- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Aynen öyle canim eşim hayatı boyunca doğru düzgün hastaneye gitmemiş bir insan o yüzden hastaneye gitmeyi gereksiz buluyor. Şimdi bisey diyemiyor zatenKIRMIZILIKUCUKKIZ geçmiş olsun. Eşine de ders olsun. Demek ki yapılacak birşeyle varmış ve iyi ki gitmişsin. Teşhisini tedavini alıp gelmişsin
Çok geçmiş olsun canım bol bol su iç çok faydası oluyorÇok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Tek yapabileceğin usutmemek ve bol su içmek dedi 3 litre içiyorum dedim böyle devam et usutmemeye çalış dedi. Şimdilik bu kadar eve gelip yattim birazdan eşim ilacımı alacak. Sadece antibiyotik biraz aklımı kurcalıyor. Kullananlar var mi sıkıntı olacak olsa doktor vermezdi değil mi.
Çok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Tek yapabileceğin usutmemek ve bol su içmek dedi 3 litre içiyorum dedim böyle devam et usutmemeye çalış dedi. Şimdilik bu kadar eve gelip yattim birazdan eşim ilacımı alacak. Sadece antibiyotik biraz aklımı kurcalıyor. Kullananlar var mi sıkıntı olacak olsa doktor vermezdi değil mi.
Kızlar sat haftasına göre ilerde olan var mı aramızda, ben 19.haftaya girmem gerekipten ayrıntılı için randevu almaya gittiğim doktorum 20.hafta içindesin bebek 5.aylık olmuş dedi, benim gibi ilerde olan var mı aranızda?
Arkadaşlar bu saatte acil bi durum olsa ankarada nereye gidebilirim? Bikaç tane özel hastane gezdim acilleri bakmıyorlar kadın doğuma.Devlet de çevremde yok
Yani ben ankara da değilim ama benim bulunduğum ilde kadın doğum hastaneleri var, hafta sonu acil bir durumda sadece gebelik durumlarında burda acil doktorları bulunuyormusPardon canım sana yazmışım cevapla diye genel bi soruydu
Yani ben ankara da değilim ama benim bulunduğum ilde kadın doğum hastaneleri var, hafta sonu acil bir durumda sadece gebelik durumlarında burda acil doktorları bulunuyormus
Yani benin bulunduğum ilde de durum pek farklı değil, yani hamileler için acil de neden bir doktor olmaz anlamiyorimSağol canım kadın doğum hastanesi çok uzakta şuanda bugün zaten başıma gelenleri birazdan yazacam bu ülkede hasta olmicaksın onu anladım ya doktor yok ya yer yok
Yani benin bulunduğum ilde de durum pek farklı değil, yani hamileler için acil de neden bir doktor olmaz anlamiyorim
Yaa saçma sapan birşey ya, bende bir sıkıntı yaşamıştım ne özelde ne de devlet hastanesinde hamilelik ile ilgili acilde doktor bulamadım, sonra ilin tek kadın doğum hastanesi var orda doktor bulabildimDiyorlar ki cihazımız var ultrason doppler ama kullanacak doktor yok.Ben kendim oturup açacaktım en son artık.
Bu arada nedenini söylemedin ama sanada geçmiş olsunYaa saçma sapan birşey ya, bende bir sıkıntı yaşamıştım ne özelde ne de devlet hastanesinde hamilelik ile ilgili acilde doktor bulamadım, sonra ilin tek kadın doğum hastanesi var orda doktor bulabildim
Benim karnım çıktı baya oyuzden eski pantolonları mı kendim yaptım bacaklarım kilo almadı sadece karnım çıktı memnunum nette tarifi var nasıl yapıldığı çok kolay eğer elinden geliyorsa kendin uygula bedenineKızlar hamile pantolonu almak istiyorum ama tam karnım çıkmadı belli belirsiz kendi kotlarımda dar geliyor. Hamile pantolonlarının üstü bedene göre değişiyor mu acaba yani kalça kısmım ince karnım büyürse büyük beden mi almam gerekir tekrar
Canım doktorum dediki sağlıklı olmuyor dinlemek 20 haftadan sonra rahat rahat dinleriz demişti.. Bende daha duymadımkızlar ya benim aklıma birşey takıldı.. Benim doktorum bana kalp atışını dinletmedi,3 aydan önce dinletmeyi tercih etmiyoruz demişti önceki gidişimizde ben de kalp atışını görebildiğimiz için çok sorgulamadım ama şimdi forumda bakıyorum da 5-6 haftalık hamileler bile dinliyormuş. Acaba bizimki neden dinletmedi?ultrason cihazında falan mı kaynaklanıyor,yoksa benim doktorumun tercihi mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?