Canım İlk bebeğinmi ilk bebeği kız olanın evinin bereketi çok olurmuş.Allahın izniyle Güle Güle doğur güle güle büyütün İnşaallahHehe kesinlikle kiz dedi bugun :)
Aminnnn canım güzel haberlerle dön İnşaallah gör bakalım küçük yaramazı slm söyleArkadaşlar yarın kontrole gidecem bugün gidecektim ama kardan dolayı çıkamadım.İnşallah bişeyi yoktur bebeğGüzel imin çok korkuyorumdualarınızda bize de yer verirseniz çok sevinirim.Allah herkese kontrollerden mutlu mesut ayrılmayı nasip etsin
Benim oluyordu canım özellikle sabah uyanınca kalkmadan bakıyoduk eşim bile fark ediyodu.göbeğimin sağ tarafı şiş ve sert duruyodu.doktora sordum olabilir zaman zaman sert olur yumuşak olur dedi.Kizlar 15+5 haftalik hamileyim aksamlari karnimi yaliyorum catlan olmasin diye ve aksam dikkatlice baktimda karnimin sag tarafinda boyle hafif sislik vardi sizinde oluyor mu boyle
aslında benim niyetim devlet hastanesi değilde üniversite hastanesine gidip hocaları paralı muayene olmak istiyordum bir de 2. gebeliğim olduğu için ilkinden insan tecrübeli oluyor biraz aslında herşey yolunda giderse çok kontrole de gerek yok yani belli zamanlarda testler vsler önemli ama doğum dediğimiz şey insanın kendisinin yönettiği ve yaptığı birşey inanın doğumda sadece herşey yolunda giderse bebeği alttan tutacak insan lazım tabi birde dikişler inşallah bir aksilik olmaz da yine öyle tamamlarım medikalparkın ücretleri ve sistemi nasılcanım aynı yollardan bizde geçtik ankara hastane konusunda çok kısır yani hastane var ama çok tuzlu devletlerde çok korkunç hikayeler var biz tercihimizi özelden yana kullandık ama ben yok istemiyorum diyosan yenimalle devlet hastanesini önerebilirim sana
Mrb cnm bende ankara dayim.ozel hastane lina ya gidiyorum doktorumdan çok lemnunum.testleri mi de hep zubeyde hanim hastanesinde yaptiriyorum gayet de kolay oluyoarkadaşlar merhabalar ankarada muayene olanlar nerelere gidiyor acaba ben bundan sonra ankda devam edeceğim bütün üniversite hastanelerini aradım 12 haftayı geçirince almıyorlar benimde ilk doğumum normal özel hastanelere karşı önyargılıyım sezeryanı ön planda tuttukları için doktor ve hastane önerisi bekliyorum çok kafam karıştı
Canım bize bile lazım o aldığımız nefes önemli hava kaliteli olmalı. Bebek için daha önmeli akciğerleri doğumdan sonra gelişmeye devam ediyomuş o yüzden ben alcam.o çok gerekli yaz kış yazında klima full çalışıyo phılıps marka almayı düşünüyorum Allah nasip edersehayırlı akşamlar kızlar..
bebekler için buhar makinesi almalı mıyız? Sizlerin fikirlerini merak ediyorum..
Benim geceleri dilim damağım kuruyor,bol su içmeme rağmen gitmiyor o his (sadece gece 1,5 lt su içiyorum) bebekler için gerekli bir şeyse şimdiden alayım da kendim için de kullanayım istiyorum.
tabi orası oyle ama işte malesf ki bu zamnda hersey para olmuşken isteğimiz gibi olmuyor heersey ben 8.haftamda butun ünivet.hast.aradım randevuyu 1 ay sonraya veriyolardı ozamanda 12.haftam gectıği için randevu almıyolardı çok saçma birşey yani ben özel sağlık sigortası yaptrcım tamamlayıcı sigorta 4.900 hastaneye her gittiğimde sadece 12 tl ödüyorum onun dışında herseyi sigorta kapsıyo ayrıntılı ve 4 lü tesler hariç onların yarısını kapsıyor hastanemden memnunum burda bi arkadaşım sincan koruya gidiyo sigorta yaptırmamış olsaydım oraya giderdim çünkü oda memun fiyatıda gayet iyidi yanlış hatrlamıyorsam 3.800 buda hersey dahil diğer hasteneler hakkında pek bilgim yok malesefaslında benim niyetim devlet hastanesi değilde üniversite hastanesine gidip hocaları paralı muayene olmak istiyordum bir de 2. gebeliğim olduğu için ilkinden insan tecrübeli oluyor biraz aslında herşey yolunda giderse çok kontrole de gerek yok yani belli zamanlarda testler vsler önemli ama doğum dediğimiz şey insanın kendisinin yönettiği ve yaptığı birşey inanın doğumda sadece herşey yolunda giderse bebeği alttan tutacak insan lazım tabi birde dikişler inşallah bir aksilik olmaz da yine öyle tamamlarım medikalparkın ücretleri ve sistemi nasıl
hayırlı haftalar kızlar..İstanbul'da çok güzel kar var bugün,kaç gündür ince ince yağıyordu bugün lapa lapa yağıyor.. Bu havalarda iş yerinde olmayı hiç sevmiyorum
Kızlar selam sanki bende dün ilk defa hissettim küçük küçük tıp tıp etti. Hafta sonu memlekete gittik herhalde annemin yemekleri yaradıPerşembe günü kontrolüm heyecanlıyım.
