Hiç bilmiyorum canım duymadımBebeğe anne karnında kalp USG çekilmesi canım genelde yabancı ülkelerde her gebeye çekiliyor ama bizim ülkede riskli hamileliklerde çekiliyor hani ultrasonda gözükmeyen kalp anomolilerini saptıyor ve ona göre anne karnında veya doğumdan sonra tedavi ettiriyor lütfen karıştırmayalım doppler değil çünkü bu rahatsızlıklar doppler de cikmiyomus
İnanki bende bilmiyodum ikinci ye hamileyim daha neler duycam ondanda emin değilim benim doktor coştukça coştu biseyden mı supeleniyosun diyorum hayır diyor önlem için diyor hani olurda kalp hastası olursa ona göre tam teşekküllü hastanede doğum yapmalıyız diye diyorum dedi bakalım haftası gelince girip ogrencem ozaman yazarım daha 6 hafta var of ofHiç bilmiyorum canım duymadım
Stres yapma canım Allahın izniyle sorun yoktur inşallahİnanki bende bilmiyodum ikinci ye hamileyim daha neler duycam ondanda emin değilim benim doktor coştukça coştu biseyden mı supeleniyosun diyorum hayır diyor önlem için diyor hani olurda kalp hastası olursa ona göre tam teşekküllü hastanede doğum yapmalıyız diye diyorum dedi bakalım haftası gelince girip ogrencem ozaman yazarım daha 6 hafta var of of
Canım senin doktorun gerçekten biraz fazla temkinli galiba.. tabii ki bu güzel bisey ama sana da stres yaptırıyor. Sen stres olma. Bence doktorun bütün hastalarına karşı bu kadar pinpirikli biri. Hem ne güzel herşeyi incelenecek belki de bisey bulsa bile guzelce önlemi alinabilecekİnanki bende bilmiyodum ikinci ye hamileyim daha neler duycam ondanda emin değilim benim doktor coştukça coştu biseyden mı supeleniyosun diyorum hayır diyor önlem için diyor hani olurda kalp hastası olursa ona göre tam teşekküllü hastanede doğum yapmalıyız diye diyorum dedi bakalım haftası gelince girip ogrencem ozaman yazarım daha 6 hafta var of of
Çok geçmiş olsun antibiyotiği kullan mutlaka.Çok teşekkürler kızlar.. şimdi eve girdim idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Kadn doğuma yönlendirdiler acilden.. orda ultrasonda da girdim bebegime de baktık bi sorunu yok onun çok şükür.. ama iltihap olmaması lazım erken doğum riski olur iltihapla dedi ben antibiyotik istemedim ama gerekli olduğunu söyledi.. agrim hastanede oldukça hafiflemişti şimdi yine başladı.
Tek yapabileceğin usutmemek ve bol su içmek dedi 3 litre içiyorum dedim böyle devam et usutmemeye çalış dedi. Şimdilik bu kadar eve gelip yattim birazdan eşim ilacımı alacak. Sadece antibiyotik biraz aklımı kurcalıyor. Kullananlar var mi sıkıntı olacak olsa doktor vermezdi değil mi.
Doğru diyon canım o evhamlı ben ondanda beter bakalım sonu ne olcak rabbim hayırlısını nasip etsinCanım senin doktorun gerçekten biraz fazla temkinli galiba.. tabii ki bu güzel bisey ama sana da stres yaptırıyor. Sen stres olma. Bence doktorun bütün hastalarına karşı bu kadar pinpirikli biri. Hem ne güzel herşeyi incelenecek belki de bisey bulsa bile guzelce önlemi alinabilecek
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var
Kızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var
Tekrar gecmis olsun canim insallah hayirlisiyla önemli birsey degildir sonuctan haberdar et... amin insallah hayirlisiyla hepimiz görelim o günleri.. Daha minik ya annesi simdilik bu kadar hissettiriyordur benimkisi sabahlari kahvalti sirasinda aksam üzeri bide geceleri bazen burdayim diyo ama hareketleri güclenmeye basladi Rabbim saglik versin bebislerimize yolu yariladik hayirlisiylaSağol canım yok kasık ağrısı gibi değildi.Karnımın sol tarafında bir ağrı ve sertleşme vardı.Acile falan gittim ama kadın doğuma bakmıyor hiçbir acil.O yüzden yarını beklicem gitmek için.
Ne güzel canım benim maşallah küçüğüne,inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün
Benim sağda oluyor genelde ama gün içinde sürekli değil günde bikaç kere sanırım daha küçük ondan.
EVET canım sanada tatil:)Herkese iyi aksamlar kizlar..
istanbulda yarin okullar tatil, ben de memurum. Bu durumda yarin bana da mi tatil?
Tekrar gecmis olsun canim insallah hayirlisiyla önemli birsey degildir sonuctan haberdar et... amin insallah hayirlisiyla hepimiz görelim o günleri.. Daha minik ya annesi simdilik bu kadar hissettiriyordur benimkisi sabahlari kahvalti sirasinda aksam üzeri bide geceleri bazen burdayim diyo ama hareketleri güclenmeye basladi Rabbim saglik versin bebislerimize yolu yariladik hayirlisiyla
Geçmiş olsun. Kara turpu biraz oy.ama altını delme içine de bal koy.bi bardağa oturt. Altına suyunu bırakınca iç. Öksürüğü çok iyi kesiyor. Bir de bi kaşık bal içine az miktarda(2-3gr) taze zencefili doğra ve ye. Ben yatmadan yapardım. Ihlamuru ise günde bi bardaktan fazla içme. Doktorum öyle demişti..Tez zamanda ayaklanirsin inş.Kızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var
Benim bulunduğum ilde de kar tatili olmuştu. Valilikten gelen mailde ayrıca engelli ve hamilele çalışanlara da tatil olduğu yaziyirdu. O gün ise gitmedim ben. İş yeri de bir şey demedi.Herkese iyi aksamlar kizlar..
istanbulda yarin okullar tatil, ben de memurum. Bu durumda yarin bana da mi tatil?
Valla bende gecen haftaya kadar kusuyodum canim bu bikac gundur bulansada kusmuyorum ama metpamid kullaniyorum.oncesinde zofer kullaniyodum iki haftadirda metpamite dondum azaliyo cunku yavas yavas.seninde artik bitmek uzeredir endiselenme.bikac haftamiz daha var sanirim ondan sonra rahat ederiz insallah.Kızlar hala safra kusan varmı benm gibi.Bazen inanılmaz artıyor.sabahlari lavobadan çıkarıyorum.Gectigi bi zaman yok mu
evetcanım banada tatil İstanbul valiliğinde açıklama var en sonunda engelli ve hamileler yazıyor bende sendrom falan kalmadıHerkese iyi aksamlar kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?