Kaç kilosun canım önce kendin için dikkat etmelisin benceBenim tatlı yemediğim gün yok sanırım. 5 kilo aldım ve tatlıdan olduğunu düşünüyorum ama canım istiyo. İnşallah çok fazla kilo almam artık ama zor gibi.
Fanpop Diye Bir Yer İnternet Sitesi de Var BakabilirsinNerde canım orası?
Sağol canım cevabın için :)Boch marka.kullaniyorum ben cnm.cok.memnunum
Benimde öyle canım yiyeceksin canın çekiyorsa mecbur :)Kizlar canim.cok tatli.cekiyo benim.aksamlari bi.parca cikolata yiyorumabartiyo muyum sakincasi olur mu bilmiyorum.4 kilo almisim 58 ile basladim 62 yim
Samsung hiç düşünmemiştim bak çok sağol canım cevabın için :)@Dnzumay Çok teşekkürler canim inşallah geçecek
@fatmurcan teşekkürler canim antibiyotiksiz olmayacak evet hemen başladım
Luluuu94 canim ben samsung aldım çamaşır ve buzdolabı ablam benden önce evlendi o cok memnundu ben de samsung aldım. Ben gerçekten samsung dan çok memnunum yine olsa samsung alirim kesinlikle bak derim. Bir de üstte buzluk daha mantıklı bana göre. BoyumBoyum uzun olmadığı için ben buzdolabı üstte olunca üst raflarda zorluk yaşıyorum kayinvalidemde var. Ben üstte buzluk tavsiye ederim daha kullanisli
Hadi bakalim canim sevindimmçok teşekkür ederim kızlar üzerimden bir yük kalktı anlatamam.
3 ders süper gectı 2 tanesi normal.
4unden gecsem yeter sımdılık:)
Bazı günler daha çok uyuyorlarmış canim merak etme benimki de öyle. Sadece ben çok ayaktaysam çok yorulduysam çok vuruyor anne yeter otur artık diyor sanırımKızlar günaydın 18+3üz 3-4 gündür baya kıpır kıpır hissediyordum normal otururken bile yemekten sonra falan ama dünden beri sadece yattığımda hissedebiliyorum biraz nedenki sizce
Bilemedim ki canım inşallah öyledir dün zaten kontrolüm vardi ultrasona girmedim ama kalp atışını dinledi doktor kendisi iyiydi çok şükürBazı günler daha çok uyuyorlarmış canim merak etme benimki de öyle. Sadece ben çok ayaktaysam çok yorulduysam çok vuruyor anne yeter otur artık diyor sanırım
Canım eğer maddi durumun iyiyse beyaz eşyada Siemens tek marka araştır çok kaliteli yurtdışında da herkes Siemens kullanır Bosch tercih etmezler şimdiden eşyalarını güzel günlerde kullanman dileğiyleEvet bosh ve arçelik oluştu şimdilik kafamda çok teşekkür ederim canım bir iki aya Türkiyeye dönünce bebiş gelinceye kadar evi doldurmamız lazım inşallah :)
Canim Merhaba Türkiyeye gelmistik giremedim bugün döndük eve tekrar ,, iyi gidiyor canim bir sorun yok sükür türkiyenin havasi bebisimede banada iyi geldi ailemin yaninda kendimi cok iyi hissettim bebisime alisveris yaptim teyzesiyle beraber hersey yolunda sükürr,, sen nasilsin nasil gidiyor bebisi hissetmeye basladinmmi? Benimkisi artik iyice hissettirmeye basladi kendini..
Çok teşekkür ederim canım inşallahCanım eğer maddi durumun iyiyse beyaz eşyada Siemens tek marka araştır çok kaliteli yurtdışında da herkes Siemens kullanır Bosch tercih etmezler şimdiden eşyalarını güzel günlerde kullanman dileğiyle
İnşallah bir sorun yoktur canımSağol canım benim.Dün akşam olan ve bugün sabah da devam eden sol tarafımda bir ağrı ve sertlik oldu.Geçer diye bekledim geçmeyince kendi doktoruma gideyim dedim ona gittim.Doktorum iyi bi özel hastanede iyi bi doktor.Kapıda hemşiresine ağrım var çok fazla dedim o da keşke gelmeden arasaydınız çok hastamız var dedi.Ama doktorum acil bi durumda aramadan gelebilirsin demişti dedim biraz bekleyin dedi.İçeri girdi hasta yok içerde bu arada gülüşmeler konuşmalar geldi içerden.Sonra çıktı bana kusura bakmayın alamıyoruz beklemeniz lazım hasta bitene kadar dedi hemşiresi. Ben onun kontrollü hastasıyım ilk öğrendiğimden beri ona gittim bu yaptığı çok dokundu açıkçası değiştirmeyi düşünüyorum.Bu arada ordan sonra gün içinde biçok hastane gezdim ama dediğim gibi bakan olmadı.Hala biraz ağrım var ve bebek hareketleri yok.Napacağımı şaşırdım gerçekten öyle bekliyorum
Çok sağol canım cevabın için bosh Siemens arçelik kafam karıştı
KIRMIZILIKUCUKKIZ
@hazelnut123 doğru diyosun canim zaten doktor da kullanmaman daha tehlikeli dedi. Senin sıvı çoğaldı mi sorun yoktur umarim
İnşallah bir sorun yoktur canım
Gecmis olsun canim nasil bir agri?? Kasik agrisi ise o bendede oluyor arada önemli degildir.. bazen sagda bazen solda hissediyorum yeri degisiyor böyle dürtme hissi gibi esimde artik hissediyor benim elinin altinda böyle itiyor gibi hissetti,,Canım maşallah çok sevindim iyi olmanıza.Benim bikaç gündür ağrım var yarın doktora gidecem inşallah bir sorun yokturbenim bebeğim de biraz biraz hissettirmeye başlamıştı ama tam emin olamıyorum.Senin nerede oluyor ve nasıl oluyor genelde canım hareketleri?
Gecmis olsun canim nasil bir agri?? Kasik agrisi ise o bendede oluyor arada önemli degildir.. bazen sagda bazen solda hissediyorum yeri degisiyor böyle dürtme hissi gibi esimde artik hissediyor benim elinin altinda böyle itiyor gibi hissetti,,
O ne ki canımHayırlı pazarlar kızlar doktor sizden fetal eko cektirmnizi istedimi yada siz cektircekmisiniz benden istedi ama daha 22 haftada çekilecek şimdide buna endişe ediyorum
Bilmiyorum ki canim neymiş o neden yapılıyor kiHayırlı pazarlar kızlar doktor sizden fetal eko cektirmnizi istedimi yada siz cektircekmisiniz benden istedi ama daha 22 haftada çekilecek şimdide buna endişe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?