Bende 20.hafta itibari ile lierac kullanmaya başladım, annemin karnı harita gibi ben onlemimi alayım da çatlarsa kızımın keyfi bilir bu arada bu sene kız yılı olacak herhalde ne kadar çok kız bebis bekleyen olduk böyle, allahım sağlıcakla elimize aldığımız günleri de göstersin inşallahCanım göbeğine ve beline sür yanlara ordan da çatlayan çok oluyor.Bir de eğer büyümeye başladıysa göğüslerine ama ucuna değdirmeden sadece çevresine
Allah korusun ozaman sonlandırmak istersen sonlandırıyosun... Rabbim kimseye yaşatmasın İnşallah..Diyelimki detaylı usg de anomali saptandı... ?
Ben de özel muayenehaneye gidiyorum. Yaşadığım şehirde doğru düzgün özel hastane yok. Devlet hastanesi çok kalabalık hiç ilgilenilmiyor. Benim doktorum da detaylı ultrasonu kendisi yapacakmış. Ultrasonu zaten 4 boyutlu. Her gittiğimde renkli ultrasona giriyorum. Extra bişey olmayacak gibi anlattı. Her seferinde zaten neresi oluşmuşsa baya bi inceliyor. Bu detaylıda da oluşan organları yine inceleyecekmiş. Benim de kafam karışıyor acaba yakın büyük şehirdeki özel hastaneye de mi gitsem ?cevabın için teşekkür ederim canım. Ama ben de anlamaya çalışıyorum bilemedim. Ayrıntılı bakacağım dedi bana. Gidince mi sorayım telefonla mı sorayım acaba bilemedim. Ama beni başka bir yere yönlendirmedi. Okuldan arkadaşımda gidiyor ona da aynı haftalarda bakmış ama şuraya buraya git dememiş.
Çok ikilemde kaldım.
Canim yerlesmeden dolayi kahverengi lekeler olabiliyormus ama icin rahat degilse bir doktora daha görünsen?Hayırlı geceler kızlar yaa ben size bişey danışmak istiyorum yaşayan var mı bilmiyorum çünkü..
Gebeliğimin başından beri kahverengi lekelemem akıntı yaşıyorum.
Diktorlara gidiyorum ama hiçbir sorun görmüyor ne plesentada ne rahim uzunluğunda nede kesede kanama alanı falan görünmüyor.
Ama geçmiyor bugün yine geldi geçen haftada gelmişti doktora gitmiştim...
Doktor sorun olmadığı için bunları takma yerleşmeden.damar catlamasindandir dedi ..
Yinede strese giriyorum dört yıl sonra gelmiş miniğim ve bir kaybım var.
Rabbimden herşeyi hayırlısını diliyorum..
Ay sonuna doğru kontrolüm var..İnşaAllah herşey yolundadır.
Ateşim düştü çok şükür ama öksürük ciğerlerime oturdubenim de başım ağrıyor. Sabah zencefil bal karışımı yapacağım.
hayırlı haftalar kızlar..İstanbul'da çok güzel kar var bugün,kaç gündür ince ince yağıyordu bugün lapa lapa yağıyor.. Bu havalarda iş yerinde olmayı hiç sevmiyorum
Benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak. Bu hava nemlendirmek için olan buhar makinelerini tavsiye eder misiniz? Almak gerekli mi?
Eğer bebek için alınması gerekli birşeyse ,şimdiden alıp kendim için kullanmayı düşünüyorum..Geceleri dilim damağım kuruyor,ne kadar su içersem içeyim geçmiyor o his(sadece gece 1,5 lt su içiyorum)
Peteğin üstüne su ve ıslak bezde koydum ama fayda etmedi maalesef. Belki o fayda eder diye düşünüyorum..
Kızlar ben geldim dr dan nasip olursa eğer oğlum olacakmış pipi görüyorum burda dedi dr vakalım 16+3 dedi değişirmi artık bilmem
Kız tahminlerinde pek yanilma olmuyor muş bugun doktor soylediSlm hayırlı olsun canım prensesler geliyorbenim de dün yüzde 70 kız dedi ama bi türlü bacaklarını açtıramadı acaba erkek olma ihtimali olur mu alışverişe başlamak istiyorum
11. Ve 13.haftamda iki doktrada gorundum hicbir sorun görünmüyor demişti canım.Canim yerlesmeden dolayi kahverengi lekeler olabiliyormus ama icin rahat degilse bir doktora daha görünsen?
Oyy maşallah, darısı bizlerin de başına biz bi ilkini yapsak sukredecegizGunaydin guzel anneler bende ikinci bebegimi Allah nasip ederse haxiran da kucagima alacagimi bir oglum var bir oglum daha olucak heycanla hamilelik surecinin en saglikli sekilde gecmesini bekliyoruz bizde ikinci bebisi bekleyenler ilk cocuklariniz da durumlar nasil oglum hamile oldugumu kardesinin olucagini biliyor 2.5 yasinda suan kiskanclik sezinliyoruz elimizden geldigince simdiden kardesini sevdirmeye calisiyoruz fakat bizi neler bekliyor cok merak ediyoruz
bu soğukta dışarılarda olmak çok zor hele bir de hastaysanÇok şükür Can'ım inşallah geçer senin ki,ben dün dahiliyeye gittim orası göğüs hastalıklarına sevk etti bugünde Oray'a gittim maalesef ciğerlere dolmuş ne yaptıysam kurtulamadım zaten mecbur doğum doktorumla da görüşüp ilaca başladık.
Bu karda bir hastaneye bir işe bir eve koştur iki gündür çok yoruldum kasıklarım çok ağrıyor.
bu sene erkek senesi bi defaBende 20.hafta itibari ile lierac kullanmaya başladım, annemin karnı harita gibi ben onlemimi alayım da çatlarsa kızımın keyfi bilir bu arada bu sene kız yılı olacak herhalde ne kadar çok kız bebis bekleyen olduk böyle, allahım sağlıcakla elimize aldığımız günleri de göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?