2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ONUDA İSTER Mİ ACABA ÇÜNKÜ ONUN DA FİYATI ÇOK UÇUK
Sanmiyorum canim.ya suna dikkat etmek lazim bazi ozelller biraz para.icin istyo bazi testleri.. Devlet de yapilmasi.gerekki test ne ise onu oneriyorlar.mesela ben 2 li 3 lu yaptirmadim..ayrintili yaptircam cunku bu onemli..bakalim.bgn yine randevum.var oyle bir sey.gerekli ise doktorum soyler diye dusunuyorum cnm

evet canım sordum doktoruma 4lüye gerek yok dedi ama ayrıntılı mutlaka yaptır dedi

Kimseyi takma, kız erkek ne farkeder sağlık önemli de geç onlara:)
daha neler neler der o insanlar, hele bide kıyaslamalar boş boş yorumlar falan :) boşveerrrrr
Tam tup bebek düşünmeye başlamışken sürpriz bir şekilde geldi bebeğimiz cinsiyet ayrımı yapmıyorum sağlıklı olsun başka bişi istemem de bu günlerde sürekli cinsiyet cinsiyet diye tutturmuş herkes her arayan selam vermeden cinsiyet soruyor bunaldım öğrenince de demiycem kimseye :) belli değil diyorum bide itirazlar başlıyor nasıl belli olmaz deli eder bu insanlar adamı

inşallah canım öğrenirsin cinsiyetleri, ben 17+0 iken gitmiştim, aralarında 4 gün vardı,

inşallah canım öğrenirsin cinsiyetleri, ben 17+0 iken gitmiştim, aralarında 4 gün vardı,
Hi ayni asagi yukaru sanirim canim gelisimleri.cunku.net den baktim da 50 70 gr arasi aliyorlar mis hafta databi haftalara gore değişiyor ama.ortalam o sekilde..insallah vakti zamaninda kucagimiza aliriz.erken dogumdan korkuyorum biraz.ikiz oldugu.icin

ben ikiz bekliyorum 17+0 da gittik en son , biri 205 gr, diğeri 180 gr dı, bence kilosu normal
benim son kontrolümde 16+4 düm. 15 cm boy 156 gr da kilosu dedi doktorum. şimdi benim bebek zayıf mı beslenemiyor mu diye düşünür oldum senin bebekler ikizken MAŞALLAH çok iyiler.

kızlar ben dik oturduğumda belli bir zaman sonra çok rahatsız oluyorum. genelde hafif uzanır gibi oturuyorum anca ozaman rahat ediyor karnım. hiç aranızda benim gibi olan var mı ? oturarak çalışan hamile arkadaşlar sizlerde durum nedir ? yani bu normal mi ki ?

Ben masa başı çalışmıyorum ama benimde öyle canım mesela namazdan sonra uzun oturursam tesbih falan çok rahatsız oluyorum gerçi Hamilelikten öncede oluyor du ama normaldir bence

Bende dik oturunca rahatsız oluyorum hep uzanma ihtiyacı hissediyorum oturunca batıyor sanki bide karnım daha cok geriliyor. Allah çalışan annelere yardım etsin iki katı zor

benim son kontrolümde 16+4 düm. 15 cm boy 156 gr da kilosu dedi doktorum. şimdi benim bebek zayıf mı beslenemiyor mu diye düşünür oldum senin bebekler ikizken MAŞALLAH çok iyiler.
saol canım, bebişler şimdilik haftalarına göre uyumlu gidiyorlar, aralarında 4 gün fark var, gün farkedebiliyorr, birde her hafta gelişimleri daha farklı oluyormuş, bende çok tedirginim, gelişimlerini çok merak ediyorum

Canım daha neler neler duyacaz kim bilir.Kendi bebeğiyle kıyaslayanlar yok kilosu yok boyu yok bebek arabası.En iyisi kulak tıkamak bebek senin bebeğin onlara neymiş cinsiyetinden sağlıklı bebek dünyaya getirmek gün geçtikçe zorlaşıyor önemli olan sağlıklı olması deyip geç

inşallah canım, benimde en büyük korkum o erken doğum, inşallah sağlıkla ve vaktinde alırız kucağımıza

Canım kız olması kadar gzl bişey var mı:)))) buna kızılmaz bu kutlanır.
Kız olmasına kızmıyorum zaten eşim kız istiyor çoğunlukla benim kızdığım şu kendilerini böyle üst görür gibi konuşmaları bu arada kasıpıma bugünden bi ağrı gibi bişi oluyor umarım normaldir . Sağ tarafta

Güzel haberlerini bekliyoruz canim.. Ben bile merak ettim ikizlerinin cinsiyetini. Icine bisey doğuyor mu

Haha benimki kiz kiz diyorum yok seninki erkek diyorlar yani bakalim dr mu onlar mi hakli cikicak

Benim olmuyor. Karnımda çıktı oysa ki. Ayakkabımı giyerken sıkışıyor sadece. Kızıyorlar bana eğilirken dizleri kırıp eğilmediğim için. Unutuyorum bebişi valla..

Evet cok cirkin hareketler bunlar ama cok gordum boyle muhabbetleri

Benim de bir haftadir var simdi dr dayim sorucam

Al Benden de o Kadar biz mi fesatız onlar mı bilemedim.Birde Kesin oğlan diyolar.Allah gönlüme göre verdi deyip geçiyorum.benimde kızım olcak Allah allah kızı oğlanı mı var bu işin evlat evlattır.Allah hayırlısını versin evladın Hayırsız oldumu kızda bir oğlanda cahil anam millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…