Bu arada ben artık geceleri biraz zorlanıyorum pozisyon almakta. Sırt üstü zaten yatmamak gerek ama arada mecburen yatıyordum şimdi sanki imkansız hale geldi. Devamlı da sol tarafa olmuyor resmen her yerim tutuluyor.
Bir arkadaş dik oturuşu sormuş ben işyerinde çok zorlanıyorum bu durumdan maalesef. Hafif geriye atınca da bel boşluğu oluşuyor. Ay işimiz zor sanki
Lcw bebek kıyafetleri için ne düşünüyorsunuz kızlar?
Ben bugün baktım gayet uygun. Lcw den de alacağım bi kısım kıyafetlerini çünkü diğer ürünlerden almaya kalkasam hepsini aşırı pahalı.
Bi de hala çözemediğim her önceki dönem haziran annesi farklı söylüyor. Biri giydir üşütür diyor biri ince giydir diyor. Vallahi kış bebeği olsa kolaydı. Ne alacağımı şaşırdım.
Bi de bu erkek bebekler için niye doğru düzgün bi şey yok ya. Suratım asık asıl gezdim bugün reyonusaçma sapan şeyler hepsi çizgili bu nedir ya
Bebek çantası içinse iyi bir marka almayı düşünüyorum. Gözleri çok olan.
Aminnnn canım güzel haberlerle dön İnşaallah gör bakalım küçük yaramazı slm söyle
Bu sabah itibariyle bio oil kullanmaya başladım umarım çatlamam ama emek isteyen bi iş şimdilik sadece göbeğime sürüyorum
kızlar gunaydın, cuma gecesı cok yogun karın ağrısı ıle acıle gıttım, ultrasonda bırsey yok denıp gonderıldı, ağrılarım dayanılmazdı. ertesı gun kendı ozel druma gıttım oda bebegı kontrol ettı hersey ıyı dedı karnın buyuyordur dedı. gece tekrar baska bı acıle gıtmek zorunda kaldım ve sonunda mıyomum oldugu ve bebegın baskı yaptıgı cıktı, hos gebelıkte yapılacak bırsey yok sadece parol ıcıyorum bıraz rahtaladım, sımdı bazı arkadaslardada ağrılar gordum ama bazen tek dr ıle kalmak cok dogru değil hıc arastırmadan dırek karnın buyuyo normal dıyorlar, bu arada ankarada tavsıye edecegınız ozellıkle balgat koruda dr var mı?
Benim gittigim.lina da o hastane ile anlasmali canim.dogum.fiyatlari 5000 uzeri.bana biraz cok geldi.tabi imkanı olan değerlendirebilir.o yuzden hastane.arayisindayim bende..etlik lokman hekim i arastiriyom bakalimGeçmiş olsun arkadaşım.Balgat koruda aylin anıl hoca çok iyidir randevu almak biraz zor önceden alman lazım bi de ebru yüce var yeni geldi ama onu da akropolden tanıyorum o da baya iyi bir doktor genç olmasına rağmen.Ama balgat koru genel olarak doğumda ve yenidoğan yoğun bakımıyla çok iyi bir hastane
Benim gittigim.lina da o hastane ile anlasmali canim.dogum.fiyatlari 5000 uzeri.bana biraz cok geldi.tabi imkanı olan değerlendirebilir.o yuzden hastane.arayisindayim bende..etlik lokman hekim i arastiriyom bakalim
tesekkur ederım, zaten özele gidiyordum baya bı para verıyordum, aylin hanımı dusunuyorum sımdı sordum doğum paketıne 4. aydan sonra ıcın 6000 dedı, sanırım aylın hanıma gececegım, bende eskı akropelden bülent beye gıdıyordumEvet biraz yüksek ama özel sağlık sigortası falan varsa arkadaşın o yüzden sormuş olabilir ordaki doktorları.Sincan da da var koru oraya da iyi diyorlar canım sen oraya da bakabilirsin evine yakınsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?