Poliklinikte detaylı yapılmaz ki zaten.. keşke önceden haberim olsaydı da seni ablamın doktoruna yönlendirirdim. Bu arada hangi şehirdesin?Aaa ne güzel çok güzel olur canım ben polikliniğe gidiyorum ve doktor hiçbirşey demedi cumartesi gittim kontrole bidahaki kontrolde ultrason yaparız dedi sadece hiç ayrıntılı falan bahsetmedi ikili test falan da bahsetmediydi ben o haftalara denk geldi de sadece ultrason için özel e gittiydim ense kalınlığına bakıldı
Him anladim canim cok gecmis olsun sana dacanım çok sevindim, ben geçen hafta çok ağır grip geçirdim ve çok öksüryordum, hastanede yattım, doktorum kanama beklediğimiz durumdu dedi, Allahtan tek bir kere oldu, progestan kullanıyorum,
Baküdeyim canım zaten işimiz az kaldı gibi ama belli de değil bide fiyatlar nasıl ki bir arkadaşım yönlendirmişti beni oda başlarda bilmediğinden gitmiş özellere her kontrolde bi sürü para istemişler doktorum iyi ama işte imkanları kısıtlıPoliklinikte detaylı yapılmaz ki zaten.. keşke önceden haberim olsaydı da seni ablamın doktoruna yönlendirirdim. Bu arada hangi şehirdesin?
Evet canım ürolojiyeürolojiye mi gidicem canım
Tamam canim çok teşekkür ederim umarım randevu bulurum erken zamanaEvet canım ürolojiye
Yani Bakü pahalı bi şehir.. Bi de manat liranın 2 katı.. anlıyorum canım .. ben ablamdan öğrenirim doktorunu söylerim sana ama pahalı olacak özel hastane onun da..Baküdeyim canım zaten işimiz az kaldı gibi ama belli de değil bide fiyatlar nasıl ki bir arkadaşım yönlendirmişti beni oda başlarda bilmediğinden gitmiş özellere her kontrolde bi sürü para istemişler doktorum iyi ama işte imkanları kısıtlı
Mecbur kalırsak gitcez canım o zamana kadar Türkiye ye gidemezsekYani Bakü pahalı bi şehir.. Bi de manat liranın 2 katı.. anlıyorum canım .. ben ablamdan öğrenirim doktorunu söylerim sana ama pahalı olacak özel hastane onun da..
yine de bi öğrenirsin fiyatı belki uygun gelecektir..
canım sabahtan gidersen sıra alıp gidebilirsin randevu erken yoktur benceTamam canim çok teşekkür ederim umarım randevu bulurum erken zamana
Drdan gelince habrr et canım.inşallah bişi yoktur.böyle böyle hayıtlısıyla atlatalım bu dönemlerı.canım ben de hiçbirşey hissetmiyorum ilk gebelik ağrım yok ama yani ara ara ama oda normaldir diyorum.ben derdi kendi kendime yaratıyorum ya bazen karnım çok iniyor aha diyorum kesin bebeğe bişi oldu şimdi hareket içinde erken ya kontrol edemiyorum herşey yolunda mı diye.bu sefer bebeğe bişi oldu diye başıyorum ağlamaya.psikolojik olarak kendimi yıpratıyorum bebek hala orda mı yaşıyor mu kalbi atıyor mu? haftasonu gidektim kontrole ama bugün gidecem sanırım içimi rahatlatmak açısından
Canım ben normalde 3 lt garanti içerdim. Gebelikte Başta bende içemiyodum ama içemiyorum dediğim 1 lt garanti içiyodum şimdi artık sıkıp içiyorum 2 lt garanti oluyo.yinede gece tık yok sabah kalkınca gidiyorum wc bilemedim benim kız içiyo heralde maşaallah leylek gibi bacakları sulak yerde:))
Evet ben 2 buçuk senedir istanbulda yaşıyorum :)Mecbur kalırsak gitcez canım o zamana kadar Türkiye ye gidemezsek
Çok sağol canım sen yine fiyatları falan öğren zahmet olmazsa bu arada sen istanbulda mısın
Uşak canım :) karışık aslında benim biraz aslında Türkmen im ama Türkiyedeyim bir seneyi aşkın evliyim :)Evet ben 2 buçuk senedir istanbulda yaşıyorum :)
sen türkiyede nerdesin? istanbul mu ?
Ben ayrintili yaptircam canim.4 lu filan bahsetmedi doktor..kızlar siz hem ayrıntılı hem 4 lü mü yaaptırcaksınız kafam karıstı benım şimdi arasında fark varmı
ONUDA İSTER Mİ ACABA ÇÜNKÜ ONUN DA FİYATI ÇOK UÇUKBen ayrintili yaptircam canim.4 lu filan bahsetmedi doktor..
Bak canım ben ablamdan öğrendim bilgileri, en iyi detaylı yapan doktorun ismini söyledi. Çocuğu gerçekteki gibi görüyorsun dedi, kaşları gözleri burnu ağzı o kadar iyi gösteriyor ki... bakü'nün en güçlü detaylı ultrason yapanlardan birisi. cd de veriyormuş. fiyatı söyleyince ben de bileti alıp baküye geliyorum dedimUşak canım :) karışık aslında benim biraz aslında Türkmen im ama Türkiyedeyim bir seneyi aşkın evliyim :)
Yarın 11 e aldım canim burası küçük şehir olduğu için randevu bulmak daha kolay. Yine de bu akşam dyn akşamki gibi ağrım olursa belki acile giderim. Çok teşekkürler ilgin için bu aradacanım sabahtan gidersen sıra alıp gidebilirsin randevu erken yoktur bence
kamu değilmi canm olur mu öyle şey ek yaptım bakben daha önce insan kaynaklarına sormuştum, hamilelere kar tatili yok dedi, sabah zar zor işe geldim, şuan çok yoğun yağıyor, nasıl dönecem bilmiyorum
canım , bebişlerin kilosu nasıldı, ben 17 haftalıkken gitmiştim , biri 205 gr, diğeri 180 gr dıHim anladim canim cok gecmis olsun sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?