Günaydın canim.. amin güzel bir gün olsun inşallah. Dün çok çok agrim vardı önceki günden çok daha fazla. Bugün inşallah iyi olurum yoksa yine doktor yollları banagünaydın arkadaşlar,
herkese kazasız belasız, sağlıklı günler...
canım ben de hiçbirşey hissetmiyorum ilk gebelik ağrım yok ama yani ara ara ama oda normaldir diyorum.ben derdi kendi kendime yaratıyorum ya bazen karnım çok iniyor aha diyorum kesin bebeğe bişi oldu şimdi hareket içinde erken ya kontrol edemiyorum herşey yolunda mı diye.bu sefer bebeğe bişi oldu diye başıyorum ağlamaya.psikolojik olarak kendimi yıpratıyorum bebek hala orda mı yaşıyor mu kalbi atıyor mu? haftasonu gidektim kontrole ama bugün gidecem sanırım içimi rahatlatmak açısındanYaaa kızlar ben hiç bişey hissetmiyorum.arada bir kasıklarımda hafif sızı var o kadarbenimle aynı olan varmı.
ben ikiz bekliyorum 17+0 da gittik en son , biri 205 gr, diğeri 180 gr dı, bence kilosu normalGözün aydın canım bende bugun gittim kontrole 330 gram olmuş çokmu ki... Herşey iyi dedi İnşallah Amniyosentez de iyi çıkarda dünyalar benim olur..
Canim ilaclar fayda vermedimi onlar idrar yolu diyo ama bence tas sancisi bu ya enfeksiyon bukdar sanci yaparmi cok ilginc yanma oluyo mu canim wc yaoarken yada surekli tualete gitme istegiGünaydın canim.. amin güzel bir gün olsun inşallah. Dün çok çok agrim vardı önceki günden çok daha fazla. Bugün inşallah iyi olurum yoksa yine doktor yollları bana
Kızlar ya iç camasirinizi islatacak kadar akıntiniz oluyo mu iki üç gündür oluyo bende ama terden mi akıntı mi anlamıyorum korktum birazcik
canım çok sevindim, ben geçen hafta çok ağır grip geçirdim ve çok öksüryordum, hastanede yattım, doktorum kanama beklediğimiz durumdu dedi, Allahtan tek bir kere oldu, progestan kullanıyorum,Ciktim.simdi.hastaneden sukur Iyiler canim.her seyi suyu kalp atisi normal dedi doktor hadi rahatla dedi.progestan verdi. Senin neden oldu kanama peki
Evet bende de aynı şekilde . Soğuktan mı oldu acaba diyorum ve inceden de tırsmıyorum değil. Önümüzdeki pazartesi gitcem doktora sorcam o zaman.
çok geçmiş olsunKizlar merakiniz icin tesekkur ederim cok iyisiniz. Eşim hala bugün daha iyisin bak usutmekten ağrımış diyip duruyo ona göre gitmemizin hiç bir anlamı yok çünkü film cekilemiyo ilaç alamıyorum falan dünden beri aynı muhabbetler. Şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidicez çünkü hala zonklzonklayarak ağrılarım var umarım iyi haberlerle gelirim.
ben 7+2 dan beli her gittiğimde dinliyorumkızlar ya benim aklıma birşey takıldı.. Benim doktorum bana kalp atışını dinletmedi,3 aydan önce dinletmeyi tercih etmiyoruz demişti önceki gidişimizde ben de kalp atışını görebildiğimiz için çok sorgulamadım ama şimdi forumda bakıyorum da 5-6 haftalık hamileler bile dinliyormuş. Acaba bizimki neden dinletmedi?ultrason cihazında falan mı kaynaklanıyor,yoksa benim doktorumun tercihi mi acaba ?
Kızlar ya iç camasirinizi islatacak kadar akıntiniz oluyo mu iki üç gündür oluyo bende ama terden mi akıntı mi anlamıyorum korktum birazcik
Evet bende de aynı şekilde . Soğuktan mı oldu acaba diyorum ve inceden de tırsmıyorum değil. Önümüzdeki pazartesi gitcem doktora sorcam o zaman.
