- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Hayirli olsun cnm.paylas gorelimKizlar ben mothercareden cok sevimli seyler buldum aldim... ebebektende oyle.gelince foto paylasirim. Ama hep netten aldim.
Bende netten bakıyorum almak istiyorum ama birazdaha zamanı var sanırım tutuyorum kendimi:)bulantılar fena bende yeni yeni düZeldimBebek için hiç bişey almadım hatta bakamadım bile havalar boyle olunca biraz düzelince bende iyi olursam bakacağım inşallah hepsinebulantı durumları 2 haftadır normal e dondu çok şükür
hayırlı akşamlar kızlar..
bebekler için buhar makinesi almalı mıyız? Sizlerin fikirlerini merak ediyorum..
Benim geceleri dilim damağım kuruyor,bol su içmeme rağmen gitmiyor o his (sadece gece 1,5 lt su içiyorum) bebekler için gerekli bir şeyse şimdiden alayım da kendim için de kullanayım istiyorum.
Dünden beri bende hisseder gibiyim ama emin olamıyorum ilk olduğu içingözün aydın canım
Bende öyleyim akşamdan beri..mahvoldum canım çok yanıyor,üşütmedim de aslında ama neden oldu bilmiyorum....kizlar sizlere bi sorum olacak dun geceden beri hic gecmeyen bi kasik agrim var sadece sol tarafimda hareket ettikce sanki kopacak gibi patlayacak gibi bi agri sizinde basiniza geldi mi boyle bisey acaba agir bisey mi kaldirdimda oldu boyle usuttumde gaz sancisi mi oluyor bilmiyorum sizce doktora gitmelimiyim
Bende öyleyim akşamdan beri..mahvoldum canım çok yanıyor,üşütmedim de aslında ama neden oldu bilmiyorum....
Weewell miş pardon.işte bu bizimki
Bende bundan var memnunum kapali oldugunda cok fakrediyor kuruyor burnum
Bende de medikal bir firmanın daha profesyonel bir buhar makinası var. Ama bence gereksiz. Bir kaç kere kullandık. Büyük kızın öksürüğünde. Su anda kutusunda ve 2 senedir kullanmadik. En iyisi yine ıslak havlu koymak petek üzerine biraz da su.
Bence nemli bi ilde yasiyorsan gerek yok. Ben havası kuru biber memlekete yerleştim, zor gerçekten. Ama İstanbul'da ihtiyaç duymuyor insan.
İstanbul'dayım ama epey kuru geliyor bana..üstelik peteğe su ve ıslak bez de koyuyorum..neyse zaten şimdilik ikinci planda kaldı benim için,dünden beri geçmeyen kasık ağrım var ,geçer diye gitmedim doktora inşallah ciddi birşey değildirCanım bazıları kullanıp memnun kalıyor bazıları gereksiz ve de yerleri ıslatıyor falan diyor.Çok kuru bir yerde yaşıyosan iyi olabilir iç anadolu falan.Onun dışında gün içinde odayı mutlaka havalandırmak gerekiyormuş bebeğin yattığı.Ozaman gerek kalmıyor diyorlar.Ben de kararsızım aslında şimdi bile gece ağzım burnum boğazım kupkuru oluyor
Canım benim romatizmal bi rahatsızlığım da var ona bağlıyorum ama geçmezse yarın muhakkak gideceğim.burda çok kar var,hiç dşarı çıkmayı göze alamıyorum..ama azalmazsa giderim belki deGaz sancısı çekiyor olabilir misiniz ki çok şiddetli ise Dr a gitmekte fayda var isterseniz ayağınız altına sıcak su torbası koyun üşütme ye bağlıysa iyi gelebilir
Canim benimde cok.olmustu.doktor bol su.ic demisti.suyu artirinca 2 gun e.filan azladi agrim..ama.oluyo bazen kasikda karnimin alt tarafinda.gobekde..biraz.normal.gibi.geliyo artik bu agrilar olcak biraz biraz..bu arada kizlar bgn.doktor.bana.kefir.icmemi.soyledi.ne olduğunu da.hic.bilmem bgn aldim.deniycem.bakalim.soylemek.istedim.size dekizlar sizlere bi sorum olacak dun geceden beri hic gecmeyen bi kasik agrim var sadece sol tarafimda hareket ettikce sanki kopacak gibi patlayacak gibi bi agri sizinde basiniza geldi mi boyle bisey acaba agir bisey mi kaldirdimda oldu boyle usuttumde gaz sancisi mi oluyor bilmiyorum sizce doktora gitmelimiyim
haklisin canim belkide normaldir ama ilk gebeligim oldugundan bilemiyorum ne normal ne anormal. kefir mi bende marketlerde gordum ama hic denemedim faydaliysa tadi da guzelse bizde icelim insCanim benimde cok.olmustu.doktor bol su.ic demisti.suyu artirinca 2 gun e.filan azladi agrim..ama.oluyo bazen kasikda karnimin alt tarafinda.gobekde..biraz.normal.gibi.geliyo artik bu agrilar olcak biraz biraz..bu arada kizlar bgn.doktor.bana.kefir.icmemi.soyledi.ne olduğunu da.hic.bilmem bgn aldim.deniycem.bakalim.soylemek.istedim.size de
insallah iyilesiriz canim aslinda katlanilamayacak agrilar degil ama yinede korkuyor insan bebisle ilgili bisey mi diyeBende öyleyim akşamdan beri..mahvoldum canım çok yanıyor,üşütmedim de aslında ama neden oldu bilmiyorum....
Benim de ilk saglikli ilerleyen.hamileligim canim.ama doktorum.kanama.filan.olmadikca bazi agrilar sancilar normal artik demisti.fazla kendimizi.dinlememek lazim..ama.tabi siddetli agrilarda da.doktoru.ihmal etmemek lazim.haklisin canim belkide normaldir ama ilk gebeligim oldugundan bilemiyorum ne normal ne anormal. kefir mi bende marketlerde gordum ama hic denemedim faydaliysa tadi da guzelse bizde icelim ins
İyi geceler kızlar yarın dr a gidicez inşallah cinsiyet öğrenicez artık bu arada çin takvimine bakan uyan-uymayan var mı ?merak ettim[/QUOTO tur takvimlere pek inanmam ama ne gariptir ki tuttu bizimkisi
Annen tam kafa dengiymisheksi pembe giydiricem sinirden dedin ya aklıma annem geldi abim 72 doğumlu ilk cocuk annem saçlarını kesmeye kıyamamış arada da toka takarmış bizde o hesap
Sadesini sevmem ben. Meyvelileri deneyin bence. Çok faydalı aslında..haklisin canim belkide normaldir ama ilk gebeligim oldugundan bilemiyorum ne normal ne anormal. kefir mi bende marketlerde gordum ama hic denemedim faydaliysa tadi da guzelse bizde icelim ins
Ne çin ne rus, ikisi de kız diyordu erkek ciktiİyi geceler kızlar yarın dr a gidicez inşallah cinsiyet öğrenicez artık bu arada çin takvimine bakan uyan-uymayan var mı ?merak ettim
Ben baktım canım erkek çıkmıştı doktor da erkek dedi benim uydu yani sen baktın mıİyi geceler kızlar yarın dr a gidicez inşallah cinsiyet öğrenicez artık bu arada çin takvimine bakan uyan-uymayan var mı ?merak ettim
Benimde takvimde erkek çıktı ama bakalım yarın öğrenicez inşallah 2 buçuk yaşında kızım varBen baktım canım erkek çıkmıştı doktor da erkek dedi benim uydu yani sen baktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?