- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Mrb kizlar ben detayli usg cektirdim az once.sukur bebislerimde sikinti yok..birinin kiz olduğunu biliyordum ama digeri pek.belli degildi..devlette cektirdim ankara da.cinsiyet soylemiyoruz dedi normalde .ic organlari.inceliyoruz dedi radyolog.peki dedim.cikista dedi ki kulagima.kimseye soyleme ama biri.erkek.bebeklerin:)bende dicektim sen de kimseye.soyleme ama.digeri de kizankara da olan arkadaslari zubeyde hanim devlet hastanesine tavsiye ederim.oyle kalabalik filan da degildi randevulu gidil.giriyorsunuz..ultrason görüntüsü vermiyo sadece o var.. Ama.rapor.cikariyo sonuclari.veriyo.yani.bilginiz.olsun
Evet canım kullaniyorum geçen hafta yinede bitane iğnesini yedim çok ağrı yaptı yeni yeni gecti ya..Geçmiş olsun canım. Progestan falan verdiler mi kullanıyor musun?
Benim de kahverengi lekelenmem olmuştu. Progestan verdiler. 5 gün sonra falan bitti çok şükür. Yani ilaçtan mı yoksa zaten geçecek miydi onu bilemiyorum tabi.. Ama rengi kahverengi ise sorun olmuyor bildiğim kadarıyla. Bana 2 doktor da oyle dedi. Aynı şekilde bende de kanamanın nerden geldiğini vs. görememişlerdi. Kanama bölgesi falan yoktu.
İnşallah senin de biran önce geçer.
Canım Hamileliğin başından beri bendede vardı sebepsiz ama şimdi geçti çok şükür Ama bilirim can sıkıcıEvet canım kullaniyorum geçen hafta yinede bitane iğnesini yedim çok ağrı yaptı yeni yeni gecti ya..
İnsaAllah geçer bakıyorum nete kahverengi onemsemyoruz diyor zaten..
İşte birde onu bana sor..
Hayırlısı canım gecmezse yarın giderim doktora insaAllah.
Çok sağol ilgin icin
Slm hayırlı olsun canım prensesler geliyorbenim de dün yüzde 70 kız dedi ama bi türlü bacaklarını açtıramadı acaba erkek olma ihtimali olur mu alışverişe başlamak istiyorum
Benimde eşim çok kız istiyordu bende erkekciydim onun istediği oldu resmen mutluluktan uçuyordu doktorun arkasında :) ama hala yüzde yetmiş kız dediği için alışverişte yapamadık sadece çoraplar aldık süslü süslüMerhaba kızlar ,
Ben de haftasonu ögrendım kız dedı doktor cok sevındırık olduk eşimle ben erkekcıydım ama esım cok sevındı :) avm lerde delı gıbı pembe montlar ayakkabılar baktık süslemesı pek güzel kızları ayy :)
Aminnn canimBen hala hissetmiyorum..Senin hamilelik takvimin yok, kaç haftalıksın?
Hahaha, çok tatlısın..Hayırlı olsun cnm. Darısı başımıza
Aminn cnm.saglikla.gelsin bebislerimiz insallahhhhhOh ne güzel atlatmış oldun detaylıyı da . Darısı başımıza, merakla bekliyorum.
Çok şükür geçmesine Cok cok sevindim canim..Canım Hamileliğin başından beri bendede vardı sebepsiz ama şimdi geçti çok şükür Ama bilirim can sıkıcı
Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah
Amin inşallah canım :) çok sevindim atlattın Allahın izniyle darısı başımıza inşallah :)Aminn cnm.saglikla.gelsin bebislerimiz insallahhhhh
Beş haftalıkken kanama oldu ardından kahverengiye döndü nerdeyse on gün sürdü bebeğim düştü sandım hatta kendimi inandırmıştım ama bi sorun yoktu çok şükür Ama baya yoğundu siyaha dönüyordu pıhtılı sonra ara ara yine azda olsa leke şeklinde görünüp geçiyordu 15 haftada yine bir damla kanama sonrası bir hafta falan sürdü canım başlarda iğne ilaç kullandım ikisinide progestan sonrakidede iki hafta vajinal kullandım geçti çok şükür inşallah tekrarlamaz...Çok şükür geçmesine Cok cok sevindim canim..
Ne zaman geçti kaç haftalıga kadar sürdü acaba.
Sadece progestan mi kullandın.bide günlerce mı sürüyorda yoksa o gün gelip bitiyomuydu.
Çok soru sordum hakkını helal et ne olur.
Benim ki haftada ongunde bir geliyordu o gün geçiyordu.iki gündür sürüyor şimdi.
Allah razı olsun canım bende doktora soylicem jel yazsın o daha etkiliymis sanırım..Beş haftalıkken kanama oldu ardından kahverengiye döndü nerdeyse on gün sürdü bebeğim düştü sandım hatta kendimi inandırmıştım ama bi sorun yoktu çok şükür Ama baya yoğundu siyaha dönüyordu pıhtılı sonra ara ara yine azda olsa leke şeklinde görünüp geçiyordu 15 haftada yine bir damla kanama sonrası bir hafta falan sürdü canım başlarda iğne ilaç kullandım ikisinide progestan sonrakidede iki hafta vajinal kullandım geçti çok şükür inşallah tekrarlamaz...
Sor canım tabi ne demek :)
Sende takma canım dua et inşallah sağlıkla gelsin bebislerimiz :)
Benim arkadasım tam 40 haftayı doldurdu. Sorun olmadığı için bebişin çıkası gelene kadar beklediler. Normal oldu doğumuKız bebekler erkeklere göre daha erken doğarmış 9 ay 10 günü beklemezmiş doğru mu acaba
aslindaben hamilelik takviminin nerden eklendigini bilmiyordum ekledim 19. haftamiza girecegizBen hala hissetmiyorum..Senin hamilelik takvimin yok, kaç haftalıksın?
Hahaha, çok tatlısın..Hayırlı olsun cnm. Darısı başımıza
Amin inşallah canım :)Allah razı olsun canım bende doktora soylicem jel yazsın o daha etkiliymis sanırım..
Bir daha da gelmesin insaAllah.
Miniklerimiz hep iyi olsun Rabbime emanetler onları korusun insaAllah.
dalga geçiyoruz tabikiKiz senesi erkek senesi diye bisey yok bikere Allah neyi nasip ederse o olur saglikla alalim hepimiz yavrularimizi kucagimiza
Bende lierac kullanıyorum canım ve kız bekliyoruzBende 20.hafta itibari ile lierac kullanmaya başladım, annemin karnı harita gibi ben onlemimi alayım da çatlarsa kızımın keyfi bilir bu arada bu sene kız yılı olacak herhalde ne kadar çok kız bebis bekleyen olduk böyle, allahım sağlıcakla elimize aldığımız günleri de göstersin inşallah
harikagunaydin arkadaslar aksam bebisimden 3 tane tekme yedim ilk defa hissettim ilk gebeligim oldugu icin hic hissedememistim bu zamana kadar sirf ustu uzanip elim karnimda bi saat tv ye baktim ve baktim bi tekme geldi heycanlandim bidaha geldi esime seslendim kos kos diye o anda bidaha hissettim ay cok guzel bi duygu Rabbim herkese yasatsin insallah sizlerinki nasil hissediyor musunuz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?