2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aminnnn canım güzel haberlerle dön İnşaallah gör bakalım küçük yaramazı slm söyle

Kizlar 15+5 haftalik hamileyim aksamlari karnimi yaliyorum catlan olmasin diye ve aksam dikkatlice baktimda karnimin sag tarafinda boyle hafif sislik vardi sizinde oluyor mu boyle
Benim oluyordu canım özellikle sabah uyanınca kalkmadan bakıyoduk eşim bile fark ediyodu.göbeğimin sağ tarafı şiş ve sert duruyodu.doktora sordum olabilir zaman zaman sert olur yumuşak olur dedi.

Bu sabah itibariyle bio oil kullanmaya başladım umarım çatlamam ama emek isteyen bi iş şimdilik sadece göbeğime sürüyorum

aslında benim niyetim devlet hastanesi değilde üniversite hastanesine gidip hocaları paralı muayene olmak istiyordum bir de 2. gebeliğim olduğu için ilkinden insan tecrübeli oluyor biraz aslında herşey yolunda giderse çok kontrole de gerek yok yani belli zamanlarda testler vsler önemli ama doğum dediğimiz şey insanın kendisinin yönettiği ve yaptığı birşey inanın doğumda sadece herşey yolunda giderse bebeği alttan tutacak insan lazım tabi birde dikişler inşallah bir aksilik olmaz da yine öyle tamamlarım medikalparkın ücretleri ve sistemi nasıl

Mrb cnm bende ankara dayim.ozel hastane lina ya gidiyorum doktorumdan çok lemnunum.testleri mi de hep zubeyde hanim hastanesinde yaptiriyorum gayet de kolay oluyoali gemici var zubeyde hanimda devletteki doktorum da oozeldeki 350 tl demisti deyatli usg ye mesela.devlet e gittim ali bey dedi di mi ozelelr testler cok pahali oluyo dedi.evet hocam dedimm.yarin a randevum var detayli usg icin cnm.memnunum simdilik..

Canım bize bile lazım o aldığımız nefes önemli hava kaliteli olmalı. Bebek için daha önmeli akciğerleri doğumdan sonra gelişmeye devam ediyomuş o yüzden ben alcam.o çok gerekli yaz kış yazında klima full çalışıyo phılıps marka almayı düşünüyorum Allah nasip ederse

kızlar gunaydın, cuma gecesı cok yogun karın ağrısı ıle acıle gıttım, ultrasonda bırsey yok denıp gonderıldı, ağrılarım dayanılmazdı. ertesı gun kendı ozel druma gıttım oda bebegı kontrol ettı hersey ıyı dedı karnın buyuyordur dedı. gece tekrar baska bı acıle gıtmek zorunda kaldım ve sonunda mıyomum oldugu ve bebegın baskı yaptıgı cıktı, hos gebelıkte yapılacak bırsey yok sadece parol ıcıyorum bıraz rahtaladım, sımdı bazı arkadaslardada ağrılar gordum ama bazen tek dr ıle kalmak cok dogru değil hıc arastırmadan dırek karnın buyuyo normal dıyorlar, bu arada ankarada tavsıye edecegınız ozellıkle balgat koruda dr var mı?

tabi orası oyle ama işte malesf ki bu zamnda hersey para olmuşken isteğimiz gibi olmuyor heersey ben 8.haftamda butun ünivet.hast.aradım randevuyu 1 ay sonraya veriyolardı ozamanda 12.haftam gectıği için randevu almıyolardı çok saçma birşey yani ben özel sağlık sigortası yaptrcım tamamlayıcı sigorta 4.900 hastaneye her gittiğimde sadece 12 tl ödüyorum onun dışında herseyi sigorta kapsıyo ayrıntılı ve 4 lü tesler hariç onların yarısını kapsıyor hastanemden memnunum burda bi arkadaşım sincan koruya gidiyo sigorta yaptırmamış olsaydım oraya giderdim çünkü oda memun fiyatıda gayet iyidi yanlış hatrlamıyorsam 3.800 buda hersey dahil diğer hasteneler hakkında pek bilgim yok malesef

hayırlı haftalar kızlar..İstanbul'da çok güzel kar var bugün,kaç gündür ince ince yağıyordu bugün lapa lapa yağıyor.. Bu havalarda iş yerinde olmayı hiç sevmiyorum

Bende var o agiz kuruluğu deli oluyorum geceleri.ne yapsam fayda etmedi.brnum ilk çocuğun doktoru buhar makinesi asla önermemisti onun yerine kettle kaynat çok daha iyi demişti.biz içine birazda vicks koyuyoruz iyi oluyor.

