- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
24 haftadan sonra çok büyüyor bebiş çekiliyodur herhalde ana bana da 20 24 dediler 21 e randevu verdiler doktoruna bi sor istersenKızlar ultrason la ilgili sorumla bilgisi olan yok mu
Geçmiş olsun canımKızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var
Belli belli şimdi baktım neyi beğendiysem stoktayok diyorEVET canım sanada tatil:)
bende beklıyorum ankarada:)
kızlar bu arada bugun oturduğum yerde bebeğe bissürü kıyafet aldım sanırım ılk 6 ay bısey almaya fırsat olmaz o derece...
ebebek ve mothercareden aldım hepsini..
lcw ye baktım ındırım yok,mothercaredede indirimli hali lcw ıle aynı bari kalıtelı olsun dedim.çok sevimli seyler.
inşallah sağlıklı gunlerde kullanırız...
Canım Azerbaycandayım ve galiba burda yapmıyorlar Türkiye ye o zamana kadar gelemezsem diye sordum24 haftadan sonra çok büyüyor bebiş çekiliyodur herhalde ana bana da 20 24 dediler 21 e randevu verdiler doktoruna bi sor istersen
Herkese iyi aksamlar kizlar..
istanbulda yarin okullar tatil, ben de memurum. Bu durumda yarin bana da mi tatil?
Bugün çok ıhlamur içtim bir de toz zencefil ve balı karıştırıp yuttum. Evde turp yokGeçmiş olsun. Kara turpu biraz oy.ama altını delme içine de bal koy.bi bardağa oturt. Altına suyunu bırakınca iç. Öksürüğü çok iyi kesiyor. Bir de bi kaşık bal içine az miktarda(2-3gr) taze zencefili doğra ve ye. Ben yatmadan yapardım. Ihlamuru ise günde bi bardaktan fazla içme. Doktorum öyle demişti..Tez zamanda ayaklanirsin inş.
Benim bulunduğum ilde de kar tatili olmuştu. Valilikten gelen mailde ayrıca engelli ve hamilele çalışanlara da tatil olduğu yaziyirdu. O gün ise gitmedim ben. İş yeri de bir şey demedi.
Bugün çok ıhlamur içtim bir de toz zencefil ve balı karıştırıp yuttum. Evde turp yok
Canim ben de ank dayim vali aciklama yapmus yarin tatil degil iyi dersler demisEVET canım sanada tatil:)
bende beklıyorum ankarada:)
kızlar bu arada bugun oturduğum yerde bebeğe bissürü kıyafet aldım sanırım ılk 6 ay bısey almaya fırsat olmaz o derece...
ebebek ve mothercareden aldım hepsini..
lcw ye baktım ındırım yok,mothercaredede indirimli hali lcw ıle aynı bari kalıtelı olsun dedim.
çok sevimli seyler.
inşallah sağlıklı gunlerde kullanırız...
hava çok soğukmuş. napalım artık...Canim ben de ank dayim vali aciklama yapmus yarin tatil degil iyi dersler demis
Canım alerji gibi duruyor kurdesene de benziyo ikisini de yaşadığım için söylüyorum.. stresli bir dönem geçirdiysen kurdeşen olabilir.. yakın zamanda hastaneye gitmeye çalış sakın tırnağına kasima avcunun içiyle kasimaya çalış kaşıdıkça cogalirKızlar bi haftadır cildin çok kuruydu ve kuruluktan kollarım kasiniyordu.bebek yağı ve krem suruyordum ama iki gündür kollarim böyle oldu
Sizce neden olabilir cildiye gidicem ama yakındaki yerlerde cildiye yok olan hastane de uzak kar sebebiyle arabayi da çıkaramıyoruz kara gömüldüğünden .
Ama hala kaşınıyor acaba alarjimi yoksa bSka birşey olabilir mı
İnternet ten araştırdım bı rahatsızlık varmis kasintiyla ilgili ama onda döküntü olmaz diyor kafam iyice karıştı hava duzelsede gitsem bı hastaneye
Çok geçmiş olsun canim.. bol bol dinlen.. ateş önemli düşürmeye çalış sirkeli suyla ovabilirsin sakaklarini anlini ve bileklerini hamiellikte ateş istenmeyen birşey en çok ona dikkat et canim çok gecmis olsunBugün çok ıhlamur içtim bir de toz zencefil ve balı karıştırıp yuttum. Evde turp yok
Canım sen daha 16.haftadasin ben 20.haftaya girdim ben bile çok nadir birşeyler hissediyorum ki onun da o olup olmadığını ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum, sabret daha en az bir ay daha beklemen lazımYaaa kızlar ben hiç bişey hissetmiyorum.arada bir kasıklarımda hafif sızı var o kadarbenimle aynı olan varmı.
Kızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var
Kızlar bi haftadır cildin çok kuruydu ve kuruluktan kollarım kasiniyordu.bebek yağı ve krem suruyordum ama iki gündür kollarim böyle oldu
Sizce neden olabilir cildiye gidicem ama yakındaki yerlerde cildiye yok olan hastane de uzak kar sebebiyle arabayi da çıkaramıyoruz kara gömüldüğünden .
Ama hala kaşınıyor acaba alarjimi yoksa bSka birşey olabilir mı
İnternet ten araştırdım bı rahatsızlık varmis kasintiyla ilgili ama onda döküntü olmaz diyor kafam iyice karıştı hava duzelsede gitsem bı hastaneye
Kimisi erken hissediyor o zaman.yada dediğin gibi 2. Kez hamile kalanlar daha çabuk hissediyor.neyse beklicez.inşallah duyucaz bizde tekmeleri güp güp...Canım sen daha 16.haftadasin ben 20.haftaya girdim ben bile çok nadir birşeyler hissediyorum ki onun da o olup olmadığını ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum, sabret daha en az bir ay daha beklemen lazım
Ateşim düştü çok şükür ama öksürük ciğerlerime oturduGeçmiş olsun güzelim,Ateş biraz sıkıntı bir doktora görün istersen,bende ciddi bir öksürük var hiç kesilmiyor neler yaptım başımda çok ağrıyor,doktorum bir dahiliye uzmanına ya da kbb a görün dedi ben de yarın gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?