2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sorunca buraya da yaz canım ben perşembe günü gideceğim cinsiyeti de belli olur şimdi senin hadi hayırlısı

Tamam canim yazarim dr 12. Haftadan beri kiz diyor bana. Bir degisiklik olursa onu da yazarim

Aynen herkez cinsiyet soruyor banada :)

Cinsiyet ayırt etmedik ama herkezin gönlünde bi aslan vardır.Rabbime hep dua ettim.Allahım sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun farketmez ama bizi kız bebekle lutuflandır diye çok şükür Allaha çok şükür kızımız olcak eşimde kız babası olcak diye çok mutlu kızım kızım diye seviyo karnımı konuşuyo onla.Gurur duyuyorum bebeğimle ve kız çocukalrıyla cinsiyet ayrımımız yok küçümseyen erkek bebek sevdalılarına inat bu davranışım.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alıp hayırlısıyla büyütmek nasip etsin önemli olan bu.

kızlar siz hem ayrıntılı hem 4 lü mü yaaptırcaksınız kafam karıstı benım şimdi arasında fark varmı

Ben sadece ayrıntılı yaptırıyorum ikili temiz çıkınca doktor 3lü 4lü gerek yok dedi, haftaya ayrıntılı randevum var inşallah güzel geçer şimdiden heyecan yaptım

Ben sadece ayrıntılı yaptırıyorum ikili temiz çıkınca doktor 3lü 4lü gerek yok dedi, haftaya ayrıntılı randevum var inşallah güzel geçer şimdiden heyecan yaptım
ayy senın zaman gelmiş ben daha randevu almadım bakalım vereceklermı devlette 3 hafta sonraya

Bende dik oturunca rahatsız oluyorum hep uzanma ihtiyacı hissediyorum oturunca batıyor sanki bide karnım daha cok geriliyor. Allah çalışan annelere yardım etsin iki katı zor

Bende de aynı durum var.. Dik oturunca karnım rahatsız oluyor. Arkama doğru uzanır gibi oturuyorum biraz... Masanın altına kamufle olmaya çalışıyorum millete karşı yayılıp oturuyormuş gibi olmasın diye..

ayy senın zaman gelmiş ben daha randevu almadım bakalım vereceklermı devlette 3 hafta sonraya

Devletten ben muayene olmuştum bir ay önce perinatoloji bölümünden orda ayrıntılı için randevu verelim dediler 13ocak için verdiler kendileri randevuyu bizzat doktor verdi ama o bölüme yanına kimseyi almıyorlar ben eşimde görsün istiyorum oyüzden başka bi yerden randevu aldım ayin 16sına Kağıthane de Fehmi Yazıcıoğlu çok iyi ve ayrıntılı bakıyormuş her detaya ben oraya gidicem canım eşimle beraber

Ben de uzun süre sandalye ya da koltukta oturursam çok rahatsiz oluyorum. Hem kalçam hem hem belim hem de kasıklarım ağrıyor. Kalkıp biraz yürümem gerekiyor ki kalktığımda ilk birkaç adımı atmakta zorlanıyorum.haftasonu ultrasonda 218 gr çıktı bizim minik.

Ayrıntılı ultrason için biz de bir perinatoloğa gidice. Şubatın ikinci haftası gibi olur sanırım.

Sorunca buraya da yaz canım ben perşembe günü gideceğim cinsiyeti de belli olur şimdi senin hadi hayırlısı

Canim o rahim baglarinin gerginlesmesinden olabilirmis bebekte cok sukur bir sknti yok. Genelde bu aylarda bu sikayetle geliomus hamisler icin rahat olsun

eşim çalıştığı için her halukarda gelmeyecek canım da devlette de aynı bakmazlarmı acaba ıyı bır şekilde yani

hayırlı haftalar kızlar..İstanbul'da çok güzel kar var bugün,kaç gündür ince ince yağıyordu bugün lapa lapa yağıyor.. Bu havalarda iş yerinde olmayı hiç sevmiyorum

Benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak. Bu hava nemlendirmek için olan buhar makinelerini tavsiye eder misiniz? Almak gerekli mi?
Eğer bebek için alınması gerekli birşeyse ,şimdiden alıp kendim için kullanmayı düşünüyorum..Geceleri dilim damağım kuruyor,ne kadar su içersem içeyim geçmiyor o his(sadece gece 1,5 lt su içiyorum)
Peteğin üstüne su ve ıslak bezde koydum ama fayda etmedi maalesef. Belki o fayda eder diye düşünüyorum..

eşim çalıştığı için her halukarda gelmeyecek canım da devlette de aynı bakmazlarmı acaba ıyı bır şekilde yani

Hiç bilmiyorurun canım ama ben ikiliyi devlette yaptırdım çocuk çok hareket ediyo diye pozisyon yakalamak için karnıma ultrason cihazıyla öyle sert vurdu ki iki üç kere içim gitti çok üzüldüm ve vurduğu yer ağrıdı iki üç gün ama ben ogün kötü bi doktora denk gelmiştim inşallah sen iyisine denk gelirsin de böyle bişey yaşamazsın

Cnm özel kurumlar c.tesi de çalışıyor. Ben hep eşimle gidiyorum kontrollere. Detaylı için de yine c tesi eşimle gidecez.

benim son kontrolümde 16+4 düm. 15 cm boy 156 gr da kilosu dedi doktorum. şimdi benim bebek zayıf mı beslenemiyor mu diye düşünür oldum senin bebekler ikizken MAŞALLAH çok iyiler.
Bende son gittiğimde 16+4düm canım benimde bıyu 14cm kilosu 153gr dı doktorum gayet gizel haftasıyla uyumlu demişti

Selam kizlaz aranizda burnu kanayan varmi 2-3 gündür burnum kaniyo benim, carsamba gidicem doktora ozaman sorarim artik diyorum... internette okuyorum normal yaziyo

Kızlar ben neden bebeğimi hissetmiyorum yabir kaç gün önce sanki hissediyor gibiydim ama birkaç gündür hissetmiyorum bişey merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…