2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Insallah canim.. Benim Annem Bi hamile oldugunu ögrenmis ozaman gitmisler bide dogumdaa Eskiden doktora gitmiyorlarmis ki yani enazindan benim annem gitmemis sükürki saglikli dünyaya gelmisizz 2 kiz kardess..

Biz de iki kız kardeşiz canım bak o bile aynı seninle benim annem iki kızından da çok memnun olduğu için inşallah ilk bebeğin kız olur diyordu ama nasip değilmiş sağlıklı olsunlar da hiç farketmiyor canım

Selam kızlar evime ancak döndüm
Etiketlerinizi gördüm yarin bilgisayara oturup yazacağim hepinize
Bebek arabası aldım ben
Fotosunu yüklüyorum.
Casual cadillac air aldım
Canım arabanız hayırlı uğurlu olsun kızınla güzel güzel gezmeleriniz olsun inşallah

Kizceler bakın dün gece bu sayfada baya vakit geçirdim listemi oluşturmaya başladım en azından neleri almiycam neler öneriliyor tecrübeli annelerden bilgi almış oldum bakın derim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sman-oldugunuz-kullanmadiginiz-seyler.510496/

sabahları burnum tıkanık uyanıyorum ve bazen kanıyor.
birde herseyden elektrık çarpıyorum...
bunun dısında şükür sıkıntım yok.
bu arada göbeğimiz kaşınırsa kaşımıyacakmışız çatlaklara davetıyeymiş..
herkese sevgiler..
yanıma 3 lt suyumu alır ben kaçarım...

Aynen burun kuruluğu bende de var. Kaloriferin üstüne su koyup içine nane yağı ve okaliptüs yağyı damlatıyorum biraz fayda etti. Ama şu her dokunduğum yerden elektrik çarpıyo bana da. Napcam bilmiyorum..

Benimde sürekli burnum tıkanıyor geceleri de çok oluyor.. bu arada kaşınma konusunda beni bilgilendirdin göğüslerim çok kaşınıyor benim

Dün kontrolüm çok güzel geçti arkadaşlar bebeğim 18cm 234gr olmuş gününden önde çok şükür 18+2 ultrasona göre cinsiyetimiz kesinlesti %100 erkek dedi doktor 14ocakta ayrıntılı ultrason randevusu al dedi ve pilav, makarna, beyaz ekmek, hamur işi yeme dedi ailem de çok fazla şeker hastası olduğu için meyveyi de az ye dedi haftada iki kere balık mutlaka yemek gerekiyormuş protein ağırlıklı beslenmemi önerdi ve çatlak kremine başlamamı söyledi benden haberler böyle

Selam kızlar evime ancak döndüm
Etiketlerinizi gördüm yarin bilgisayara oturup yazacağim hepinize
Bebek arabası aldım ben
Fotosunu yüklüyorum.
Casual cadillac air aldım

canım güle güle kullan çok güzel
şu puset olanı tamamen yatık mı..çünkü ilk aylarda bebeğin yatar pozisyonda olması gerekiyor ya
ben de böyle bir model düşüyorum

Birde sütyen ne kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mı? 13.hafta benim eskiler biraz dar gelmeye başladı.corabı burdan biri söylemişti.tavsiyeler iyi oluyor

kaşıntı bende de oluyor özellikle göğüslerde
deli gibi kaşınmak istiyorum ama tırnaklamak daha kötü yapıyormuş

canım maşallah bebişine.. çatlak kremi için ne önerdi
Bir de kaç kilo aldın acaba
seninle yakın haftalardayız o yüzden soruyorum

Soda değil maden suyu Soda zararlı imiş te maden suyu değilmiş ay benimde gobegimn altında ama bi sağ bi sol sanki oralara batio gibi ne aldın krem karar veremedim alamadım bir türlü bide nette daha ucuz güvenilir site ama eczanelere göre ucuz gelio

Canım ben Bella B tummy honey butter tüp olanından aldım 119 tl idi sanırım. bitkisel olduğu için bunu aldım
işe yarar mı bilmiyorum daha yeni kullanmaya başladım.
doktorum da pregnacare önerdi.
duruma göre kremimi daha iyi bir kremle değiştirebilirim
Bir de bebe yağı alacağım

kaşıntı bende de oluyor özellikle göğüslerde
deli gibi kaşınmak istiyorum ama tırnaklamak daha kötü yapıyormuş
Hele o göğüsler tirnaklarimla değil ama parmaklarimla hafif hafif kaşımaya çalışıyorum fayda etmiyor bi de su hamilelik çizgisinin oluşacağı yerin üstü yani iki göğsün alt bölgesi beni delirtiyor avcumun ici parmak ucu kıyafetim ne varsa bisilerle hafifçe kaşımaya çalışıyorum. Adam pireli mi bu diye garip garip huylanacak neyse ki az biraz hamileyiz

ben de aynı bölgeden şikayetçiyim hafif çatlaklarım olmaya başladı..İnce mor çizgiler hem de şimdiden
kremi günde kaç kere kullanmak gerek acaba?

Maden suyu içiyorum canim litreyle almıştım hergun bir bardak içiyordum mineral ihtiyacı için bu aralar decavitte mineral var diye içmiyorum.
Ben palmers kullanıyorum hem uygun fiyatlı hem çok önerilmişti youtuberlar ve fatih terimin kızı falan kullanmış övmüştü ben de aldım 3 haftadan fazla oldu kullanıyorum memnunum

B
ben de aynı bölgeden şikayetçiyim hafif çatlaklarım olmaya başladı..İnce mor çizgiler hem de şimdiden
kremi günde kaç kere kullanmak gerek acaba?
Banyodan sonra ve gece yatarken kullanıyorum canim bana yetiyor önemli olan cildinin kuru olmaması.. geceleri ne kadar uykusuzluktan ölsem de sürmeden yatmıyorum

kızlar aklıma geldi hemen yazayım...
malum yıl sonu ya .kredi kartı kullanan illaki vardır.
çoğu banka puanları yılbasında siliyormuş.
bunu duyan ben avm ye gitmişken lcw girdim bır adet hamişcik esofman altını puanımla aldım
hem haberlerde sıkça cıkıyor bu hemde eşim bıyerden alısverıs yaparken demısler kullanalım silecekler dıye.
bilginize... esofmanımı tatlı tatlı giyerken hemen geldim yazayım dedim

Ayy canim iyi ki hatırlattın bizde de puan olacaktı baya biriken hemen harcayalım
Esofmanaltini da gule gule giygiy evlatciin rahat etsin inşallah

Birde sütyen ne kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mı? 13.hafta benim eskiler biraz dar gelmeye başladı.corabı burdan biri söylemişti.tavsiyeler iyi oluyor

Canım GeBe diye bi marka var orda çok güzel yumuşacık sütyenler var hem hamilelikte hem de doğum sonrası kullanmak için.Benim göğüslerimde hiç büyüme falan yok herkesin bikaç beden büyümüş şimdiye kadar.Ben de bi korku oldu acaba süt olmicak mı falan diye inşallah sonraları büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…