonlandırıldı. Bu hamileliğimde bulantım var ve sancım çok fazla onun için haftalık iğne vuruluyorum.Bugün ki kontrolde ense kalınlığına bakıldı 2 cm dedi doktor,normal aralıklarda olduğunu söyledi 2,5 cm den sonrası sıkıntılı dedi,biz de kan testini yaptırmayalım o Zaman dedik,doktor da ılımlı baktı. @onurumbenim beni de listeye ekler misin? Muhtemel doğum tarihi 30 Haziran, 61 kg ile hamile kaldım ama şuan 59 kg dayım,yaşım 36, cinsiyetimiz henüz belli değil,bu üçüncü hamileliğim ama nasipse ikinci bebeğim olacak

Kizlar benim iki gundur belim cok agriyo tam belim de degil de kalcamin uzeri kuyruk sokumu gibi sizde de var mi biyle bir şey?
Bende aynı belim kırılacak sanki.dedigin gibi tam bel değil kırık sokumuna yakın bir yer.ayakta biraz kalayim belim kopuyor.dun akşam birde kızım uyumadi onu uyutmak için bekledim 2 saat sonra bel ağrısından ağladım resmen

Kizlar benim iki gundur belim cok agriyo tam belim de degil de kalcamin uzeri kuyruk sokumu gibi sizde de var mi biyle bir şey?

Bende de oldu. Hatta geçen hafta eşimle avmde birden yürüyemedim. Normal canım. Dinlen.

geçmiş olsun kizceler yormayın kendinizi.. benim de sırtıma vuruyor agrim yorulunca.. hamiellikte en güzel şey dinlenmek tabii ama işe giden var evde işi olan var başka çocuğu olan var yani dinlenmek zor tabii ama arada dinlendirin kendinizi

Kızlae bugün kendimi bir kuaföre attım ...Mutlu şekilde çıktım
Makyaj da yaptım enerjim değişti hemen..
Güzel hissetmenin verdiği mutluluk başka...uzundur sürekli hasta gibi hisssetmekten resmen kendimden geçmiştim
Bugün bebişimin ilk hediyesini de teyzesi almış pembiş pembiş
nasıl mutlu olmayayım

kizlar ben konuya fransiz kaldim.neden ucretler bu kadar yuksek.ve bunlar ne ucretleri

Benim de 16sında randevum var canım ozaman Allah izin verirse 20.haftada olacaz,ozaman konuşuruz demişti sanırım ondan bikaç gün sonra yapılır aynı senin söylediğin tarihlerde.Allahım hepimizin sonuçlarını sorunsuz bi şekilde almamızı nasip etsin inşallah.Bir test bitiyor öbürü başlıyor valla eskiden daha mı kolaymış hamilelik bilemiyorum

Canım aynısı 1 haftadır bende de oluyor ilk günler çok ciddiye almadım çok hafifti çünkü gazdır dedim ama gittikçe daha tatlı tatli vurmaya başladı.. dediğin gibi akşamları koltukta uzanırken kizimin atislarini takip edebiliyorum gün içinde ya da uğraşım varken hiç duymuyorum

Kızlar 2.çizgi çok silik çıktı ama görünüyor hamile miyim ben şimdi yoksa değil miyim

Eklentiler

• 20161224_225744.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 56
Insallah canim.. Benim Annem Bi hamile oldugunu ögrenmis ozaman gitmisler bide dogumdaa Eskiden doktora gitmiyorlarmis ki yani enazindan benim annem gitmemis sükürki saglikli dünyaya gelmisizz 2 kiz kardess..

Ayyy ne güzellll.. cok güzel bir duygu bide tam netlesdigi zaman ucarizz mutluluktan,, Aynen aksamlari sakin otururken farkediliyorr,, buarada masallah kizinmi olucak oyy prenses... bende ilk bebegimiz kiz olsun diye gönlümden geciyordu nasip ikinciye insallahh saglikli olsunlarda ... bizede erkekk geliyorr

kizlar ben konuya fransiz kaldim.neden ucretler bu kadar yuksek.ve bunlar ne ucretleri
Ankarada hastane fiyatları bunlar başladığınız andan itibaren tüm kontroller,tahliller ve doğum dahil paket şeklinde. Bebek doğduktan sonra da 1 ay ücretsiz ve kalça ultrson,işitme testi filan dahil.

Senin de oğlusun sağlıkla gelsin inşallah canim.. sağlıklı olsunlar da gerisi boş.. kız da olsa erkek de olsa bol bol minciklicaz

Senin de oğlusun sağlıkla gelsin inşallah canim.. sağlıklı olsunlar da gerisi boş.. kız da olsa erkek de olsa bol bol minciklicaz
Amin insallah canim.. aynen öylee canim Rabbim nasip etti ya bu duyguyu anneligi gerisi hic önemli degil ne olursa bin sükürrr olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…