2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Poliklinikte detaylı yapılmaz ki zaten.. keşke önceden haberim olsaydı da seni ablamın doktoruna yönlendirirdim. Bu arada hangi şehirdesin?

canım çok sevindim, ben geçen hafta çok ağır grip geçirdim ve çok öksüryordum, hastanede yattım, doktorum kanama beklediğimiz durumdu dedi, Allahtan tek bir kere oldu, progestan kullanıyorum,
Him anladim canim cok gecmis olsun sana da

Poliklinikte detaylı yapılmaz ki zaten.. keşke önceden haberim olsaydı da seni ablamın doktoruna yönlendirirdim. Bu arada hangi şehirdesin?
Baküdeyim canım zaten işimiz az kaldı gibi ama belli de değil bide fiyatlar nasıl ki bir arkadaşım yönlendirmişti beni oda başlarda bilmediğinden gitmiş özellere her kontrolde bi sürü para istemişler doktorum iyi ama işte imkanları kısıtlı

Yani Bakü pahalı bi şehir.. Bi de manat liranın 2 katı.. anlıyorum canım .. ben ablamdan öğrenirim doktorunu söylerim sana ama pahalı olacak özel hastane onun da..
yine de bi öğrenirsin fiyatı belki uygun gelecektir..

Mecbur kalırsak gitcez canım o zamana kadar Türkiye ye gidemezsek
Çok sağol canım sen yine fiyatları falan öğren zahmet olmazsa bu arada sen istanbulda mısın

Drdan gelince habrr et canım.inşallah bişi yoktur.böyle böyle hayıtlısıyla atlatalım bu dönemlerı.

Sabah kalktığınızda ve gün içerisinde çiş renginiz ne kadar açık sarı ise o kadar iyidir. Su yeterli gelmiyorsa, çiş rengi koyulaşır. Eğer yeterli su içmiyorsanız plesentanın kalitesi düşer, böbreklerinize yük biner.

Çiş rengi ile kontrol etmenizi tavsiye ederim.

kızlar siz hem ayrıntılı hem 4 lü mü yaaptırcaksınız kafam karıstı benım şimdi arasında fark varmı

Evet ben 2 buçuk senedir istanbulda yaşıyorum :)
sen türkiyede nerdesin? istanbul mu ?
Uşak canım :) karışık aslında benim biraz aslında Türkmen im ama Türkiyedeyim bir seneyi aşkın evliyim :)

Uşak canım :) karışık aslında benim biraz aslında Türkmen im ama Türkiyedeyim bir seneyi aşkın evliyim :)
Bak canım ben ablamdan öğrendim bilgileri, en iyi detaylı yapan doktorun ismini söyledi. Çocuğu gerçekteki gibi görüyorsun dedi, kaşları gözleri burnu ağzı o kadar iyi gösteriyor ki... bakü'nün en güçlü detaylı ultrason yapanlardan birisi. cd de veriyormuş. fiyatı söyleyince ben de bileti alıp baküye geliyorum dedim
80 manatmış... istanbul çok pahalı ya.. nerden baksan 2 katı burada.. sen en iyisi orda yaptır.
doktorun kendi kliniği. Reksane - 00994 50 212 6800
Bakü'de sahil var ya, bulvar dedikleri yer.. orada kliniği.

canım sabahtan gidersen sıra alıp gidebilirsin randevu erken yoktur bence
Yarın 11 e aldım canim burası küçük şehir olduğu için randevu bulmak daha kolay. Yine de bu akşam dyn akşamki gibi ağrım olursa belki acile giderim. Çok teşekkürler ilgin için bu arada

Ayrıntılı ultrason önemli diye duydum canım ben ikili üçlü dörtlü yaptırmadım gerçi yapmadılar ama sorsalar istemezdim galiba ama ayrıntılı istiyorum açıkçası

ben daha önce insan kaynaklarına sormuştum, hamilelere kar tatili yok dedi, sabah zar zor işe geldim, şuan çok yoğun yağıyor, nasıl dönecem bilmiyorum
kamu değilmi canm olur mu öyle şey ek yaptım bak

Eklentiler

• IMG-20170108-WA0013.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…