2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben arifoğlu'na girmiştim bir aktar markası. Bana hazır bir karışım verdi. Ben de kakao yağı vs. alıp karıştıracaktım. Böyle daha ekonomik oluyor dedi satıcı kız. 50 tl ye almıştım. Epey bir yağ kıvamında kokusu biraz baskın o yüzden bulantılardan sonra kullanmak daha doğru olur. Bir de sıkıp sürmesi biraz zor elin kayıyor ama sanırım bu bütün yağların sorunudur :)

Kizlar ben aktardan aci badem.yagi ve kakao yagi aldim.bunlari karıştırıp uygulaycam bakalim.insallah.faydasini gorurum.çatlaklar icin..tenim.normalde kuru degil ama.kilo aldigimiz.icin ister istemez catlak.oluscaktir

Kızlar memnun kalırsanız haber verin giysilere çok bulaşıyor mu uzun süre gidiyor mu gibi. Bi de badem yagi tuylenme yapıyor diye duymuştum zaten hamilelik Ten göbeğim çok tuylendi korkuyorum.
Siz biraz kulllanın da bizi de bilgilendirin

Canimm tatli.badem.yagi tuy sorunu yapabilirmis de aci.badem.yagi uygun imis.bir deneyeyim bakalim

kızlar annemde hıc catlak olmamıs.
bende ona mı güvenıyorum nedır. 10 tl lık johsonsın yağından başka bısey almayı düşünmuyorum onuda 3gunde bır sürüyorum.
inşallah pişman olmam...
bu arada çok çok açık beyaz tenliyiz...

ay bu arada eşim çok esmer ben çok beyaz.. aceba bebişimiz kıme benzer

Benimde öyle cok büyümedi eskileri takıyorum panik yapma yani ama yavastan araştorıyorum allah izin verirse birkaç haftaya alırım.bu gebeden internetten mi alayım güvenilir mi site?

canım maşallah bebişine.. çatlak kremi için ne önerdi
Bir de kaç kilo aldın acaba
seninle yakın haftalardayız o yüzden soruyorum

Canım hamileliğe 66 ile başladım 60a düştüm şuan 63kiloyum yani kilo almadım -3 kilo
çatlak için doğal yağlar kullanabilirsin dedi krem olarakta daha önce hiç duymadığım bi krem adı coresatin barriyer-P ben badem yağı kullanmayı düşünüyorum canım

Benimde öyle cok büyümedi eskileri takıyorum panik yapma yani ama yavastan araştorıyorum allah izin verirse birkaç haftaya alırım.bu gebeden internetten mi alayım güvenilir mi site?

Mağazaları da var ama güvenilir bi site ben de alışveriş yapmıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım canım ama gitme imkanın var git bi dene iç çamaşırı bedenleri değişebiliyor bazen

Çatlaklar cilt tipine de bağlıymış benim cildin normal yağlı arası kuru ciltlerin çatlaması daha kolaymış benim de annem çatlamamış ama yine de güvenemiyorum kendime 5 kilo aldım hamileliğimde hızlı kilo aldığım için korkuyorum

ben de 4 kilo aldım..Acaba çok önden mi gidiyorum
ama acayip bir iştah var
herşeyi yemek görüyorum
herhalde burada kilo alma konusunda rekor bende

Kızlar benimde göğüslerde büyüme yok ama tam göğüs ucunda beyaz sivilce gibi birşey çıktı, doktora gösterdim önemli değil dedi, İnternette süt kanalları tıkanıklığı ile ilgili birşeyler yazıyor, ;benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?

Yahu bunca belirti üzerine nasıl sabrediyorsun. Müthiş derecede meraklandım inanki. Yap da söylesen bize de lütfen:)

Birde sütyen ne kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mı? 13.hafta benim eskiler biraz dar gelmeye başladı.corabı burdan biri söylemişti.tavsiyeler iyi oluyor
Lcw dan bi tane denemek için almıştım müthiş rahat çıktı. Gittim bir daha aldım çok memnunum gerçekten:) en büyük bedenini alırsan iyi olur. Malum hassaslaştılar iyice

Hamilelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyor endişe etme.

Hamilelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyor endişe etme.
Inşallah canim sagolasin..
Bu arada kızlar sutyen olarak ne kullanıyorsunuz ben en baştan beri göğüslerim hassaslastigi ve büyüdüğü için destekli sutyenlerime bay bay dedim demirli kesinlikle kullanamıyorum zaten küçük de geliyorlar. Bu tarz sporcu sutyenlerinden aldım bir tane loyadan bir tane de lcw dan çok rahatlar yalnız normalde small bedenim 85 kullanıyordum ama bunları xl aldım ancak rahat edebiliyorum. Siz nasil yapıyorsunuz sutyen durumlarini

Eklentiler

• 20161225_144410.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…