2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar, bi kaç sayfa güzel haberler okudum, içim açıldı
Hep böyle güzel tekmeli hareketli mesajlar okuyalım inşallah
Benim de yarın sabah randevum var çok heyecanlıyım .. Ama ben daha hareketlerini hissetmiyorum :) 1 hafta sonra belki hissederim

Bu haftalarda yanılan duymuştum.O yüzden bazı doktorlar soylemek istemiyor.ozellikle kız çocukta yanılma daha fazla oluyormus.Bu arada Kadıköy de kime gidiyordunjz .memnun musunuz
Allahın gücüne gitmesin ama inşl..
özel bi muyenahanesi var doktorumun .cadde de. İlk kızımda da ona gitmiştim normal doğurmuştum.fatih esen

Pıtlıyor kızlar galiba yaa
Dün de böyleydi, gaz mı dedim ama bugün daha iyi anlıyorum galiba oğlum hareket ediyor
Böyle göbeğimin altına doğru pıt pıt içerden bişey oluyor var mı hisseden?
Yok ama merakla bekliyorum benim göbeğim varya geç hissederim diye düşünüyorum inşallah bizde hissetmeye başlarız çok heyecanlı yaa artık tam anlamıyla hamile olduğumu anlarım diyorum:)

Dün de böyleydi, gaz mı dedim ama bugün daha iyi anlıyorum galiba oğlum hareket ediyor

Ben varım yaklaşık iki haftadır hissediyorum Allahım nasıl güzel bi duygu sanada hayırlı olsun canım

Seninle zamanlarımız aynı canım ben de bugün tam anlamıyla hissettim.Gazla fark var arasında dimi içerden bişey vuruyor gibi okadar değişik harika bi duygu ki Allahım isteyen herkese nasip etsin

Kızlar ben de 2 haftadır çok net hissediyorum. 2. gebeliğim olduğu için daha net. Gerinmesini falan çok güzel hissediyorum. İlkinde bu kadar erken hissetmemiştim. Bir de benim kız biraz hareketsizdi. Şimdiki erkek bayağı yaramaz olacak galiba. Dün gece sayesinde ilk defa uykum bölündü.

Kızlar benim kuyruk sokumum çok ağrıyor yaa. Oturduğum yerden kalkamıyorum sizde de var mı böyle bişey

Akşam paylaşırım eve gidince :)
Şuan işteyim cnm. Biz bi de park yatak ve bebek arabası almıştık
ooo siz direk büyük parçalardan başlamışsınız...
hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebiş

Kızlar nasılsınız uzun zaman sonra yine geldim. Nasılsınız inş. Hepiniz iyisinizdir son bir haftadır hayata döndüm. Hastalıkları biraz attık gibi. Ama şuanda tsh değerlerimden biri yüksek diye folic asit ve iyot içeren vitamin kullanamıyorum kadın doğum doktorum o zaman bir ay kadar birşey kullanma dedi aynı durumda olan var mı ? biraz endişeliyim birde ikiz oldukları için normalden az gelişirler diyede korkuyorum

Kizlar benim basim cok donuyor sabahtan beri. 14 haftaligim sizdede oluyor mu
Son bir haftadır oluyor. Şaşırdım . Hamileliğin Bu döneminde olabileceği yazmıyordu. Ama kan miktarının artacağını ve kalbin iki kat daha fazla çalışacağını yazıyordu. Ondandır belki.

Kizlar benim basim cok donuyor sabahtan beri. 14 haftaligim sizdede oluyor mu

Benim de senin haftalarında oluyordu canım başlarda olmayan baş dönmem 14.haftada olmuştu.Bol bol su içmeye çalış vücut susuz kalınca da baş dönmesi olurmuş bi de arkadaşın dediği gibi kan üretimi artıyor ondan da olabiliyor

Son bir haftadır oluyor. Şaşırdım . Hamileliğin Bu döneminde olabileceği yazmıyordu. Ama kan miktarının artacağını ve kalbin iki kat daha fazla çalışacağını yazıyordu. Ondandır belki.
Evet cnm olabilir bu sabah doktorun yanindaydim tansiyonum normal cikti kalbimde hizli carpiyor ve cok normal dedi ve guldu bana cok pipiriksin diye napiyim ilk defa hamile kaldim bu ilk bebegim nasil rahat olabilirim ki

Burası ne gzl ya. Herkes birbirine benziyor. Hiç bir rahatsızlığı yalnız yaşamıyor kimse. Mutlaka aynı dertten muzdarip birileri çıkıyor. O zaman da sıkıntısına rağmen sağlıklı olduğunu düşünüyor insan. Hanımlar bebekler doğunca da dağılmayalım lütfen. Vaktimiz olmayacak fazla ama idare ederiz

Cok saol canim evet doktorda oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…