sende paylaşta görelim : )Maşallah oğluşuna güzel günlerde giyersiniz inşaalllah.
Benimde erkek olacak, bizde aldık bi sürü şey :)
Çok heyecanlı
sende paylaşta görelim : )
Allahın gücüne gitmesin ama inşl..Bu haftalarda yanılan duymuştum.O yüzden bazı doktorlar soylemek istemiyor.ozellikle kız çocukta yanılma daha fazla oluyormus.Bu arada Kadıköy de kime gidiyordunjz .memnun musunuz
Yok ama merakla bekliyorum benim göbeğim varya geç hissederim diye düşünüyorum inşallah bizde hissetmeye başlarız çok heyecanlı yaa artık tam anlamıyla hamile olduğumu anlarım diyorum:)Pıtlıyor kızlar galiba yaa
Dün de böyleydi, gaz mı dedim ama bugün daha iyi anlıyorum galiba oğlum hareket ediyor
Böyle göbeğimin altına doğru pıt pıt içerden bişey oluyor var mı hisseden?
Pıtlıyor kızlar galiba yaa
Dün de böyleydi, gaz mı dedim ama bugün daha iyi anlıyorum galiba oğlum hareket ediyor
Pıtlıyor kızlar galiba yaa
ooo siz direk büyük parçalardan başlamışsınız...Akşam paylaşırım eve gidince :)
Şuan işteyim cnm. Biz bi de park yatak ve bebek arabası almıştık
Evet bazen uyuştuğu bile oluyo. Bi yerde okumuştum olabileceğini söylüyordu yazı. Demekki normal canım. Devam yaniKızlar benim kuyruk sokumum çok ağrıyor yaa. Oturduğum yerden kalkamıyorum sizde de var mı böyle bişey
Son bir haftadır oluyor. Şaşırdım . Hamileliğin Bu döneminde olabileceği yazmıyordu. Ama kan miktarının artacağını ve kalbin iki kat daha fazla çalışacağını yazıyordu. Ondandır belki.Kizlar benim basim cok donuyor sabahtan beri. 14 haftaligim sizdede oluyor mu
Kizlar benim basim cok donuyor sabahtan beri. 14 haftaligim sizdede oluyor mu
Evet cnm olabilir bu sabah doktorun yanindaydim tansiyonum normal cikti kalbimde hizli carpiyor ve cok normal dedi ve guldu bana cok pipiriksin diye napiyim ilk defa hamile kaldim bu ilk bebegim nasil rahat olabilirim kiSon bir haftadır oluyor. Şaşırdım . Hamileliğin Bu döneminde olabileceği yazmıyordu. Ama kan miktarının artacağını ve kalbin iki kat daha fazla çalışacağını yazıyordu. Ondandır belki.
Cok saol canim evet doktorda oyle dediBenim de senin haftalarında oluyordu canım başlarda olmayan baş dönmem 14.haftada olmuştu.Bol bol su içmeye çalış vücut susuz kalınca da baş dönmesi olurmuş bi de arkadaşın dediği gibi kan üretimi artıyor ondan da olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?