2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mor Seven sağol canim söylediklerinin hepsini uygulamaya başladım bugün.. bana da hamiellikte kullanılabilecek bi antibiyotik vermiş içini okudum inşallah faydası olur. Dediğin gibi tedavisi olan bisey sıkıntı yapmıyorum sadece baya ağrım var umarım yarına daha iyi olurum.
irosss heksi çok teşekkür ederim kızlar.
H hazelnut123 doğru diyosun canim zaten doktor da kullanmaman daha tehlikeli dedi. Senin sıvı çoğaldı mi sorun yoktur umarim

D Dnzumay Çok teşekkürler canim inşallah geçecek
fatmurcan teşekkürler canim antibiyotiksiz olmayacak evet hemen başladım
@Bir garip canim ben samsung aldım çamaşır ve buzdolabı ablam benden önce evlendi o cok memnundu ben de samsung aldım. Ben gerçekten samsung dan çok memnunum yine olsa samsung alirim kesinlikle bak derim. Bir de üstte buzluk daha mantıklı bana göre. BoyumBoyum uzun olmadığı için ben buzdolabı üstte olunca üst raflarda zorluk yaşıyorum kayinvalidemde var. Ben üstte buzluk tavsiye ederim daha kullanisli

Çok geçmiş olsun, senin durum daha farklı olmuş, doktorla görüşünce mutlaka bizi haberdar et allah yardımcın olsun umarım hiçbir sorun yoktur

Allah razı olsun canım çok sağol.İnşallah bi sorun yoktur pazartesi gidecem tekrar sanırım.Yarın da pazar hiç bulamam doktor

kızlar ben 3 kilo aldım şu ana kadar ama korkuyorum hızlı kilo almaktan.kortizon alıyorum.(iltihaplı romatizma hastasıyım)
ilk hamileliğimde 16 kilo alınca bunda 10 kilo ile tamamlamak istiyorum.Ama ne istediğin pek önemli değil sanırım.iştahım arttı.

arkadaşım sen nasıl oldun sıvı miktarı arttı mı bir dahaki kontrolün ne zaman?

KIRMIZILIKUCUKKIZ
H hazelnut123 doğru diyosun canim zaten doktor da kullanmaman daha tehlikeli dedi. Senin sıvı çoğaldı mi sorun yoktur umarim[/QUOTE]

Geçtiğimiz çarşamba günü gittim , bu hafta çarşamba yine gideceğim her hafta gidiyorum kontrol altında tutuyor doktor, su bitmemiş tamamen , var biraz , doktor bu haftalardan sonra artmasını bekleyeceğiz dedi 16. Haftadayım böbrekler 20. Haftada tam oluşup tam faaliyete geçiyormuş böylece suyun artmasını bekleyeceğiz dedi, yüreğim ağzımda bekliyorum hayırlısı , inşallah artacaktır.

Herkese Hayırlı Akşamlar Hamişler Nasılsınız?
Umarım Herkes İyidir.
Bizimde Dün Randevumuz Vardı Anomali USG İçin Randevu Alacağız 20 Gün Sonraya
Alışverişe Başlamadık Hiç Şubat Sonu Gibi Başlamayı Düşünüyoruz
Acaba Geç mi Olur Diye de Kendimi Alamıyorum Bugün Biraz Bebek Arabası Baktık Çok Fazla Kararsız Kaldık
Ama Bebek Mağazalarından 300-400 TL Aşağıda Fiyat Veren Bir Yer Buldum Nasipse Ordan Alacağım.

Pierre Cardin Twist Marka Bebek Arabası 1799 TL Joker Ve E Bebekte Ben 1300 e Buldum Bu Araba Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Var mı?

KIRMIZILIKUCUKKIZ
H hazelnut123 doğru diyosun canim zaten doktor da kullanmaman daha tehlikeli dedi. Senin sıvı çoğaldı mi sorun yoktur umarim

Geçtiğimiz çarşamba günü gittim , bu hafta çarşamba yine gideceğim her hafta gidiyorum kontrol altında tutuyor doktor, su bitmemiş tamamen , var biraz , doktor bu haftalardan sonra artmasını bekleyeceğiz dedi 16. Haftadayım böbrekler 20. Haftada tam oluşup tam faaliyete geçiyormuş böylece suyun artmasını bekleyeceğiz dedi, yüreğim ağzımda bekliyorum hayırlısı , inşallah artacaktır.[/QUOTE]
Artacaktirr canim güzel haberlerini alicaz inşallah.. Sen de araştırmışsındır gerçi ama havuç suyu bebegin suyunu artırıyormuş bol bol iç bence

Bihter34 canım nasılsın girmiyosun bi süredir merak ettim nasıl gidiyor?
Canim Merhaba Türkiyeye gelmistik giremedim bugün döndük eve tekrar ,, iyi gidiyor canim bir sorun yok sükür türkiyenin havasi bebisimede banada iyi geldi ailemin yaninda kendimi cok iyi hissettim bebisime alisveris yaptim teyzesiyle beraber hersey yolunda sükürr,, sen nasilsin nasil gidiyor bebisi hissetmeye basladinmmi? Benimkisi artik iyice hissettirmeye basladi kendini..

Kizlar canim.cok tatli.cekiyo benim.aksamlari bi.parca cikolata yiyorumabartiyo muyum sakincasi olur mu bilmiyorum.4 kilo almisim 58 ile basladim 62 yim
Ay valla benim de canım çok tatlı çekiyor canım hep yiyorum bende çikolata kilo sebebi olur mu bilmiyorum ben kilo almadım henüz

Hangi kortizonu kullanıyorsun. Benimde romatoid artritim var. Ağrın oluyo mu

Nerde canım orası?

Kizlar canim.cok tatli.cekiyo benim.aksamlari bi.parca cikolata yiyorumabartiyo muyum sakincasi olur mu bilmiyorum.4 kilo almisim 58 ile basladim 62 yim
Benim tatlı yemediğim gün yok sanırım. 5 kilo aldım ve tatlıdan olduğunu düşünüyorum ama canım istiyo. İnşallah çok fazla kilo almam artık ama zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…