2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Belli belli şimdi baktım neyi beğendiysem stoktayok diyor benim bebik açıkta kaldı iyimişaka biyana güzel günlerde kullansın canım

24 haftadan sonra çok büyüyor bebiş çekiliyodur herhalde ana bana da 20 24 dediler 21 e randevu verdiler doktoruna bi sor istersen
Canım Azerbaycandayım ve galiba burda yapmıyorlar Türkiye ye o zamana kadar gelemezsem diye sordum

Kızlar bi haftadır cildin çok kuruydu ve kuruluktan kollarım kasiniyordu.bebek yağı ve krem suruyordum ama iki gündür kollarim böyle oldu
Sizce neden olabilir cildiye gidicem ama yakındaki yerlerde cildiye yok olan hastane de uzak kar sebebiyle arabayi da çıkaramıyoruz kara gömüldüğünden .

Ama hala kaşınıyor acaba alarjimi yoksa bSka birşey olabilir mı
İnternet ten araştırdım bı rahatsızlık varmis kasintiyla ilgili ama onda döküntü olmaz diyor kafam iyice karıştı hava duzelsede gitsem bı hastaneye

Eklentiler

• IMG_20170108_204403.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 69
Bugün çok ıhlamur içtim bir de toz zencefil ve balı karıştırıp yuttum. Evde turp yok

Bugun nette bi yazı okudum hastane cıkısı turu giysiler hep 56-62 beden oluyormuş oda yeni doğan da ilk zamanlar buyuk gelebiliyormuş içinde kayboluyormuş o yuzden 50 beden alın biraz diyor. Premature giysilerinde oluyormuş c&a da varmış oyle yazıyordu. Dikkate alıcam sizinle de paylaşmak istedim. Bu numaralar bebeğin boyu imiş benim gibi bilmeyen olabilir

Canim ben de ank dayim vali aciklama yapmus yarin tatil degil iyi dersler demis

Kızlar ya iç camasirinizi islatacak kadar akıntiniz oluyo mu iki üç gündür oluyo bende ama terden mi akıntı mi anlamıyorum korktum birazcik

Canım alerji gibi duruyor kurdesene de benziyo ikisini de yaşadığım için söylüyorum.. stresli bir dönem geçirdiysen kurdeşen olabilir.. yakın zamanda hastaneye gitmeye çalış sakın tırnağına kasima avcunun içiyle kasimaya çalış kaşıdıkça cogalir

Bugün çok ıhlamur içtim bir de toz zencefil ve balı karıştırıp yuttum. Evde turp yok
Çok geçmiş olsun canim.. bol bol dinlen.. ateş önemli düşürmeye çalış sirkeli suyla ovabilirsin sakaklarini anlini ve bileklerini hamiellikte ateş istenmeyen birşey en çok ona dikkat et canim çok gecmis olsun

Yaaa kızlar ben hiç bişey hissetmiyorum.arada bir kasıklarımda hafif sızı var o kadarbenimle aynı olan varmı.

Yaaa kızlar ben hiç bişey hissetmiyorum.arada bir kasıklarımda hafif sızı var o kadarbenimle aynı olan varmı.
Canım sen daha 16.haftadasin ben 20.haftaya girdim ben bile çok nadir birşeyler hissediyorum ki onun da o olup olmadığını ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum, sabret daha en az bir ay daha beklemen lazım

Hanımlar saramızds raharsız olanlar galiba. Çok geçmiş olsun. Yani hiçbir sorun olmadığı halde bile çok rahatsız bir durum bu hamilelik. Bir de sorun varsa... allah yardımcımız olsun gerçekten .
Bu arada full his var arfık benim. Baya baya büyümüş bebişim. Bazen öyle dayanıyor ki göbeğime nerdeyse dışarı çıkıcak kafası mı bacağı mı kolu mu hangi uzvuysa artık. Owwwww diyorum başka da bişey demiyorum aynen bu balık gibi geceleri ve sabah uyandığımda kıpır kıpır

Kızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var

Geçmiş olsun güzelim,Ateş biraz sıkıntı bir doktora görün istersen,bende ciddi bir öksürük var hiç kesilmiyor neler yaptım başımda çok ağrıyor,doktorum bir dahiliye uzmanına ya da kbb a görün dedi ben de yarın gidicem

Geçmiş olsun güzelim,alerji gibi duruyor ama tabi bir uzmanın görmesi daha iyi olur.

Canım sen daha 16.haftadasin ben 20.haftaya girdim ben bile çok nadir birşeyler hissediyorum ki onun da o olup olmadığını ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum, sabret daha en az bir ay daha beklemen lazım
Kimisi erken hissediyor o zaman.yada dediğin gibi 2. Kez hamile kalanlar daha çabuk hissediyor.neyse beklicez.inşallah duyucaz bizde tekmeleri güp güp...

Ateşim düştü çok şükür ama öksürük ciğerlerime oturdu benim de başım ağrıyor. Sabah zencefil bal karışımı yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…