Palmers güzel canim ben de palmers kullanıyorum ne kadara aldın
Bu arada rekor 5 kiloyla bende olabilir
4 kilo da ben aldım maalesef.
Bende bundan aldim bi tane canim deneme amacli.daha once desteklilerden kullanyodum 80 beden.bundan da tam bilmeden aldim kck beden almisim alt lastikli.kisim.sıkıyor.daha büyüğünü almaliydim sanirimInşallah canim sagolasin..
Bu arada kızlar sutyen olarak ne kullanıyorsunuz ben en baştan beri göğüslerim hassaslastigi ve büyüdüğü için destekli sutyenlerime bay bay dedim demirli kesinlikle kullanamıyorum zaten küçük de geliyorlar. Bu tarz sporcu sutyenlerinden aldım bir tane loyadan bir tane de lcw dan çok rahatlar yalnız normalde small bedenim 85 kullanıyordum ama bunları xl aldım ancak rahat edebiliyorum. Siz nasil yapıyorsunuz sutyen durumlarini
Evet canım zayıf başladım ben.. zaten 3 ayda ancak ideal kiloma geldim sanırımcanım ama sen benim hamile kaldığım kiloya yeni gelmişsin..İçimizde en zayıflardan birisin..
sanırım zayıflar daha çabuk kilo alıyor ben de 4 kilo aldım
evet canim benim artık xl tam oluyor s bedene göremiyorumBende bundan aldim bi tane canim deneme amacli.daha once desteklilerden kullanyodum 80 beden.bundan da tam bilmeden aldim kck beden almisim alt lastikli.kisim.sıkıyor.daha büyüğünü almaliydim sanirim
Canım inşallah bebisin çok sağlıklıdır annesine guzelce bacaklarını da acarArkadaşlar yarın sabah randevum var, cinsiyeti öğrenicez inşallah gösterirse. Çok heyecanlıyım :)
Benim adet tarihime gore iki hafta geride neden bilmiyorum. Doktora sormadim o da hiç bisey demedi. Önemli değil herhalde halbuki ki biliyor adet tarihimden geri olduğumu. 3lu test yapalım dedi bi gün verdi sonra neyse daha erken gel adet tarihin kurtarıyor dedi. Bende anlamadım. Kotu birşey mi acabaEn zayif benim herhalde 1 kilo aldim zaten 16 hafta oldum bugun ama dun gittigim muayenede ultrasyon fotosunda 15+2yaziyo biseyler tersmi gidiyo ya icim rahat etmeyecek 1 hafta sonra tekrar gidecegim
Hayirlisiyla ogrenirsin insallah ben 13+4 bende cok merak ediyorum cinsiyetini hayirla saglikla aliriz kucagimiza insallahmrb gebişler uzun zamandır giremedim okuyamadığım msjları okudum herkezin heyecanı katlanmış ben de salı günü doktora gitcem bakalım 14. Haftada olcaz inş herşey yolundadır ve cinsiyetinide öğreniriz
aklına kötü birşey getirme.En zayif benim herhalde 1 kilo aldim zaten 16 hafta oldum bugun ama dun gittigim muayenede ultrasyon fotosunda 15+2yaziyo biseyler tersmi gidiyo ya icim rahat etmeyecek 1 hafta sonra tekrar gidecegim
Merhaba bende 13+3 üm bugün kıza benziyor dedi ama bu sadece bi ihtimal kesin diye düşünmeyin dedi çık meraktayım salı günü ikili test sonuçlarımızı almaya gidicez inş temiz çıkar ve cinsiyetimizde kesinleşirHayirlisiyla ogrenirsin insallah ben 13+4 bende cok merak ediyorum cinsiyetini hayirla saglikla aliriz kucagimiza insallah
Fiyatı be kadardı Can'ımSelam kızlar evime ancak döndüm
Etiketlerinizi gördüm yarin bilgisayara oturup yazacağim hepinize
Bebek arabası aldım ben
Fotosunu yüklüyorum.
Casual cadillac air aldım
Palmers güzel canim ben de palmers kullanıyorum ne kadara aldın
Bu arada rekor 5 kiloyla bende olabilir
Inşallah canim sagolasin..
Bu arada kızlar sutyen olarak ne kullanıyorsunuz ben en baştan beri göğüslerim hassaslastigi ve büyüdüğü için destekli sutyenlerime bay bay dedim demirli kesinlikle kullanamıyorum zaten küçük de geliyorlar. Bu tarz sporcu sutyenlerinden aldım bir tane loyadan bir tane de lcw dan çok rahatlar yalnız normalde small bedenim 85 kullanıyordum ama bunları xl aldım ancak rahat edebiliyorum. Siz nasil yapıyorsunuz sutyen durumlarini
ikinizin ortasi olur belki canim...kızlar annemde hıc catlak olmamıs.
bende ona mı güvenıyorum nedır. 10 tl lık johsonsın yağından başka bısey almayı düşünmuyorum onuda 3gunde bır sürüyorum.
inşallah pişman olmam...
bu arada çok çok açık beyaz tenliyiz...
ay bu arada eşim çok esmer ben çok beyaz.. aceba bebişimiz kıme benzer
Bilmiyorum ki canim bu zamana kadar hep gunu gunue gidoyodu bu sefer niye boyle oldu anlamadimaklına kötü birşey getirme.
gec döllenme falan dıyorlar ona
ben de 4 kilo aldım..Acaba çok önden mi gidiyorum
ama acayip bir iştah var
herşeyi yemek görüyorum
herhalde burada kilo alma konusunda rekor bende
Indallah cnmMerhaba bende 13+3 üm bugün kıza benziyor dedi ama bu sadece bi ihtimal kesin diye düşünmeyin dedi çık meraktayım salı günü ikili test sonuçlarımızı almaya gidicez inş temiz çıkar ve cinsiyetimizde kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?