2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar sabahtan beri bogazlarim agriyor ve sag kulagima vuruyor ne yapabilirim bitki cayi falan ictim ama pek faydasi yok

Umarım iyisindir şimdi. Ben sadece böbreğimin tarafına aşırı sıcak olmayacak şekilde koydum ve ağrısını aldı.

Umarım iyisindir şimdi. Ben sadece böbreğimin tarafına aşırı sıcak olmayacak şekilde koydum ve ağrısını aldı.

Kızlar kaç gündür gaz midemde karnım top gibiydi buyuydu sanıyordum iki gündür gaz yok midemde sanırım eskisi gibi tahta karınlı oldum çocuğa bişi olmamıştır dimi nere gitti ki

Kızlar kaç gündür gaz midemde karnım top gibiydi buyuydu sanıyordum iki gündür gaz yok midemde sanırım eskisi gibi tahta karınlı oldum çocuğa bişi olmamıştır dimi nere gitti ki

Canım daha çok küçük bebeğin benim 18.haftadan sonra çıktı.Bişey olmamıştır Allahın izniyle

Kizlar merakiniz icin tesekkur ederim cok iyisiniz. Eşim hala bugün daha iyisin bak usutmekten ağrımış diyip duruyo ona göre gitmemizin hiç bir anlamı yok çünkü film cekilemiyo ilaç alamıyorum falan dünden beri aynı muhabbetler. Şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidicez çünkü hala zonklzonklayarak ağrılarım var umarım iyi haberlerle gelirim.

kızlar ya benim aklıma birşey takıldı.. Benim doktorum bana kalp atışını dinletmedi,3 aydan önce dinletmeyi tercih etmiyoruz demişti önceki gidişimizde ben de kalp atışını görebildiğimiz için çok sorgulamadım ama şimdi forumda bakıyorum da 5-6 haftalık hamileler bile dinliyormuş. Acaba bizimki neden dinletmedi?ultrason cihazında falan mı kaynaklanıyor,yoksa benim doktorumun tercihi mi acaba ?

inşallah canım sadece üşüttüğünden böyledir..güzel haberlerle gel

bana her hafta dinletiyor neymiş ki sakıncası?

Canım normalde çok zararlı bebek için. Sesin bize iletilebilmesi için ultrason cihazından bebeğe hem elektromanyetik dalgalar hem de ısı gidiyor. Doğru olanı aslında dinletmemek. Sadece görmek de yeterli. Bizim Dr. Da ilk kalp atışlarını bize sadece 5 sn. Falan dinletti. Ultrason'a fazla girmek de aynı mantıkla zararlı. Tabi o dalgaları gözle görmeyince anlamıyoruz ama sonuçta zararlı.

Olur mu canım sen bi git belki bişe yapabilirler önce annenim saglıgı önemli ki beneiş de saglıklı olsun

Canım ben onu sormuştum bana sesi dinlemek için doppler ısı verilir görebilioken dinlemek için neden zararlı ışına maruz kalsın bu ışınlar düşüğü bile tetikleyebilir demişti 3 ayın dolsun dinlerşz dedi ki öle de yaptık

Gecmis olsn canim bu eslerin hepsmi ayni olur ya kesin benimkode ayni tepkiyi verirdi simdi gidince bak ben sana demistim diyecek

bana her hafta dinletiyor neymiş ki sakıncası?
arkadaşlar yazdı canım,bana sebebini söylememişti 3.aydan sonra dinleriz demişti.

sağolun kızlar,aslında doktoruma güveniyorum,kalp atışlarını ekrandan görebildiğim için de çok takılmamıştım ama 5-6 haftalıkların bile dinlediğini duyunca acaba bizimkinin cihazı eski de ondan mı öyle söylüyor diye aklıma takılmıştı

Canım ben normalde 3 lt garanti içerdim. Gebelikte Başta bende içemiyodum ama içemiyorum dediğim 1 lt garanti içiyodum şimdi artık sıkıp içiyorum 2 lt garanti oluyo.yinede gece tık yok sabah kalkınca gidiyorum wc bilemedim benim kız içiyo heralde maşaallah leylek gibi bacakları sulak yerde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…