2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kizlaz aranizda burnu kanayan varmi 2-3 gündür burnum kaniyo benim, carsamba gidicem doktora ozaman sorarim artik diyorum... internette okuyorum normal yaziyo
O bendede var canım 3. Gebelik benim 3dede oldu korkma normal Dişte öyle çok kanama yapıyor

Bendede öksürük var 20 gün oldu öksürünce bıçak gibi giriyor canım öyle yanıyor ki dayanamıyorum... Bir süre sonra geçiyor rahim genişlediği için bunu çekiyoruz canım yapıcak bişey yok galiba

Ben de geceleri uyumakta zorlamıyorum ama buhat makinasını önermiyolar. Kalorifere koyduğum havlu ve sı da yeterli olmuyor ama iyi şeyler duymayınca almaktan vazgeçtim. Temizliğinin çOk iyi yapılması lazımmış yoksa bakteri yuvasıymış gibi şeyler duydum. Alıcaksan da cok kısa süre çalıştır.

Ben mayalayıp içiyorum her gün. Çok faydalı, hazırları yerine evde kendin mayala bence. Çok basit.

Bende netten bakıyorum almak istiyorum ama birazdaha zamanı var sanırım tutuyorum kendimi:)bulantılar fena bende yeni yeni düZeldim
Ayyy çok şükür hakikaten zormuş o bulantılar. Netten cesaret edemiyorum anca tanıdığım firma sen iyi cesaret ediyorsun

Ben kefire bayılırım normalde de içerim ama bulantılar olunca kesmiştim. Yavaştan tekrar başlayabilirim sanırım artık. Ben de fazla yemiyorum ama 5 kiloya ulaşmışım uff :S

Sağolasın canım dışarısı kar kıyamet olmazsa doktora gideceğim ama halim zaten yok hava malum. Ateşim düştü öksürük ciğerlerime oturdu boğazım yanıyor. Yarın daha iyi olmazsam gideceğim doktora.

benımde sol kalçam çok ağrıyor. çok az yürüyorum. hatta eve arabayla gidip geliyorum ,hiç temizlik yapmıyorum, işyerındede oturarak çalışıyorum.buna rağmen agrı var. bugun artık dr a mj atacam. ama sen kasık demişsin o kesınlıkle az su içmekten.

kefiri ben severim. eğer tadını sevmezseniz sumak atın biraz.
diyet yaparken çok içmiştim.
kendimiz yapsak daha iyi ama yapamıyorsak mecbur hazır alacaz.

İyi geceler kızlar yarın dr a gidicez inşallah cinsiyet öğrenicez artık bu arada çin takvimine bakan uyan-uymayan var mı ?merak ettim
çin-rus uydu...

Ayyy çok şükür hakikaten zormuş o bulantılar. Netten cesaret edemiyorum anca tanıdığım firma sen iyi cesaret ediyorsun
netten nasıl alış veriş yapmazsın, neredeyse indirim zamanı mağazaların yarısı. nerdeyse tüm herseyimi netten alırım...

arkadaşlar merhabalar ankarada muayene olanlar nerelere gidiyor acaba ben bundan sonra ankda devam edeceğim bütün üniversite hastanelerini aradım 12 haftayı geçirince almıyorlar benimde ilk doğumum normal özel hastanelere karşı önyargılıyım sezeryanı ön planda tuttukları için doktor ve hastane önerisi bekliyorum çok kafam karıştı

Günaydın kızlar 9 şubata aldım ayrıntılı ultrasonu nasıl bekleyeceksem okadar

ben sincan koruya gidiyorum
kelebekmerve Batıkent medicalparka gidiyor.
bir arkadaş nıckını unuttum kakula olabılır,live gidiyor.
bizler özele gidiyoruz.ama özele önyargılısın ... ne yapabiliriz senın için.
hangı semtte oturuyorsun?

Günaydın kızlar 9 şubata aldım ayrıntılı ultrasonu nasıl bekleyeceksem okadar
nerden aldın canım.
eşimin hiç uğraşası yok.zekaiden aldığım randevude yandı.
koruda yaptıralım 350tl ye diyor..ugrasma dıyor.beklemedeyim.

al bendende okadar canım ne ugraşacam dedim versin parayı kaç zamandr kafam yoruldu 290 tl benim sigorta olduğu için 145 tl ödüyomuşum boşa düşünmüşüm okadar :) sen nezaman yaptrcaksın şimdi.

canım aynı yollardan bizde geçtik ankara hastane konusunda çok kısır yani hastane var ama çok tuzlu devletlerde çok korkunç hikayeler var biz tercihimizi özelden yana kullandık ama ben yok istemiyorum diyosan yenimalle devlet hastanesini önerebilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…