2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim tatlı yemediğim gün yok sanırım. 5 kilo aldım ve tatlıdan olduğunu düşünüyorum ama canım istiyo. İnşallah çok fazla kilo almam artık ama zor gibi.
Kaç kilosun canım önce kendin için dikkat etmelisin bence

Samsung hiç düşünmemiştim bak çok sağol canım cevabın için :)
Geçmiş olsun canım sanada

Kızlar günaydın 18+3üz 3-4 gündür baya kıpır kıpır hissediyordum normal otururken bile yemekten sonra falan ama dünden beri sadece yattığımda hissedebiliyorum biraz nedenki sizce

Kızlar günaydın 18+3üz 3-4 gündür baya kıpır kıpır hissediyordum normal otururken bile yemekten sonra falan ama dünden beri sadece yattığımda hissedebiliyorum biraz nedenki sizce
Bazı günler daha çok uyuyorlarmış canim merak etme benimki de öyle. Sadece ben çok ayaktaysam çok yorulduysam çok vuruyor anne yeter otur artık diyor sanırım

Bazı günler daha çok uyuyorlarmış canim merak etme benimki de öyle. Sadece ben çok ayaktaysam çok yorulduysam çok vuruyor anne yeter otur artık diyor sanırım
Bilemedim ki canım inşallah öyledir dün zaten kontrolüm vardi ultrasona girmedim ama kalp atışını dinledi doktor kendisi iyiydi çok şükür
Ne bileyim üç gündür yemekten sonra rahat oturduğum zaman baya kıpır kıpır dı ama dünden beri zar zor hissedebiliyorum ah şu yaramazlar telaşlandırıyorlar :) Allah korusun yavrularımızı

Evet bosh ve arçelik oluştu şimdilik kafamda çok teşekkür ederim canım bir iki aya Türkiyeye dönünce bebiş gelinceye kadar evi doldurmamız lazım inşallah :)
Canım eğer maddi durumun iyiyse beyaz eşyada Siemens tek marka araştır çok kaliteli yurtdışında da herkes Siemens kullanır Bosch tercih etmezler şimdiden eşyalarını güzel günlerde kullanman dileğiyle

Canım maşallah çok sevindim iyi olmanıza.Benim bikaç gündür ağrım var yarın doktora gidecem inşallah bir sorun yoktur benim bebeğim de biraz biraz hissettirmeye başlamıştı ama tam emin olamıyorum.Senin nerede oluyor ve nasıl oluyor genelde canım hareketleri?

Canım eğer maddi durumun iyiyse beyaz eşyada Siemens tek marka araştır çok kaliteli yurtdışında da herkes Siemens kullanır Bosch tercih etmezler şimdiden eşyalarını güzel günlerde kullanman dileğiyle
Çok teşekkür ederim canım inşallah
Sadece beyaz eşya ve koltuk var halı perde vs onlar da küçük şeyler hepsine bi 15 20 binle kapatmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

Kızlar hala safra kusan varmı benm gibi.Bazen inanılmaz artıyor.sabahlari lavobadan çıkarıyorum.Gectigi bi zaman yok mu

İnşallah bir sorun yoktur canım

Çok sağol canım cevabın için bosh Siemens arçelik kafam karıştı

Ben şimdi alsam öncelikli siemens i terci
KIRMIZILIKUCUKKIZ
@hazelnut123 doğru diyosun canim zaten doktor da kullanmaman daha tehlikeli dedi. Senin sıvı çoğaldı mi sorun yoktur umarim

Geçtiğimiz çarşamba günü gittim , bu hafta çarşamba yine gideceğim her hafta gidiyorum kontrol altında tutuyor doktor, su bitmemiş tamamen , var biraz , doktor bu haftalardan sonra artmasını bekleyeceğiz dedi 16. Haftadayım böbrekler 20. Haftada tam oluşup tam faaliyete geçiyormuş böylece suyun artmasını bekleyeceğiz dedi, yüreğim ağzımda bekliyorum hayırlısı , inşallah artacaktır.[/QUOTE]

inşallah canım kendi kendine oluşur...sonuçta en başta da yavaş yavaş kendisi oluştu.
Umarım haftadan haftaya artış gösterir

Gecmis olsun canim nasil bir agri?? Kasik agrisi ise o bendede oluyor arada önemli degildir.. bazen sagda bazen solda hissediyorum yeri degisiyor böyle dürtme hissi gibi esimde artik hissediyor benim elinin altinda böyle itiyor gibi hissetti,,

Sağol canım yok kasık ağrısı gibi değildi.Karnımın sol tarafında bir ağrı ve sertleşme vardı.Acile falan gittim ama kadın doğuma bakmıyor hiçbir acil.O yüzden yarını beklicem gitmek için.
Ne güzel canım benim maşallah küçüğüne,inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün
Benim sağda oluyor genelde ama gün içinde sürekli değil günde bikaç kere sanırım daha küçük ondan.

Hayırlı pazarlar kızlar doktor sizden fetal eko cektirmnizi istedimi yada siz cektircekmisiniz benden istedi ama daha 22 haftada çekilecek şimdide buna endişe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…