2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
burcusenk doğru diyorsun canim kullanmam şart. Iltihap bebeğe antibiyotukten daha zararloymış
morseven sana da çok geçmiş olsun canim hala var mi iyi misin artık. Benim idrarda yanmam bile yok sadece böbrek agrisi.. simdi sicak su torbasi koyacagim ayagima.. Inşallah geçer bebeğime zararı olmasın da tek düşüncem o..

Kızlar sat haftasına göre ilerde olan var mı aramızda, ben 19.haftaya girmem gerekipten ayrıntılı için randevu almaya gittiğim doktorum 20.hafta içindesin bebek 5.aylık olmuş dedi, benim gibi ilerde olan var mı aranızda?

KIRMIZILIKUCUKKIZ geçmiş olsun. Eşine de ders olsun. Demek ki yapılacak birşeyle varmış ve iyi ki gitmişsin. Teşhisini tedavini alıp gelmişsin
Aynen öyle canim eşim hayatı boyunca doğru düzgün hastaneye gitmemiş bir insan o yüzden hastaneye gitmeyi gereksiz buluyor. Şimdi bisey diyemiyor zaten o da şaşırdı enfeksiyon falan denince

Çok geçmiş olsun canım bol bol su iç çok faydası oluyor

canım ben 1 hafta kullandım maalesef doktorum kullanmazsan bebeğe daha çok zararı olur deyince mecbur kullandım

Arkadaşlar bu saatte acil bi durum olsa ankarada nereye gidebilirim? Bikaç tane özel hastane gezdim acilleri bakmıyorlar kadın doğuma.Devlet de çevremde yok

Pardon canım sana yazmışım cevapla diye genel bi soruydu
Yani ben ankara da değilim ama benim bulunduğum ilde kadın doğum hastaneleri var, hafta sonu acil bir durumda sadece gebelik durumlarında burda acil doktorları bulunuyormus

Mrb kizlar kafama bisey takildi radyasyonda zararliymis cok cocuga gun boyu tv karsisindayiz elimde tablet cep telefonu vesaire bisey olur mu ya sizde durumlar nasil

Yani ben ankara da değilim ama benim bulunduğum ilde kadın doğum hastaneleri var, hafta sonu acil bir durumda sadece gebelik durumlarında burda acil doktorları bulunuyormus

Sağol canım kadın doğum hastanesi çok uzakta şuanda bugün zaten başıma gelenleri birazdan yazacam bu ülkede hasta olmicaksın onu anladım ya doktor yok ya yer yok

Sağol canım kadın doğum hastanesi çok uzakta şuanda bugün zaten başıma gelenleri birazdan yazacam bu ülkede hasta olmicaksın onu anladım ya doktor yok ya yer yok
Yani benin bulunduğum ilde de durum pek farklı değil, yani hamileler için acil de neden bir doktor olmaz anlamiyorim

Yani benin bulunduğum ilde de durum pek farklı değil, yani hamileler için acil de neden bir doktor olmaz anlamiyorim

Diyorlar ki cihazımız var ultrason doppler ama kullanacak doktor yok.Ben kendim oturup açacaktım en son artık.

Diyorlar ki cihazımız var ultrason doppler ama kullanacak doktor yok.Ben kendim oturup açacaktım en son artık.
Yaa saçma sapan birşey ya, bende bir sıkıntı yaşamıştım ne özelde ne de devlet hastanesinde hamilelik ile ilgili acilde doktor bulamadım, sonra ilin tek kadın doğum hastanesi var orda doktor bulabildim

Yaa saçma sapan birşey ya, bende bir sıkıntı yaşamıştım ne özelde ne de devlet hastanesinde hamilelik ile ilgili acilde doktor bulamadım, sonra ilin tek kadın doğum hastanesi var orda doktor bulabildim
Bu arada nedenini söylemedin ama sanada geçmiş olsun

Benim karnım çıktı baya oyuzden eski pantolonları mı kendim yaptım bacaklarım kilo almadı sadece karnım çıktı memnunum nette tarifi var nasıl yapıldığı çok kolay eğer elinden geliyorsa kendin uygula bedenine

Canım doktorum dediki sağlıklı olmuyor dinlemek 20 haftadan sonra rahat rahat dinleriz demişti.. Bende daha duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…