2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar dün gece rüyamda bebişimi gördüm. Doğmuş da beraber uyuyoruz. Sarılmışım minicikti. Çok güzeldi gerçek sandım
Oda Olcak Canım Arkadaşım Allahın izniyle Yatağımıza ortaya alcaz yatcaz bebişlerle sarılcaz kokliycaz. Zamanda geçmiyor ki durdu sanki.

Bana da 12. Haftadan önce dinletmemişti.12+5 de dinledik ama çok kısa dinletmişti. Onu da he dur kalbini de dinletelim diye açmıştı. Sonradan aklına gelmiş gibi. :)

Canim benimki de dinletmedi, 12+3 de kapsamli bi kontrol yaparken kendisi icin bi bakti 3-4 saniye orada duymustum. Ama burada ultrasonla da cok nadir bakiyor bazen aradan 6-7 hafta geciyor diye ben evde dinlemek icin Fetal doppler aldim ama huzursuz oldugumda, cok bunaldigimda falan dinleyecegim simdiye kadar bir kez dinledim. Yakinda da hareketleri hissederim hic gerek kalmaz ins :)

Kizlar sabahtan beri bogazlarim agriyor ve sag kulagima vuruyor ne yapabilirim bitki cayi falan ictim ama pek faydasi yok
Ayy Canım benim ben ağır faranjit atlattım hatırlarsan azar azar sakız çiğne 10 dk çiğne dinlen boğaz enfeksiyonundan dolayı iltihap kanalları kapatıyomuş kulağın arksında sıvı toplanıyomuş onu çözmek için sakız. Birde pekmezle Tereyağ kaynat iç. Ihlamur limonla iç. Bol ılık su iç yudum yudum boğazın sürekli ıslak kalsın klima çalıştırma hava kurumasın. Ayaklarının altına kulağının arkasına vicks sür çorap giy.Birde karbonat tuz ılık su garagara yap sürekli. 2 Gün Bak geçmezse doktora mutlaka git

Oda Olcak Canım Arkadaşım Allahın izniyle Yatağımıza ortaya alcaz yatcaz bebişlerle sarılcaz kokliycaz. Zamanda geçmiyor ki durdu sanki.
Bi de eşime diyorum ki bak doğmuş bile uyuyor ama sayıklamışım eşim soru sorarken uyandım Haziran gelsin artık. 2 muayene arasını bekleyemiyorum valla. Haftaya ctesiye çok var daha

Kızlar kaç gündür gaz midemde karnım top gibiydi buyuydu sanıyordum iki gündür gaz yok midemde sanırım eskisi gibi tahta karınlı oldum çocuğa bişi olmamıştır dimi nere gitti ki
Canım Telaşlanma bende öyleyim. Benim çocuk akşam 8 de yerine geliyor davul gibi şişiyo karnım.Sabahta gezmeye gidiyo dümdüz bişey yok Akşam 8 den sabah 8 e kadar hamile olduğumu hissediyorum.

Güzel kış anneleri bastıginiz yerlere dikkat edin karda

Canım geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

Ooh maşallah olsun annesi o içsin de :) canım benim doktor suyun yetersiz gelip gelmediğini idrar renginden anlarsın demişti.Çok sarıysa yeterli gelmiyordur diyordu.

Çok geçmiş olsun inşallah ciddi Bisey değildir iyi haberlerini bekliyoruz

Ooh maşallah olsun annesi o içsin de :) canım benim doktor suyun yetersiz gelip gelmediğini idrar renginden anlarsın demişti.Çok sarıysa yeterli gelmiyordur diyordu.
Evet canım öyleymiş ama içemeyince elden bişey gelmiyor yeni yeni içiyorum vallaha

Canım Telaşlanma bende öyleyim. Benim çocuk akşam 8 de yerine geliyor davul gibi şişiyo karnım.Sabahta gezmeye gidiyo dümdüz bişey yok Akşam 8 den sabah 8 e kadar hamile olduğumu hissediyorum.
Buna çok güldüm aynen gece yatarken sert şiş oluyo. Sabah o kadar değil. Akşamcı bunlar:)))

Çok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Tek yapabileceğin usutmemek ve bol su içmek dedi 3 litre içiyorum dedim böyle devam et usutmemeye çalış dedi. Şimdilik bu kadar eve gelip yattim birazdan eşim ilacımı alacak. Sadece antibiyotik biraz aklımı kurcalıyor. Kullananlar var mi sıkıntı olacak olsa doktor vermezdi değil mi.

Canım geçmiş olsun. Antibiyotik kullanmaktan korkma gerekli olmasa vermezdi sonuçta. İYE de mecbur kullanman lazım yoksa sürekli tekrarlar ve bebeğe de zarar verir.

Canım benim de enfeksiyonum vardı ilk başta. Ben 2 çeşit antibyotik kullandım. Kullanmazsan sıkıntı canım. 3.kuşak antibyotik iyi gelmeyince kültür alındı bi şey çıkmadı antibyotiğim değişti. İlk başta enfeksiyon yüzünden kanamam oldu progesteran iğne ve fitil kullandım. Bol su içtim iç çamaşırımı sürekli değiştirdim. Tuvalete gidince peçete yerleştir. Sıcak su torbasını üşümeyeyim diye ayağımın altına koyuyordum.
Sıkma canımı geçer canım.

Ya kizlar benim goguslerimde hala agri var birde bu aralar kasiklarimda batmalar falan oluyor sizdede boyle birsey varmi

Ya kizlar benim goguslerimde hala agri var birde bu aralar kasiklarimda batmalar falan oluyor sizdede boyle birsey varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…