2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar sizlere bi sorum olacak dun geceden beri hic gecmeyen bi kasik agrim var sadece sol tarafimda hareket ettikce sanki kopacak gibi patlayacak gibi bi agri sizinde basiniza geldi mi boyle bisey acaba agir bisey mi kaldirdimda oldu boyle usuttumde gaz sancisi mi oluyor bilmiyorum sizce doktora gitmelimiyim

Bebek için hiç bişey almadım hatta bakamadım bile havalar boyle olunca biraz düzelince bende iyi olursam bakacağım inşallah hepsine bulantı durumları 2 haftadır normal e dondu çok şükür
Bende netten bakıyorum almak istiyorum ama birazdaha zamanı var sanırım tutuyorum kendimi:)bulantılar fena bende yeni yeni düZeldim

Canım bazıları kullanıp memnun kalıyor bazıları gereksiz ve de yerleri ıslatıyor falan diyor.Çok kuru bir yerde yaşıyosan iyi olabilir iç anadolu falan.Onun dışında gün içinde odayı mutlaka havalandırmak gerekiyormuş bebeğin yattığı.Ozaman gerek kalmıyor diyorlar.Ben de kararsızım aslında şimdi bile gece ağzım burnum boğazım kupkuru oluyor

Saol kuzum gaz gibi olsaydı bende şüphe ederdim ama dışarıdan da belli olunca anca anladım zaten bi o an oldu daha da olmadı gün geçtikçe guclendikce olacak netlik inşallah hepimiz hissederiz
Dünden beri bende hisseder gibiyim ama emin olamıyorum ilk olduğu için gözün aydın canım

Bende öyleyim akşamdan beri..mahvoldum canım çok yanıyor,üşütmedim de aslında ama neden oldu bilmiyorum....

Gaz sancısı çekiyor olabilir misiniz ki çok şiddetli ise Dr a gitmekte fayda var isterseniz ayağınız altına sıcak su torbası koyun üşütme ye bağlıysa iyi gelebilir
Bende öyleyim akşamdan beri..mahvoldum canım çok yanıyor,üşütmedim de aslında ama neden oldu bilmiyorum....

Weewell miş pardon.işte bu bizimki

Bende bundan var memnunum kapali oldugunda cok fakrediyor kuruyor burnum

Bence nemli bi ilde yasiyorsan gerek yok. Ben havası kuru biber memlekete yerleştim, zor gerçekten. Ama İstanbul'da ihtiyaç duymuyor insan.

Sağolun kızlar..İstanbul dayım ama pek farketmiyor,hamileyken daha çok hissediyorum galiba..önceden su bile koymazdım Petek'e,şimdi hem su hem ıslak bez koymama rağmen dilim damağım kuruyor. Neyse şu kaşık ağrm hayırlısıyla geçsin de o ikinci planda..

İstanbul'dayım ama epey kuru geliyor bana..üstelik peteğe su ve ıslak bez de koyuyorum..neyse zaten şimdilik ikinci planda kaldı benim için,dünden beri geçmeyen kasık ağrım var ,geçer diye gitmedim doktora inşallah ciddi birşey değildir

Gaz sancısı çekiyor olabilir misiniz ki çok şiddetli ise Dr a gitmekte fayda var isterseniz ayağınız altına sıcak su torbası koyun üşütme ye bağlıysa iyi gelebilir
Canım benim romatizmal bi rahatsızlığım da var ona bağlıyorum ama geçmezse yarın muhakkak gideceğim.burda çok kar var,hiç dşarı çıkmayı göze alamıyorum..ama azalmazsa giderim belki de

Canim benimde cok.olmustu.doktor bol su.ic demisti.suyu artirinca 2 gun e.filan azladi agrim..ama.oluyo bazen kasikda karnimin alt tarafinda.gobekde..biraz.normal.gibi.geliyo artik bu agrilar olcak biraz biraz..bu arada kizlar bgn.doktor.bana.kefir.icmemi.soyledi.ne olduğunu da.hic.bilmem bgn aldim.deniycem.bakalim.soylemek.istedim.size de

haklisin canim belkide normaldir ama ilk gebeligim oldugundan bilemiyorum ne normal ne anormal. kefir mi bende marketlerde gordum ama hic denemedim faydaliysa tadi da guzelse bizde icelim ins

haklisin canim belkide normaldir ama ilk gebeligim oldugundan bilemiyorum ne normal ne anormal. kefir mi bende marketlerde gordum ama hic denemedim faydaliysa tadi da guzelse bizde icelim ins
Benim de ilk saglikli ilerleyen.hamileligim canim.ama doktorum.kanama.filan.olmadikca bazi agrilar sancilar normal artik demisti.fazla kendimizi.dinlememek lazim..ama.tabi siddetli agrilarda da.doktoru.ihmal etmemek lazim.saglikli bebislerimiz olsun insallah

İyi geceler kızlar yarın dr a gidicez inşallah cinsiyet öğrenicez artık bu arada çin takvimine bakan uyan-uymayan var mı ?merak ettim

İyi geceler kızlar yarın dr a gidicez inşallah cinsiyet öğrenicez artık bu arada çin takvimine bakan uyan-uymayan var mı ?merak ettim[/QUOTO tur takvimlere pek inanmam ama ne gariptir ki tuttu bizimkisi

heksi pembe giydiricem sinirden dedin ya aklıma annem geldi abim 72 doğumlu ilk cocuk annem saçlarını kesmeye kıyamamış arada da toka takarmış bizde o hesap
Annen tam kafa dengiymis

Sadesini sevmem ben. Meyvelileri deneyin bence. Çok faydalı aslında..

İyi geceler kızlar yarın dr a gidicez inşallah cinsiyet öğrenicez artık bu arada çin takvimine bakan uyan-uymayan var mı ?merak ettim
Ne çin ne rus, ikisi de kız diyordu erkek cikti

Ben baktım canım erkek çıkmıştı doktor da erkek dedi benim uydu yani sen baktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…