2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hayırlı akşamlar kızlar..
bebekler için buhar makinesi almalı mıyız? Sizlerin fikirlerini merak ediyorum..
Benim geceleri dilim damağım kuruyor,bol su içmeme rağmen gitmiyor o his (sadece gece 1,5 lt su içiyorum) bebekler için gerekli bir şeyse şimdiden alayım da kendim için de kullanayım istiyorum.

kızlar buhar makinesi konusunda bana ses vermediniz,fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum

bir de benim aşırı kasık ağrım var geceden beri. sanki bir damar çekiliyormuş gibi. Romatizmal bir hastalığım olduğu için ondan mı hamilelikten mi bilemiyorum ama çok canım yanıyor.

aynen canim ya.erkek bebislerimize gore hic bisey yok.hep kizlar dusunulmus

Bi fikrim olmadindan sesim cikmadi canim ama iyi bisey oldugunu dusunuyorum alacaksan simdiden alman daha mantikli
Klasik olacak ama ayaklarin usudugu icin olabilr o kasik agrisi bende oyle oluyor cunku gecmis olsn canim

Buhar makinesi var bizde. 3. Olduğu için yok yok zaten bizim evde. Ha e-bebek ya dda joker mağazası ha bizim ev. Wee nin kinin kullanıyorum ben. Bebekken değil de kızım 2-3 yaşındayken öksürükle hastalandığında almıştık. Özellikle kışın kalorifer ya da klima çalıştığında hava çok kuruduğunda düşük ayarda çalıştırıyorum. Hastalandıklarında da balgamı yumuşatmakiçin kullanıyoruz. Çok elzemmi dersen olmazsa olmaz değil ama faydalı olduğu kesin.

Weewell miş pardon.işte bu bizimki

Eklentiler

• IMG_6154.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 35
Bende de medikal bir firmanın daha profesyonel bir buhar makinası var. Ama bence gereksiz. Bir kaç kere kullandık. Büyük kızın öksürüğünde. Su anda kutusunda ve 2 senedir kullanmadik. En iyisi yine ıslak havlu koymak petek üzerine biraz da su.

Kızlar h&m bakabilirsiniz fiyatları iyi geldi bana ayrıca gayet güzel şeyler vardı ben daha almadım hiçbişey ama ordanda almayı düşünüyorum
Bebek için hiç bişey almadım hatta bakamadım bile havalar boyle olunca biraz düzelince bende iyi olursam bakacağım inşallah hepsine bulantı durumları 2 haftadır normal e dondu çok şükür

Karar verdim beğenmediğim hiçbir şeyi almayacağım çünkü zaten doğru düzgün bi şey yok
Hapishane kaçkını gibi hepsi çiZgili
İnşallah güzel şeyler buluruz. Zaten beğenmediğimiz şeyleri alıp da kalabalık yapmaya gerek yok bosuna masraf zaten cok Çubuk buyuyorlar bazen fırsat kalmıyor giydirmeye o yuzden en güzeli kararında almak 6 tane yeğenim var artık bende tecrübeli sayılırım

Yaa niye dombili muamelesi yapıyosun cnm. Normal kiloluyuz yaa. Bence plesanta yapısı ve ilk bebisten ötürü hissetmiyoruz henuz

E bebekte gezip 3 tane zıbın bi de çorap alabildim bende. Oglana zorla pembis giydiricem ha sinirden.

Canım otururken karnına yastık koy bi süre sonra pıt pıt hissedecekmisin bakalım ben ilk öyle farkettim :)
Nasıl yani, yastığın üstüne elimizi mı kiycaz peki?

Bebeğim hareket etti dışarıdan bakınca bile belli oldu ilk baş anlamadım pespese olunca anladım
Darısı basima

Bence nemli bi ilde yasiyorsan gerek yok. Ben havası kuru biber memlekete yerleştim, zor gerçekten. Ama İstanbul'da ihtiyaç duymuyor insan.

Yok canım yastık koy sadece daha kolay hissediliyor ben tlf elimdeyken bir zararı olmasın diye yastık koyuyor dum öyle farkettim

Canim benim de oluyo.ayrica sag bacagim agriyi.doktor bgn magnezyum.tablet verdi.bakalim.ise yariycak mi

Slm kızlar benim midem de yanma başladı hem de ne yanmak cok fena bebiş kıpırdıyo cok şükür dün biraz az kıpırdadı endişelendim yine bugün normale döndü çok şükür şu 9 ay bi geçse de sağlıkla alsak bebişleri kucağımıza

Ben almayi dusunuyorum canim nedense faydasi olduguna inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…