2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Su çok önemli gerçekten bende tüketemiyorum havada serin olunca aklına bile gelmiyorum insanın ama su şişesini yanında tut öyle içiyor insan ben anca öyle içtim Allah şifa versin ayağını sıcak tut tatlım

Bu arada nedenini söylemedin ama sanada geçmiş olsun

Sağol canım benim.Dün akşam olan ve bugün sabah da devam eden sol tarafımda bir ağrı ve sertlik oldu.Geçer diye bekledim geçmeyince kendi doktoruma gideyim dedim ona gittim.Doktorum iyi bi özel hastanede iyi bi doktor.Kapıda hemşiresine ağrım var çok fazla dedim o da keşke gelmeden arasaydınız çok hastamız var dedi.Ama doktorum acil bi durumda aramadan gelebilirsin demişti dedim biraz bekleyin dedi.İçeri girdi hasta yok içerde bu arada gülüşmeler konuşmalar geldi içerden.Sonra çıktı bana kusura bakmayın alamıyoruz beklemeniz lazım hasta bitene kadar dedi hemşiresi. Ben onun kontrollü hastasıyım ilk öğrendiğimden beri ona gittim bu yaptığı çok dokundu açıkçası değiştirmeyi düşünüyorum.Bu arada ordan sonra gün içinde biçok hastane gezdim ama dediğim gibi bakan olmadı.Hala biraz ağrım var ve bebek hareketleri yok.Napacağımı şaşırdım gerçekten öyle bekliyorum

Önemli değil canım.
Şu an yok canım. Benim de olduğumda yanma yoktu ki. Akıntım sarıydı. Bi şey olmaz antibyotikten merak etme. Doktorun ona göre vermiştir. Ben 3. Kuşak kullandım iyileşmedi sonra kanamam oldu doktor enfeksiyondan dedi. Sonra değiştirdi ilacımı işte düzeldim şükür ama sürekli su iç. Özellikle çamaşırın temiz olsun.girdiğin gibi peçeteni değiştir. Temiz koy sabah akşam çamaşırını değiştir. Taharet alırken de maşrapaya bir kaş damla üzüm sirkesi koyabilirsin mantar varsa yok eder mikropları kırar o da bana iyi geldi. Okuldaki tuvaleti kullanmadan önce sirke götürdüm onu döküyorım. Yani başka yerlerdeki tuvaletten de kapmış olabilirsin.
Ayağını sıcak tut zaten torbayla tüm vücudun ısınıyor.
İyi olmana sevindim. Üzülme inan geçecek şeyler tedavisi var sıkıntı yapma.

çok saol canım haklısın Allah hayırlısını versin hepimize

Çok saol canım haklısın galiba bakalım salı randevum var ayrıntılı ultrasona gireceğim inş sağlıklı olsun evlatlarimiz

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kisa sürede atlatırsın

Geçmiş olsun cnm. Allah tekrarlanmasını. D Degemen ne doğru söyledin.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ağrıların tez zamanda geçer, bende geçtiğimiz günlerde 10 gün sabah akşam antibiyotik DUOCİD kullandım, enfeksiyon yoktu ama bebeğimin amniyon sıvısı azalmıştı her ihtimale karşı önlem olarak. Antibiyotik kullanan çok hamile arkadaş var, zararlı olsa vermezdi doktor. Acil şifalar.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım çok iyi fikir :)

Kızlar hayırlı akşamlar

Biliyorum alakasız ama ilgili bölümde insan az o yüzden sizin fikrinizi almak istedim beyaz eşya marka ve model tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Kızlar hayırlı akşamlar

Biliyorum alakasız ama ilgili bölümde insan az o yüzden sizin fikrinizi almak istedim beyaz eşya marka ve model tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Ben bosch kullanıyorum memnunum. Ama 10 sene de beko ve arçelik kullanmışligim var. Hala eski kalite devam ediyorsa ekonomi açısından daha uygunlar.

Ben bosch kullanıyorum memnunum. Ama 10 sene de beko ve arçelik kullanmışligim var. Hala eski kalite devam ediyorsa ekonomi açısından daha uygunlar.
Sağol canım arçelik benimde aklımda hem ekonomi açısından hemde türk malıydı galiba o yüzden :)

Kızlar lütfen hepinizin yorumlarınızı bekliyorum

Görümcem nerdeyse 10 seneyi askin bosh kullanıyor. Kocasinin bakarken kullandiklari. Fırın olsun buzdolabı olsun hala yeni gibi. Ama bi arkadaş da bosh almış 3 senelik evli buzdolabı bi ara bozuldu bulaşık makinesi güzel yikamiyor ilk zamanlar gibi diyor. Sans meselesi biraz da Beyaz eşya. Bilemedim

Şaştık bizde :) bide buzdolabı tek kapımı çift kapımı buzluk aşağıdamı yukardamı olmalı :)

Benim tüm beyaz eşyalarım arçelik. Görümcemin de. Aynı dönemde aldık. Ben hepsini A sınıfı aldım o ise maddi sebeplerden en uygun modellerden. Ben hepsinden yıllardır çok memnunum. O ilk yıldan şikayet etmeye başladı. Diyeceğim şu ki bir markanın da kendi içinde çeşitli kalitelerde ürünleri var. Ama annemler de 40 yıldır arçelik kullanır bizi hiç pişman etmedi arçelik

Kızlar hayırlı akşamlar

Benim eşim araştırmadan hiç bişey almaz. Beyaz eşyayı da epey araştırdı ve LG de karar kıldı. Kore de üretildiği için ve kullananlar da memnunmuş vs. Ama Bosh un almanya üretimi olursa onu da tavsiye ederim. Zaten incelediğinde aradaki fiyat farkından anlarsın. TR de üretilen alacaksan Bosh Profilo Simens zaten aynı Fab da üretiyor. Daha uygun fiyata Profilo almak mantıklı. Bu arada benim tüm beyaz eşyalar LG ve memnunum gerçekten.

Evet arçelik bizi de pişman etmez gibi me geliyor ama hiçte anlamam bu işlerden sadece içgüdü :)

Şaştık bizde :) bide buzdolabı tek kapımı çift kapımı buzluk aşağıdamı yukardamı olmalı :)
Yanı bence üstte daha güzel buzluk. Belki gözüm alışkın olduğu içindir. Eşime sordum bosh daha iyidir sanırım diyo. Gerçekten sans meselesi beyaz eşya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…