2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım aldınmı biraz kıyıcaksın paraya ama çokta uçmak istemiyorum aslında
Çok teşekkür ederim

Evet arçelik bizi de pişman etmez gibi me geliyor ama hiçte anlamam bu işlerden sadece içgüdü :)
Beyaz eşya aslında şans işi. Her markada illaki denk gelir kimi memnundur kimi değildir. Arçelik servis açısından avantajlı. Ama nerdeeeeee o eski arçelikler

Yanı bence üstte daha güzel buzluk. Belki gözüm alışkın olduğu içindir. Eşime sordum bosh daha iyidir sanırım diyo. Gerçekten sans meselesi beyaz eşya.
Evet bosh ve arçelik oluştu şimdilik kafamda çok teşekkür ederim canım bir iki aya Türkiyeye dönünce bebiş gelinceye kadar evi doldurmamız lazım inşallah :)

Beyaz eşya aslında şans işi. Her markada illaki denk gelir kimi memnundur kimi değildir. Arçelik servis açısından avantajlı. Ama nerdeeeeee o eski arçelikler
Hadi ya :/ kullanmadanda anlayamıyor ki insan

Kızlar hayırlı akşamlar

Biliyorum alakasız ama ilgili bölümde insan az o yüzden sizin fikrinizi almak istedim beyaz eşya marka ve model tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Canım ben de cok araştırmıştım arcelil servis acısından avantajlı ama eski arcelikler gibi deil dediler bosch ve siemens alman malı ama bocah burda üretilenler siemens aynı firmanın alman üretimi demişlerdi ben 3 senedir siemens kullanıom memnunum buzdolabındada buzlugun alttan olması bana daha kolay gelio eğilmiorum sebze alırken filan

Çok geçmiş olsun, senin durum daha farklı olmuş, doktorla görüşünce mutlaka bizi haberdar et allah yardımcın olsun umarım hiçbir sorun yoktur

Cok geçmiş olsun canıö eşin de görsün işte bak ii ki beklemedin cok fazla en kısa sürede iyileşriisn inş

Çok sağol canım kapı da tek kapı daha iyidir galiba dimi

arkadaşım sen nasıl oldun sıvı miktarı arttı mı bir dahaki kontrolün ne zaman?

Evet canım aldınmı biraz kıyıcaksın paraya ama çokta uçmak istemiyorum aslında
Çok teşekkür ederim

canım benimkiler bosch 4 sene oldu bozulma arıza olmadı..bi tanıdığın 5 sene üstüne buzdolabı arıza verdi..
biraz şans galiba..ama siemens i tavsiye ediyorlar

canım benimkiler bosch 4 sene oldu bozulma arıza olmadı..bi tanıdığın 5 sene üstüne buzdolabı arıza verdi..
biraz şans galiba..ama siemens i tavsiye ediyorlar
Çok sağol canım cevabın için bosh Siemens arçelik kafam karıştı

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize
Sorun yaşayan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun...takip edemiyorum pek fazla ama burası gerçekten çok güzel bi ortam

Çok geçmiş olsun güzelim,antibiyotik mecbur kalmadıkça vermiyorlar ki,enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli Bebek için,inşallah gelmiş geçmiş olsun,bir daha tekrarlamasın

Kizlar canim.cok tatli.cekiyo benim.aksamlari bi.parca cikolata yiyorumabartiyo muyum sakincasi olur mu bilmiyorum.4 kilo almisim 58 ile basladim 62 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…