benim 15 gundur falan oyle.Selam kizlaz aranizda burnu kanayan varmi 2-3 gündür burnum kaniyo benim, carsamba gidicem doktora ozaman sorarim artik diyorum... internette okuyorum normal yaziyo
Canım meraklanma öyle oluyormuş günü gününü tutmuyormuş hele hissetmeye yeni başladığımız zaman larda bende böyleydim dünden beri ama öyle dediler :)Kızlar ben neden bebeğimi hissetmiyorum yabir kaç gün önce sanki hissediyor gibiydim ama birkaç gündür hissetmiyorum bişey merak ediyorum
Sanırım ilk gebelik olduğu için 20.haftalarda daha net hissedicez insan meraklanıyor :)Canım meraklanma öyle oluyormuş günü gününü tutmuyormuş hele hissetmeye yeni başladığımız zaman larda bende böyleydim dünden beri ama öyle dediler :)
oyle akan bır kan degil ama sümkürdüğümde kan geldiği oluyo canım ama bende normal olduğunu düşünüyorumSelam kizlaz aranizda burnu kanayan varmi 2-3 gündür burnum kaniyo benim, carsamba gidicem doktora ozaman sorarim artik diyorum... internette okuyorum normal yaziyo
Daha bende öğrenmedim çşamba inşallah Saglıklı olsun daGünaydın herkese perşembe günü doktora gideceğim cinsiyet artı 3 lu test için sanırım heyecan yaptım...çevremde de habire ben rüyamda gördüm kız duyuyorum ama bakalım rüyalar tersine mi çıkıcak :) Allahtan hayırlısı benim gibi öğrenmeyen var mı :)
Merak etme herkeste oluyor bu gayet normal .. bende de kaç zamandır öyle.Selam kizlaz aranizda burnu kanayan varmi 2-3 gündür burnum kaniyo benim, carsamba gidicem doktora ozaman sorarim artik diyorum... internette okuyorum normal yaziyo
Evet canım inşallah :) bende bi kaç gün kıpır kıpır hissettiydim sonra dün falan çok yavaşladı baya telaşlandıydım bugün azcık daha hareketli :) iyi olsunlar da inşallahSanırım ilk gebelik olduğu için 20.haftalarda daha net hissedicez insan meraklanıyor :)
Aminnn canim insallah.simdi ciktim doktordan biri 19+2 digeri 19+4 dedi.carsambaya da detayli.usg ye randevu verdi caniminşallah canım, benimde en büyük korkum o erken doğum, inşallah sağlıkla ve vaktinde alırız kucağımıza
Sagol canim biri kiz dedi. Diger erkek sanirim dedi.pozisyondan dolayi kesin konusamadi ama erkek.e benziyo dediGüzel haberlerini bekliyoruz canim.. Ben bile merak ettim ikizlerinin cinsiyetini. Icine bisey doğuyor mu
Çok mutlu oldum :) çok şükür.Bende son gittiğimde 16+4düm canım benimde bıyu 14cm kilosu 153gr dı doktorum gayet gizel haftasıyla uyumlu demişti
Yaaaaaaaa ben napim hiççççç hissetmedim dahaKızlar ben neden bebeğimi hissetmiyorum yabir kaç gün önce sanki hissediyor gibiydim ama birkaç gündür hissetmiyorum bişey merak ediyorum
20.haftaya kadar sabredicez sanırım iyice hissetmek için :)Evet canım inşallah :) bende bi kaç gün kıpır kıpır hissettiydim sonra dün falan çok yavaşladı baya telaşlandıydım bugün azcık daha hareketli :) iyi olsunlar da inşallah
Merak etme canım gelişimi gayet normal herkesin farklılıklar olucak tabikide :)elini koyunca sanki direk kesiliyo :)benimde göbek kısmım yağlı malesefÇok mutlu oldum :) çok şükür.
Yaaaaaaaa ben napim hiççççç hissetmedim daha((((((
Aslında 1 haftadır bişeyler oluyor ama elimi koyunca hissetmiyorum. Elimi koymadan mesela nasıl desem gıdıklanır gibi oluyor tam bebeğin olduğu kısım. 20.haftaya bi gelsem diye gün sayıyorum. İlk gebelikte normalmiş hissetmemek. He birde kilo olayı var.160/64 üm ben. Bu yüzden de hissedemiyorum, hain yağlar nolacak hıh bebeimle arama giriyor
Ahh ahh malesef oyle canım ya erkek ler için hiç düzgün birşey yok ne yapcaz bilmiyorumLcw bebek kıyafetleri için ne düşünüyorsunuz kızlar?
Ben bugün baktım gayet uygun. Lcw den de alacağım bi kısım kıyafetlerini çünkü diğer ürünlerden almaya kalkasam hepsini aşırı pahalı.
Bi de hala çözemediğim her önceki dönem haziran annesi farklı söylüyor. Biri giydir üşütür diyor biri ince giydir diyor. Vallahi kış bebeği olsa kolaydı. Ne alacağımı şaşırdım.
Bi de bu erkek bebekler için niye doğru düzgün bi şey yok ya. Suratım asık asıl gezdim bugün reyonusaçma sapan şeyler hepsi çizgili bu nedir ya
Bebek çantası içinse iyi bir marka almayı düşünüyorum. Gözleri çok olan.
Kızlar h&m bakabilirsiniz fiyatları iyi geldi bana ayrıca gayet güzel şeyler vardı ben daha almadım hiçbişey ama ordanda almayı düşünüyorumAhh ahh malesef oyle canım ya erkek ler için hiç düzgün birşey yok ne yapcaz bilmiyorum
Çok mutlu oldum :) çok şükür.
Aslında 1 haftadır bişeyler oluyor ama elimi koyunca hissetmiyorum. Elimi koymadan mesela nasıl desem gıdıklanır gibi oluyor tam bebeğin olduğu kısım. 20.haftaya bi gelsem diye gün sayıyorum. İlk gebelikte normalmiş hissetmemek. He birde kilo olayı var.160/64 üm ben. Bu yüzden de hissedemiyorum, hain yağlar nolacak hıh bebeimle arama giriyor
Canım otururken karnına yastık koy bi süre sonra pıt pıt hissedecekmisin bakalım ben ilk öyle farkettim :)Çok mutlu oldum :) çok şükür.
Çok mutlu oldum :) çok şükür.
Canım otururken karnına yastık koy bi süre sonra pıt pıt hissedecekmisin bakalım ben ilk öyle farkettim :)Çok mutlu oldum :) çok şükür.
Karar verdim beğenmediğim hiçbir şeyi almayacağım çünkü zaten doğru düzgün bi şey yokAhh ahh malesef oyle canım ya erkek ler için hiç düzgün birşey yok ne yapcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?