- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
Su çok önemli gerçekten bende tüketemiyorum havada serin olunca aklına bile gelmiyorum insanın ama su şişesini yanında tut öyle içiyor insan ben anca öyle içtim Allah şifa versin ayağını sıcak tut tatlımÇok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Tek yapabileceğin usutmemek ve bol su içmek dedi 3 litre içiyorum dedim böyle devam et usutmemeye çalış dedi. Şimdilik bu kadar eve gelip yattim birazdan eşim ilacımı alacak. Sadece antibiyotik biraz aklımı kurcalıyor. Kullananlar var mi sıkıntı olacak olsa doktor vermezdi değil mi.
Bu arada nedenini söylemedin ama sanada geçmiş olsun
burcusenk doğru diyorsun canim kullanmam şart. Iltihap bebeğe antibiyotukten daha zararloymış
@morseven sana da çok geçmiş olsun canim hala var mi iyi misin artık. Benim idrarda yanmam bile yok sadece böbrek agrisi.. simdi sicak su torbasi koyacagim ayagima.. Inşallah geçer bebeğime zararı olmasın da tek düşüncem o..
çok saol canım haklısın Allah hayırlısını versin hepimizeben zararı yok dıye bılıyorum daha bırsuru seyın zararı varmıs ona elene kadar bide aklıma takılıyo ki magaza gırıs cıkıslarındakılerde aynı mı acaba diye ?ama yınede gecmıyorum
ayy evet hepsını dıger sayfalara actık bugunu mu boyle eglenceye ayırmak ıstıyorum malum hergun kotu habberlerle uyuyup uyanıyoruzçok tesekkurler arkadasım buldukca buraya da ataraım
içim rahatladı o halde bende bı 8 gun daha beklemek zorunda kalıcam sanmıstım bi an
bencede deniz uyumlu olmuss
arkadasım kafanı bulandırma benımkı cok gec gelen bı bebektı yasıma gore degıl ama epeyce bekledık bı kurtaj bı dusuk bi tup bebek bı aılamadan sonra kendılığınden geldı meleğim bunların evhamları yetmezmıs gıbı dıs gebelık dedıler hcg ıkı kat artmıyo dedıler sonra bebegın ensesınde kalınlık var gıbı deyıp aa yok kesenın cızgısıymıs dıye ıkı hafta daha helak ettıler benı simdi çok sukur her sey yolund ılerlıyo Allaha sıgın ve ayrıntılıyı bekle derım ben Allah hepımıze sabır versın kımseyı evladıyla sınamasın
80 90 yıne ıyıymıs ben 140 150 lerı gordukce gerıldım kızların dedıgı gıbı ayrı ayrı da bakıca bakalım hangısı uygun olucak
çok sevındımmm hangı hast gıdıyosun pekııı hangı ılcede yasıyosunnn
bede yarın sınava gırecektım hep bıseyler cıktı iş yogunlugundan ders calısmayı bırak kitaplar nerde bılemıyorum ama ınanıyorum ki basarıcaksın bebısın sana sınavda cevapları soylıcek ıcınden
hayırlı haberlerle gel canım haberdar edersın
banada oyle oluyo arada maalesef sankı bıcak gırıyo afedersınız asagıya dogru vurur gıbı ama normal oldugunu soyluyo aıledekıler bılemedım bnde
ayy beklesek nolcak modundayım bnde suan ondan bakmaya basladım netten baslayabılırız bence yavastan almaya cunku su on gunde ıkı cok yakın arkadasım dogurdu cıdden eksık hıc hıc bıtmıyo
Çok saol canım haklısın galiba bakalım salı randevum var ayrıntılı ultrasona gireceğim inş sağlıklı olsun evlatlarimiz3lü test 2 li kadar doğru değil hiç yaptırmasaydın canım zaten çokta yüksek değil bence 136 kadında bir kiiiiidoğruluğu 100 de 60 yani 3lünün doğruluğu tatlım.. Benim 2li 1.50 çıktı düşün yanii Allah büyük
Çok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Tek yapabileceğin usutmemek ve bol su içmek dedi 3 litre içiyorum dedim böyle devam et usutmemeye çalış dedi. Şimdilik bu kadar eve gelip yattim birazdan eşim ilacımı alacak. Sadece antibiyotik biraz aklımı kurcalıyor. Kullananlar var mi sıkıntı olacak olsa doktor vermezdi değil mi.
