- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Çok teşekkür ederim canım pztesi doktora gidecem allahım çok mutluyum yaaaa aslında çıplak gözle bakınca çizgi daha netBende silik cizgiyi görüyorum hamilesin sanirim canim kanda net belli olurr.. insallah nasip olmustur.
Ben de günlük tutuyorum. Hafta hafta fotoğraf yapıştırıyorum. Ultrason fotoğraflarını, karnımın fotoğraflarınıiyi geceler kızlar.
evde çok güzel bir defterim vardı.
bebişime mektup defteri yaptım.
ne bıleyım bana annem boyle bırsey yapsa ömür boyu saklardım heralde.
zaman zamn fotograf cıkartıp yapıstırırım falan..
büyüyünce sever belki..
hep onu ne kadar sevdiğimizden düşündüğümüz isimlerden bahsettim.
bugunluk bu kadar ...
Kirmizinin yaninda beyaz serit varsa ve cizgi bekleuince olustuysa genelde negatf oluyor..ama sadece kirmizi cizgi varsa ve hemen olustysada pozitifKızlar 2.çizgi çok silik çıktı ama görünüyor hamile miyim ben şimdi yoksa değil miyim
Canım inşallah hamilesindir.ama bende bijaç kez böle olmuştu.sonuç hüsrandı.çok bekleyince ve idrarı 1-2 damla fazla kaçırınca çıkıyor silik çizgi genelde.Allah gönlüne göre versin. .Kızlar 2.çizgi çok silik çıktı ama görünüyor hamile miyim ben şimdi yoksa değil miyim
Bendede defalarca bu durumda negatf cikti canim.kesin olmuyor malesef boyle cizgilerHamilesin canım ben de ilk test yaptığımda bu kadar bile gözükmüyordu
Gule gule kullan canim.Selam kızlar evime ancak döndüm
Etiketlerinizi gördüm yarin bilgisayara oturup yazacağim hepinize
Bebek arabası aldım ben
Fotosunu yüklüyorum.
Casual cadillac air aldım
Medikal park ankara canimCanim.sen.hangi hastaneye.gidiyosn
Aynen canim ya sanki bicak sapliyolar oyle bir agri adim atamiyorumBende aynı belim kırılacak sanki.dedigin gibi tam bel değil kırık sokumuna yakın bir yer.ayakta biraz kalayim belim kopuyor.dun akşam birde kızım uyumadi onu uyutmak için bekledim 2 saat sonra bel ağrısından ağladım resmen
Ben daha erkendir baski icin diyodum hep ama arkadaslarda da olmus rahatladim sagol kuzumSiyatik sinirine olan baskıymış normalmiş
Gule gule kullansin prensesimiz guzel tatli iyi kalpli anneSelam kızlar evime ancak döndüm
Etiketlerinizi gördüm yarin bilgisayara oturup yazacağim hepinize
Bebek arabası aldım ben
Fotosunu yüklüyorum.
Casual cadillac air aldım
Allahımm raZı olsun innnşallah teşekkr ederimInsallah Rabbim Hayirlisiyla Nasip Etsin,, Hayirli Bir Sekilde "ol" emrini versin mutlu haberi alin..
Ben de bir uyandım mi bir daha uyuamıyorum canim özellikle tuvalete kalktıysamGünaydın kızlar 8.45 den beri uymaya calisiom ama nafile bu arada cinsiyet değişikliği olmuş bir cok kişide ben 15 ci haftada öğrendim bide bende gördüm erkek olduğundan siz gormemismiyidniz şimdi dedim acaba ama bende gördüm ve doktor kesin dedi kız olsun farketmez de yayıldı herkese bide bir arkadaşımin doktoru günde 1 maden suyu iç demiş bebeğin sariligini engelliomus Penti hamile çorabı okadar rahatki hamile pantolon Tayt da kızlar yani dedim oh be dünya varmış bide iç çamaşırı almam lazım onu bulamadım Pentide falan yok çatlak kremi almadım alsam iyi olacak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?