Bende sola yatıyorum ama gece bı uyanuyorum sirt üstü yatıyorum.is yerinde de otururken doktor beline yuvarlak yastık koy dedi ve destekli kalk

Ben LCW de çalışma geçmişi olan biri olarak tavsiye ederim. kalitesi mothercare e falan göre düşük ama sağlık konusunda güvenilir

Bide çanta konusunda marka ne olursa olsun en kullanışlı olanı çok gözlü sırt çantası

Aminnnn canım güzel haberlerle dön İnşaallah gör bakalım küçük yaramazı slm söyle

Sağol canım benim gördüm iyiymiş çok şükür ağrı için de enfeksiyon olabilir diye kan ve idrar örneği istedi onun dışında bebeğim iyiydi.Ultrasonda hareket ediyor ama ben çok azını hissediyorum.Bu haftalardan sonra daha net olur dedi doktor.Endişelenmeyelim o yüzden arkadaşlar

Bu sabah itibariyle bio oil kullanmaya başladım umarım çatlamam ama emek isteyen bi iş şimdilik sadece göbeğime sürüyorum

Canım göbeğine ve beline sür yanlara ordan da çatlayan çok oluyor.Bir de eğer büyümeye başladıysa göğüslerine ama ucuna değdirmeden sadece çevresine

Geçmiş olsun arkadaşım.Balgat koruda aylin anıl hoca çok iyidir randevu almak biraz zor önceden alman lazım bi de ebru yüce var yeni geldi ama onu da akropolden tanıyorum o da baya iyi bir doktor genç olmasına rağmen.Ama balgat koru genel olarak doğumda ve yenidoğan yoğun bakımıyla çok iyi bir hastane

Benim gittigim.lina da o hastane ile anlasmali canim.dogum.fiyatlari 5000 uzeri.bana biraz cok geldi.tabi imkanı olan değerlendirebilir.o yuzden hastane.arayisindayim bende..etlik lokman hekim i arastiriyom bakalim

Benim gittigim.lina da o hastane ile anlasmali canim.dogum.fiyatlari 5000 uzeri.bana biraz cok geldi.tabi imkanı olan değerlendirebilir.o yuzden hastane.arayisindayim bende..etlik lokman hekim i arastiriyom bakalim

Evet biraz yüksek ama özel sağlık sigortası falan varsa arkadaşın o yüzden sormuş olabilir ordaki doktorları.Sincan da da var koru oraya da iyi diyorlar canım sen oraya da bakabilirsin evine yakınsa

Merhaba kizlar, gecen hafta bi kanamam oldu bu haftada geceleri kahverengi lekeler geliyor. doktor plesentada kan var kirmizi kan gelmeden sonra korkulcak bisey yok diyor. Boyle durumla karsilasan varmi?

Evet biraz yüksek ama özel sağlık sigortası falan varsa arkadaşın o yüzden sormuş olabilir ordaki doktorları.Sincan da da var koru oraya da iyi diyorlar canım sen oraya da bakabilirsin evine yakınsa
tesekkur ederım, zaten özele gidiyordum baya bı para verıyordum, aylin hanımı dusunuyorum sımdı sordum doğum paketıne 4. aydan sonra ıcın 6000 dedı, sanırım aylın hanıma gececegım, bende eskı akropelden bülent beye gıdıyordum

[QUOTE
netten nasıl alış veriş yapmazsın, neredeyse indirim zamanı mağazaların yarısı. nerdeyse tüm herseyimi netten alırım...[/QUOTE]

İlle dokunmam lazım giyim konusunda özellikle baya hassasım

Kızlar Nasılsınız Umarım Herkes İyidir Bende Netten Alışveriş Yapamayanlardanım Çok Fazla Güvenemiyorum Sıkıntı Yaşamayayım Diye de Gidip Kendim Alıyorum
Bu Arada İzmir'de Çok Güzel Kar Yağışı Var Biz İzmirlilerin Buna İhtiyacı Vardı

Büyük Parça Alışverisi Yapan Arkadaşlar Var mı? Mobilya Bebek Arabası vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…