2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Palmers güzel canim ben de palmers kullanıyorum ne kadara aldın

Bu arada rekor 5 kiloyla bende olabilir

canım ama sen benim hamile kaldığım kiloya yeni gelmişsin..İçimizde en zayıflardan birisin..
sanırım zayıflar daha çabuk kilo alıyor ben de 4 kilo aldım

Bende bundan aldim bi tane canim deneme amacli.daha once desteklilerden kullanyodum 80 beden.bundan da tam bilmeden aldim kck beden almisim alt lastikli.kisim.sıkıyor.daha büyüğünü almaliydim sanirim

mrb gebişler uzun zamandır giremedim okuyamadığım msjları okudum herkezin heyecanı katlanmış ben de salı günü doktora gitcem bakalım 14. Haftada olcaz inş herşey yolundadır ve cinsiyetinide öğreniriz

En zayif benim herhalde 1 kilo aldim zaten 16 hafta oldum bugun ama dun gittigim muayenede ultrasyon fotosunda 15+2yaziyo biseyler tersmi gidiyo ya icim rahat etmeyecek 1 hafta sonra tekrar gidecegim

canım ama sen benim hamile kaldığım kiloya yeni gelmişsin..İçimizde en zayıflardan birisin..
sanırım zayıflar daha çabuk kilo alıyor ben de 4 kilo aldım
Evet canım zayıf başladım ben.. zaten 3 ayda ancak ideal kiloma geldim sanırım
Bende bundan aldim bi tane canim deneme amacli.daha once desteklilerden kullanyodum 80 beden.bundan da tam bilmeden aldim kck beden almisim alt lastikli.kisim.sıkıyor.daha büyüğünü almaliydim sanirim
evet canim benim artık xl tam oluyor s bedene göremiyorum

Arkadaşlar yarın sabah randevum var, cinsiyeti öğrenicez inşallah gösterirse. Çok heyecanlıyım :)
Canım inşallah bebisin çok sağlıklıdır annesine guzelce bacaklarını da acar

En zayif benim herhalde 1 kilo aldim zaten 16 hafta oldum bugun ama dun gittigim muayenede ultrasyon fotosunda 15+2yaziyo biseyler tersmi gidiyo ya icim rahat etmeyecek 1 hafta sonra tekrar gidecegim
Benim adet tarihime gore iki hafta geride neden bilmiyorum. Doktora sormadim o da hiç bisey demedi. Önemli değil herhalde halbuki ki biliyor adet tarihimden geri olduğumu. 3lu test yapalım dedi bi gün verdi sonra neyse daha erken gel adet tarihin kurtarıyor dedi. Bende anlamadım. Kotu birşey mi acaba

Hayirlisiyla ogrenirsin insallah ben 13+4 bende cok merak ediyorum cinsiyetini hayirla saglikla aliriz kucagimiza insallah

aklına kötü birşey getirme.
gec döllenme falan dıyorlar ona

Hayirlisiyla ogrenirsin insallah ben 13+4 bende cok merak ediyorum cinsiyetini hayirla saglikla aliriz kucagimiza insallah
Merhaba bende 13+3 üm bugün kıza benziyor dedi ama bu sadece bi ihtimal kesin diye düşünmeyin dedi çık meraktayım salı günü ikili test sonuçlarımızı almaya gidicez inş temiz çıkar ve cinsiyetimizde kesinleşir

Kızlar saç boyatan oldu mu hiç? Benim diplerim baya uzadı gitmeyi düşünüyorum

Palmers güzel canim ben de palmers kullanıyorum ne kadara aldın

Bu arada rekor 5 kiloyla bende olabilir

Sanırım 22 liraydı. Gratiste bayağı indirim var

Ben de eski emzirme atletlerim ve süryenlerim vardı penye pamuklu. Onları kullanıyorum. Balenli süngerli sütyenlerimi kaldırdım tamamen. Aşırı hassasiyet var benim de göğüslerimde

Bugun viaport a gittim bebek arabasına bakacaktım e-bebek mağazasının yerinde yeller esiyor kapanmış giden olursa boşuna aramayın pentiye gittim ne tayt kalmış ne sutyen eli boş döndüm artık başka yerlere bakacağım

ikinizin ortasi olur belki canim...

ben de 4 kilo aldım..Acaba çok önden mi gidiyorum
ama acayip bir iştah var
herşeyi yemek görüyorum
herhalde burada kilo alma konusunda rekor bende

Kilo verilir canım kafana takma benim hiç iştahım yoktu yeni yeni yemeye başladım yeterki bebeklerimiz iyi olsun kilo zaten emzirme döneminde bile epey veriliyor bende çok iştahlı olmak isterdim

Indallah cnm

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…