- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
canim nasil oldun aklim sende kaldiSağol canım yarın gidicem haber veririm
Üniversite hastanesine gidicem canım yarın umarım kadın doğumcu ya da ürolog vardır benim de tuvalete bir sorunum yok ama böbrek agrisi olduğuna eminim artık bebeğim sürekli hareket ettiği için içimi rahatlatıyor yoksa kafayı yerdim herhalde
Devlete gittiğim icin doktorumu aranamıyorum canim. Çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin bir an önce sabah olsun da gideyim doktora
Sıcak su torbası da beni korkutuyo bisey olur mu ki koysam mi yoksa uyuyamiycam gibi
Üniversite hastanesine gidicem canım yarın umarım kadın doğumcu ya da ürolog vardır benim de tuvalete bir sorunum yok ama böbrek agrisi olduğuna eminim artık bebeğim sürekli hareket ettiği için içimi rahatlatıyor yoksa kafayı yerdim herhalde
Devlete gittiğim icin doktorumu aranamıyorum canim. Çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin bir an önce sabah olsun da gideyim doktora
Sıcak su torbası da beni korkutuyo bisey olur mu ki koysam mi yoksa uyuyamiycam gibi
Kızlar kaç gündür gaz midemde karnım top gibiydi buyuydu sanıyordum iki gündür gaz yok midemde sanırım eskisi gibi tahta karınlı oldum çocuğa bişi olmamıştır dimi nere gitti ki
Kizlar merakiniz icin tesekkur ederim cok iyisiniz. Eşim hala bugün daha iyisin bak usutmekten ağrımış diyip duruyo ona göre gitmemizin hiç bir anlamı yok çünkü film cekilemiyo ilaç alamıyorum falan dünden beri aynı muhabbetler. Şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidicez çünkü hala zonklzonklayarak ağrılarım var umarım iyi haberlerle gelirim.
bana her hafta dinletiyorkızlar ya benim aklıma birşey takıldı.. Benim doktorum bana kalp atışını dinletmedi,3 aydan önce dinletmeyi tercih etmiyoruz demişti önceki gidişimizde ben de kalp atışını görebildiğimiz için çok sorgulamadım ama şimdi forumda bakıyorum da 5-6 haftalık hamileler bile dinliyormuş. Acaba bizimki neden dinletmedi?ultrason cihazında falan mı kaynaklanıyor,yoksa benim doktorumun tercihi mi acaba ?
kızlar ya benim aklıma birşey takıldı.. Benim doktorum bana kalp atışını dinletmedi,3 aydan önce dinletmeyi tercih etmiyoruz demişti önceki gidişimizde ben de kalp atışını görebildiğimiz için çok sorgulamadım ama şimdi forumda bakıyorum da 5-6 haftalık hamileler bile dinliyormuş. Acaba bizimki neden dinletmedi?ultrason cihazında falan mı kaynaklanıyor,yoksa benim doktorumun tercihi mi acaba ?
Olur mu canım sen bi git belki bişe yapabilirler önce annenim saglıgı önemli ki beneiş de saglıklı olsunKizlar merakiniz icin tesekkur ederim cok iyisiniz. Eşim hala bugün daha iyisin bak usutmekten ağrımış diyip duruyo ona göre gitmemizin hiç bir anlamı yok çünkü film cekilemiyo ilaç alamıyorum falan dünden beri aynı muhabbetler. Şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidicez çünkü hala zonklzonklayarak ağrılarım var umarım iyi haberlerle gelirim.
Canım ben onu sormuştum bana sesi dinlemek için doppler ısı verilir görebilioken dinlemek için neden zararlı ışına maruz kalsın bu ışınlar düşüğü bile tetikleyebilir demişti 3 ayın dolsun dinlerşz dedi ki öle de yaptıkkızlar ya benim aklıma birşey takıldı.. Benim doktorum bana kalp atışını dinletmedi,3 aydan önce dinletmeyi tercih etmiyoruz demişti önceki gidişimizde ben de kalp atışını görebildiğimiz için çok sorgulamadım ama şimdi forumda bakıyorum da 5-6 haftalık hamileler bile dinliyormuş. Acaba bizimki neden dinletmedi?ultrason cihazında falan mı kaynaklanıyor,yoksa benim doktorumun tercihi mi acaba ?
Gecmis olsn canim bu eslerin hepsmi ayni olur ya kesin benimkode ayni tepkiyi verirdi simdi gidince bak ben sana demistim diyecekKizlar merakiniz icin tesekkur ederim cok iyisiniz. Eşim hala bugün daha iyisin bak usutmekten ağrımış diyip duruyo ona göre gitmemizin hiç bir anlamı yok çünkü film cekilemiyo ilaç alamıyorum falan dünden beri aynı muhabbetler. Şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidicez çünkü hala zonklzonklayarak ağrılarım var umarım iyi haberlerle gelirim.
arkadaşlar yazdı canım,bana sebebini söylememişti 3.aydan sonra dinleriz demişti.bana her hafta dinletiyorneymiş ki sakıncası?
Canım normalde çok zararlı bebek için. Sesin bize iletilebilmesi için ultrason cihazından bebeğe hem elektromanyetik dalgalar hem de ısı gidiyor. Doğru olanı aslında dinletmemek. Sadece görmek de yeterli. Bizim Dr. Da ilk kalp atışlarını bize sadece 5 sn. Falan dinletti. Ultrason'a fazla girmek de aynı mantıkla zararlı. Tabi o dalgaları gözle görmeyince anlamıyoruz ama sonuçta zararlı.
sağolun kızlar,aslında doktoruma güveniyorum,kalp atışlarını ekrandan görebildiğim için de çok takılmamıştım ama 5-6 haftalıkların bile dinlediğini duyunca acaba bizimkinin cihazı eski de ondan mı öyle söylüyor diye aklıma takılmıştıCanım ben onu sormuştum bana sesi dinlemek için doppler ısı verilir görebilioken dinlemek için neden zararlı ışına maruz kalsın bu ışınlar düşüğü bile tetikleyebilir demişti 3 ayın dolsun dinlerşz dedi ki öle de yaptık
Canım ben normalde 3 lt garanti içerdim. Gebelikte Başta bende içemiyodum ama içemiyorum dediğim 1 lt garanti içiyodum şimdi artık sıkıp içiyorum 2 lt garanti oluyo.yinede gece tık yok sabah kalkınca gidiyorum wc bilemedim benim kız içiyo heralde maşaallah leylek gibi bacakları sulak yerde:))Canım su içimin nasıl günde ne kadar içiyosun tahminen.Ben ilk başlar bir bardak anca içiyordum şimdi 2 litre içmeye çalışıyorum ama gece kalkardım şimdi kalkmıyorum acaba idrar torbasındaki baskı mı azaldı ondan mı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?