2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaaa kızlar ben hiç bişey hissetmiyorum.arada bir kasıklarımda hafif sızı var o kadarbenimle aynı olan varmı.
canım ben de hiçbirşey hissetmiyorum ilk gebelik ağrım yok ama yani ara ara ama oda normaldir diyorum.ben derdi kendi kendime yaratıyorum ya bazen karnım çok iniyor aha diyorum kesin bebeğe bişi oldu şimdi hareket içinde erken ya kontrol edemiyorum herşey yolunda mı diye.bu sefer bebeğe bişi oldu diye başıyorum ağlamaya.psikolojik olarak kendimi yıpratıyorum bebek hala orda mı yaşıyor mu kalbi atıyor mu? haftasonu gidektim kontrole ama bugün gidecem sanırım içimi rahatlatmak açısından

Gözün aydın canım bende bugun gittim kontrole 330 gram olmuş çokmu ki... Herşey iyi dedi İnşallah Amniyosentez de iyi çıkarda dünyalar benim olur..
ben ikiz bekliyorum 17+0 da gittik en son , biri 205 gr, diğeri 180 gr dı, bence kilosu normal

Günaydın canim.. amin güzel bir gün olsun inşallah. Dün çok çok agrim vardı önceki günden çok daha fazla. Bugün inşallah iyi olurum yoksa yine doktor yollları bana
Canim ilaclar fayda vermedimi onlar idrar yolu diyo ama bence tas sancisi bu ya enfeksiyon bukdar sanci yaparmi cok ilginc yanma oluyo mu canim wc yaoarken yada surekli tualete gitme istegi

Kızlar ya iç camasirinizi islatacak kadar akıntiniz oluyo mu iki üç gündür oluyo bende ama terden mi akıntı mi anlamıyorum korktum birazcik

Evet bende de aynı şekilde . Soğuktan mı oldu acaba diyorum ve inceden de tırsmıyorum değil. Önümüzdeki pazartesi gitcem doktora sorcam o zaman.

Ciktim.simdi.hastaneden sukur Iyiler canim.her seyi suyu kalp atisi normal dedi doktor hadi rahatla dedi.progestan verdi. Senin neden oldu kanama peki
canım çok sevindim, ben geçen hafta çok ağır grip geçirdim ve çok öksüryordum, hastanede yattım, doktorum kanama beklediğimiz durumdu dedi, Allahtan tek bir kere oldu, progestan kullanıyorum,

Evet bende de aynı şekilde . Soğuktan mı oldu acaba diyorum ve inceden de tırsmıyorum değil. Önümüzdeki pazartesi gitcem doktora sorcam o zaman.

Bnm de cumartesi kontrolüm iple çekiyorum. Takip edelim bakalım artma oluyo mu bende tirsiyorum.

çok geçmiş olsun

ben 7+2 dan beli her gittiğimde dinliyorum

Kızlar ya iç camasirinizi islatacak kadar akıntiniz oluyo mu iki üç gündür oluyo bende ama terden mi akıntı mi anlamıyorum korktum birazcik

Bendede aynı şey oluyor , gece yatarken 2 gecedir oluyor, çamaşırıma peçete koyuyorum ve hooppp ıslanmış su gibi , aktığını hissediyorum hatta benimkide , ter mi akıntı mı anlayamamıştım bende ama akıntı . Çok su içmiştim yatmadan ondan mı diyorum acaba karnım şişiyor, yada üşütmekten mi ?

Benim ikiz gebelik olduğundan mı yada başka bir sebeptan mi bilmem ama bende de istedi, 21.haftada detaylıya gireceğiz ondan sonra kalp usg çekilecekmiş

Canim ilaclar fayda vermedimi onlar idrar yolu diyo ama bence tas sancisi bu ya enfeksiyon bukdar sanci yaparmi cok ilginc yanma oluyo mu canim wc yaoarken yada surekli tualete gitme istegi
Yok canim idrarla ilgili bi sıkıntım yok böbreğime ani bıçak girip cikiyo sürekli inletiyo beni resmen dün acıdan ağladım bütün akşam. Bana da taş gibi geliyo ama doktorlara guvenemiceksem napiyim ben boşuna ilaç kullanmıyorumdur inşallah

Kızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var
çok geçmiş olsun, bende geçen hafta senin gibiydim, 3 kere acillik oldum, en sonunda hastaneye yattım, sana tavsiyem kesinlikle burun akıntından örnek alıp test yaptır, benim biraz geç kalınca çok ağırlaştım, acilde hep parol verip gönderdiler, test sonucunda infuleenza a virüsü çıktı, enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler, enfluvir diye bir ilaç kullandımda atlattım, çok dikkat et

Canım Azerbaycandayım ve galiba burda yapmıyorlar Türkiye ye o zamana kadar gelemezsem diye sordum
Ben de azeriyim kardeşim :)
kim dedi orada yapmıyorlar diye? Yapılıyor hatta burada yapılandan daha kaliteli buna şüpheniz olmasın. 2 ablam orada doğum yaptı ordan biliyorum. İsterseniz doktor tavsiyedinde de bulunurum.

evetcanım banada tatil İstanbul valiliğinde açıklama var en sonunda engelli ve hamileler yazıyor bende sendrom falan kalmadı
ben daha önce insan kaynaklarına sormuştum, hamilelere kar tatili yok dedi, sabah zar zor işe geldim, şuan çok yoğun yağıyor, nasıl dönecem bilmiyorum

KESİNlikle canım ikisinide yaşadığım için biliyorum idrar yolu olsaydı coktan geçmişti bence sen polikliniğe git canım onlar ayrıntılı bakıyo çünkü acil doktorlar pek anlamıyo bu işten genel baktıkları için sanada yazık ya

Aaa ne güzel çok güzel olur canım ben polikliniğe gidiyorum ve doktor hiçbirşey demedi cumartesi gittim kontrole bidahaki kontrolde ultrason yaparız dedi sadece hiç ayrıntılı falan bahsetmedi ikili test falan da bahsetmediydi ben o haftalara denk geldi de sadece ultrason için özel e gittiydim ense kalınlığına bakıldı

ürolojiye mi gidicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…