Evet canım aldınmı biraz kıyıcaksın paraya ama çokta uçmak istemiyorum aslındaBenim eşim araştırmadan hiç bişey almaz. Beyaz eşyayı da epey araştırdı ve LG de karar kıldı. Kore de üretildiği için ve kullananlar da memnunmuş vs. Ama Bosh un almanya üretimi olursa onu da tavsiye ederim. Zaten incelediğinde aradaki fiyat farkından anlarsın. TR de üretilen alacaksan Bosh Profilo Simens zaten aynı Fab da üretiyor. Daha uygun fiyata Profilo almak mantıklı. Bu arada benim tüm beyaz eşyalar LG ve memnunum gerçekten.
Hadi bakalım arçelik çoğaldı :) çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinBenim de annemin de ablamın da en yakın arkadaşımın da tüm eşyalar arçelik :) Çok memnunuz.
Beyaz eşya aslında şans işi. Her markada illaki denk gelir kimi memnundur kimi değildir. Arçelik servis açısından avantajlı. Ama nerdeeeeee o eski arçeliklerEvet arçelik bizi de pişman etmez gibi me geliyor ama hiçte anlamam bu işlerden sadece içgüdü :)
Evet bosh ve arçelik oluştu şimdilik kafamda çok teşekkür ederim canım bir iki aya Türkiyeye dönünce bebiş gelinceye kadar evi doldurmamız lazım inşallah :)Yanı bence üstte daha güzel buzluk. Belki gözüm alışkın olduğu içindir. Eşime sordum bosh daha iyidir sanırım diyo. Gerçekten sans meselesi beyaz eşya.
Bizde 4 yildir arcelikten memmunuz. Hepsi arcelik. Tlf ve tv de hep lg aliriz.Kızlar lütfen hepinizin yorumlarınızı bekliyorum
Hadi ya :/ kullanmadanda anlayamıyor ki insanBeyaz eşya aslında şans işi. Her markada illaki denk gelir kimi memnundur kimi değildir. Arçelik servis açısından avantajlı. Ama nerdeeeeee o eski arçelikler
Sağol canım :) sanada geçmiş olsun :) hayırlı sonuçlar inşallahBizde 4 yildir arcelikten memmunuz. Hepsi arcelik. Tlf ve tv de hep lg aliriz.
Bu arada KIRMIZI gecmis olsun,banada gecmis olsun bitti sinavlarim...
Canım ben de cok araştırmıştım arcelil servis acısından avantajlı ama eski arcelikler gibi deil dediler bosch ve siemens alman malı ama bocah burda üretilenler siemens aynı firmanın alman üretimi demişlerdi ben 3 senedir siemens kullanıom memnunum buzdolabındada buzlugun alttan olması bana daha kolay gelio eğilmiorum sebze alırken filanKızlar hayırlı akşamlar
Biliyorum alakasız ama ilgili bölümde insan az o yüzden sizin fikrinizi almak istedim beyaz eşya marka ve model tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Çok geçmiş olsun, senin durum daha farklı olmuş, doktorla görüşünce mutlaka bizi haberdar et allah yardımcın olsun umarım hiçbir sorun yokturSağol canım benim.Dün akşam olan ve bugün sabah da devam eden sol tarafımda bir ağrı ve sertlik oldu.Geçer diye bekledim geçmeyince kendi doktoruma gideyim dedim ona gittim.Doktorum iyi bi özel hastanede iyi bi doktor.Kapıda hemşiresine ağrım var çok fazla dedim o da keşke gelmeden arasaydınız çok hastamız var dedi.Ama doktorum acil bi durumda aramadan gelebilirsin demişti dedim biraz bekleyin dedi.İçeri girdi hasta yok içerde bu arada gülüşmeler konuşmalar geldi içerden.Sonra çıktı bana kusura bakmayın alamıyoruz beklemeniz lazım hasta bitene kadar dedi hemşiresi. Ben onun kontrollü hastasıyım ilk öğrendiğimden beri ona gittim bu yaptığı çok dokundu açıkçası değiştirmeyi düşünüyorum.Bu arada ordan sonra gün içinde biçok hastane gezdim ama dediğim gibi bakan olmadı.Hala biraz ağrım var ve bebek hareketleri yok.Napacağımı şaşırdım gerçekten öyle bekliyorum
Cok geçmiş olsun canıö eşin de görsün işte bak ii ki beklemedin cok fazla en kısa sürede iyileşriisn inşÇok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Tek yapabileceğin usutmemek ve bol su içmek dedi 3 litre içiyorum dedim böyle devam et usutmemeye çalış dedi. Şimdilik bu kadar eve gelip yattim birazdan eşim ilacımı alacak. Sadece antibiyotik biraz aklımı kurcalıyor. Kullananlar var mi sıkıntı olacak olsa doktor vermezdi değil mi.
Çok sağol canım kapı da tek kapı daha iyidir galiba dimiCanım ben de cok araştırmıştım arcelil servis acısından avantajlı ama eski arcelikler gibi deil dediler bosch ve siemens alman malı ama bocah burda üretilenler siemens aynı firmanın alman üretimi demişlerdi ben 3 senedir siemens kullanıom memnunum buzdolabındada buzlugun alttan olması bana daha kolay gelio eğilmiorum sebze alırken filan
Çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ağrıların tez zamanda geçer, bende geçtiğimiz günlerde 10 gün sabah akşam antibiyotik DUOCİD kullandım, enfeksiyon yoktu ama bebeğimin amniyon sıvısı azalmıştı her ihtimale karşı önlem olarak. Antibiyotik kullanan çok hamile arkadaş var, zararlı olsa vermezdi doktor. Acil şifalar.
Evet canım aldınmı biraz kıyıcaksın paraya ama çokta uçmak istemiyorum aslında
Çok teşekkür ederim
Çok sağol canım cevabın için bosh Siemens arçelik kafam karıştıcanım benimkiler bosch 4 sene oldu bozulma arıza olmadı..bi tanıdığın 5 sene üstüne buzdolabı arıza verdi..
biraz şans galiba..ama siemens i tavsiye ediyorlar
Nasil gecti canimBizde 4 yildir arcelikten memmunuz. Hepsi arcelik. Tlf ve tv de hep lg aliriz.
Bu arada KIRMIZI gecmis olsun,banada gecmis olsun bitti sinavlarim...
Boch marka.kullaniyorum ben cnm.cok.memnunumKızlar hayırlı akşamlar
Biliyorum alakasız ama ilgili bölümde insan az o yüzden sizin fikrinizi almak istedim beyaz eşya marka ve model tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Çok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Tek yapabileceğin usutmemek ve bol su içmek dedi 3 litre içiyorum dedim böyle devam et usutmemeye çalış dedi. Şimdilik bu kadar eve gelip yattim birazdan eşim ilacımı alacak. Sadece antibiyotik biraz aklımı kurcalıyor. Kullananlar var mi sıkıntı olacak olsa doktor vermezdi değil mi.
Bugünkü avm turumuzdan kızımın nasibi bu takım oldu. Koton 3-6 ay 19.98 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?