2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ne güzel canım teşekkür ederim sahile yakın evimiz arada yürüyüşe çıkıyoruz ağ şaher deniyordu galiba bilmiyorum bulvar dediğin le aynımı
Türkiye de nasıl ki fiyat lar
Hamileliğin başında hormon testi istedi özelde doktor ona 70 küsür verdiydik ayrıntılı fiyatları nasıl olur bilmiyorum da uygun gibi geldi gerçekten de Baku pahalı bir şehir...

Günaydın herkese perşembe günü doktora gideceğim cinsiyet artı 3 lu test için sanırım heyecan yaptım...çevremde de habire ben rüyamda gördüm kız duyuyorum ama bakalım rüyalar tersine mi çıkıcak :) Allahtan hayırlısı benim gibi öğrenmeyen var mı :)

Bende ogrenemedim hala saglikli olsunda yavrum cisniyetide ogreniriz

Tabi önemli olan sağlıklı olması ama bişi itiraf edeyim mi şu oğlu olanların ben biliyorum sizin kızınız olacak demesine acayip sinir oluyorum....gerçi biz kız erkek ikisini de istiyoruz ama yine de gıcık oluyorum

ya canım hemen dibindesiniz zaten.. Ağ şehirin yanında. 70 küsür çok ya.. ben sana ablamın gittiği özel doktoru da tavsiye edebilirim. Bi de ablama dedim 80 manat çok iyiymiş diye.. bu daha en pahalısı dedi..
İstanbulda fiyatlar 300-500 arası değişiyor. Ben mesela 320 liraya yaptıracağım . 500-550 liraya yaptıranlar da var.

Kızlar karnımda bi kıpırtılar var. Bu hissettiklerim bebeğin hareketlerimi. Bi de az önce karnım bile hareket etti.
Acaba bebeğimi hissediyor muyum. Nasıl bi his ki?

Yarın 11 e aldım canim burası küçük şehir olduğu için randevu bulmak daha kolay. Yine de bu akşam dyn akşamki gibi ağrım olursa belki acile giderim. Çok teşekkürler ilgin için bu arada
Oohh sevındım canım ınşallah hemen atlatrsın ne demek canım neler çektiğini anlayabiliyorumm tekrar geçmiş olsun

Yakınmış o zaman :)
Kız daha ucuzu nerde varmış sorsaydın ya 

Ayrıntılı ultrason önemli diye duydum canım ben ikili üçlü dörtlü yaptırmadım gerçi yapmadılar ama sorsalar istemezdim galiba ama ayrıntılı istiyorum açıkçası
ya bazı 4lü testleri de böyle ayrıntılı bakıyolarmış ya ondan sordum canım

Özel doktor hangi hastanedeymiş muayene fiyatları nasıl ki modern hospital da 25 miydi 30 muydu öyle bişey di

Yakınmış o zaman :)
Kız daha ucuzu nerde varmış sorsaydın ya 
canım bak bu detaylı çok önemli. parasına bakmıcan. En önemli yapılması gereken şeylerden birisi. o yüzden hiç ucuzunu sormadım. Bu çok iyi değince. Çocuğun kime benziyor onu bile tahmin edeceksin düşün ))
senin bebeğin cinsiyeti ne ? ))

Evet canım önemliymiş bende çok istiyorum zaten... Poliklinikte 15. haftada erkek dedi kesin olarak ama bilmiyorum ondan sonra yaptırmadım daha ultrason :)

Gün içinde cok su içmemden kaynaklı su rengi gibi oluyo idrarım ama sabah kalktığımda ilk idrarım illaki koyu renk oluyo, ben işyeri hekimimize sordum, sabahki ilk idrarın öyle olması normal dedi, gün içindede oluyorsa içtiğin su yetersizdir dedi.

İçim dışım su oldu, hiçte çok içmeyi sevmem ya

Kimseyi takma, kız erkek ne farkeder sağlık önemli de geç onlara:)
daha neler neler der o insanlar, hele bide kıyaslamalar boş boş yorumlar falan :) boşveerrrrr

canım , bebişlerin kilosu nasıldı, ben 17 haftalıkken gitmiştim , biri 205 gr, diğeri 180 gr dı
Masallah canimbenim biri 15 digeri 16 haftalik gozukmus idi en son.aralarinda 3 4 gunluk fark oluyo nedense.o zamn biri 130 digeri 134 gr idi cnm..bgn yine randevum.var devlet de. Cinsiyet.icin.gidiyorum bi de ayrintili.usg randevusu.icin.insallah cinsiyet soyler bu defa doktor

Benim ikiz gebelik olduğundan mı yada başka bir sebeptan mi bilmem ama bende de istedi, 21.haftada detaylıya gireceğiz ondan sonra kalp usg çekilecekmiş
Nerde cektircen canım heryer cekmiomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…