- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Sanmiyorum canim.ya suna dikkat etmek lazim bazi ozelller biraz para.icin istyo bazi testleri.. Devlet de yapilmasi.gerekki test ne ise onu oneriyorlar.mesela ben 2 li 3 lu yaptirmadim..ayrintili yaptircam cunku bu onemli..bakalim.bgn yine randevum.var oyle bir sey.gerekli ise doktorum soyler diye dusunuyorum cnmONUDA İSTER Mİ ACABA ÇÜNKÜ ONUN DA FİYATI ÇOK UÇUK
evet canım sordum doktoruma 4lüye gerek yok dedi ama ayrıntılı mutlaka yaptır dediSanmiyorum canim.ya suna dikkat etmek lazim bazi ozelller biraz para.icin istyo bazi testleri.. Devlet de yapilmasi.gerekki test ne ise onu oneriyorlar.mesela ben 2 li 3 lu yaptirmadim..ayrintili yaptircam cunku bu onemli..bakalim.bgn yine randevum.var oyle bir sey.gerekli ise doktorum soyler diye dusunuyorum cnm
Tam tup bebek düşünmeye başlamışken sürpriz bir şekilde geldi bebeğimiz cinsiyet ayrımı yapmıyorum sağlıklı olsun başka bişi istemem de bu günlerde sürekli cinsiyet cinsiyet diye tutturmuş herkes her arayan selam vermeden cinsiyet soruyor bunaldım öğrenince de demiycem kimseye :) belli değil diyorum bide itirazlar başlıyor nasıl belli olmaz deli eder bu insanlar adamıKimseyi takma, kız erkek ne farkeder sağlık önemli de geç onlara:)
daha neler neler der o insanlar, hele bide kıyaslamalar boş boş yorumlar falan :) boşveerrrrr
inşallah canım öğrenirsin cinsiyetleri, ben 17+0 iken gitmiştim, aralarında 4 gün vardı,Masallah canimbenim biri 15 digeri 16 haftalik gozukmus idi en son.aralarinda 3 4 gunluk fark oluyo nedense.o zamn biri 130 digeri 134 gr idi cnm..bgn yine randevum.var devlet de. Cinsiyet.icin.gidiyorum bi de ayrintili.usg randevusu.icin.insallah cinsiyet soyler bu defa doktor
Hi ayni asagi yukaru sanirim canim gelisimleri.cunku.net den baktim da 50 70 gr arasi aliyorlar mis hafta dainşallah canım öğrenirsin cinsiyetleri, ben 17+0 iken gitmiştim, aralarında 4 gün vardı,
benim son kontrolümde 16+4 düm. 15 cm boy 156 gr da kilosu dedi doktorum. şimdi benim bebek zayıf mı beslenemiyor mu diye düşünür oldum senin bebekler ikizken MAŞALLAH çok iyiler.ben ikiz bekliyorum 17+0 da gittik en son , biri 205 gr, diğeri 180 gr dı, bence kilosu normal
Ben masa başı çalışmıyorum ama benimde öyle canım mesela namazdan sonra uzun oturursam tesbih falan çok rahatsız oluyorum gerçi Hamilelikten öncede oluyor du ama normaldir bencekızlar ben dik oturduğumda belli bir zaman sonra çok rahatsız oluyorum. genelde hafif uzanır gibi oturuyorum anca ozaman rahat ediyor karnım. hiç aranızda benim gibi olan var mı ? oturarak çalışan hamile arkadaşlar sizlerde durum nedir ? yani bu normal mi ki ?
Bende dik oturunca rahatsız oluyorum hep uzanma ihtiyacı hissediyorum oturunca batıyor sanki bide karnım daha cok geriliyor. Allah çalışan annelere yardım etsin iki katı zorkızlar ben dik oturduğumda belli bir zaman sonra çok rahatsız oluyorum. genelde hafif uzanır gibi oturuyorum anca ozaman rahat ediyor karnım. hiç aranızda benim gibi olan var mı ? oturarak çalışan hamile arkadaşlar sizlerde durum nedir ? yani bu normal mi ki ?
saol canım, bebişler şimdilik haftalarına göre uyumlu gidiyorlar, aralarında 4 gün fark var, gün farkedebiliyorr, birde her hafta gelişimleri daha farklı oluyormuş, bende çok tedirginim, gelişimlerini çok merak ediyorumbenim son kontrolümde 16+4 düm. 15 cm boy 156 gr da kilosu dedi doktorum. şimdi benim bebek zayıf mı beslenemiyor mu diye düşünür oldum senin bebekler ikizken MAŞALLAH çok iyiler.
