2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O kalça acısından ben kitlenip kaliyorum. Bir de kızım var hergün okula götürüp alıyorum. Magnezyum kalsiyum da iciyorum ama pek fayda etmiyor. Artık acısına dayanamıyorum. Bir formül bulan varsa yazarsa sevinirim.

iyi geceler kızlar.
evde çok güzel bir defterim vardı.
bebişime mektup defteri yaptım.
ne bıleyım bana annem boyle bırsey yapsa ömür boyu saklardım heralde.
zaman zamn fotograf cıkartıp yapıstırırım falan..
büyüyünce sever belki..
hep onu ne kadar sevdiğimizden düşündüğümüz isimlerden bahsettim.
bugunluk bu kadar ...

Ben de günlük tutuyorum. Hafta hafta fotoğraf yapıştırıyorum. Ultrason fotoğraflarını, karnımın fotoğraflarını Büyüdüğünde veririm, onu nasıl heyecanla beklediğimi okur diye düşündüm.

Kızlar 2.çizgi çok silik çıktı ama görünüyor hamile miyim ben şimdi yoksa değil miyim
Kirmizinin yaninda beyaz serit varsa ve cizgi bekleuince olustuysa genelde negatf oluyor..ama sadece kirmizi cizgi varsa ve hemen olustysada pozitif

Kızlar 2.çizgi çok silik çıktı ama görünüyor hamile miyim ben şimdi yoksa değil miyim
Canım inşallah hamilesindir.ama bende bijaç kez böle olmuştu.sonuç hüsrandı.çok bekleyince ve idrarı 1-2 damla fazla kaçırınca çıkıyor silik çizgi genelde.Allah gönlüne göre versin. .

Kızlar pentiden kalınlık 40 olan hamile kilotlu corabı var aldım rahat görünüyor alın bence :)

Selam kızlar evime ancak döndüm
Etiketlerinizi gördüm yarin bilgisayara oturup yazacağim hepinize
Bebek arabası aldım ben
Fotosunu yüklüyorum.
Casual cadillac air aldım
Gule gule kullan canim.
Bu kadar buyuk alisverise giremedim henuz.
Sebebi sanirim annem.

Daha kimseye soylemedi. 6 ay olsun bi hele diyo))
Onun yerine bebisin hesabi var.
Neyse sen arabayi nerden, ne kadara aldin. Fikrimiz olsun

Aynen canim ya sanki bicak sapliyolar oyle bir agri adim atamiyorum

Günaydın kızlar 8.45 den beri uymaya calisiom ama nafile bu arada cinsiyet değişikliği olmuş bir cok kişide ben 15 ci haftada öğrendim bide bende gördüm erkek olduğundan siz gormemismiyidniz şimdi dedim acaba ama bende gördüm ve doktor kesin dedi kız olsun farketmez de yayıldı herkese bide bir arkadaşımin doktoru günde 1 maden suyu iç demiş bebeğin sariligini engelliomus Penti hamile çorabı okadar rahatki hamile pantolon Tayt da kızlar yani dedim oh be dünya varmış bide iç çamaşırı almam lazım onu bulamadım Pentide falan yok çatlak kremi almadım alsam iyi olacak heralde

Ben de bir uyandım mi bir daha uyuamıyorum canim özellikle tuvalete kalktıysam
Cinsiyet değişikliği olayı benim de kafamı karıştırdı ama genelde 12 ya da 13. Haftada söylenen cinsiyetler değişebiliyor bizimki değişmez gibi ben doktora üstüne başa başa sordum kesin kız değişmez dedi. Hadi hayırlısı
Soda konusunu bilmiyorum araştırayım bi
Hamile çamaşırı almadım ihtiyaç mi bilmiyorum annem ben hiç almadım zaten göbeğinin altında kaliyo çamaşırlar diyince almamayı seçmiştim şimdilik bi rahatsızlığı yok ama sıcak da tutar gibi bu havalarda
Çatlak kremine de kesin başla canim. Kasintin var mi bilmiyorum ama ona da iyi geliyor. Ben deli gibi kasiniyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…