- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Kizlar ben aktardan aci badem.yagi ve kakao yagi aldim.bunlari karıştırıp uygulaycam bakalim.insallah.faydasini gorurum.çatlaklar icin..tenim.normalde kuru degil ama.kilo aldigimiz.icin ister istemez catlak.oluscaktir
Kızlar ben arifoğlu'na girmiştim bir aktar markası. Bana hazır bir karışım verdi. Ben de kakao yağı vs. alıp karıştıracaktım. Böyle daha ekonomik oluyor dedi satıcı kız. 50 tl ye almıştım. Epey bir yağ kıvamında kokusu biraz baskın o yüzden bulantılardan sonra kullanmak daha doğru olur. Bir de sıkıp sürmesi biraz zor elin kayıyor ama sanırım bu bütün yağların sorunudur :)
Canimm tatli.badem.yagi tuy sorunu yapabilirmis de aci.badem.yagi uygun imis.bir deneyeyim bakalimKızlar memnun kalırsanız haber verin giysilere çok bulaşıyor mu uzun süre gidiyor mu gibi. Bi de badem yagi tuylenme yapıyor diye duymuştum zaten hamilelik Ten göbeğim çok tuylendi korkuyorum.
Siz biraz kulllanın da bizi de bilgilendirin
Benimde öyle cok büyümedi eskileri takıyorum panik yapma yani ama yavastan araştorıyorum allah izin verirse birkaç haftaya alırım.bu gebeden internetten mi alayım güvenilir mi site?Canım GeBe diye bi marka var orda çok güzel yumuşacık sütyenler var hem hamilelikte hem de doğum sonrası kullanmak için.Benim göğüslerimde hiç büyüme falan yok herkesin bikaç beden büyümüş şimdiye kadar.Ben de bi korku oldu acaba süt olmicak mı falan diye inşallah sonraları büyürler
canım maşallah bebişine.. çatlak kremi için ne önerdi
Bir de kaç kilo aldın acaba
seninle yakın haftalardayız o yüzden soruyorum
Benimde öyle cok büyümedi eskileri takıyorum panik yapma yani ama yavastan araştorıyorum allah izin verirse birkaç haftaya alırım.bu gebeden internetten mi alayım güvenilir mi site?
Canım hamileliğe 66 ile başladım 60a düştüm şuan 63kiloyum yani kilo almadım -3 kilo
çatlak için doğal yağlar kullanabilirsin dedi krem olarakta daha önce hiç duymadığım bi krem adı coresatin barriyer-P ben badem yağı kullanmayı düşünüyorum canım
Güzel günlerde kullan canımSelam kızlar evime ancak döndüm
Etiketlerinizi gördüm yarin bilgisayara oturup yazacağim hepinize
Bebek arabası aldım ben
Fotosunu yüklüyorum.
Casual cadillac air aldım
Yahu bunca belirti üzerine nasıl sabrediyorsun. Müthiş derecede meraklandım inanki. Yap da söylesen bize de lütfen:)Kizlar Reglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum inşallah hamileyimdir
Lcw dan bi tane denemek için almıştım müthiş rahat çıktı. Gittim bir daha aldım çok memnunum gerçekten:) en büyük bedenini alırsan iyi olur. Malum hassaslaştılar iyiceBirde sütyen ne kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mı? 13.hafta benim eskiler biraz dar gelmeye başladı.corabı burdan biri söylemişti.tavsiyeler iyi oluyor
Hamilelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyor endişe etme.Kızlar memnun kalırsanız haber verin giysilere çok bulaşıyor mu uzun süre gidiyor mu gibi. Bi de badem yagi tuylenme yapıyor diye duymuştum zaten hamilelik Ten göbeğim çok tuylendi korkuyorum.
Siz biraz kulllanın da bizi de bilgilendirin
Palmers güzel canim ben de palmers kullanıyorum ne kadara aldınGratisten aldım bunu bugün. Faydalıdır inşallah
Inşallah canim sagolasin..Hamilelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyor endişe etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?