2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebeğe anne karnında kalp USG çekilmesi canım genelde yabancı ülkelerde her gebeye çekiliyor ama bizim ülkede riskli hamileliklerde çekiliyor hani ultrasonda gözükmeyen kalp anomolilerini saptıyor ve ona göre anne karnında veya doğumdan sonra tedavi ettiriyor lütfen karıştırmayalım doppler değil çünkü bu rahatsızlıklar doppler de cikmiyomus

Hiç bilmiyorum canım duymadım

Hiç bilmiyorum canım duymadım
İnanki bende bilmiyodum ikinci ye hamileyim daha neler duycam ondanda emin değilim benim doktor coştukça coştu biseyden mı supeleniyosun diyorum hayır diyor önlem için diyor hani olurda kalp hastası olursa ona göre tam teşekküllü hastanede doğum yapmalıyız diye diyorum dedi bakalım haftası gelince girip ogrencem ozaman yazarım daha 6 hafta var of of

Stres yapma canım Allahın izniyle sorun yoktur inşallah

Canım senin doktorun gerçekten biraz fazla temkinli galiba.. tabii ki bu güzel bisey ama sana da stres yaptırıyor. Sen stres olma. Bence doktorun bütün hastalarına karşı bu kadar pinpirikli biri. Hem ne güzel herşeyi incelenecek belki de bisey bulsa bile guzelce önlemi alinabilecek

Çok geçmiş olsun antibiyotiği kullan mutlaka.

Doğru diyon canım o evhamlı ben ondanda beter bakalım sonu ne olcak rabbim hayırlısını nasip etsin

Kızlar ayrıntılı ultrason en son kaçıncı haftaya kadar yapılıyor 20 24 deniyor ama mesela ben 24 den sonra gitsem yapmazlar mı

Kızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var

canım çok geçmiş olsun ıhlamur ve bal
bir de ayva kaynatıp içince öksürüğe iyi geliyor yazmıştı arkadaşlar
bol su ve c vitamini al
benim de boğazım acıyor ve geçmeyen bir geniz akıntısı

Herkese iyi aksamlar kizlar..
istanbulda yarin okullar tatil, ben de memurum. Bu durumda yarin bana da mi tatil?

Tekrar gecmis olsun canim insallah hayirlisiyla önemli birsey degildir sonuctan haberdar et... amin insallah hayirlisiyla hepimiz görelim o günleri.. Daha minik ya annesi simdilik bu kadar hissettiriyordur benimkisi sabahlari kahvalti sirasinda aksam üzeri bide geceleri bazen burdayim diyo ama hareketleri güclenmeye basladi Rabbim saglik versin bebislerimize yolu yariladik hayirlisiyla

istanbulda yarin okullar tatil, ben de memurum. Bu durumda yarin bana da mi tatil?
EVET canım sanada tatil:)
bende beklıyorum ankarada:)

kızlar bu arada bugun oturduğum yerde bebeğe bissürü kıyafet aldım sanırım ılk 6 ay bısey almaya fırsat olmaz o derece...
ebebek ve mothercareden aldım hepsini..
lcw ye baktım ındırım yok,mothercaredede indirimli hali lcw ıle aynı bari kalıtelı olsun dedim.
çok sevimli seyler.
inşallah sağlıklı gunlerde kullanırız...

Maşallah kuzuya tabi git gide daha da güçlenecek annesi inşallah.Haber veririm canım çok sağol

Kızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var
Geçmiş olsun. Kara turpu biraz oy.ama altını delme içine de bal koy.bi bardağa oturt. Altına suyunu bırakınca iç. Öksürüğü çok iyi kesiyor. Bir de bi kaşık bal içine az miktarda(2-3gr) taze zencefili doğra ve ye. Ben yatmadan yapardım. Ihlamuru ise günde bi bardaktan fazla içme. Doktorum öyle demişti..Tez zamanda ayaklanirsin inş.

Benim bulunduğum ilde de kar tatili olmuştu. Valilikten gelen mailde ayrıca engelli ve hamilele çalışanlara da tatil olduğu yaziyirdu. O gün ise gitmedim ben. İş yeri de bir şey demedi.

Kızlar ultrason la ilgili sorumla bilgisi olan yok mu

Kızlar hala safra kusan varmı benm gibi.Bazen inanılmaz artıyor.sabahlari lavobadan çıkarıyorum.Gectigi bi zaman yok mu
Valla bende gecen haftaya kadar kusuyodum canim bu bikac gundur bulansada kusmuyorum ama metpamid kullaniyorum.oncesinde zofer kullaniyodum iki haftadirda metpamite dondum azaliyo cunku yavas yavas.seninde artik bitmek uzeredir endiselenme.bikac haftamiz daha var sanirim ondan sonra rahat ederiz insallah.

20-24 haftalar ayrıntılı ultrason için en uygun haftalar. Bebeğin organlarının oluşumunun en iyi tespit edildiği haftalar bunlar. Bundan sonra bebek hızlı bir büyüme sürecine giriyor. Yani oluşum dönemi tamamlanıyor. Büyüme başlıyor. Kemik ve organ yapısının rahat gözlemlenmesi için bu haftaları geçirmeden yaptırsanız iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…