- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Bizde 4 yildir arcelikten memmunuz. Hepsi arcelik. Tlf ve tv de hep lg aliriz.
Bu arada KIRMIZI gecmis olsun,banada gecmis olsun bitti sinavlarim...
Çok geçmiş olsun, senin durum daha farklı olmuş, doktorla görüşünce mutlaka bizi haberdar et allah yardımcın olsun umarım hiçbir sorun yoktur
hayırlı olsun güle güle giyinsin inşallah.Bugünkü avm turumuzdan kızımın nasibi bu takım oldu. Koton 3-6 ay 19.98 tl.
arkadaşım sen nasıl oldun sıvı miktarı arttı mı bir dahaki kontrolün ne zaman?
KIRMIZILIKUCUKKIZ
H hazelnut123 doğru diyosun canim zaten doktor da kullanmaman daha tehlikeli dedi. Senin sıvı çoğaldı mi sorun yoktur umarim
Canim Merhaba Türkiyeye gelmistik giremedim bugün döndük eve tekrar ,, iyi gidiyor canim bir sorun yok sükür türkiyenin havasi bebisimede banada iyi geldi ailemin yaninda kendimi cok iyi hissettim bebisime alisveris yaptim teyzesiyle beraber hersey yolunda sükürr,, sen nasilsin nasil gidiyor bebisi hissetmeye basladinmmi? Benimkisi artik iyice hissettirmeye basladi kendini..
Cift kapıyı bi arkım kullnıodı hiç tavsiye etmem bş temcere koyuyosun dolap gözü doluo tek kapılılar dHa kullanışlı demiştiÇok sağol canım kapı da tek kapı daha iyidir galiba dimi
Nasil gecti canim
Nasıl geçti güzelim sınavın,inşallah iyi sonuçlanır
Keşke yağsa buralara da görsek Antalya ya en son 93 yılında yağdı kızlar. Biz anca soğuğunu çekiyoruz
Ay valla benim de canım çok tatlı çekiyor canım hep yiyorum bende çikolata kilo sebebi olur mu bilmiyorum ben kilo almadım henüzKizlar canim.cok tatli.cekiyo benim.aksamlari bi.parca cikolata yiyorumabartiyo muyum sakincasi olur mu bilmiyorum.4 kilo almisim 58 ile basladim 62 yim
kızlar ben 3 kilo aldım şu ana kadar ama korkuyorum hızlı kilo almaktan.kortizon alıyorum.(iltihaplı romatizma hastasıyım)
ilk hamileliğimde 16 kilo alınca bunda 10 kilo ile tamamlamak istiyorum.Ama ne istediğin pek önemli değil sanırım.iştahım arttı.
Nerde canım orası?Herkese Hayırlı Akşamlar Hamişler Nasılsınız?
Umarım Herkes İyidir.
Bizimde Dün Randevumuz Vardı Anomali USG İçin Randevu Alacağız 20 Gün Sonraya
Alışverişe Başlamadık Hiç Şubat Sonu Gibi Başlamayı Düşünüyoruz
Acaba Geç mi Olur Diye de Kendimi Alamıyorum Bugün Biraz Bebek Arabası Baktık Çok Fazla Kararsız Kaldık
Ama Bebek Mağazalarından 300-400 TL Aşağıda Fiyat Veren Bir Yer Buldum Nasipse Ordan Alacağım.
Benim tatlı yemediğim gün yok sanırım. 5 kilo aldım ve tatlıdan olduğunu düşünüyorum ama canım istiyo. İnşallah çok fazla kilo almam artık ama zor gibi.Kizlar canim.cok tatli.cekiyo benim.aksamlari bi.parca cikolata yiyorumabartiyo muyum sakincasi olur mu bilmiyorum.4 kilo almisim 58 ile basladim 62 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?