2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim

Sıkma canını güzelim bol bol dinlen,eltimde 16 haftalıkken aynı durumu yaşadı ama çok dikkat etti şimdi 25 haftalık ve plasentası yukarı doğru toparlamış,,sen de dikkat et Allah'ın izniyle toparlar Can'ım benim

slm kızlar çin takvimine baktınız mı , tutuyor mu :)

Bu arada çin takvimi de rus takvimi de tutmadı kızlar. Sağlık olsun Allah hepimizin bebeğine sıhhat versin, kucağımıza almaya nasip etsin.

Bende ne eus ne çin ne his takvimi hiç biri tutmadı cinsiyer erkek
Bende de takvimler tutmadı. Takvime güvenerek kız olacağını düşünüyordum. Gözüm hep kız kıyafetlerine takılıyordu. Hayal kırıklığına mı uğradım ne.. Bir oğlan daha geliyor haziran annelerine O onurumbenim . Devletteki Doktor kesin dedi, görüyormuş. Esimde gördüm dedi net bir şekilde. Yanlış görmeleri ihtimal diye söylemek istemedim kimseye ama eşim coktaaan yetiştirdi bile. Velhasıl takvimler tutmadı ama rüyam tuttu. Erkek bebek emziriyodum..

Ne güzel ya. Bi turlu vakit geçmiyor sanki biz de hissedelim. Bebisin sana daha iyi olman için mesaj gönderiyor, farkında mısın? İnş sorunları olan diger gebişler ve sen bu zamanları hayırlısıyla atlatirsiniz.

Bu arada bulantilar nerdeyse kesildi tüm gebelerde sanki

bugün benim doğum günüm :) Bu seneki özel dileğim ne, hepinizi biliyorsunuz :):):) bu dilek tüm kalbimle hepimizi için....

Doğum günün kutlu olsun güzelim,Allahım yeni yaşında sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin,tüm Dilek'lerini de kabul etsin inşallah

Canim cok gecmis olsun

fatmurcan çok geçmiş olsun canim.. inşallah en yakın zamanda atlatırsın.. Bu grupta güzel haberler duyalım herkesten. Hasret kaldık güzel haberlere ama bir dahaki kontrollerinde herkesten gzuel haberler duyucaz inanıyorum.
Ben de yaklaşık bir haftadır kızımın pıt pitlarini dinlenir haldeyken hissediyordum. Ama bugün ben bulaşık yıkarken tekmeledi. Önce inanmadım işine devam ettim 2. Kere olunca hemen işimi bırakıp elimi karnıma koydum ve ilkdefa atisini gerçekten elinde hissettim güçlü bir şekilde. Eşime kostum hemen elini koydurdum baya bekledik bizimkinden ses seda yok. Bu kiz beni babasına hep yalancı çıkartıyor ya neyse

A
Ben de aslında bişeyler hisseder gibiyim ama tam karar veremiyorum ne olduğuna, benimde pıt pıt diye arada bi hareketlilik oluyor göbek deliğimin altında sağ tarafa doğru, akşam oturup dinliyorum bişey yok
Al bendende o kdar canim neye yorim bilmiyorum gazmi bebekmi :))

Cok gecmis olsnnn insallah atlatirsnz guzel bir sekilde

Gunaydin arkadaslar otobusten bildiriuorum milim milim gidiyoruz super br kar yagisi var ise gec kaldimm ama olsun cok guzel haberleiniz okudum simdi masallah hepinize sikintili surecte olan annelerimiz atlatacaksinz inaniyorum er namazimda duamdasiniz opuldunuz canlarr ben kar izlemeye devamm

Kızlar kan hapına başlayalı üç gün oldu. Bu sabah çok fena oldum. Yan etki yaşayan var mı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…