Tam tup bebek düşünmeye başlamışken sürpriz bir şekilde geldi bebeğimiz cinsiyet ayrımı yapmıyorum sağlıklı olsun başka bişi istemem de bu günlerde sürekli cinsiyet cinsiyet diye tutturmuş herkes her arayan selam vermeden cinsiyet soruyor bunaldım öğrenince de demiycem kimseye :) belli değil diyorum bide itirazlar başlıyor nasıl belli olmaz deli eder bu insanlar adamı
inşallah canım, benimde en büyük korkum o erken doğum, inşallah sağlıkla ve vaktinde alırız kucağımızaHi ayni asagi yukaru sanirim canim gelisimleri.cunku.net den baktim da 50 70 gr arasi aliyorlar mis hafta databi haftalara gore değişiyor ama.ortalam o sekilde..insallah vakti zamaninda kucagimiza aliriz.erken dogumdan korkuyorum biraz.ikiz oldugu.icin
Kız olmasına kızmıyorum zaten eşim kız istiyor çoğunlukla benim kızdığım şu kendilerini böyle üst görür gibi konuşmaları bu arada kasıpıma bugünden bi ağrı gibi bişi oluyor umarım normaldir . Sağ taraftaCanım kız olması kadar gzl bişey var mı:)))) buna kızılmaz bu kutlanır.
Güzel haberlerini bekliyoruz canim.. Ben bile merak ettim ikizlerinin cinsiyetini. Icine bisey doğuyor muMasallah canimbenim biri 15 digeri 16 haftalik gozukmus idi en son.aralarinda 3 4 gunluk fark oluyo nedense.o zamn biri 130 digeri 134 gr idi cnm..bgn yine randevum.var devlet de. Cinsiyet.icin.gidiyorum bi de ayrintili.usg randevusu.icin.insallah cinsiyet soyler bu defa doktor
Tam tup bebek düşünmeye başlamışken sürpriz bir şekilde geldi bebeğimiz cinsiyet ayrımı yapmıyorum sağlıklı olsun başka bişi istemem de bu günlerde sürekli cinsiyet cinsiyet diye tutturmuş herkes her arayan selam vermeden cinsiyet soruyor bunaldım öğrenince de demiycem kimseye :) belli değil diyorum bide itirazlar başlıyor nasıl belli olmaz deli eder bu insanlar adamı
kızlar ben dik oturduğumda belli bir zaman sonra çok rahatsız oluyorum. genelde hafif uzanır gibi oturuyorum anca ozaman rahat ediyor karnım. hiç aranızda benim gibi olan var mı ? oturarak çalışan hamile arkadaşlar sizlerde durum nedir ? yani bu normal mi ki ?
Canım daha neler neler duyacaz kim bilir.Kendi bebeğiyle kıyaslayanlar yok kilosu yok boyu yok bebek arabası.En iyisi kulak tıkamak bebek senin bebeğin onlara neymiş cinsiyetinden sağlıklı bebek dünyaya getirmek gün geçtikçe zorlaşıyor önemli olan sağlıklı olması deyip geç
Kız olmasına kızmıyorum zaten eşim kız istiyor çoğunlukla benim kızdığım şu kendilerini böyle üst görür gibi konuşmaları bu arada kasıpıma bugünden bi ağrı gibi bişi oluyor umarım normaldir . Sağ tarafta
Al Benden de o Kadar biz mi fesatız onlar mı bilemedim.Birde Kesin oğlan diyolar.Allah gönlüme göre verdi deyip geçiyorum.benimde kızım olcak Allah allah kızı oğlanı mı var bu işin evlat evlattır.Allah hayırlısını versin evladın Hayırsız oldumu kızda bir oğlanda cahil anam milletTabi önemli olan sağlıklı olması ama bişi itiraf edeyim mi şu oğlu olanların ben biliyorum sizin kızınız olacak demesine acayip sinir oluyorum....gerçi biz kız erkek ikisini de istiyoruz ama yine de gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?