yok ben kamuda değilim, özel sektörkamu değilmi canm olur mu öyle şey ek yaptım bak
Ne güzel canım teşekkür ederim sahile yakın evimiz arada yürüyüşe çıkıyoruz ağ şaher deniyordu galiba bilmiyorum bulvar dediğin le aynımıBak canım ben ablamdan öğrendim bilgileri, en iyi detaylı yapan doktorun ismini söyledi. Çocuğu gerçekteki gibi görüyorsun dedi, kaşları gözleri burnu ağzı o kadar iyi gösteriyor ki... bakü'nün en güçlü detaylı ultrason yapanlardan birisi. cd de veriyormuş. fiyatı söyleyince ben de bileti alıp baküye geliyorum dedim
80 manatmış... istanbul çok pahalı ya.. nerden baksan 2 katı burada.. sen en iyisi orda yaptır.
doktorun kendi kliniği. Reksane - 00994 50 212 6800
Bakü'de sahil var ya, bulvar dedikleri yer.. orada kliniği.
Bende ogrenemedim hala saglikli olsunda yavrum cisniyetide ogrenirizGünaydın herkese perşembe günü doktora gideceğim cinsiyet artı 3 lu test için sanırım heyecan yaptım...çevremde de habire ben rüyamda gördüm kız duyuyorum ama bakalım rüyalar tersine mi çıkıcak :) Allahtan hayırlısı benim gibi öğrenmeyen var mı :)
Canım keşke özellerdeuygulasa işte ama malesef dikkatli ol canımyok ben kamuda değilim, özel sektör
ya canım hemen dibindesiniz zaten.. Ağ şehirin yanında. 70 küsür çok ya.. ben sana ablamın gittiği özel doktoru da tavsiye edebilirim. Bi de ablama dedim 80 manat çok iyiymiş diye.. bu daha en pahalısı dedi..Ne güzel canım teşekkür ederim sahile yakın evimiz arada yürüyüşe çıkıyoruz ağ şaher deniyordu galiba bilmiyorum bulvar dediğin le aynımı
Türkiye de nasıl ki fiyat lar
Hamileliğin başında hormon testi istedi özelde doktor ona 70 küsür verdiydik ayrıntılı fiyatları nasıl olur bilmiyorum da uygun gibi geldi gerçekten de Baku pahalı bir şehir...
saol canımCanım keşke özellerdeuygulasa işte ama malesef dikkatli ol canım
Oohh sevındım canım ınşallah hemen atlatrsın ne demek canım neler çektiğini anlayabiliyorumm tekrar geçmiş olsunYarın 11 e aldım canim burası küçük şehir olduğu için randevu bulmak daha kolay. Yine de bu akşam dyn akşamki gibi ağrım olursa belki acile giderim. Çok teşekkürler ilgin için bu arada
Yakınmış o zaman :)ya canım hemen dibindesiniz zaten.. Ağ şehirin yanında. 70 küsür çok ya.. ben sana ablamın gittiği özel doktoru da tavsiye edebilirim. Bi de ablama dedim 80 manat çok iyiymiş diye.. bu daha en pahalısı dedi..
İstanbulda fiyatlar 300-500 arası değişiyor. Ben mesela 320 liraya yaptıracağım . 500-550 liraya yaptıranlar da var.
ya bazı 4lü testleri de böyle ayrıntılı bakıyolarmış ya ondan sordum canımAyrıntılı ultrason önemli diye duydum canım ben ikili üçlü dörtlü yaptırmadım gerçi yapmadılar ama sorsalar istemezdim galiba ama ayrıntılı istiyorum açıkçası
Hee onu bilmiyorum canımya bazı 4lü testleri de böyle ayrıntılı bakıyolarmış ya ondan sordum canım
canım bak bu detaylı çok önemli. parasına bakmıcan. En önemli yapılması gereken şeylerden birisi. o yüzden hiç ucuzunu sormadım. Bu çok iyi değince. Çocuğun kime benziyor onu bile tahmin edeceksin düşün ))Yakınmış o zaman :)
Kız daha ucuzu nerde varmış sorsaydın ya 
Evet canım önemliymiş bende çok istiyorum zaten... Poliklinikte 15. haftada erkek dedi kesin olarak ama bilmiyorum ondan sonra yaptırmadım daha ultrason :)canım bak bu detaylı çok önemli. parasına bakmıcan. En önemli yapılması gereken şeylerden birisi. o yüzden hiç ucuzunu sormadım. Bu çok iyi değince. Çocuğun kime benziyor onu bile tahmin edeceksin düşün ))
senin bebeğin cinsiyeti ne ? ))
Sabah kalktığınızda ve gün içerisinde çiş renginiz ne kadar açık sarı ise o kadar iyidir. Su yeterli gelmiyorsa, çiş rengi koyulaşır. Eğer yeterli su içmiyorsanız plesentanın kalitesi düşer, böbreklerinize yük biner.
Çiş rengi ile kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Tabi önemli olan sağlıklı olması ama bişi itiraf edeyim mi şu oğlu olanların ben biliyorum sizin kızınız olacak demesine acayip sinir oluyorum....gerçi biz kız erkek ikisini de istiyoruz ama yine de gıcık oluyorum
Masallah canimcanım , bebişlerin kilosu nasıldı, ben 17 haftalıkken gitmiştim , biri 205 gr, diğeri 180 gr dı
Nerde cektircen canım heryer cekmiomusBenim ikiz gebelik olduğundan mı yada başka bir sebeptan mi bilmem ama bende de istedi, 21.haftada detaylıya gireceğiz ondan sonra kalp usg çekilecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?