Benim ikiz gebelik olduğundan mı yada başka bir sebeptan mi bilmem ama bende de istedi, 21.haftada detaylıya gireceğiz ondan sonra kalp usg çekilecekmişBebeğe anne karnında kalp USG çekilmesi canım genelde yabancı ülkelerde her gebeye çekiliyor ama bizim ülkede riskli hamileliklerde çekiliyor hani ultrasonda gözükmeyen kalp anomolilerini saptıyor ve ona göre anne karnında veya doğumdan sonra tedavi ettiriyor lütfen karıştırmayalım doppler değil çünkü bu rahatsızlıklar doppler de cikmiyomus
Yok canim idrarla ilgili bi sıkıntım yok böbreğime ani bıçak girip cikiyo sürekli inletiyo beni resmen dün acıdan ağladım bütün akşam. Bana da taş gibi geliyo ama doktorlara guvenemiceksem napiyim ben boşuna ilaç kullanmıyorumdur inşallahCanim ilaclar fayda vermedimi onlar idrar yolu diyo ama bence tas sancisi bu ya enfeksiyon bukdar sanci yaparmi cok ilginc yanma oluyo mu canim wc yaoarken yada surekli tualete gitme istegi
çok geçmiş olsun, bende geçen hafta senin gibiydim, 3 kere acillik oldum, en sonunda hastaneye yattım, sana tavsiyem kesinlikle burun akıntından örnek alıp test yaptır, benim biraz geç kalınca çok ağırlaştım, acilde hep parol verip gönderdiler, test sonucunda infuleenza a virüsü çıktı, enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler, enfluvir diye bir ilaç kullandımda atlattım, çok dikkat etKızlar o kadar hasta oldum ki yatak döşek yatıyorum her tarafım feci ağrıyor. Öksürük ve baş ağrısı ve ateş de var
Ben de azeriyim kardeşim :)Canım Azerbaycandayım ve galiba burda yapmıyorlar Türkiye ye o zamana kadar gelemezsem diye sordum
ben daha önce insan kaynaklarına sormuştum, hamilelere kar tatili yok dedi, sabah zar zor işe geldim, şuan çok yoğun yağıyor, nasıl dönecem bilmiyorumevetcanım banada tatil İstanbul valiliğinde açıklama var en sonunda engelli ve hamileler yazıyor bende sendrom falan kalmadı
KESİNlikle canım ikisinide yaşadığım için biliyorum idrar yolu olsaydı coktan geçmişti bence sen polikliniğe git canım onlar ayrıntılı bakıyo çünkü acil doktorlar pek anlamıyo bu işten genel baktıkları için sanada yazık yaYok canim idrarla ilgili bi sıkıntım yok böbreğime ani bıçak girip cikiyo sürekli inletiyo beni resmen dün acıdan ağladım bütün akşam. Bana da taş gibi geliyo ama doktorlara guvenemiceksem napiyim ben boşuna ilaç kullanmıyorumdur inşallah
Aaa ne güzel çok güzel olur canım ben polikliniğe gidiyorum ve doktor hiçbirşey demedi cumartesi gittim kontrole bidahaki kontrolde ultrason yaparız dedi sadece hiç ayrıntılı falan bahsetmedi ikili test falan da bahsetmediydi ben o haftalara denk geldi de sadece ultrason için özel e gittiydim ense kalınlığına bakıldıBen de azeriyim kardeşim :)
kim dedi orada yapmıyorlar diye? Yapılıyor hatta burada yapılandan daha kaliteli buna şüpheniz olmasın. 2 ablam orada doğum yaptı ordan biliyorum. İsterseniz doktor tavsiyedinde de bulunurum.
ürolojiye mi gidicem canımKESİNlikle canım ikisinide yaşadığım için biliyorum idrar yolu olsaydı coktan geçmişti bence sen polikliniğe git canım onlar ayrıntılı bakıyo çünkü acil doktorlar pek anlamıyo bu işten genel baktıkları için sanada yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?