Geçmiş olsun cnm. Allah tekrarlanmasını. D Degemen ne doğru söyledin.Çok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Çok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Teşekkür ederim canım çok iyi fikir :)Benim karnım çıktı baya oyuzden eski pantolonları mı kendim yaptım bacaklarım kilo almadı sadece karnım çıktı memnunum nette tarifi var nasıl yapıldığı çok kolay eğer elinden geliyorsa kendin uygula bedenine
Kızlar hayırlı akşamlar
Biliyorum alakasız ama ilgili bölümde insan az o yüzden sizin fikrinizi almak istedim beyaz eşya marka ve model tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Sağol canım arçelik benimde aklımda hem ekonomi açısından hemde türk malıydı galiba o yüzden :)Ben bosch kullanıyorum memnunum. Ama 10 sene de beko ve arçelik kullanmışligim var. Hala eski kalite devam ediyorsa ekonomi açısından daha uygunlar.
Görümcem nerdeyse 10 seneyi askin bosh kullanıyor. Kocasinin bakarken kullandiklari. Fırın olsun buzdolabı olsun hala yeni gibi. Ama bi arkadaş da bosh almış 3 senelik evli buzdolabı bi ara bozuldu bulaşık makinesi güzel yikamiyor ilk zamanlar gibi diyor. Sans meselesi biraz da Beyaz eşya. BilemedimKızlar lütfen hepinizin yorumlarınızı bekliyorum
Şaştık bizde :) bide buzdolabı tek kapımı çift kapımı buzluk aşağıdamı yukardamı olmalı :)Görümcem nerdeyse 10 seneyi askin bosh kullanıyor. Kocasinin bakarken kullandiklari. Fırın olsun buzdolabı olsun hala yeni gibi. Ama bi arkadaş da bosh almış 3 senelik evli buzdolabı bi ara bozuldu bulaşık makinesi güzel yikamiyor ilk zamanlar gibi diyor. Sans meselesi biraz da Beyaz eşya. Bilemedim
Benim eşim araştırmadan hiç bişey almaz. Beyaz eşyayı da epey araştırdı ve LG de karar kıldı. Kore de üretildiği için ve kullananlar da memnunmuş vs. Ama Bosh un almanya üretimi olursa onu da tavsiye ederim. Zaten incelediğinde aradaki fiyat farkından anlarsın. TR de üretilen alacaksan Bosh Profilo Simens zaten aynı Fab da üretiyor. Daha uygun fiyata Profilo almak mantıklı. Bu arada benim tüm beyaz eşyalar LG ve memnunum gerçekten.Kızlar hayırlı akşamlar
Biliyorum alakasız ama ilgili bölümde insan az o yüzden sizin fikrinizi almak istedim beyaz eşya marka ve model tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Kızlar lütfen hepinizin yorumlarınızı bekliyorum
Evet arçelik bizi de pişman etmez gibi me geliyor ama hiçte anlamam bu işlerden sadece içgüdü :)Benim tüm beyaz eşyalarım arçelik. Görümcemin de. Aynı dönemde aldık. Ben hepsini A sınıfı aldım o ise maddi sebeplerden en uygun modellerden. Ben hepsinden yıllardır çok memnunum. O ilk yıldan şikayet etmeye başladı. Diyeceğim şu ki bir markanın da kendi içinde çeşitli kalitelerde ürünleri var. Ama annemler de 40 yıldır arçelik kullanır bizi hiç pişman etmedi arçelik
Yanı bence üstte daha güzel buzluk. Belki gözüm alışkın olduğu içindir. Eşime sordum bosh daha iyidir sanırım diyo. Gerçekten sans meselesi beyaz eşya.Şaştık bizde :) bide buzdolabı tek kapımı çift kapımı buzluk aşağıdamı yukardamı olmalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?