Kizlar ciktim doktordan plesanta Plevne var yani plesantam rahim agzina cok yakin yerlesmis o yuzden biraz dikkat etmem gerekiyomus erken dogum riskim var ama toparlama ihtimali de varmis hepinize ilginiz için tesekkur ederim
slm kızlar çin takvimine baktınız mı , tutuyor mu :)
Bu arada çin takvimi de rus takvimi de tutmadı kızlar. Sağlık olsun Allah hepimizin bebeğine sıhhat versin, kucağımıza almaya nasip etsin.
Bende de takvimler tutmadı. Takvime güvenerek kız olacağını düşünüyordum. Gözüm hep kız kıyafetlerine takılıyordu. Hayal kırıklığına mı uğradım ne.. Bir oğlan daha geliyor haziran annelerine O onurumbenim . Devletteki Doktor kesin dedi, görüyormuş. Esimde gördüm dedi net bir şekilde. Yanlış görmeleri ihtimal diye söylemek istemedim kimseye ama eşim coktaaan yetiştirdi bile. Velhasıl takvimler tutmadı ama rüyam tuttu. Erkek bebek emziriyodum..Bende ne eus ne çin ne his takvimi hiç biri tutmadı cinsiyer erkek
kızlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
pıt pıt diye dokunuyor
18. haftamda nihayet anne ben burdayım dedi
öyle güzel bir duygu ki
hiç tatmayanlara Rabbim en yakın zamanda hissettirsin...
meyve yedikten sonra kıpırdıyor
bugün benim doğum günüm :) Bu seneki özel dileğim ne, hepinizi biliyorsunuz :):):) bu dilek tüm kalbimle hepimizi için....
Canim cok gecmis olsunİyi akşamlar arkadaşlar,benimde birkaç gündür sancım vardı bugün artık dayanamadım doktora gittim ultrasonla baktı,kasılmalarım varmış,progestana başladık tekrRar sabah akşam fitil olarak al dedi,haftalık iğneyi zaten vuruluyordum ona da devam edeceğim,bol su iç ve yat dinlen dedi Çarşamba tekrar gidicem kasılmalara tekrar bakıp duruma göre ilacın dozunu değiştirecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim cok gecmis olsun
Yaa ne güzellherkese iyi geceler arkadaşlar...
herkes iyidir inşallah.
yeşil elmanın dibine vuruyorum
dün oğluşa bissürü kıyafet aldım.
çok heveslendım naapım....:)
Yaa ne güzellben daha hiç almadım bisey .. fotoğraf paylaşsana canim gözümüz gönlümüz açılsın
Eki Görüntüle 1932118 tam hepsi kareye girmedi :)
Aynen canım çok şükür zaman gecio bebislerimize sagsalim kavusalim inşallah hepicigimizBenimde pazar günü 120 oluyo 5emi giriyoruz yani
Eki Görüntüle 1932118 tam hepsi kareye girmedi :)
Al bendende o kdar canim neye yorim bilmiyorum gazmi bebekmi :))Ben de aslında bişeyler hisseder gibiyim ama tam karar veremiyorum ne olduğuna, benimde pıt pıt diye arada bi hareketlilik oluyor göbek deliğimin altında sağ tarafa doğru, akşam oturup dinliyorum bişey yok
Cok gecmis olsnnn insallah atlatirsnz guzel bir sekildeİyi akşamlar arkadaşlar,benimde birkaç gündür sancım vardı bugün artık dayanamadım doktora gittim ultrasonla baktı,kasılmalarım varmış,progestana başladık tekrRar sabah akşam fitil olarak al dedi,haftalık iğneyi zaten vuruluyordum ona da devam edeceğim,bol su iç ve yat dinlen dedi Çarşamba tekrar gidicem kasılmalara tekrar bakıp duruma göre ilacın dozunu değiştirecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Oo canim masallah sen ceyizi duzmussn gule gule giysin insallahEki Görüntüle 1932118 tam hepsi kareye girmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?