Sorunca buraya da yaz canım ben perşembe günü gideceğim cinsiyeti de belli olur şimdi senin hadi hayırlısıBenim de bir haftadir var simdi dr dayim sorucam
Sorunca buraya da yaz canım ben perşembe günü gideceğim cinsiyeti de belli olur şimdi senin hadi hayırlısı
Aynen herkez cinsiyet soruyor banada :)Tam tup bebek düşünmeye başlamışken sürpriz bir şekilde geldi bebeğimiz cinsiyet ayrımı yapmıyorum sağlıklı olsun başka bişi istemem de bu günlerde sürekli cinsiyet cinsiyet diye tutturmuş herkes her arayan selam vermeden cinsiyet soruyor bunaldım öğrenince de demiycem kimseye :) belli değil diyorum bide itirazlar başlıyor nasıl belli olmaz deli eder bu insanlar adamı
Erkektir o erkek :)Tamam canim yazarim dr 12. Haftadan beri kiz diyor bana. Bir degisiklik olursa onu da yazarim
kızlar siz hem ayrıntılı hem 4 lü mü yaaptırcaksınız kafam karıstı benım şimdi arasında fark varmı
ayy senın zaman gelmiş ben daha randevu almadım bakalım vereceklermı devlette 3 hafta sonrayaBen sadece ayrıntılı yaptırıyorum ikili temiz çıkınca doktor 3lü 4lü gerek yok dedi, haftaya ayrıntılı randevum var inşallah güzel geçer şimdiden heyecan yaptım
Bende dik oturunca rahatsız oluyorum hep uzanma ihtiyacı hissediyorum oturunca batıyor sanki bide karnım daha cok geriliyor. Allah çalışan annelere yardım etsin iki katı zor
ayy senın zaman gelmiş ben daha randevu almadım bakalım vereceklermı devlette 3 hafta sonraya
Sorunca buraya da yaz canım ben perşembe günü gideceğim cinsiyeti de belli olur şimdi senin hadi hayırlısı
eşim çalıştığı için her halukarda gelmeyecek canım da devlette de aynı bakmazlarmı acaba ıyı bır şekilde yaniDevletten ben muayene olmuştum bir ay önce perinatoloji bölümünden orda ayrıntılı için randevu verelim dediler 13ocak için verdiler kendileri randevuyu bizzat doktor verdi ama o bölüme yanına kimseyi almıyorlar ben eşimde görsün istiyorum oyüzden başka bi yerden randevu aldım ayin 16sına Kağıthane de Fehmi Yazıcıoğlu çok iyi ve ayrıntılı bakıyormuş her detaya ben oraya gidicem canım eşimle beraber
eşim çalıştığı için her halukarda gelmeyecek canım da devlette de aynı bakmazlarmı acaba ıyı bır şekilde yani
Cnm özel kurumlar c.tesi de çalışıyor. Ben hep eşimle gidiyorum kontrollere. Detaylı için de yine c tesi eşimle gidecez.eşim çalıştığı için her halukarda gelmeyecek canım da devlette de aynı bakmazlarmı acaba ıyı bır şekilde yani
Bende son gittiğimde 16+4düm canım benimde bıyu 14cm kilosu 153gr dı doktorum gayet gizel haftasıyla uyumlu demiştibenim son kontrolümde 16+4 düm. 15 cm boy 156 gr da kilosu dedi doktorum. şimdi benim bebek zayıf mı beslenemiyor mu diye düşünür oldum senin bebekler ikizken MAŞALLAH çok iyiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?