2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben hala cinsiyetini ogrenemedim 12 haftalikken bi cikinti var ama belli olmaz kizlarda da olabiliyor dedi cinsiyeti kiz olanlar boyle biseyle karsilastinizmi randevum persembe insallah ogreniriz hayirlisiyla

Kızlar ben geldim dr dan nasip olursa eğer oğlum olacakmış pipi görüyorum burda dedi dr vakalım 16+3 dedi değişirmi artık bilmem
Hayırlı Olsun Canım Sağlıkla Kucağına Almak Nasip Etsin Rabbim

Belki sadece beşik almak isteyen ler vardır fikir olabilir

Eklentiler

• Screenshot_20170110-130708.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 66
Kızd
kız olduğundan şikayetçi olduğunu düşündürecek bişey okumadım canım zaten yazdıklarında. Demek istediğim şu ki kız bebek sahibi olacaklar o kadar şanslı ki başkasının ne dediği hiç ırgalamazdı inanki beni. Benim bebiş erkek . İlk öğrendiğimde duygularım ortalamaydı ama ikinci bebeği allah nasip ederse ve erkek olursa o da cidden içimde buruk bi his oluşur. Bunu inkar edemem . Elbette sağlıklı olsun cinsiyet sağlık konusunun yanında hiç önem taşımaz. Ama ve ama bu his oluşur içimde biliyorum kendimi. Hala kız bebek kıyafetleri bakıyorum düşün yani:))

Pardon
bu arada yazdığım şeyden bu anlam çıkıyor cidden. Buna kızılmaz derken senin kızın olacak ya bundqn sonrası önemli değil. Onun bunun söylediğine kızılmaz zaman kaybı olur çünkü bu. Kızın olacak kutla bunu :)))) inanır mısın bu kadar kız bebekten bwhsedince içim kıpırkıpır oldu vallahi:)))

al bendende okadar canım ne ugraşacam dedim versin parayı kaç zamandr kafam yoruldu 290 tl benim sigorta olduğu için 145 tl ödüyomuşum boşa düşünmüşüm okadar :) sen nezaman yaptrcaksın şimdi.
şimdilik hala randevu almadım usg için ama devlette yaptırmayacağım garantı oldu.
en son bır randevu tarıhım gelınce dr a danısacam.

eşim ünv tede çalıştığı halde ben ünv hastanelerinden yer bulamadım eğer gebeliğin başından beri oraya gidiyorsan kabul ediyorlar özelini de.

balgat koru dediğiniz çukurambar koru mu? eğer öyleyse ve ayrılmadıysa ümit beyi övüyorlar ama çok yoğunmuş çok bekletıyormus.

canım ben sincan koruda baştan yapsaydım paketi 3100 tlydi.
12.haftada yaptırdım 2650 tl ödedim...

Büyük Parça Alışverisi Yapan Arkadaşlar Var mı? Mobilya Bebek Arabası vs.

netten almadığım şey yok desem yeri:))
en kötü beğenmezsem iade ediyorum.
şimdiye kadar sorun yaşadığım bir şey olmadı.10 yıldır böyleyım:)
büyük eşya alanlar oldu gruptan.
genelde bebek arabası aldılar...
ben hep kıyafete calıstım:)

Daha hiç bise almadım ben martta başlamayı düşünüyorum bi başlarsam yaşına kadar herşeyi alırım galiba

Ayyy sen öyle dedikçe hepden kazıklandımı düşünüyorunn Allah beni ne etmesin emii okdar araştrdım güya neyse artık ikinci bebeye :)

Bülent hoca kendi muayenehanesini açtı o yüzden mi bıraktın arkadaşım? Çok iyi bir doktordur o da benim arkadaşım doğum yapmıştı onda ben de gidiyordum kontrollere :) aylin hoca iyi bir tercih inşallah hayırlısı olur hakkında

Uzak
Evet biraz yüksek ama özel sağlık sigortası falan varsa arkadaşın o yüzden sormuş olabilir ordaki doktorları.Sincan da da var koru oraya da iyi diyorlar canım sen oraya da bakabilirsin evine yakınsa
Uzak.canim malesef orasi bana ya.esim emniyet.mensubu indirim.vardi orda bize de eve cok uzak malesef

Arkadaşlar ankara için detaylı ultrason nereye yaptıracaksınız acaba? Ben bugün korudaki muhittin hocayı sordum 450 dediler,aydan hoca da doğumlarını koruda yaptırıyor ama kendi muayenehanesi var ona 500-600 arası dediler.Fiyatlar nasıl sizce?

ben medikal parka yaptıryorum canım hastanenin fiyatı 290 tl

bülent hocadan memnundum aslında, ama gecen gece ck agrılarım oldu bana net bırsey dıyemedı mıyom oldugunu ataturk egıtım arastırmada gordum ben o yuzden bıraz kafam karıstı ısın aslı ama emınde olamadım

Haklısın canım benim olsa benim de karışırdı ama genel olarak çok memnunlardı bülent hocadan.Seni muayene etti mi yoksa uzaktan mı tahminde bulundu? Belki yeni yerine geçtiği için cihaz konusunda yetersiz olabilir mi acaba diye aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…